Tag Archives: Potter

Graham Potter mingpin Daptar Pangganti Chelsea

Closeup of Chelsea FC patch dina kaos

Graham Potter mangrupikeun paporit pikeun ngagentos Thomas Tuchel salaku manajer Chelsea FC. [Image: Shutterstock.com]

Chelsea nyieun leuwih parobahan

Chelsea Football Club informed manajer Jerman Thomas Tuchel yén waktos na di Stamford Bridge réngsé Rebo isuk.

Numutkeun kana Sky Bet, pimpinan Brighton Graham Potter nuju daptar awal calon pikeun ngeusian posisi anu kosong. Béntang pangangguran Mauricio Pochettino sareng Zinedine Zidane mangrupikeun dua nami ageung sanés.

tekanan nyaeta on Blues pikeun manggihan ngagantian unggulan

Pamilik Chelsea sateuacana, Roman Abramovich, gaduh sajarah telenges sareng manajerna, sareng pamilik énggal Todd Boehly ngadukung tradisi éta. Tekanan aya dina Blues pikeun milarian panggantian anu unggul saatos catetan belanja usum panas klub-rekor na.

Maksakeun leungeun

Kurang leuwih tilu bulan ka tukang, anggota skuad Chelsea, staf jeung juragan ngangkat piala Final Liga Champions. Tuchel mingpin pidato anu berapi-api dina pers pas-pertandingan teras dipasihan spanduk sorangan di bumi ka Chelsea.

Tapi, pagelaran tim sareng hubungan Tuchel sareng pamaén parantos mudun ti saprak éta. The Blues mungkas penampilan goréngna anu anyar kalayan kaleungitan tim Kroasia GNK Dinamo Zagreb dinten Salasa, eleh ka Leeds United sareng Southampton dina Liga Utama.

Boehly sareng awak jengkel ku horéam ngajelaskeun kaputusanana ngeunaan tuang sareng taktik

Teu kanyahoan ku loba, masalah di balik layar geus surfaced lila saméméh eleh. Tuchel dikabarkan frustasi ku kawajiban pikeun ngawas pamaén sareng mingpin kabijakan transfer nalika klubna beroperasi tanpa diréktur olahraga anu diakui, sedengkeun Boehly sareng awak jengkel ku horéam ngajelaskeun kaputusan ngeunaan pamaén sareng taktik.

Sanajan ngan lima titik kaluar luhureun tabel liga sanggeus genep kaulinan, éta kamungkinan yén Tuchel ngagantian Potter (-110 disebut manajer Chelsea) geus ngarah timnya ka tempat kaopat dina mimiti hadé musim, tilu titik di luhur. The Blues. Panghasilan anu pikaresepeun datang sanaos bédana anu ageung dina nilai skuad, anu nguntungkeun Chelsea $ 878,4 juta dugi ka $ 271,4 juta, per Transfermarkt.

Potter parantos janten nami populér pikeun seueur karya hébat dina sababaraha taun ka pengker. Posisi finish pangalusna na nyaeta kasalapan, nu anjeunna mantuan ngahontal usum kamari ku Seagulls. Sanajan kitu, bar bakal diangkat drastis, lamun anjeunna ngalengkepan move na ka London.

Brighton parantos masihan pajabat Chelsea idin pikeun nyarios ka Potter. Pertemuan diperkirakeun lumangsung Rebo sareng Blues badé kéngingkeun karyawan énggal sateuacan pasea sabtu minggu sareng Fulham.

Calon deui

Kadua dina daptar odds-on paporit pikeun nyokot alih salaku kacapi sirah di Chelsea nyaeta Pochettino (+225). Sapertos Tuchel, anjeunna terakhir disewa ku Paris Saint-Germain sareng parantos tampil dina Final Liga Juara. Anjeunna ogé nembe ngalatih saingan Tottenham Hotspur, anu nyéwa tilas pamaén Chelsea Antonio Conte.

moal jadi populér salaku miheulaan na di Jerman

“Poch” gaduh reputasi anu kuat di sakumna dunya sareng teu asing sareng kapribadian anu kuat, tapi anjeunna moal populer sapertos anu ngaheulaan Jerman.

Brendan Rodgers (+400) ogé aya dina daptar calon poténsial nalika Leicester City na terus berjuang. Rodgers parantos nyababkeun Foxes dugi ka liga kalima, kalima sareng kadalapan, tapi skuad sepuh anu digabungkeun sareng tandatangan anu goréng parantos nyababkeun tim turun gancang-gancang dina mimiti usum ayeuna.

Salajengna dina garis nyaéta tilas sareng bos LaLiga ayeuna Zidane (+500) sareng Diego Simeone (+1200). Zidane meunang tilu Liga Juara berturut-turut sareng Real Madrid tapi henteu gaduh pangalaman dina Liga Utama sareng henteu nyarios basa Inggris, sedengkeun Simeone mangrupikeun manajer anu paling mahal di dunya sareng maénkeun gaya pertahanan anu teu mungkin dipilarian ku pamilik énggal nalika aranjeunna milarian. ningkatkeun marketability klub urang. .

Massimiliano Allegri (+1600) sareng Roberto Martinez (+1600) ngalengkepan daptar pelamar. Aranjeunna padamelan ku Juventus sareng Bélgia, masing-masing, sareng bakal sesah transisi kana kalungguhan énggal.

#Graham #Potter #mingpin #Daptar #Pangganti #Chelsea