Tag Archives: Rakan

Baltimore Orioles, SuperBook Olahraga Rakan pikeun Sportsbook

Nambahan panawaran

Baltimore Orioles parantos ngumumkeun kerjasama sareng SuperBook Sports anu bakal mawa buku olahraga langsung ka Oriole Park di Camden Yards.

nguatkeun posisi stadion baseball kami salaku salah sahiji tujuan hiburan utama di daérah.

“Sedengkeun organisasi urang narékahan pikeun ngawangun pesaing Series Dunya salajengna di Charm City, urang terus-terusan ngajajah kasempetan unik pikeun kalibet ku rupa-rupa fan base Birdland sarta ngabagéakeun datang anyar ka kota Baltimore,” ceuk TJ Brightman, lulugu perwira sharing O, dina hiji pernyataan. Rebo . “Tambahan buku olahraga SuperBook ngan ukur nguatkeun posisi stadion baseball iconic urang salaku salah sahiji tujuan hiburan utama di daérah.”

Wewengkon tohan bakal ngalayanan tuangeun sareng inuman salaku fans tiasa bet dina pertandingan di sakuliah liga. Fans ogé bisa nempatkeun bets via handphone maranéhanana, nurutkeun hiji pernyataan tim.

Manggihan jodo

SuperBook enggal janten pasangan andalannya Orioles. Branding SuperBook bakal muncul dina papan skor midfield sareng tampilan plat bumi salian acara khusus salami pertandingan.

Mitra tohan anyar Orioles ogé bakal muncul dina aplikasi MLB Ballpark sareng platform média sosial tim.

“SuperBook Sports bungah ngeunaan kerjasama ieu sareng Baltimore Orioles,” saur Kristin Mackey, Wapres pamasaran SuperBook Sports, dina sékrési. “Warisan sareng tradisi merek Orioles cocog pisan sareng merek SuperBook.”

SuperBook Sports lahir di Las Vegas di 1986 sareng ayeuna bagja ngaku judul “Buku Olahraga Terhebat di Dunia.” Perusahaan parantos siap pikeun dilegakeun dina taun-taun ayeuna, gawé bareng sareng skuad MLS FC Cincinnati sareng ngalegaan pasarna.

Lokasi pasti tina sportsbook tetep kanyahoan, najan Orioles boga spasi sadia dina dek pangadilan kénca luhur, nu geus ditutup saprak Poé Bubuka. Tapi, diréktur humas Orioles Katie Krause nyarios yén éta dilakukeun pikeun nyegerkeun perhatian staf ka daérah lalu lintas anu langkung luhur.

Dimana wae fasilitas ieu lokasina, SuperBook bungah pikeun gabung hiji tim up-na-datang.

“Janten janten bagian tina ‘The Ballpark That Forever Changed Baseball’ mangrupikeun kahormatan, sareng kami ngarep-arep pikeun masihan fans pangalaman lounge olahraga anu unik,” saur Mackey. “Masa depan Orioles terang, sareng kami ngarepkeun pikeun terus tumbuh babarengan salami mangtaun-taun.”

Parobahan konstan pikeun Baltimore Orioles

Olahraga tohan ieu legalized di Maryland taun ka tukang via HB940. Salaku bagian tina perjanjian, genep casinos Maryland sareng tilu stadion profésional diidinan nampi bets. komandan Washington, anu maén dina FedEx Lapang di Prince George urang County, ieu ngan dibéré lisénsi judi saméméhna minggu ieu.

$ 1,2 miliar dialokasikeun pikeun renovasi di Oriole Park di Camden Yards

RUU Majelis Umum Maryland HB896, diliwatan awal taun ieu, nyababkeun alokasi $ 1,2 milyar pikeun renovasi di Oriole Park di Camden Yards sareng Stadion Bank M&T. Unggal stadion bakal cocog pikeun $ 600 juta hutang beungkeut pikeun makeover a.

Tilu puluh lisénsi tohan ritel sareng 60 lisénsi tohan online masih tiasa direbut.

Orioles henteu acan ngungkabkeun rencana beton pikeun ngawangun buku olahraga anu disponsoran SuperBook. Stadion ieu ngalaman renovasi $ 3,5 juta saméméh usum dimimitian, nu aub ngadorong témbok kénca deui, raises pager jeung mindahkeun jajar korsi.

#Baltimore #Orioles #SuperBook #Olahraga #Rakan #pikeun #Sportsbook

BetMGM Janten Rakan Tohan NFL Resmi di Kanada

logo NFL di hareup témbok bal

BetMGM ayeuna pasangan tohan olahraga resmi NFL di pasar Kanada. [Image: Shutterstock.com]

Ngarecah jalan anyar

BetMGM ayeuna mangrupikeun pasangan tohan olahraga NFL resmi di Kanada. operator judi online ngumumkeun pasatujuan multi-taun anyar dimekarkeun on Salasa. Éta parantos janten pasangan tohan olahraga NFL di AS, saatos nandatanganan perjanjian khusus taun ka tukang.

tiasa nganggo logo sareng tanda NFL resmi di Kanada

Salaku bagian tina perjanjian, BetMGM bakal tiasa nganggo logo NFL resmi sareng tanda di sapanjang Kanada sareng ngiklankeun panawaran média digital liga di daérah éta. konsumén BetMGM Kanada ogé bakal meunang aksés ka jenis nu tangtu pangalaman NFL ekslusif.

Ngabagéakeun deal

Diomongkeun ngeunaan ngalegaan partnership jeung NFL, CEO BetMGM Adam Greenblatt ceuk: “Ngalegaan partnership kami jeung NFL ka Kanada susunan panggung pikeun kasempetan luar biasa nalika urang kick off usum bal upcoming.”

Anjeunna ogé dicatet yén BetMGM geus katempo minat kuat ti jalma di Ontario sarta yén deal anyar ngan bakal ngaronjatkeun pangalaman pamaké pikeun bettors ieu.

Unggal usum NFL biasana waktos kritis pikeun operator sportsbook, hasilna volume tohan badag./

Diréktur perusahaan Kanada NFL partnerships Gavin Kemp ogé ngabagéakeun deal, nyatakeun yén BetMGM brings a “platform kaulinan unik pikeun pasar munculna ieu sareng bakal ningkatkeun pangalaman kipas NFL di Kanada dina cara anyar jeung inovatif.”

Pilari pikeun ngaronjatkeun ayana di Kanada

hubungan BetMGM urang ayeuna jeung NFL di AS ngamungkinkeun pikeun meunangkeun aksés ka kasempetan iklan televisi di-game. operator judi ogé boga hubungan jeung leagues olahraga utama lianna sarta tim, nambahan jangkauan na diantara audiences olahraga.

BetMGM mangrupakeun partnership gabungan antara MGM Resorts International sarta basis UK judi group Entain. merek séjén dina payung BetMGM kaasup partypoker, Partéi Kasino, sarta Borgata Kasino.

BetMGM éta salah sahiji operator judi munggaran pikeun ngajalankeun di pasar Ontario dina April. Cai mibanda hiji aktip tur ngajalankeun kasino online tur sportsbook di propinsi Kanada. Salaku otoritas judi Ontario geus komitmen pikeun ngan ngaleupaskeun operator swasta nu patali judi angka sharing unggal kuartal, hese nangtukeun sabaraha ogé BetMGM geus dipigawé jadi jauh di wewengkon. Naon deui, Komisi Alkohol jeung kaulinan Ontario teu ngarilis laporan quarterly saprak peluncuran pasar swasta.

#BetMGM #Janten #Rakan #Tohan #NFL #Resmi #Kanada