Tag Archives: Perang

Pokerstars na GGPoker Ngaronjatkeun Perang Ngalawan Fraudsters

Nempatkeun penjahat dina titincakan

Mitos ngadegna Olimpiade nyaéta carita Pelops, incu Zeus, ngayakeun édisi munggaran Olimpiade dina perayaan pamakaman mertuana anu ngéléhkeun Raja Oinomaos ti Pisa. Pelops bogoh ka putri Oinomaos, Hippodamia, tapi pikeun meunang kawin, anjeunna kedah ngéléhkeun Raja dina kontes kareta. Pelops meunang, tapi ngan sanggeus nyogok kusir Oinomaos pikeun ngaganti pin as perunggu tina chariot na ku hiji lilin, kukituna sabotaging lalampahan sarta ngabalukarkeun maotna.

Yunani percaya dina ngaran jeung shamed jalma anu curang

Salami aya olahraga, aya curang. Di Yunani kiwari, nu ngajajar loba jalan nu nuju ka stadion kuna, aya titincakan nu dipaké pikeun imah arca badag, lain pahlawan atletik, tapi penjahat olahraga. A jalan ugliness, Yunani dipercaya ngaran jeung humiliating jalma anu curang, jalma anu tarnished olahraga maranéhanana.

Sababaraha bisa disebutkeun naha exalt nu impostor, naha ngagedekeun amal maranéhanana dina seni? Sisi piala tanggal 490 SM ngagambarkeun pegulat ngegel jeung ngagoug panon lawanna bari wasit neunggeul anjeunna ku iteuk. Urang Yunani jelas percaya yén komisi artistik anu dipidangkeun sacara umum ieu bakal janten peringatan pikeun anu sanés, ngahalangan pikeun nyegah para charlatans sareng seniman penipu ngagentoskeun kaulinan.

Ujung gunung és

skandal selingkuh abound tur leuwih aya dina cakrawala sakumaha RTA (Bantuan Real Time), babagi kartu, ghosting sarta multi-akuntansi pasang aksi anceman existential mun online poker . Sababaraha di komunitas poker bisa jadi gering jeung bosen ngadangu ngeunaan ieu, tapi maranéhna kudu nyepetkeun belts korsi maranéhanana salaku urang ngan ningali ujung gunung es nu ayeuna.

Sababaraha situs poker utama gaduh seueur bukti. Kliénna ngandung parangkat lunak anu sami sareng spyware. Sakali anjeun unduh, aranjeunna terang naon program anu anjeun buka sareng ku data khusus anu aranjeunna tiasa kumpulkeun, gambar anu ngayakinkeun ngeunaan paripolah selingkuh tiasa dicét.

Dina konferensi pers 5. Juli GGPoker ngumumkeun formasi hiji Poker Integritas Board (PIC) pikeun mantuan merangan kaulinan unethical. Kirang ti opat minggu ti harita, dewan anu diwangun ku Jason Koon, Andrew Lichtenberger, Fedor Holz, Seth Davies, sareng Nick Petrangelo ayeuna parantos siap pikeun ngalungkeun palu dina sababaraha palaku anu berprofil tinggi.

Poker Integritas Board

Deui dina Séptémber 2020, pamaén online Jerman anu janten pamuter poker Fedor Kruse janten headline nalika batur-batur flatna niup kacapi ngeunaan ngagunakeun alat RTA anu katelah “mesin impian.” GGPoker tungtungna ngalarang anjeunna sareng nyita $ 250,000, sedengkeun situs sanésna ngabalikeun kasaimbangan sateuacan ngonci akunna.

Engké dina bulan anu sarua, GGPoker ngalarang sejen 40 rekening pikeun pamakéan RTA sarta ngaluarkeun warning final pikeun sejen 40 rekening. Dina total, operator nyita kira-kira $1.2 juta tina 13 akun anu diblokir:

Dina sababaraha bulan ayeuna, Ali Imsirovic, Jake Schindler, sareng Bryn Kenney sadayana dituduh selingkuh, nyababkeun seueur masarakat nyauran palaksanaan daptar hideung industri-lega. PIC pasti ngagambarkeun léngkah ka arah éta kalayan GGPoker ngarujuk kana yudikatif anu dipuseurkeun pamuter pikeun dua léngkah ahir prosés tilu léngkah na:

Detection – GGPoker’s security team flags suspicious behavior such as collusion, ghosting or bot play/use of RTA.
Review – Council members review the relevant hand histories, with the player or players remaining anonymous.
Ruling – Council members vote on the appropriate disciplinary action. The nature of that action will be determined by the severity of an offence ranging from warnings to a permanent GGPoker ban and the confiscation of funds. 

Ngajaga jalan poker beresih

Sigana ayeuna GGPoker leres-leres mikirkeun ide ieu nalika aranjeunna nandatanganan Koon dina Oktober 2021. Pamuter anu dikenal pikeun integritasna, ayana di Dewan nanggung beurat di masarakat. Numutkeun Koon, 1 Agustus nyaéta D-Day pikeun sababaraha cheaters anu langkung pikasieuneun.

Dina 12 Juli, Koon ngayakeun AMA (Ask Me Anything) dina Reddit dina topik PIC.

Koon teu bisa mairan dina individu husus, tapi ceuk nu GGPoker bakal babagi ngaran jalma nu Board geus ditantang jeung Series Dunya ngeunaan poker , Triton poker , raja kasino , poker Saatos Dark, tur hirup lianna pakait sareng eta. situs maranéhanana.

Koon ogé negeskeun yén anjeunna hoyong operator online anu sanés nuturkeun, nyarios “kami hoyong PIC janten inisiatif anu leres-leres industri,” nambahan yén tujuanana nyaéta “ngajaga jalan-jalan poker bersih.”

PokerStars chases scammers di eureun saharita

Ngajaga jalan poker bersih hartina nungkulan scammers duanana ampir sarta hirup, jadi éta alus yén GGPoker ngakuan kabutuhan konsistensi éta. Dina subjék anu sarua, eta sia noting yén Imsirovic na Schindler némbongkeun up maén EPT Monte Carlo dina April, tapi ahéngna dua ngan maén hiji acara di mimiti festival, ngarah loba curiga yén maranéhna engké ngalarang ku PokerStars.

unanimous dina anger maranéhanana yén cheaters dipikawanoh maén dina EPT Monte Carlo

Kruse ieu ogé nempo deukeut tempat di Monako, tapi pernah ilubiung dina turnamén a. Panginten anjeunna nuju liburan, atanapi panginten nasib anu sami. Naon urang tiasa pastikeun, kumaha oge, éta komunitas roller tinggi nyaeta vociferous sarta ampir unanimous di anger maranéhanana yén cheaters dipikawanoh maén dina EPT Monte Carlo na PokerStars diréaksikeun jeung kalakuan cucungah. Sababaraha klarifikasi bisa kapanggih dina 1. Juli blog PokerStars ditulis ku Kepala maranéhanana Integritas Game, Francis Lincoln. Dina éta, manéhna nulis:

“Saméméhna, pamaén tangtu anu dilarang pikeun kagiatan online maranéhanana ogé dibere beja yén maranéhna teu diwenangkeun maén dina acara live urang. Najan kitu, urang geus mutuskeun yén kawijakan henteu sakumaha komprehensif sakumaha kuduna … Urang digawé pikeun mastikeun yén sagala pamaén ngalarang tina PokerStars alesan integritas kaulinan moal ditarima maén dina salah sahiji acara live urang. Ieu bakal leres sanajan ngalanggar online maranéhanana teu bisa replicated di lingkungan hirup.

tightening Ieu prosés téh warta alus sabab ngajadikeun rasa yén lamun lampah pamuter urang saméméhna ngabalukarkeun akun PokerStars maranéhna ditutup alatan palanggaran integritas kaulinan, lajeng pamaén maén ngalawan aranjeunna teu kudu nyanghareupan éta dina PokerStars setting live. .

Naha GGPoker ngagaduhan otoritas moral?

Kalayan PIC, GGPoker parantos ngajantenkeun prosés integritas sareng kaamanan kaulinan langkung kuat sareng transparan, tapi sababaraha komunitas parantos ngritik ideu, nyatakeun yén éta mangrupikeun stunt publisitas. Kuring teu satuju pisan.

Urang tiasa leres-leres nunjukkeun pamakean sistem agén GG sareng daék nutup panon kana taun-taun pamakean VPN, parasaan sapertos ngarusak otoritas moralna, tapi ieu sanés kaayaan dimana kaulinan nguntungkeun tina “jalma di rumah kaca kedahna. ‘t jadi mentalitas.” maledog batu. Di payuneun éta, kasalahan GG peryogi panalungtikan, tapi ieu mangrupikeun masalah anu misah sareng anu leres-leres aya di sisi katuhu.

kritik sejen ditujukeun ngalawan PIC teh janjian Holz, boga Odin, nu breaker poker panggancangna dina pasaran. Di hiji sisi, anjeunna mangrupikeun pamaén elit anu pasti mumpuni pikeun nangtoskeun upami aya anu maén “saé teuing” sareng disangka. Di sisi séjén, éta jenis spoils misi lamun anggota dewan langsung kauntungan ti pamaén ngagunakeun kit nu bisa ngahasilkeun solusi GTO dina 20 detik. Waktos bakal ngabejaan naha ayana positif atawa négatif.

Hari hurup beureum?

Janten 1 Agustus janten dinten anu goréng pikeun komunitas poker? Mudah-mudahan. Poker geus miboga leuwih ti sababaraha apel goréng jeung lila teuing scammers bisa makmur, nyaho yén hal awon anu bisa lumangsung ka aranjeunna keur dilarang ku loka.

Prévalénsi selingkuh menyakiti sadayana poker ayeuna

Situs poker jelas bersaing saling sareng kuring ngartos kumaha nyayogikeun platform anu paling aman pikeun maén mangrupikeun titik jual. Masalahna nyaéta yén Prévalénsi selingkuh nganyenyerikeun sadayana poker ayeuna, janten kapentingan unggal perusahaan pikeun nempatkeun pananganana dina subjek khusus ieu.

Ngabéréskeun masalah ieu ngabutuhkeun pendekatan sareng koordinasi anu terintegrasi sabab seueur situs mendakan pas sareng hukum ngamungkinkeun. Ti whistleblower ka tim kaamanan, ti Poker Integritas Boards ka huluna Game Integritas, ti pamaén poker pikeun média poker, stopping nu scammers bakal nyandak hiji desa.

Kawas Yunani Kuna, hayu urang ngawangun jalan urang sorangan kagliness, humiliating sarta Ngahindarkeun jalma anu tarnish kaulinan hébat urang.


#Pokerstars #GGPoker #Ngaronjatkeun #Perang #Ngalawan #Fraudsters