Tag Archives: Prakték

Keluhan Grup Ngeunaan Prakték Koléksi Data Sky Bet

logo Langit Bet dina smartphone

Langit bet dituduh mishandling informasi customer ku amal anu ngarugikeun judi . [Image: Shutterstock.com]

jelas judi

Grup kampanye Bersih Up judi ngajukeun keluhan sareng Kantor Komisaris Émbaran (ICO) pikeun ngalacak data palanggan dina Sky Bet.

dugaan “operasi pangolahan invasif” dina retrieving data

Keluhan éta nyatakeun “operasi pamrosésan invasif” dina nyandak data ti sémah sareng anggota anonim. Bersih Up judi ceuk ogé yén prosés kempelan aub “ilegal nyebar”.

Dumasarkeun kana Usaha iGaming, ICO masih dina tahap awal ngevaluasi kiriman. ICO ogé henteu ngungkabkeun naha penilaian ayeuna dumasar kana prosedur standar, atanapi naha aranjeunna mendakan bukti pikeun ngadukung klaim kampanye.

Tuduhan ngalawan Langit bet

The Clean Up judi keluhan sumping dina laporan commissioned saméméhna taun. Numutkeun grup, loba Sky Bet datang teu sadar kumaha data maranéhanana dilacak jeung dipaké.

Saatos ngupingkeun résponna, ngabersihkeun judi dipénta panalungtikan pinuh ku Sky Bet sareng prosesor data pihak katilu na.

Sky Bet dituduh ngarékam sareng ngirimkeun kagiatan sémah dina halaman wéb sareng nganggo alamat emailna pikeun kéngingkeun inpormasi browsing tambahan. Éta ogé disangka nyiptakeun propil kalayan inpormasi para nasabah ngeunaan metode interaksi anu dipikaresep sareng cara pikeun mamingan aranjeunna deui ka situs Sky Bet.

sababaraha kasus husus ngeunaan naon maranéhna nganggap kagiatan ngabahayakeun

Keluhan éta ogé nyorot sababaraha kasus khusus ngeunaan naon anu aranjeunna anggap kagiatan jahat.

Saterusna, bersih Up judi ceuk nu idin dibikeun ku nasabah ka Langit bet teu nerapkeun. Numutkeun keluhan éta, Sky Bet henteu nyayogikeun inpormasi anu cukup pikeun para nasabah pikeun masihan idin anu leres.

sajarah panjang

Masalah anu diwincik dina surat Judi Bersih sigana parantos lami sareng henteu énggal. Numutkeun surat éta, Sky Bet parantos logging unggal interaksi palanggan dina platformna sahenteuna sapuluh taun.

Langit tohan ogé geus datangna dina seuneu pikeun informasi cukup ngeunaan cookies, nu bisa ngalanggar aturan 6 tina Privasi sarta Peraturan Komunikasi éléktronik 2003. Datang ngan ditémbongkeun hiji “nampi” kotak sanggeus bewara ngeunaan cookie dirumuskeun.

aya loba pausahaan aub, jeung sababaraha teu didaptarkeun dina ICO

Bersih Up judi menyimpulkan ku nyebutkeun éta can écés nu processor éta penjahat utama dina dugaan palanggaran Sky Bet. Sanajan kitu, aranjeunna nyatakeun yén aya loba pausahaan aub, sarta sababaraha teu didaptarkeun dina ICO.

Bersih Up judi dipingpin ku 32 taun heubeul Matt Zarb-Misan anu ogé ko-ngadegkeun anti judi parusahaan software Gamban. Anjeunna sateuacana damel salaku juru carios politikus Inggris anu janten Pamimpin Oposisi sareng Pamimpin Partai Buruh ti 2015-20.

Sky Bet parantos didenda £ 1.17m ($ 1.41m) pikeun ngirim email promosi ka individu anu teu kalebet awal taun ieu.

#Keluhan #Grup #Ngeunaan #Prakték #Koléksi #Data #Sky #Bet