Tag Archives: Peuting

BetMGM ngaranna Anyar Néglasari Minggu Peuting Football Sponsor

Minggu Peuting Football logo dina telepon

BetMGM geus nyokot alih peran PointsBet urang salaku sponsor tohan tina Néglasari Minggu Peuting Football. [Image: Shutterstock.com]

Ngambil alih

BetMGM nyaéta sponsor tohan Minggu Peuting Football anyar Néglasari, ngagantikeun PointsBet. Ulama parusahaan dimimitian ku acara pre-cocok pikeun kaulinan Minggu peuting panungtungan antara Green Bay Packers jeung Chicago Bears.

sponsor pikeun sésana musim

Alesan pikeun parobahan éta PointsBet geus mutuskeun teu renew susunan na salaku resmi NFL olahraga tohan pasangan. Hasilna, teu bisa tetep di tempat salaku sponsor sinyalna bal primetime on NBC Sports. BetMGM teh sponsor pikeun sésana musim, jeung operator tohan disetel ka ngaleupaskeun leuwih rinci dina susunan anyar dina mangsa nu bakal datang.

Robah pendekatan

Kaputusan PointsBet pikeun mundur tina sponsor NFL asalna salaku bagian tina parobihan dina strategi pemasaran na di pasar AS. Salila panggero earnings quarterly dina bulan Agustus, executives parusahaan ngajelaskeun yén belanja pamasaran NBC PointsBet urang bakal leuwih difokuskeun kana layanan streaming NBC Peacock sarta sagala rupa jaringan olahraga régional na.

NBC nandatanganan perjanjian lima taun sareng PointsBet di 2020 dimana raksasa televisi nyandak 5% saham dina perusahaan tohan.

PointsBet parantos ngamimitian pendekatan pamasaran anu sanés. Ieu meluncurkan e-newsletter anyar dina awal Séptémber disebut Hustle, nyadiakeun eusi patali olahraga tohan tilu kali per minggu. Rencanana nyaéta pamustunganana ningkatkeun frékuénsi e-newsletter ka lima kali saminggu.

PointsBet ogé nyetél studio digital pikeun ngahasilkeun podcast sareng jinis acara anu sanés. Salah sahiji acara dina pipa nyaéta Garis lempeng, Jeung urut gelandang NFL Ryan Daun porsi salaku host utama. Bakal ningali warta bal panganyarna na tohan tren.

Waktos sibuk taun

Usum NFL biasana salah sahiji kali pangsibukna dina taun pikeun sportsbooks, kalawan loba di antarana méakkeun pakaya dina pamasaran pikeun nyobaan nambahan paparan maranéhna. Ngan minggu kamari, diumumkeun yén DraftKings ngagabung salaku sponsor tohan anyar Kemis Peuting Football.

PointsBet ayeuna gaduh sportsbooks di belasan nagara bagian, kalebet pasar konci sapertos New York, New Jersey, sareng Pennsylvania. Aya jaringan Néglasari Olahraga régional di seueur nagara bagian dimana PointsBet beroperasi.

BetMGM ogé boga hubungan kuat ka NFL. Salian mangrupa pasangan tohan resmi sababaraha tim, eta nembe dibuka sportsbook ritel munggaran dina stadion NFL, launching eta di Arizona Cardinals State Ladang Stadion.

#BetMGM #ngaranna #Anyar #Néglasari #Minggu #Peuting #Football #Sponsor

Amazon, DirectTV ka Co-Broadcast Kemis Peuting Football

kaulinan NFL on mobile

Amazon sareng DirecTV nyangking Kemis Peuting Football deui ka masarakat kalayan susunan énggalna. [Image: Shutterstock.com]

Bringing Kemis Peuting Football ka umum

Amazon sareng DirectTV parantos sapuk gawé bareng pikeun siaran Kemis Peuting Football sakuliah Amérika.

Amazon sapuk pikeun nyandak alih dina 2022, sataun sateuacanna jadwal

Patarosan ngeunaan kumaha Amazon bakal dipintonkeun TNF beredar saprak pausahaan kaala hak taun ka tukang. Salaku tambahan, kabutuhan pikeun waleran gancangan saatos Amazon sapuk pikeun nyandak alih taun 2022, sataun sateuacanna tina jadwal.

Hatur nuhun kana DirecTV, fans olahraga tiasa nonton TNF di bar olahraga, réstoran, lounges, casinos, toko ritel na madhab di antara.

Pangaruh streaming

Usum NFL anu bakal datang gaduh 15 kaulinan wengi Kemis dina jadwal 18 minggu na. Waralaba nasional sareng langkung ti 1,000 lokasi ogé jaringan sanés sareng perusahaan lokal bakal nyandak tindakan dina widang héjo.

Kusabab setelan infrastruktur, loba usaha masih resep ngagunakeun kabel

Streaming parantos janten pilihan pikeun seueur rumah tangga anu ngarep-ngarep nonton televisi unggal wengi. Anyar, FuboTV malah ngarencanakeun pikeun ngahijikeun judi sareng streaming pikeun ningkatkeun pangalaman kipas. Sanajan kitu, alatan arrangements infrastruktur, loba usaha masih resep ngagunakeun kabel.

Mayor Liga Baseball geus datang dina seuneu pikeun nempatkeun sababaraha kaulinan maranéhanana ngan dina platform streaming, ninggalkeun sportsbooks, taverns jeung tempat séjén frequented ku fans kanyahoan.

Samentara éta, reureuh antara streaming sarta aksi live geus nyieun masalah pikeun bettors, utamana mikro-bettors. Alatan telat, acara di sawah anu geus lumangsung saméméh gamblers boga kasempetan pikeun mertimbangkeun atawa malah nempatkeun bets maranéhna. Amazon, kumaha oge, ngajamin yén layanan streamingna bakal gaduh latency anu sami sareng televisi tradisional.

Tungtungna, deal antara dua raksasa éta meunangna pikeun fans tradisional. Padahal streaming ngadorong jalma kana ruang tamu sareng jauh ti balaréa, DirecTV bakal ngabantosan tindakan deui ka masarakat.

Rincian setelan

Amazon mayar $1 milyar pikeun 11 taun hak ekslusif ka Kemis Peuting Football. Kasepakatan éta ngeureunkeun siaran langsung anu biasa perusahaan média sareng ogé ningkatkeun posisi perusahaan dina dunya olahraga.

DirecTV Kapala Kandungan Officer Rob Thun spoke bungah ngeunaan perjangjian ngahontal antara parusahaan-Na jeung Amazon.

nganteurkeun pangalaman anu saé pikeun sakumna palanggan urang kedah tetep janten pusat évolusi éta ”

“The bentang média olahraga terus mekar gancang, sarta fokus dina delivering pangalaman hébat kana sakabéh rentang customer urang kudu tetep di puseur évolusi éta,” ceuk Thun. “Perjanjian ieu antara Amazon sareng DirecTV for Business sumping dina waktos anu penting nalika langkung seueur perusahaan streaming anu nampi hak ekslusif pikeun nunjukkeun program olahraga sareng fans anu hoyong pisan surak timna di bumi sareng di bar, réstoran sareng usaha sanés sareng réréncangan, kulawarga. sareng rekan kerja.”

Pausahaan bakal unveil produk maranéhanana dina Kemis 25 Agustus salila kaulinan preseason antara San Fransisco 49ers jeung Houston Texas. Acara usum biasa munggaran bakal nampilkeun Los Angeles Chargers sareng Kepala Kota Kansas dina 15 Séptémber.

Sakur palanggan DirecTV for Business sareng Hiburan Bisnis basa Spanyol, Bisnis Xtra, Hiburan Komersial, Xtra Commercial, Commercial Choice, atanapi Commercial Mas Ultra Package bakal tiasa ngalirkeun data TNF tanpa biaya tambahan. Kaulinan ogé bakal ditingalikeun dina saluran biasa DirecTV.

#Amazon #DirectTV #CoBroadcast #Kemis #Peuting #Football

Ohio Sportsbooks Ngaluncurkeun Tengah Peuting Dina 1 Januari 2023

Jam geus ngadeukeutan tengah peuting

Sportsbooks bakal tiasa hirup langsung pikeun kahiji kalina di Ohio tengah wengi dina 1 Januari 2023. [Image: Shutterstock.com]

Maneuh waktos ngamimitian

Ohio kasino Komisi Control geus ngungkabkeun yén ritel na sportsbooks online bakal ngawitan nampa bets pas jam pencét tengah wengi 1. Januari 2023. Regulator judi kaayaan ngumumkeun kali mimiti resmi pikeun pasar tohan légal Ohio dina rapat Rebo.

sakali balna darat di Times Square, kaulinan olahraga bisa dimimitian.”

Ohio kasino diréktur eksekutif Komisi Control Mateus Schuler ngécéskeun alesan balik peluncuran tengah wengi. Anjeunna ngadawuh: “Cara lumrah pikeun ngalakukeun ieu jelas pisan, éta pas bal lemahna di Times Square, kaulinan olahraga bisa dimimitian.”

Nyiapkeun pikeun peluncuran

Schuler ngungkabkeun yén régulator nampi 850 aplikasi lisénsi tohan saprak muka prosésna. Ngan 65 lisénsi nu up for cengkraman di Ohio, kalawan 40 diantarana ngawengku sportsbooks ritel na 25 sportsbooks online. Deadline pikeun lisénsi pamawa kulit kadua kadaluwarsa dina 15 Agustus.

pastikeun aranjeunna keletik sadaya kotak aturan

Saatos peluncuran tengah wengi, bettors Ohio bakal nempatkeun bets dina runtuyan kaulinan mangkok bal kuliah dijadwalkeun pikeun Poé Taun Anyar urang. Nanging, upami operator sareng pamilik hoyong ilubiung, aranjeunna kedah mastikeun yén aranjeunna centang sadaya kotak pangaturan sateuacan tanggal peluncuran.

Dina pasamoan Ohio kasino Komisi kontrol, wangsit lulugu perwira téhnologi jeung perwira kaulinan Chris Fleenor yén nagara éta bakal ngajalankeun hiji platform online dimana gamblers masalah bisa sukarela ngaluarkeun diri. Éta bakal langsung hirup sahenteuna sabulan sateuacan peluncuran buku olahraga.

Lila datang

Usaha pikeun ngawanohkeun olahraga tohan kana Ohio dimimitian dina 2018. Gubernur Ohio ditandatanganan resmi hukum olahraga tohan kana hukum dina bulan Désémber 2021. Sanajan kitu, drafting aturan jeung peraturan geus lila, kalawan otoritas kaayaan kiwari tungtungna dimimitian prosés. idin.

Nagara wates Ohio sapertos Virginia Kulon, Pennsylvania, Indiana, sareng Michigan parantos ngagaduhan buku olahraga.

Sigana yén sadaya operator sportsbook utama AS bakal milarian lisénsi Ohio. Kusabab éta nagara katujuh pangpadetna di bangsa jeung boga populasi vibrant fans olahraga, Ohio diperkirakeun boga pasar poténsi badag.

#Ohio #Sportsbooks #Ngaluncurkeun #Tengah #Peuting #Dina #Januari