Tag Archives: Perancis

Mbappé Spurs Revisit Perancis Football judi deal

Kylian Mbappé

Béntang maén bal Perancis Kylian Mbappé parantos nyandak posisi anti-judi, nyababkeun kaributan di tingkat luhur maén bal Perancis. [Image: Shutterstock.com]

Protés ngalawan judi

Superstar maén bal Perancis Kylian Mbappé parantos nyandak sikap anu kuat ngalawan perusahaan judi, anu ngagaduhan dampak anu ageung dina pendekatan maén bal Perancis pikeun tohan olahraga.

Anjeunna ayeuna nampi dukungan ti sababaraha réncang tim na.

Mbappe, pamaén bayaran pangluhurna di dunya, parantos nampik sababaraha pamenta ti agénsi judi dina taun katukang, kalebet ngahadiran acara anu disponsoran sareng némbak poto. Protés dimimitian saatos Féderasi Maén Bal Perancis (FFF) ngahiji sareng perusahaan taruhan Perancis Betclic. Anjeunna ayeuna nampi dukungan ti sababaraha réncang tim na.

FFF sateuacana nampik ngabantah hakna pikeun ngagunakeun gambar saatos bantahan Mbappé, tapi ayeuna parantos robih.

Kylian Mbappé vs FFF

FFF nandatanganan € 8 juta ($ 8,02 juta) deal sareng Betlic taun ka tukang. Partnership bakal lumangsung nepi ka 2026, taun Piala Dunya saterusna.

Perancis boga kasempetan pangalusna kadua meunang Piala Dunya di Qatar engké taun ieu, labuh ngan Brazil. Tambih Deui, sareng Mbappe sareng béntang ngora sanés, timna bakal tetep kompetitif nalika kompetisi salajengna sumping.

geus nerangkeun, yén sanajan kaayaanana, anjeunna moal ilubiung dina promosi judi

Salaku bagian tina perjangjian FFF jeung pausahaan tohan, gambar pamuter sadia pikeun pamakéan salila kampanye pamasaran. Sanajan kitu, Mbappe geus nerangkeun yén sanajan istilah na, anjeunna moal bakal ilubiung dina promosi judi.

“Kuring geus mutuskeun pikeun henteu ilubiung dina némbak poto sanggeus panolakan Féderasi Perancis pikeun ngarobah perjangjian hak gambar jeung pamaén,” ceuk Mbappé. “Wawakil kuring sareng kuring hanjakal pisan yén teu mungkin pikeun ngahontal kasapukan, sakumaha anu dipénta, sateuacan Piala Dunia.”

Aya sababaraha masalah sekundér pikeun sakabéh tampikan Mbappé ngeunaan kamungkinan judi , tapi bantahan utamina nyaeta anjeunna teu hayang ngamajukeun “kecanduan ka barudak”.

FFF nyobian ngalaksanakeun perjanjianna sareng Betlic sareng ngahukum koméntar Mbappe sateuacana, tapi kalayan anjeunna henteu muncul dina némbak poto, pananganna dipaksa. Présidén FFF Noel Le Graet pendak sareng Mbappé sareng anggota skuad konci sanés saatos acara éta.

Féderasi ayeuna disetél pikeun marios perjanjian sponsor sareng panggunaan hak gambar. Mbappé bakal ilubiung dina acara anu disponsoran nalika negosiasi lumangsung.

Prospek hareup pikeun Perancis

Pamaén di timnas Perancis ayeuna ngarepkeun parobahan geura-giru.

Sedengkeun pikeun Mbappé, hauteur na bisa dipicu ku kampanye pamasaran ominous. Maret kamari, agénsi judi Perancis Winamax tweeted gambar handap hiji lalaki hideung taranjang urang – karakter branded salaku bapana Mbappe urang, sarta eta cenah ieu “celebrating gawang putrana ngalawan Afrika Kidul.”

Winamax ogé ngagaduhan waktos sanés dimana anjeunna parantos nunjukkeun paripolah anu teu aya kelas, anu nyababkeun lalaki sareng awéwé Perancis anu sanés ngajauhan diri tina perusahaan.

FFF sigana wajib nurut kana kahayang Mbappé. Tim klubna, Paris Saint-Germain, parantos masihan anjeunna kakuatan anu langkung ageung tibatan pamaén sanés dina sajarah olahraga sanaos anjeunna umurna ngan 23 taun. Anjeunna ogé béntang sareng pamaén pangsaéna dina timnas Perancis sareng bakal janten pusat skuad pikeun sahenteuna dasawarsa deui.

Mbappe sanés hiji-hijina béntang global anu nyandak jurus tangguh ngalawan bookmakers. Dina ahir Agustus, pensiunan jawara UFC Khabib Nurmagomedov lashed kaluar dina buku olahraga sarta cenah pernah bakal pasangan kalayan sagala judi pausahaan.

Samentawis éta, tim dina liga maén bal sanés, kalebet Liga Premier sareng Championship EFL, parantos kampanye pikeun ngaleungitkeun sponsor tohan lengkep.

#Mbappé #Spurs #Revisit #Perancis #Football #judi #deal