Tag Archives: Pennsylvania

Regulator Pennsylvania Nyadiakeun Denda Topping $ 280,000

Gunung Airy kasino tanda

regulator kaulinan Pennsylvania urang geus dikaluarkeun denda leuwih ti $ 280.000 pikeun sagala rupa nyinggung, kaasup underage judi . [Image: Shutterstock.com]

Gunung Airy kasino Resort reprimanded

Pennsylvania kaulinan Board Control (PGCB) geus ngaluarkeun denda leuwih ti $ 280.000 sanggeus dua casinos dilanggar istilah maranéhanana operasi.

casinos ngawenangkeun nganjang underage judi

Gunung Airy kasino Resort bakal mayar bulk denda, kira-kira $ 260.825, pikeun sagala rupa nyinggung. Beungbeurat fee sumping sanggeus casinos diwenangkeun nganjang underage judi .

Lalaki 18 taun ngagunakeun dua mesin slot, sareng budak awéwé 11 taun nyéépkeun artos dina sapuluh mesin slot. Dina conto sejen, 13 taun heubeul kembar judi slot kalawan hadiah indungna. hukum Pennsylvania nyebutkeun yen saha di handapeun umur 21 teu diwenangkeun judi .

Nu maen judi di handapeun umur

Dina total, Gunung Airy kudu mayar $ 160.000 pikeun ngawenangkeun sémah handapeun 21 ngagunakeun mesin slot na, release dikonfirmasi. Hiji anggota PGCB disebut lampah kasino urang “dahsyat tur ekstrim.”

11 taun heubeul aksés ka liang sanggeus bapana $ 100 dina mesin sarta ngidinan anjeunna maén. Anjeunna lajeng hayu nya nyitak kaluar hiji voucher yén Aisyah bisa nyandak kana mesin sejen.

13 taun heubeul, Samentara éta, dituturkeun indungna ka lantai judi, dimana manehna wanti aranjeunna pikeun mantuan nya narik uas dina slot. Si kembar aya di lantai salami 23 menit sareng narik uas 21 kali.

Aya seueur anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun mastikeun ieu henteu kajantenan deui.”

“Kami nyatakeun kuciwa ekstrim di Gunung Airy kalayan kaayaan ieu,” saur Pupuhu Denise Smyler. “Aya seueur anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun mastikeun ieu henteu kajantenan deui.”

Dina duanana kasus, aparat kaamanan ngadeukeutan para nonoman tapi henteu nyandak tindakan. Lianne Asbury, diréktur eksekutif kaamanan kasino, ceuk usaha konstan pikeun ngasupkeun harta ku datang underage geus nempatkeun tim nya dina stress ekstrim.

Numutkeun Asbury, 309.000 bakal-bakal judi underage geus ngancik jauh saprak 2009. Katerangan pikeun angka nu gede ngarupakeun konsentrasi akademi caket dieu. kasino geus disiplin perwira kaamanan anu hadir dina mangsa kagiatan nu maen judi ngora.

Kasulitan di Pennsylvania

Asbury, anu henteu mungkir kaseriusan kajadian éta, nyatakeun yén krisis rekrutmen parantos diborgol timnya. Calon karyawan kedah ngajalanan lisénsi lengkep anu kalebet cek latar tukang sareng IRS sateuacan aranjeunna tiasa sacara resmi damel.

“Éta ngan ukur prosés anu panjang nalika anjeun gaduh individu anu badé lebet sareng damel énjing kanggo mayar tagihanana,” saur Asbury.

gagalna ngalebetkeun 32 aplikasi pembaharuan perusahaan atanapi individu

Sésana denda asalna tina kagagalan pikeun ngajukeun 32 aplikasi pembaharuan perusahaan atanapi individu sateuacan deadline. Gagalna kasino suksés kéngingkeun lisénsi pikeun hiji jalma ogé hartosna yén kasino ngalanggar kaayaan anu aya hubunganana sareng kamampuan pikeun ngoperasikeun mesin slot.

Gunung Airy geus sapuk pikeun ngarobah kadali internal sarta nyewa diréktur minuhan.

Pilot Travel Center sareng PFJ Tenggara ogé nampi denda $ 20,000. Tuduhan asalna tina gagalna ngabéjaan PGCB ngeunaan parobahan kontrol ngeunaan idin ngadegna terminal video game perusahaan.

PGCB terus aktip dina ngawas sarta enforcing aturan diatur dina komunitas kaulinan. Baheula taun ieu, régulator fined dua casinos pikeun ngidinan diners teu kaasup diri maen judi ngagunakeun parabot maranéhna.

#Regulator #Pennsylvania #Nyadiakeun #Denda #Topping

Grup Anti-kaulinan nyerang kaulinan ilegal di Pennsylvania

Liberty Bell

Grup anti-kaulinan lobbied Pennsylvania pikeun ngaleungitkeun kaulinan mesin-skill ilegal. [Image: Shutterstock.com]

Laporan incriminating

Grup anu disebut Pennsylvanians Against Gaming Expansion nyauran pikeun nutup kaulinan ilegal di Quaker State.

Tribunal anti-kaulinan dumasar kana pernyataan na kana analisa Pennsylvania Lottery anu ngungkabkeun kira-kira $ 650 juta karugian kusabab “kaulinan mesin anu teu diatur di sakuliah Pasamakmuran.”

Grup éta ogé nyarios yén Polisi Propinsi Pennsylvania, Kantor Jaksa Agung sareng Dewan Kontrol kaulinan Pennsylvania nyarios yén alat anu teu diatur haram sareng bahaya.

Kasulitan di Pennsylvania

analisis, nu ogé nyadiakeun apdet ngeunaan dampak kaulinan skill, mangka dampak ékonomi masif unintended ngagunakeun kaulinan unregulated.

kahareupna bakal ngahasilkeun leuwih ti $200 juta pikeun Pennsylvanians heubeul jeung usaha lokal “

“Dina laporan di handap ieu, kami nampilkeun analisa lengkep anu ngira-ngira langkung ti $ 650 juta dina penjualan awal Pennsylvania Lottery leungit tina kaulinan mesin anu teu diatur dina Pasamakmuran,” rinci laporan. Dina basa sejen, produk awal $ 14,9 miliar dijual antara Oktober 2017 jeung Maret 2022 bisa jadi leuwih ti 4,4 persén leuwih luhur, anu dina gilirannana bakal ngahasilkeun leuwih ti $ 200 juta pikeun Pennsylvanians heubeul jeung usaha lokal dina mangsa éta. ”

Panaliti ogé ngungkabkeun yén, saprak 2017, jumlah mesin kaulinan skill di tempatna parantos ningkat 17 kali. Jumlah retailers kalawan sahanteuna hiji kaulinan skill ogé geus dikali dalapan, jumlah kaulinan skill ku genep, sarta mesin skill geus permeated unggal wewengkon nagara.

Numutkeun grup ékspansi anti kaulinan, tumuwuhna gancang tina kaulinan skill kudu mungkas.

“Analisis ieu kedah janten lampu beureum anu kedip-kedip pikeun anggota parlemén,” saur juru bicara Pennsylvanians Ngalawan kaulinan ékspansi Pete Shelly. “Waktosna, sakali sareng kanggo sadayana, pikeun ngecas hukum nagara sareng mareuman mesin ieu.”

ékspansi Scramble

judi di Pennsylvania nyaeta légal dina ampir kabéh bentuk, kaasup hirup jeung online, tambah tohan olahraga.

Nagara 16 casinos dijieun $ 5,04 milyar dina fiskal 2021-22, catetan anyar tinggi, nurutkeun Pennsylvania kaulinan Board Control. Éta $1.2 milyar langkung seueur tibatan taun fiskal sateuacana, anu masih rekor caket $600 juta.

Nanging, kamekaran gancang nyababkeun seueur perdebatan ngeunaan kumaha carana ngontrol pasar. Kiwari, perangna ngeunaan Prévalénsi kaulinan-mesin skill tetep pisan dilombakeun.

Pikeun grup kawas Pennsylvanians Ngalawan ékspansi kaulinan, négatip dibawa ku mesin outweigh positip.

aranjeunna ngiringan pendapatan tina program pikeun manula anu dibiayaan ku Pennsylvania Lottery.

“Mesin ieu teu nyieun hiji Penny di pajeg kaulinan,”Sa Shelly. “Éta ogé mawa kajahatan kana komunitas sakuliah nagara, sarta aranjeunna draining sharing tina program pikeun manula dibiayaan ku Pennsylvania lotre.”

Gubernur Pennsylvania Tom Wolf geus nyokot pendekatan taneuh tengah judi . Saatos nandatanganan undang-undang pikeun dilegakeun jangkauan online sareng judi bata-na-mortir, anjeunna ngingetkeun anggota parlemen di 2020 yén programna parantos nyayogikeun para maen judi sareng “loba” pilihan. Anjeunna ogé ngadamel gelombang dina 2021 ku nyatakeun yén anjeunna hoyong ngalihkeun pajak kaulinan ka dana bantuan SPP.

Sababaraha casinos lokal anu fined saméméhna taun ieu pikeun ngidinan konsumén kaasup judi di fasilitas maranéhna.

#Grup #Antikaulinan #nyerang #kaulinan #ilegal #Pennsylvania