Tag Archives: Power

Paddy Power Mayar Sapuluh Hags Pikeun Meunangkeun Tembakan salajengna EPL

Erik Ten Hago

Manchester United ngalaman eleh deui ngahinakeun dina sabtu minggu, sareng Paddy Power parantos mayar saham pikeun manajer Erik Ten Hag (gambar) janten manajer salajengna dina EPL. [Image: Shutterstock.com]

Geulis katingali

Operator sportsbook Irlandia Paddy Power dipikanyaho pikeun kampanye pamasaran kaluar-témbok na. Awal bulan ieu, perusahaan mayar Liverpool pikeun meunang Liga Premier sateuacan usum 22/23 bahkan dimimitian, sareng ayeuna parantos mutuskeun karung manajerial salajengna.

ngajempolan 4-0 kaleungitan sisi London Selatan Brentford

Saatos timna ngalaman kameunangan 4-0 ka sisi London Kidul Brentford dinten Saptu, Paddy Power parantos mayar bos Manchester United énggal Erik Ten Hag pikeun kaleungitan padamelan salajengna. Pausahaan nyandak ka Twitter pikeun ngabagikeun apdet tohan maén bal:

Eleh dina sabtu minggu hartosna Manchester henteu meunang dina dua pertandingan kahiji saatos kaleungitan 2-1 ka Brighton saminggu sateuacana. Tim ayeuna calik di handapeun méja Premier League pikeun kahiji kalina saprak Agustus 1992. Éta ogé mimiti awon pikeun kampanye Man United manajer anyar dina leuwih ti abad.

Kumaha dimaénkeun?

Henteu ngan ukur Manchester United eleh dinten Saptu, aranjeunna eleh mutlak dina salah sahiji hasil anu paling endah dina sajarah EPL.

Kasalahan penjaga gawang ti Man U De Gea ngamimitian serangan Brentford tapi Bees parantos nambihan tilu gol deui kana jumlahna teu lami saatos pertandingan ngahontal tanda 30 menit. Brentford nyéépkeun sésa-sésa patandingan sareng Manchester, sedengkeun béntang-béntang Red Devils anu kawéntar sadunya gagal mangaruhan naon waé.

Anjeun bakal dipecat isuk-isuk. ”

Para fans Brentford henteu ngaganggu lawan-lawanna. Stadion Komunitas Gtech hirup kalayan nyanyian “Anjeun bakal dipecat isuk-isuk” diarahkeun ka Ten Hag. Samentara éta, seueur pangguna Twitter ogé narékahan ka Manchester saatos mimiti ngerakeun:

Pamaké anu sanés ogé nyorotkeun pagelaran anu goréng tina sababaraha pamaén, sapertos gelandang Skotlandia Scott McTominay:

Sportsbooks motong odds

Paddy Power sanes hiji-hijina operator sportsbook anu nyatet kinerja goréng Serikat. Sportsbooks sanésna ngirangan kasempetan pikeun kaluarna Sapuluh Hag. Langit tohan jeung kaulinan, 888Olahraga jeung Betvictor sadayana urut pamuter Ajax salaku +400 ninggalkeun hareup, balik ngan manajer Southampton Ralph Hasenhuttl.

Lamun manéhna ninggalkeun, Ten Hag bakal jadi manajer kadalapan ninggalkeun klub saprak legenda EPL Alex Ferguson mutuskeun pikeun pangsiun di 2013. Klub teu meunang liga saprak Ferguson ditinggalkeun, finish kadua dua kali jeung panghandapna katujuh sakali. Dina waktos éta. Usum kamari, klub réngsé dina tempat kagenep – rengking kadua panghandapna saprak jaman Fergie.

Sedengkeun pikeun odds meunang Liga Premier, FanDuel jeung Paddy Power geus dibanderol Man U +10000. DraftKings rada kurang harepan ngeunaan odds tim dina +13000. Kanyataanna, sportsbooks yakin tim boga kasempetan hadé tina degradasi ti ngangkat piala, dibanderol di +2500 kalawan DraftKings na FanDuel.


#Paddy #Power #Mayar #Sapuluh #Hags #Pikeun #Meunangkeun #Tembakan #salajengna #EPL

Paddy Power Mayar Liverpool Pikeun Meunang EPL 2022-23

Lambang Liverpool FC

Liverpool ngéléhkeun Manchester City 3-1 dina Community Shield, hasil anu nyababkeun Paddy Power mayar awal nalika Reds dinobatkeun juara EPL 2022-23. [Image: Shutterstock.com]

Biasa kuciwa

Sportsbook basis Dublin Paddy Power ngadamel faux pas biasa saatos ngumumkeun yén éta bakal mayar Liverpool pikeun meunang Liga Premier Inggris (EPL) 2022-23 saminggu sateuacan usum dimimitian.

kaputusan datang ngan méméh kacapi final

Kaputusan Paddy Power sumping pas sateuacan kacapi final dina kameunangan Liverpool 3-1 Community Shield dinten Saptu. Pembuka tirai tradisional ningali Reds lengkep ngaunggulan anu gaduh gelar EPL ayeuna, Manchester City. Sportsbook nyandak kana Twitter kalayan iklan anu nampilkeun manajer Liverpool anu berseri-seri diapit ku kolega anu teu puas anu judulna “The Kop Out”:

Pikeun ngagosok uyah kana tatu para loyalis Manchester City anu ninggalkeun Leicester’s King Power saatos eleh Liverpool, van digital anu disimpen di luar stadion nampilkeun iklan anu kurang ajar.

Dipikawanoh pikeun stunts pamasaran disruptive na, sportsbook nyebutkeun kawas batur, teu ningali Community Shield salaku “silaturahim Maha Agung”. Disebutkeun yén pertandingan éta “serius pisan” anu diputuskeun “janten pisan berehan sareng pencét tombol beureum ageung anu ditandaan ‘Pay Out’.”

waktos bola kristal

stasiun radio Inggris olahraga ngobrol ceuk Paddy Power mayar kaluar “pisan mimiti” na bettors Reds-dijieun bakal nampa winnings maranéhna ampir salapan bulan sateuacanna.

Ieu sanés pertama kalina buku olahraga Irlandia parantos nutup bukuna awal. Pikeun usum 2020-21, Paddy Power mayar Fulham anu diturunkeun tina EPL saatos tilu pertandingan dina kampanye. judi bayaran kaluar salaku Fulham gagal tetep di EPL, jeung, sakumaha Paddy Power ngingetkeun bettors dina release warta Senén urang: “urang meunang katuhu saméméh.”

Nalika Paddy Power ngaku yén “tiasa mungkas endogna” [its] nyanghareupan,” anjeunna ngawartoskeun bettors ngarojong Liverpool yén “kameunangan anjeun geus datang ka jalan anjeun tanpa bal malah ditajong dina hiber luhur.”

Langit Blues paporit pikeun judul pa -175. odds

Sportsbooks gaduh Liverpool salaku paporit kadua pikeun EPL kalayan shot umum +200. Pep Guardiola’s Sky Blues mangrupikeun paporit pikeun gelar dina odds -175. Numutkeun laporan dina média Inggris, pamayaran The Kop Out parantos ngarugikeun Paddy Power sajumlah genep angka.

Usum ganti

Nalika Liverpool kagum ngalawan Manchester City, nyetak ngalangkungan Trent Alexander-Arnold, Mo Salah sareng pengganti Sadio Mane £ 85m ($ 104m) Darwin Núñez, aranjeunna eleh 4-0 ka Manchester United (+2500) dina pra-musim Juli. ramah di Thailand.

Kalayan United terlibat dina saga transfer Cristiano Ronaldo sareng Chelsea (+1300) acan ngayakinkeun manajer sorangan yén aranjeunna siap, Tottenham Hotspur anu pas (+1400) direvitalisasi sareng Arsenal anu langkung efektif (+3300) tiasa janten nilai. bet.

Gemblengna, ieu mangrupikeun usum parobihan anu signifikan pikeun EPL di tengah sengketa anu lumangsung pikeun sponsor tohan. Sahenteuna Paddy Power salawasna ningali sisi lucu, sanajan lulucon ends up backfiring.


#Paddy #Power #Mayar #Liverpool #Pikeun #Meunang #EPL