Tag Archives: Pulisi

Tilas pulisi curang meunang 14 taun panjara sanggeus judi $ 2m

Bandéra California nganggo kétang

Hiji hakim di California geus dihukum urut perwira pulisi 14 taun panjara anu squandered leuwih ti $ 2 juta dina duit korban pa San Manuel kasino . [Image: Shutterstock.com]

Hakim ngabantah mantan pulisi

Saatos branding urut pulisi salaku “salah sahiji jalma meanest” anjeunna kantos digarap kalawan, Hakim Distrik AS Michael W. Fitzgerald dihukum lalaki California pikeun 14 taun panjara féderal pikeun defrauding investor leuwih ti $7,5 juta.

sarat pikeun mayar deui $7,592,491

Hakim Fitzgerald dihukum Christopher Lloyd Burnell, 51, Salasa. pinalti na ngawengku sarat pikeun mayar deui $7,592,491. Kantor Kejaksaan AS pikeun Distrik Tengah Los Angeles (USAO-LA) ngabagi kaputusan dina Twitter:

Numutkeun siaran warta USAO-LA, urut pulisi bet leuwih ti $2 juta duit korban na di Yaamava ‘Resort & kasino, baheulana kawanoh salaku San Manuel kasino . Dina 10 Méi, Burnell ngaku kaliru kana 11 cacah panipuan kawat sareng dua cacah pikeun ngajukeun pamulangan pajeg palsu.

DOJ nyatakeun yén Burnell ngagunakeun latar tukangna salaku timbalan sheriff San Bernardino County pikeun “meunang kapercayaan investor.” Anjeunna teras nganggo artos éta pikeun ngabiayaan “gaya hirup méwah” na.

Jaringan panipuan

Numutkeun Departemen Kehakiman AS, panipuan Burnell ngandelkeun ngayakinkeun korban yén anjeunna mangrupikeun pangusaha anu beunghar. Anjeunna ngaklaim geus meunang puluhan juta dollar dina gugatan ngalawan urut sheriff jeung parusahaan nu anjeunna ngajual kutang bulletproof tiis hawa. Bari duanana klaim téh salaku bogus sakumaha tagihan tilu-dollar, aranjeunna dianggo kalayan pesona.

Korban Burnell murag asih jeung pitch jualan na, dimana anjeunna jangji mulih nepi ka 100% dina kasempetan investasi ekslusif, nu bisa mayar kaluar dina ngan sababaraha minggu. Korban luncat langsung, sababaraha investasi ratusan rébu dolar sakaligus.

Kabogoh model hooters kalénder, judi jeung jet pribadi.

Hanjakal keur conned, jaksa dipedar dina mémo sentencing, “kasempetan investasi sabenerna teu aya.” Gantina, ex-perwira disgraced dipaké duit pikeun ngajaga “kahirupan méwah keur dirina jeung kabogoh model kalénder Hooters na, judi jeung jet pribadi.”

Kabayang pareum

Penipuan Burnell lumangsung sababaraha taun dugi ka artos korbanna béak sareng anjeunna henteu mendakan anu énggal. Ex-cop extorted malah leuwih duit ti korban na ngaku manehna diperlukeun injeuman pikeun mayar perlakuan kanker pamajikanana dina waktu éta.

DOJ ngomong yén, sajaba $ 2 juta dina judi karugian, Burnell blew $ 500.000 dina penerbangan jet pribadi, $ 70.000 pa Louis Vuitton dagangan, jeung $ 175.000 dina mobil méwah jeung rentals apartemen keur kabogoh na lajeng.

Numutkeun dokumén pangadilan, Burnell ngancurkeun loba nyawa korban na ‘. DOJ nyebatkeun depresi, cerai, kacenderungan bunuh diri, kagagalan bisnis, penjualan harta paksa, sareng terminasi pendidikan kuliah barudak salaku sababaraha épék négatip.

“Kantun nempatkeun, teu aya kecap anu tiasa ngajelaskeun tingkat karusuhan émosional sareng fisik [Burnell] bray [his] nyawa korban,” ceuk jaksa.


#Tilas #pulisi #curang #meunang #taun #panjara #sanggeus #judi

Dalapan NY Mafia jeung Kotor Pulisi Didakwa pikeun judi operasi

Garis pulisi di NYC

Dua tina lima kulawarga kajahatan di New York balik deui dina sorotan saatos dalapan mobsters sareng pulisi anu disangka kotor sadayana didakwa di pangadilan Brooklyn pikeun ngalanggar judi ilegal. [Image: Shutterstock.com]

ring judi ilegal

FBI geus indicted dalapan disangka anggota dua kulawarga kajahatan nonjol New York tambah a Nassau County Pulisi Departemen (NCPD) detektif anu disangka bengkung pikeun cingcin judi ilegal. Jaksa nyebutkeun operasi tohan sakola heubeul balik deui ka jaman nalika Mafia éta di puncak na.

pulisi ditewak mafia tersangka Genovese na Bonanno Salasa

Numutkeun Kantor Kejaksaan AS pikeun Kacamatan Wétan New York (USAO-EDNY), otoritas nyekel tersangka mafia Genovese sareng Bonanno Salasa. USA-EDNY nyandak ka Twitter pikeun ngabagikeun tuduhan ngalawan tersangka, kalebet racketeering, konspirasi pencucian artos, sareng ngalanggar judi ilegal:

Numutkeun jaksa, nu arrests kakeunaan hiji partnership mahiwal antara dua luhur Ny Kota Lima Kulawarga anu digawé babarengan pikeun ngajalankeun hiji judi operasi. Aranjeunna geus dioperasikeun ring tohan saprak sahenteuna Méi 2012 ti markas dina warung kopi di Nassau County.

FBI ogé ngadakwa pulisi NCPD Hector Rosario pikeun nampi artos ti kulawarga kriminal Bonanno.

Kaptén disangka bray

Salah sahiji lauk badag bray dina newak éta Carmelo “Carmine” Polito, disangka kaptén akting kulawarga kajahatan Genovese. Otoritas pencét Polito dina biaya tambahan pikeun ngajalankeun hiji operasi tohan olahraga online ilegal ngaliwatan ramatloka disebut PGW Jalur.

Polito sareng lima tersangka sanésna – “Sal the Shoemaker” Rubino, Joseph “Joe Fish” Macario, Mark Feuer, Agostino Gabriele, sareng Anthony “Little Anthony” Pipitone – ngabela teu kaliru Salasa di pangadilan féderal Brookyn. Genep jalma ieu dibebaskeun ku jaminan anu berkisar antara $ 150,000 dugi ka $ 2 juta.

Pulisi ditahan disangka prajurit Bonanno Vito Pipitone di Florida Salasa. The terdakwa kadalapan, alleging Genovese batur sapagawean Joseph “Joe Box” Rutigliano, masih buron.

Terdakwa kasalapan nyaéta perwira pulisi Rosario. FBI dituduh Rosario nyokot duit pikeun ngatur razia pulisi on rival judi dens. Anjeunna dituduh ngabohong ka FBI sareng ngahalangan panalungtikan juri ku USAO-EDNY.

Palasik Mafia hareup

Salian tohan, dasi Bonanno-Genovese ogé ngawengku operasi kaulinan poker ilegal jeung mesin judi. Sababaraha klub maén bal ngayakeun skéma éta, kalebet La Nazionale Soccer Club di Queens, sareng Centro Calcio Italiano Club di West Babylon. hareup sejen, disebutna Sal’s Shoe Repair, ogé didaptarkeun dina dakwaan DOJ sarta filings pangadilan séjén.

Dina siaran pers DOJ resmi, Jaksa AS pikeun EDNY, Breon Peace, nyatakeun ditahan Salasa:

nunjukkeun yén Mafia terus ngotoran komunitas urang ku judi ilegal.

Kacamatan Jaksa pikeun Kantor Nassau County DA, Anne T. Donnelly, ceuk jaringan kriminal jahat ngajalankeun “rusiah underground judi establishments di establishments komérsial lokal.” Cenah penjahat anu nyieun “jumlah badag duit di kamar tukang bari kulawarga unknowingly shopped na dinnered ngan yard jauh”.

#Dalapan #Mafia #jeung #Kotor #Pulisi #Didakwa #pikeun #judi #operasi