Tag Archives: penjahat

Slow kasino ngalarang penjahat

Star Emas Beach

Hiji panalungtikan nembongkeun yen The Star Hiburan diwenangkeun individu kalawan disangka hubungan kriminal maen judi di casinos Queensland maranéhna pikeun taun, sanajan larangan dina resorts séjén di Australia. [Image: Shutterstock.com]

Sorotan patarosan “Jalma 2”.

Executives of The Star Hiburan Grup geus ngaku yen parusahaan diwenangkeun gamblers kalawan dasi kriminal maen judi di Brisbane jeung Gold Coast casinos lila teuing saméméh ngalarang eta.

pangakuan asalna salila panalungtikan Queensland lumangsung naha Star kedah nahan lisénsi kasino na di nagara Australia.

Star henteu ngalarang aranjeunna tina kasino Queensland dugi ka Januari 2021

Dinten Kemis, panyelidikan kana kasus “Jalma 2”, saurang tukang judi anu henteu namina disangka aya hubunganana sareng jaringan kriminal Italia anu katelah ‘Ndrangheta. Casinos di Victoria jeung New South Wales ngalarang individu maén dina 2014 jeung 2015, tuturutan. Sanajan kitu, Star henteu ngalarang aranjeunna tina kasino Queensland dugi ka Januari 2021.

eksekutif Star ngawartoskeun régulator yén runtuyan kasalahan nyegah parusahaan ti Larang Jalma 2 jeung nu lianna kawas aranjeunna. Casinos ngeja kaluar ngaran individu béda dina rékaman maranéhanana ti dina laporan média exploits kriminal maranéhna, hartina sistem anti pencucian duit Star urang pernah nyieun sambungan nu. Tim anti pencucian duit Star urang masih bisa jadi sadar jalma 2 disangka hubungan kriminal, tapi mindeng teu bisa maca artikel média ngeunaan rollers tinggi na sabab teu boga langganan kana publikasi utama.

Pamustunganana, Jalma 2 bakal janten salah sahiji sapuluh pamaén tabel kaulinan luhur di The Star Gold Coast.

Kawijakan anyar dilaksanakeun

Nalika eksekutif Star ngaku yén perusahaan kedah ngalarang Jalma 2 langkung-langkung kusabab sababaraha alesan, aranjeunna nyarioskeun panyelidikan yén kasalahan sapertos kitu henteu bakal kajantenan dina kalungguhanana ayeuna. Kapala eksekutif interim Star Geoff Hogg nyarios yén anjeunna henteu aub dina diskusi ngeunaan panyelidikan anti pencucian artos dina waktos éta.

“Kuring pikir dina hindsight, nempo prosés urang, ulasan urang jeung kawijakan urang, aranjeunna henteu sakumaha mantap sakumaha sakuduna,” ceuk Hogg dina panalungtikan. “Materina matak pikabitaeun pikeun dibaca. Abdi tiasa ngartos naha sababaraha hal investigative teu acan dibagikeun [with me]tapi lamun anjeun maca eta, anjeun pasti hayang anjeun geus bébéja.”

kawijakan ayeuna bakal memicu cék tukang on konsumén kawas Jalma 2

Star anti money-laundering general manager Howard Steiner ngawartoskeun panalungtikan yén kawijakan ayeuna bakal memicu cék tukang on konsumén kawas Jalma 2. Sajaba ti, Star casinos ayeuna recognizing pesenan ngajadikeun bebas ti komisaris pulisi interstate, teu ngan Queensland.

Steiner sareng Hogg mangrupikeun saksi ahir dina panalungtikan anu dimimitian dinten Salasa. régulator Queensland examining dugaan naha Star Hiburan neglected laundering duit jeung infiltrasi kriminal sipat na di nagara.

Hiburan Star handapeun seuneu

Panalungtikan geus yielded wahyu séjén ogé. The eksekutif béntang ngaku yén maranéhna robah kawijakan pikeun nyumputkeun AU $ 55 jutaan (AS $ 38,35 jutaan) dina transaksi judi dilarang pikeun China UnionPay cardholders. Pausahaan ngamungkinkeun cardholders mun mundur tunai di kasino bari ngarekam transaksi salaku “beuli hotél” pikeun meunang sabudeureun larangan UnionPay.

Star Entertainment ogé nyanghareupan panas di luar panalungtikan. A ABC News Investigations wangsit yén parusahaan basis Hong Kong Chow Tai Fook, a nyekel saham utama dina ngembangkeun kasino darmaga Ratu Star urang Brisbane urang, boga hubungan longstanding ka kajahatan diatur di Cina.

Tilas hakim Pangadilan Banding Robert Gotterson, anu nuju panyelidikan, bakal ngaluarkeun rekomendasina ka régulator Queensland dina waktos engké.

#Slow #kasino #ngalarang #penjahat