Tag Archives: Pikeun

Genting boga “Kasempetan Strong” pikeun Makau kasino Lisensi

Genting kasino

Numutkeun analis industri, portopolio non-kaulinan Genting Grup urang, nu ngawengku dua taman tema pangbadagna Asia, nempatkeun eta dina posisi kuat meunang lisénsi kasino kacida coveted Makau urang. [Image: Shutterstock.com]

Ucing diantara japati

operator judi Global Genting Grup heran diasupkeun perang Panawaran pikeun lisensi kasino Makau dua minggu ka tukang. Ayeuna, laporan panganyarna ti analis jeung executives Asia-nyanghareup nunjukkeun yen parusahaan boga kasempetan kuat pikeun ngarebut lisénsi ti salah sahiji genep operator utama Makau.

disuruh masuk”

Numutkeun kana Reuters dilaporkeun dina Kemis, grup nu dipingpin ku billionaire Malaysia Cina Tan Sri Lim nawarkeun loba banding kana gagasan Beijing pikeun Makau. Kanyataanna, anjeunna ngusulkeun yén Genting “bakal wanti ka datangna dina” kalawan tawaran.

Pamaréntah Wewengkon Administratif Husus (SAR) geus allocated ngan genep lisensi ka tujuh Ngalamar, kalawan genep concessions ayeuna alatan kadaluarsa ku tungtung 2022. incumbents operasi di Makau saprak 2002 ayeuna nyanghareupan prospek dire Genting ngagantikeun aranjeunna, sarta insiders. industri ngira-ngira yén éta bakal ngagambarkeun overhaul pangbadagna Makau di leuwih ti 20 jeung.

Reuters geus dicutat Ben Lee, pangadeg Makau consultancy kaulinan IGamiX, ​​nyebutkeun Genting “boga kuat kasempetan pikeun outsting salah sahiji incumbents”.

Operator dina leungeun Cina

Sanajan Genting ayeuna teu boga kasino Makau, éta pamaén global kalawan sipat kaulinan di AS, Inggris, Malaysia jeung Singapura. Sanajan kitu, sakumaha dilaporkeun ku ReutersLee ceuk tukang Genting sarta sinergi jeung Beijing nyadiakeun kasempetan nyata pikeun ngaganggu status quo di hub judi .

atraksi pangbadagna nyaéta kanyataan yén pausahaan ngajalankeun dua taman tema pangbadagna di Asia

Genting geus financed sababaraha investasi non-kaulinan na di Cina, kayaning Resort ski dipaké dina Olimpiade Usum tiis 2022. Sajaba ti éta, analis nyarankeun yén draw pangbadagna nyaéta kanyataan yén pausahaan ngajalankeun dua taman tema pangbadagna di Asia, Genting SkyWorlds. sareng Genting Highlands, anu cocog sareng agenda Beijing sapertos sarung tangan.

Beijing geus lila hayang Makau ngudag wisatawan asing ku kaluar judi . Analis Maybank Samuel Yin Shao Yang ngécéskeun yén sanaos paréntah anu diulang-ulang pikeun “kurang difokuskeun kana VIP Cina sareng langkung seueur kana non-kaulinan”, industri éta “rada mayar jasa pikeun ideu.”

Nalika perang panawaran lisénsi panas sareng seueur anu kaleungitan, operator incumbent ayeuna “kudu ngalihkeun filosofi éta,” saur Yang. Samentara éta, ceuk Genting “tiasa nawiskeun pamaréntah Makau naon maranéhna nyata nyebutkeun aranjeunna hoyong.”

Marengan Genting Malaysia-kantor pusatna, tujuh Ngalamar pikeun genep lisensi tilu pausahaan dumasar di Nevada: Sands Cina, MGM Resorts, sarta Wynn Makau, kitu ogé Galaxy Hiburan, Melco Resorts, sarta MJM Holdings dumasar di Asia.

Gugup di Nevada?

Sedengkeun dina Salasa, bebas Nevada deeming anceman Genting ka tilu operator basis AS di Makau “langkung oddity ti annoyance a,” tegangan antara Cina jeung AS bisa cet gambar badag tur leuwih pulitik.

Konsultan kaulinan Lee ayeuna percaya nyaéta:

Panginten janten kasempetan anu sampurna pikeun Beijing ngaleungitkeun hiji Amérika (panyekel konsési) upami henteu dua.

Dina Senén, tekanan dina kaulinan tawaran lisénsi-patok tinggi inténsif sanggeus biasa di casinos Makau soared. Kanaékan éta saatos SAR ngumumkeun rencana pikeun ngijinkeun grup wisata ti daratan Cina balik ti Nopémber.

#Genting #boga #Kasempetan #Strong #pikeun #Makau #kasino #Lisensi

Kedutan pikeun ngaluncurkeun Percobaan Fitur Obrolan Anyar

Setélan PC streaming

Twitch disetel pikeun ékspérimén sareng fitur obrolan anyar anu ditingkatkeun salami opat minggu. [Image: Shutterstock.com]

Ngajalankeun kawates pikeun ayeuna

Twitch ngaluncurkeun fitur obrolan anu énggal, sami sareng pilihan streaming populér anu ditawarkeun ku YouTube. Ngan sajumlah saluran anu tiasa nawiskeun fitur énggal sareng éta ngan bakal sayogi pikeun waktos kawates, sabab Twitch hoyong ngevaluasi naha éta pantes janten permanén.

bakal ngajalankeun percobaan pikeun opat minggu, dimimitian dina ahir September

Platform streaming Amazon bakal ngajalankeun percobaan opat minggu, dimimitian dina ahir Séptémber. Moal aya pilihan obrolan anu luhur nalika ningali aliran dina alat sélulér.

Lima tingkat béda

Gagasan di balik obrolan anu luhur nyaéta yén pamirsa aliran bakal tiasa mayar pamayaran pikeun masihan prioritas pesenna dina obrolan aliran. Aya lima tingkat béda pikeun durasi obrolan. Durasi anu paling pondok nyaéta 30 detik kalayan biaya $5, sedengkeun durasi anu paling panjang nyaéta 2,5 menit kalayan biaya $100.

Twitch mangrupikeun platform streaming kaulinan pidéo anu paling populér di internét. Dina 2021, éta gaduh rata-rata jumlah pamirsa sakaligus 2.8 juta.

Sababaraha pemirsa bakal tiasa ngirim pesen obrolan anu luhur dina waktos anu sami. Dina kaayaan ieu, bakal aya antrian pesen anu dikelola ku moderator obrolan sareng streamer. Panyipta kontén bakal nampi 70% potongan pangmayaran obrolan anu ningkat saatos biaya sareng pajeg.

Loba parobahan

Twitch tiasa ngarobih panawaran pesen anu luhur salami periode uji pikeun ningali konfigurasi naon anu langkung saé. Dua posisi anu béda pikeun pesen anu luhur bakal diuji: di luhur obrolan sareng di handapeun pamuter pidéo.

aliran dilarang midangkeun kasino online unregulated

Aya sababaraha kontrovérsi kasohor anu ngalibetkeun platform Twitch dina sasih bulan, kalebet dorongan ku seueur panyipta pikeun ningkatkeun pangsa pendapatan 50/50 ayeuna ka 70/30 nawaran YouTube. Raksasa streaming ogé ngalarang aliran kaulinan kasino online anu teu diatur ku kasalempang dampak tina jinis aliran ieu pikeun pamirsa anu ngora sareng résiko.

Larangan éta sacara resmi bakal berlaku dina 18 Oktober. aliran nu patali judi geus jadi pohara populér dina platform nu, kalawan luhur judi streamers mindeng tohan jutaan dollar dina sési tunggal.

#Kedutan #pikeun #ngaluncurkeun #Percobaan #Fitur #Obrolan #Anyar

Pamaréntah Indonésia Dituduh Maok Jutaan pikeun Judi

Lukas Enembe

Gubernur Indonésia Lukas Enembe (gambar) dituduh misappropriating jutaan dollar pikeun judi pa casinos, kaasup Perth urang Mahkota. [Image: Shutterstock.com]

Gap dina angka

Hiji gubernur Indonésia geus subyek hiji panalungtikan embezzlement dumasar kana tuduhan anjeunna judi jeung dana pamaréntah dina Crown Resorts kasino di Australia.

Lukas Enembe, gubernur Papua, mimiti jadi headline taun 2021 sanggeus hiji informan anonim ngingetkeun Komisi Pemberantasan Korupsi Indonésia yén anjeunna nyalahgunakeun duit pamaréntah. Rinci hirup judi lavish na lajeng lalaunan datang ka lampu sakumaha beuki loba tuduhan jadi umum.

menggelapkan “ratusan juta dolar”

Sanajan Enembe earns gaji taunan $ 7.764, otoritas Indonésia ngaku geus ngalacak $ 36,2 juta deui ka gubernur saprak 2017. Dina total, dipercaya yén gubernur Papua embezzled “ratusan juta dollar”.

Sumber kabeungharan

Enembe ngagaduhan kasempetan pikeun ngadepkeun sora ngeunaan kajahatan anu mungkin tapi nolak ngalakukeunana. Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) geus dua kali nelepon manéhna, tapi dua kali manéhna nolak. Anu umurna 55 taun nyarios dina unggal waktos yén anjeunna dina kaayaan kaséhatan goréng sareng henteu tiasa ngantunkeun tempatna.

sanggup mampuh gaya hirup roller tinggi ngaliwatan tambang emas

Sanajan gagal muncul di publik, Enembe geus nyatakeun yén manéhna bisa ngabiayaan hiji gaya hirup upscale ngaliwatan tambang emas manéhna owns di Papua. Khususna, tambang Grasberg di Papua tengah mangrupikeun salah sahiji cadangan emas sareng tambaga panggedéna di dunya.

Tapi, Enembe henteu masihan dokumén naon waé ngeunaan kapamilikan tambang di Indonésia. Saterusna, kapala komunitas pertambangan Papua, Dolpinus Weya, nyebutkeun yén klaim Enembe téh palsu sarta ngan dijieun dina harepan “nutupan up[ing] kasus korupsi.”

Penyidik ​​​​sabalikna dituduh Enembe ngadamel jutaan ku cara nyandak artos tina rekening resmi pikeun otonomi propinsi. Aranjeunna yakin yén anjeunna diarahkeun duit kana sababaraha rekening, kaasup rekening barudak na urang, pikeun nyumputkeun panipuan.

kabiasaan judi Enembe urang

Penyidik ​​boga kasus metot ngalawan Enembe, jeung gun roko nyaeta footage ti Crown urang Perth kasino . Enembe bisa ditempo dina judi tape na flaunting kabeungharan na ku Mayar rupa perks.

judi haram di Indonesia dina Pasal 303 KUHP nagara urang – najan Enembe ieu bray dina video di Australia, dimana éta légal, masih raises patarosan naha inohong pamaréntah nyandak bagian dina kagiatan terlarang.

Laporan nunjukkeun yén gubernur Papua geus bray judi di tempat lian ti Perth. Majalah Tempo ngaku yén manajer bank méakkeun $ 50.000 chartering jet pribadi pikeun Enembe, nu lajeng flew ka jeung ti Brisbane salila opat poé.

Sanajan tuduhan dijieun ngalawan anjeunna, Enembe masih boga rojongan inti kuat. Numutkeun laporan média lokal, pengikutna parantos ngahalangan panto sareng jaga pikeun ngajagaan anjeunna tina lawan-lawanna.

Dina Senén, a pangacara ngalambangkeun Enembe nampik klaim anjeunna geus dipaké duit taxpayer pikeun suluh kabiasaan judi na. Anjeunna ogé nyarios yén klienna ngan ukur ngamimitian judi saatos gering pikeun nyababkeun “parobahan anu santai sareng nyegerkeun.”

#Pamaréntah #Indonésia #Dituduh #Maok #Jutaan #pikeun #Judi

Gugatan Nyebutkeun BetMGM Ganjaran Pamaké Pikeun Henteu Ngalaporkeun Glitches

kontrak gugatan

Hiji lalaki ngagugat BetMGM pikeun disangka masihan anjeunna duit bonus pikeun henteu ngalaporkeun gangguan kaulinan kasino online utama pikeun régulator. [Image: Shutterstock.com]

gangguan konsisten

Hiji lalaki New York ngagugat operator judi online BetMGM pikeun masihan anjeunna bonus dina harepan tetep anjeunna tenang ngeunaan gangguan.

gugatan, nu ieu Filed di New Jersey Rebo, rinci sababaraha instansi dimana Sam A. Antar maén blackjack online tur kaulinan kasino séjén ngaliwatan BetMGM nalika aranjeunna dipegatkeun pertengahan kaulinan. Anjeunna yakin pemadaman ieu lumangsung rébuan kali dina periode antara Mei 2019 sareng Januari 2020.

bets kadang nepi ka $ 5.000 per leungeun

Antar ditempatkeun leuwih 100.000 bets online salila periode ieu, kalawan bets kadang ngahontal $ 5.000 per leungeun. Cenah éta gangguan lumangsung kira-kira unggal 15 nepi ka 20 menit. Nurutkeun kana filing gugatan, Antar sadar yén pamaké séjén BetMGM geus nyieun keluhan sarupa ngeunaan glitches di tengah kaulinan.

Gamblers ngaku BetMGM nawiskeun anjeunna bonus pikeun mastikeun yén anjeunna moal ngabéjaan Divisi New Jersey ngeunaan penegak kaulinan ngeunaan blackout.

A nu maen judi serius

Salaku dilaporkeun ku Wall Street Journal, Antar yakin yén BetMGM teu geuwat ngabéréskeun gangguan sabab dijieun untung. Kadang-kadang terminasi lumangsung salila leungeun dina ni’mat nu ngagugat, sahingga anjeunna leungit sagala winnings poténsial. Antar ogé outlined kumaha anjeunna teu bisa meunang aksés ka winnings na dugi anjeunna nyieun deposit akun salajengna, nu ngalarti kecanduan judi na. Dina jangka waktu ngan salapan bulan, Antar nempatkeun leuwih ti $ 29 juta patut bets.

Antar narima leuwih $ 30.000 dina duit bonus

Nalika anjeunna ngalaporkeun gangguan ka executives parusahaan jeung manajer akun BetMGM, Antar nuduh anjeunna sering narima bonus. Dina hiji kasempetan, cenah maén blackjack online kalawan eksekutif BetMGM pikeun nunjuk kaluar masalah. Dina hiji tahap, Antar narima leuwih $30.000 duit bonus ti BetMGM dina sabulan.

Kusabab New York ayeuna teu boga hiji kasino online resmi, Antar bakal ngarambat ka New Jersey pikeun maen judi online. Loba online Antar urang judi lokasi sési didaptarkeun dina gugatan, kaasup sababaraha titik di Taman Propinsi. Antar dicatet yén anjeunna saméméhna enrolled dina program timer pangaluaran sukarela New Jersey pikeun addicts judi . Anjeunna engké dihapus ngaranna tina daptar tapi dikonfirmasi yén BetMGM sadar masalah judi kaliwat na.

Sajarah warni

Nu ngagugat dina gugatan pasti teu boga kaliwat bersih, nurutkeun WSJ.

Taun 2019, Komisi Sekuritas sareng Bursa AS sareng jaksa di New Jersey nuduh anjeunna nipu kulawarga sareng babaturan ngalangkungan skéma investasi. Anjeunna ngaku kaliru pikeun tuduhan maling tingkat kadua ku panipuan. Saacanna éta, anjeunna spent 21 bulan panjara pikeun nyokot jumlah genep inohong salaku bagian tina scam investasi sejen, ngagunakeun sababaraha duit keur kaperluan judi.

Gugatan nu ngagugat urang ngaran Borgata, Entain, MGM Resorts International, sarta BetMGM salaku terdakwa. Tuduhan ngalawan aranjeunna kalebet lalawora parah, pemerasan, sareng panipuan konsumen.

#Gugatan #Nyebutkeun #BetMGM #Ganjaran #Pamaké #Pikeun #Henteu #Ngalaporkeun #Glitches

RSPCA, Panggero Amal Britania séjén pikeun ngeureunkeun Balap Greyhound

Greyhound dina pacuan kuda

Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA) sareng badan amal anu sanés ngadukung kampanye pikeun ngeureunkeun balap greyhound di Inggris. [Image: Shutterstock.com]

Tilu amal nungtut larangan

Tilu badan amal karaharjaan sato anu pang menonjol di Inggris nyauran pikeun ngeureunkeun olahraga balap greyhound di nagara éta.

The British Greyhound Council (GBGB) geus dubbed pernyataan Salasa urang “sesat” jeung “lengkep teu tanggung jawab”. The Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA), nyandak kana Twitter sareng iklan pikeun kampanye anu disaluyuan ku sasama amal Blue Cross sareng Dogs Trust:

Ko-kampanye hoyong larangan balap greyhound “diumumkeun pas mungkin” pikeun ngeureunkeun naon anu disebat ku amal “maotna anu teu perlu sareng lengkep dicegah tina ratusan anjing unggal taun.”

Dina hiji pernyataan ditandatanganan ku pupuhu GBGB sarta CEO na, agénsi denounced proposal pikeun némbongkeun “agenda nyata extremists hak sato anu nyekel kontrol badag kana organisasi Anjeun.”

Lamun amal meunang jalan maranéhanana, éta bakal nurunkeun curtain dina olahraga nu tumuwuh gancang popularitasnya sanggeus balapan debut di Manchester di 1926.

Argumen kontra

Dina pernyataan Salasa, RSPCA nyebatkeun data GBGB sorangan yén “langkung ti 2,000 maotna greyhound sareng ampir 18,000 tatu kacatet tina balap greyhound antara 2018 sareng 2021.”

Dina respon, CEO GBGB Mark Bird ceuk standar karaharjaan di olahraga geus ngaronjat sacara dramatis dina opat taun ka tukang. CEO ngarujuk inisiatif Komitmen Greyhound GBGB anu, saurna, “parantos ningali fatalitas garis nasional parantos ngirangan tina 0.06% dina 2018 janten 0.03% dina 2021.”

Aya rasa kagét sareng panghianatan anu jelas dina ngaréspon surat kabuka GBGB ka tilu badan amal, nuduh trio badé “garap sareng kami”. […] pikeun digawé ngalawan kami.” GBGB ogé nyarios tilu amal, dugi ka ayeuna, “wilujeng sumping sareng ngadukung léngkah-léngkah anu penting anu kami lakukeun pikeun mastikeun karaharjaan sato mangrupikeun jantung olahraga.”

nyorot masalah sapertos balap greyhound dina “kondisi cuaca ekstrim”

Di nagara anu mikacinta anjing, kampanye tina tilu amal pasti bakal nyababkeun perdebatan nasional. Pernyataan RSPCA ogé nyorot masalah sapertos balap greyhounds dina “kondisi cuaca ekstrim,” kaayaan hirup goréng pikeun anjing, sareng masalah anu aya di sabudeureun angkutan greyhounds ka sareng ti tempat balapan.

Nambahkeun hinaan ka tatu, trio nu dipecat leaflets lega, tuduh olahraga prakték industri non-transparan, citing masalah sareng penegak peraturan, sarta bemoaning halangan pikeun perbaikan disababkeun ku kurangna “sumber panghasilan konsisten” pikeun sektor. . .

Balap kuda, mancing salajengna?

Professor Madeleine Campbell, panulis buku Hiji Kahirupan Good pikeun Unggal Greyhoundpercaya yén pendekatan GBGB pikeun karaharjaan téh “kelas dunya”, nyebutkeun kaahlian jeung input ti spesialis, veterinarians, akademisi jeung ahli karaharjaan sato.

Salaku peringatan, GBGB nyatakeun yén pernyataan amal bakal prihatin pikeun jalma anu resep olahraga sapertos mancing, ketangkasan anjing, balap kuda sareng luncat, ngajantenkeun aranjeunna sadar yén olahragana bakal salajengna.

#RSPCA #Panggero #Amal #Britania #séjén #pikeun #ngeureunkeun #Balap #Greyhound

Star Hiburan Grup Ngirim Tanggapan pikeun Request NSW

jaba béntang Sydney

Star Hiburan ngaharepkeun neruskeun operasi na kasino Sydney, ngirimkeun hiji rencana perbaikan pikeun tinimbangan ku NICC. [Image: Shutterstock.com]

Ngaku kasalahan

Star Hiburan Grup geus Filed respon resmi pikeun panalungtikan di New South Wales (NSW) nu kapanggih eta pantes hiji nyekel lisénsi kasino di propinsi. Salasa, parusahaan kasino narima papanggihan laporan panalungtikan.

NICC bakal mutuskeun upami rencana éta cekap

Ogé outlines rencana perbaikan éksténsif eta hoyong nuturkeun lamun NSW bebas kasino komisi (NICC) ngamungkinkeun eta neruskeun operasi na kasino Sydney. NICC bakal mutuskeun rencana éta cukup pikeun ngidinan operasi Sydney neruskeun.

Dina réspon resmina, Star Entertainment ngaku kagagalan signifikan anu diwincik dina Bell Report. Pausahaan kasino nyatakeun yén éta parantos ngamimitian parobihan anu penting pikeun operasina, kalebet nambihan langkung seueur “resiko, patuh sareng kaamanan staf, persetujuan téknologi panjagaan anu ningkat sareng permanén kaluar tina junket sareng nutup Marquee nightclub.”

Nyobian mulang ka jalur

Rencana remediasi bakal ngakibatkeun transformasi utama budaya, kamampuan, akuntabilitas, governance, patuh sareng sistem manajemén résiko dina perusahaan. Parobihan bakal dugi ka akhir taun 2024 pikeun réngsé, sareng Star ngarencanakeun pikeun ngabéréskeun rencana anggaran dina minggu anu bakal datang.

Star Entertainment Group ogé milarian CEO énggal. CEO Interim Geoff Hogg nyerahkeun pengunduran diri na dina Senén, ngan ukur nyandak alih ti tilas CEO Matt Bekier dina Juni.

Pupuhu eksekutif Star Entertainment Group Ben Heap parantos komitmen pikeun ngalakukeun naon waé anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun perusahaanna cocog pikeun ngoperasikeun casinos di Sydney. Anjeunna yakin yén ngahontal milestones tangtu sarta tunduk kana scrutiny sengit kedah masihan NICC kapercayaan pikeun ngidinan Star Hiburan neruskeun operasi na di Sydney. Gemblengna, rencana éta ngagaduhan 130 tonggak anu ditujukeun ku perusahaan salami dua taun.

Kagagalan nyebar

Pelepasan Bell Report sumping sababaraha minggu ka tukang, masihan Star Entertainment 14 dinten pikeun ngaluarkeun tanggapan resmi na. Pausahaan ogé nanganan panalungtikan sarupa di Queensland.

sub-standar counter-térorisme jeung sistem waragad anti laundering duit

Star Hiburan dipikanyaho geus nyieun gagal signifikan dina jangka waktu nu lila bari operasi di NSW. Salah sahiji masalah pangbadagna nyaéta ngahaja miscategorizing pangmayaran ti konsumén Cina salaku waragad hotél tinimbang duit judi. Aya ogé masalah sareng tautanna ka operator junket utama sareng sistem pendanaan anti-térorisme sareng anti pencucian uang anu substandard.

Sektor kasino di Australia geus di kaributan pikeun sababaraha taun. Salian perjuangan Star Entertainment, perusahaan kasino saingan Crown Resorts ogé nyanghareupan patarosan anu penting ngeunaan operasina di sakuliah nagara. Crown Resorts nembe nampi lampu héjo pikeun ngamimitian operasi na kasino Sydney sanggeus dianggap teu cocog pikeun leuwih ti 18 bulan.

#Star #Hiburan #Grup #Ngirim #Tanggapan #pikeun #Request #NSW

Filipina judi Crackdown pikeun nundung 40.000 Cina

Bandéra Filipina jeung Cina

operator judi kriminal-dipikiran sumebar di sakuliah Asia Tenggara geus nyokot hit di Filipina sanggeus pajabat dibolaykeun 175 online judi ngidinan, kalawan rencana pikeun nundung 40.000 pagawe Cina. [Image: Shutterstock.com]

Brutal jeung kriminal

Minggu anu sarua PBB warned tina kakejaman sarta criminality of casinos Cina-dioperasikeun di Asia Northeast urang Golden Triangle, Filipina geus dipindahkeun ka leupas sorangan tina ratusan operator judi lepas pantai (POGOs).

mimitina ngadéportasi kira-kira 3,000 pagawé Cina dina Oktober

Dina Senén, juru carios Filipina Departemen Kaadilan (DOJ) Jose Dominic Clavano DOJ ditutup 175 pausahaan judi online, kitu ogé mimitina deporting ngeunaan 3000 pagawe Cina dina Oktober. The DOJ boga tujuan pikeun repatriate 40.000 pagawe ka Cina dina ahir taun.

Clavano nyatakeun yén langkah pikeun nutup perusahaan sareng ngadéportasi pagawé asalna tina “laporan pembunuhan, nyulik sareng kajahatan sanés anu dilakukeun ku warga China ngalawan sasama warga China.”

Koméntar Clavano sumping dina pengarahan umum ‘Laging Handa’ Senén saatos Philippine Amusement and Gaming Corporation (PAGCOR) ngabatalkeun lisénsi 175 perusahaan POGO saatos disangka aya hubunganana sareng kajahatan anu aya hubunganana, kalebet rajapati, nyulik sareng prostitusi. Patugas nyatakeun yén korban sareng palaku kajahatan ieu biasana urang Cina.

Juru bicara DOJ nyarioskeun bukti pidéo ngeunaan kabiasaan ilegal POGO. Saur anjeunna: “Nalika anjeun ningali pidéo, naon anu dilakukeun ku warga Cina di dieu bahaya.”

Ancaman régional

Pausahaan judi ilegal anu sami anu dioperasikeun ku Cina di nagara-nagara Asia Tenggara anu caket sareng Filipina anu matak jilbab anu langkung poék di daérah éta.

Kalayan operasi ilegal mamingan rébuan korban ka Kamboja sareng Myanmar (Burma) ti nagara-nagara Asia Tenggara anu sanés kalebet Thailand, Malaysia, Taiwan, Indonesia, Vietnam sareng Filipina, anu terakhir parantos ngalih pikeun mastikeun yén kalolobaan kajahatan Sino-Cina tetep. . jalan eta.

Clavano nyatakeun yén DOJ hoyong ngajagi urang Filipina, sareng mastikeun yén aranjeunna moal janten korban kajahatan anu aya hubunganana sareng POGO.

peringatan PBB

Numutkeun kana béntang FilipinoSekretaris DOJ Jesus Crispin Remulla parantos pendak sareng Kedubes Cina pikeun ngagampangkeun deportasi “lemes” 40,000 pagawé.

warta datang sanggeus Sora Amérika dina Minggu nyarioskeun peringatan Kantor PBB ngeunaan Narkoba sareng Kajahatan ngeunaan:

ngaronjatkeun ancaman kriminal’ ti wewengkon Filipina Golden Triangle padeukeut.

Departemen PBB nyebutkeun yén “zona ékonomi husus régional” […] jeung casinos nu mindeng jangkar aranjeunna oge puseur dagang utama jeung laundering duit pikeun jaringan kajahatan.

#Filipina #judi #Crackdown #pikeun #nundung #Cina

Palatih Ténis Dilarang pikeun Hirup kusabab Perbaikan Pertandingan

Bola ténis sareng rakét

Saurang palatih ténis nampi larangan hirup tina olahraga saatos ngalakukeun jumlah pelanggaran nyinggung pertandingan. [Image: Shutterstock.com]

Daptar panjang nyinggung

Hiji palatih ténis ti Chili geus dibikeun larangan hirup tina olahraga sanggeus anjeunna kapanggih kaliru tina jumlah catetan nyinggung pertandingan-ngaropéa. Dina total, Sebastián Rivera kapanggih kaliru tina 64 ngalanggar, paling kapanggih ku Badan Integritas Ténis Internasional (ITIA) jeung urut Unit Integritas Tenis (TIU) pikeun hiji jalma.

gagal kalibet bermakna kalayan prosés disiplin”

Kalayan larangan saumur hirup, Rivera henteu tiasa deui ngiringan atanapi ngahadiran acara ténis anu diidinan ku badan pamaréntahan ténis resmi. Ieu lumaku pikeun duanana maén sarta ngalatih. Anjeunna ogé kedah mayar denda $ 250,000. Patugas Hearings Anti Korupsi Jane Mulcahy QC ceuk Rivera kapanggih geus “gagal kalibet meaningfully jeung prosés disiplin”.

Sababaraha palanggaran

Aya opat daérah utama Program Tenis Anti Korupsi (TACP) ti 2017 sareng 2018 katutupan ku pelanggaran éta. aturan ieu umumna nyaram pihak mana wae nu kalibet dina acara ténis tinangtu tohan on hasilna sagala cara.

Salaku pamaén, Rivera rengking saluhureun #705 di dunya sateuacan janten pelatih.

ITIA teu nyadiakeun specifics, tapi ngan Citer porsi tina TACP nu Rivera dilanggar. Ieu kaasup soliciting atawa facilitating batur dina tohan dina hasil pertandingan, ngahaja mangaruhan hasil pertandingan, nyogok batur mun maledog pertandingan, atawa narima nyogok pikeun maksa batur ngalungkeun pertandingan.

Masalah serius

Match-fixing dina ténis masalah anu utamana mangaruhan rungs handap sirkuit profésional. Pamaén sering bajoang pikeun ngahasilkeun artos sareng tiasa janten target pikeun jalma anu hoyong ningkatkeun kaulinan. Aya seueur conto fixing pertandingan dina ténis dina taun-taun ayeuna, nyorot masalah anu aya.

ITIA diadegkeun dina 2021 salaku badan mandiri pikeun nyobian ngajaga sareng ningkatkeun integritas kaulinan di sakumna dunya. Larangan panjang parantos dipasihkeun ka sababaraha pamaén sareng pelatih akhir-akhir ieu. Salah sahiji palaku anu pang menonjol nyaéta palatih Walanda anu kasohor Max Wenders, anu nampi larangan 12 taun dina bulan Juli saatos ngaku kaliru kana sagala rupa pelanggaran pikeun ngatur pertandingan.

#Palatih #Ténis #Dilarang #pikeun #Hirup #kusabab #Perbaikan #Pertandingan

Trainwreck nelepon kedutan ‘korupsi’ pikeun larangan kasino online

kacilakaan karéta

Trainwreck parantos narékahan pikeun Twitch pikeun kaputusan pikeun ngalarang eusi kasino online anu teu diatur tina platformna. [Image: Trainwreckstv Twitch]

Trainwreck nyieun kasus

Salah sahiji streamer judi Twitch anu pang populerna nembe nyauran platform pikeun larangan anu bakal datang dina kontén kasino online, nganggap yén gerakan éta henteu konsisten sareng korup.

gogorowokan

Minggu ieu, Twitch ngumumkeun rencana pikeun ngalarang sadaya aliran anu aya hubunganana sareng kasino online anu teu diatur ku 18 Oktober, kalebet pasangan streamer umum Stake. Nyandak ka Twitter dina Kemis, Trainwreck nyebarkeun rant ngeunaan inconsistency tina larangan anu bakal datang lamun dibandingkeun jeung jurus Twitch ngeunaan tohan olahraga:

Niknam disebut “$13 miliar NFL deal cookie jar” partnership ditandatanganan antara boga Twitch, Amazon jeung NFL. Kasepakatan éta masihan Amazon hak ekslusif pikeun nyiarkeun Kemis Peuting Football (TNF) salami 11 taun ka hareup. Utamana, DraftKings nandatanganan kerjasama multi-taun sareng Amazon pikeun janten panyadia kasempetan ekslusif pikeun siaran TNF awal bulan ieu.

Isu kontroversial

Kaputusan Twitch pikeun nyaram judi kasino online anu teu diatur asalna saatos sababaraha kontrovérsi. Sugan nempatkeun paku dina Coffin nu, bagean deui dina sorotan pikeun sakabéh alesan salah minggu ieu alatan wahyu ngeunaan kecanduan judi ti streamer basis Inggris Jehad “Sliker” Mohammed. Anjeunna ngaku nyandak $ 300,000 ti sasama streamer sareng fans pikeun minuhan kecanduanana.

#TwitchStopGambling trending dina média sosial

Saatos streamer anu sanés nyanghareupan Sliker via Discord, hashtag #TwitchStopGambling mimiti trending dina média sosial, dirojong ku sababaraha nami Twitch anu terkenal kalebet Hasan Piker sareng Pokimane. Nunjukkeun dukungan pikeun larangan éta, tweet anu terakhir anu naroskeun ka pengikut masihan “resep upami kedutan kedah ngalarang judi” nampi jumlahna 318.1k resep.

Nanging, pikeun Trainwreck, hal-hal éta henteu saderhana. Dina Twitter, anjeunna gancang nunjuk kaluar yén Mohammed sabenerna leuwih addicted tohan olahraga ti iGaming, sarta anjeunna dikritik jalma anu blamed bagean kasino online tinimbang Sliker dirina:

Salah fokus

Niknam nyatakeun yén ku neraskeun sareng afiliasi tohan olahraga na tapi ngalarang streamer Twitch tina ngadamel tawaran kasino online, Amazon parantos nunjukkeun korupsi na. “Ngalarang bentuk judi anu sanés bari ngajaga bentuk anu paling umum anu dibayar nyaéta lulucon sareng kasalahan,” pokna.

fokus kana ngaleungitkeun pita anu “ngajual kanyataan palsu”

Nalika ngarep-ngarep nyorot kemunafikan tina sikap Twitch, Niknam gancang nyatet yén anjeunna henteu nyokong larangan dina aliran tohan olahraga. Sabalikna, anjeunna hoyong Twitch ngijinkeun iGaming sareng kontén tohan bari fokus dina ngaleungitkeun streamer anu “ngajual kanyataan palsu:”

Baheula, streamer Texas parantos nyauran kolega anu anjeunna curiga mangrupikeun pengikut anu nyasabkeun. Dina Pébruari contona, anjeunna nyandak Tujuan dina Roshtein sarta streamers judi séjén pikeun disangka bohong ngeunaan karugian maranéhna, ngadesek aranjeunna ngagunakeun transparansi sarua sakumaha manéhna ngeunaan realitas judi .

VegasSlotsOnline News geus ngahubungan Trainwreck pikeun comment on larangan kasino online.


#Trainwreck #nelepon #kedutan #korupsi #pikeun #larangan #kasino #online

Awéwé Inggris maok £ 1,4 juta pikeun ngabantosan dana kabiasaan judi na

Kas kétang

Hiji awéwé Britania maok leuwih ti £ 1,4 jutaan ($ 1,5 jutaan) ti dunungan nya pikeun ngabiayaan kabiasaan judi nya. [Image: Shutterstock.com]

Basajan “kasalahan”

Hiji awéwé hirup di Inggris maok £ 1,4 juta ($ 1,5 juta) ti dunungan nya pikeun mantuan ngabiayaan kecanduan judi nya.

earn duit lolobana ku manipulasi invoices

Karen Brailsford, 53 taun, nyandak artos ti Urban Design and Development Ltd di Clay Cross ti Maret 2012 dugi ka Pebruari 2021. Anjeunna nampi artos sabagian ageung ku manipulasi invoice.

Phillip Plant, jaksa, nyatakeun Brailsford nyarios ka direksi perusahaan nalika konfrontasi yén lampahna mangrupikeun kasalahan. Anjeunna engké confessed kana kajahatan sarta ngaku yen anjeunna geus maok duit pikeun “sababaraha waktu”.

kecanduan judi Brailsford

Brailsford, anu kéngingkeun £21,000 ($22,806), maok langkung ti £300,000 ($325,800) ti perusahaan dina sataun dina puncakna. Anjeunna sacara ilegal nyandak £ 21,000 dina 2021 sateuacan ditéwak dina bulan Pebruari.

anjeunna ngan kapanggih alatan lalawora impudent na

Ampir £ 300.000 panghasilan ilegal na ieu spent dina judi . Anjeunna ogé mésér barang kulawarga, kalebet barang-barang pikeun murangkalih sareng dua karavan liburan.

Pangadilan uninga kumaha nekat Brailsford éta duit, sarta kumaha anjeunna kapanggih ukur keur lalawora brazen na. Pas salah sahiji dununganana manggihan skema “jelas”, anjeunna langsung disanghareupan.

Brailsford ngaku kaliru kana salah sahiji cacah panipuan kalayan nyiksa jabatan dina 12 Agustus. Anjeunna muncul di payuneun Derby Crown Court dinten Kemis, dimana anjeunna ngulang putus asa.

Patrick Dawson, menata diréktur Urban Desain sarta Pangwangunan Ltd, masihan hiji pernyataan ka pangadilan di mana anjeunna alluded karugian parusahaan salila lampah curang Brailford urang. Anjeunna ogé ngungkabkeun yén anjeunna parantos bajoang pikeun ngajaga bumi sareng kahirupan kerjana dipisahkeun kusabab turunna kauangan ngadadak.

maling judi di Inggris

Nicola Hornby, pengacara Brailsford, nyatakeun yén klienna parantos nunjukkeun kaduhung ti saprak ngungkabkeun dirina. Anjeunna ogé nyarios yén Brailford ngaku kana kajahatanna sareng “teu gaduh nanaon pikeun nunjukkeun éta … ieu sanés kasus dimana aya aset anu tiasa diidentipikasikeun.”

Salajengna, pengacara nyatakeun yén Brailsford parantos ngalaman depresi, sareng yén nempatkeun anjeunna di panjara bakal gaduh pangaruh anu cilaka sanés ngan ukur pikeun dirina tapi ogé pikeun murangkalih sareng bapakna anu sepuh.

Brailsford teu hijina warga Inggris anu geus fallen kana kabiasaan judi ilegal. Baheula taun ieu, manajer keuangan di Wales nyolong £47,000 ($51,042) tina amal anu anjeunna damel. Saacanna éta, lalaki Britania sejen diverted leuwih ti £ 200.000 ($ 217.200) ti amal médis anjeunna ogé dipaké pikeun judi online.

Brailsford masih ngantosan hukuman.

#Awéwé #Inggris #maok #juta #pikeun #ngabantosan #dana #kabiasaan #judi