Tag Archives: pendiri

Urut Association Sues Stake pendiri pikeun $ 400 juta di AS

New York City skyline kalawan ikon hukum digital

Urut mitra dua Australia basis Florida anu ngadegkeun Stake.com geus Filed a $ 400 juta gugatan ngalawan aranjeunna di New York. [Image: Shutterstock.com]

Gugatan diluncurkeun di AS

A urut pasangan tina dua Australia balik cryptocurrency superbrand kasino Stake.com geus dibuka gugatan $ 400 juta ngalawan pasangan di New York.

dibuka aksi pangadilan sipil ngalawan Stake

Numutkeun laporan Jumaah ku Sydney Isuk Herald, basis Florida Christopher Freeman geus dibuka aksi litigation sipil ngalawan Stake sarta pendiri na. Anjeunna ngaku yén dua lalaki éta ngahaja ngajantenkeun anjeunna tiis dina prospek Stake, kalebet disangka ngayakinkeun anjeunna yén bisnis éta mahal teuing pikeun dijalankeun.

Freeman ogé nuduh pendiri, Ed Craven jeung Bijan Tehrani, tina nyegah anjeunna ti ilubiung dina ngamimitian-up ku nanyakeun Freeman pindah ka Australia sarta ngabejaan manehna yen bisnis anyar ngan bakal ngalibetkeun mata uang fiat.

universitas trio

Sanaos disangka jaminan ka Freeman, Craven sareng Tehrani parantos ngembangkeun Stake kana kasino bitcoin panggedéna di dunya ti saprak diluncurkeun taun 2017.

Akar daging sapi Freeman sareng dua pendiri balik deui ka Primedice, perusahaan kasino anu anjeunna, Craven, sareng Tehrani diadegkeun nalika masih di universitas. Nalika Stake tungtungna diluncurkeun salaku kasino virtual, dokumén pangadilan nyatakeun yén éta kalebet:

kaulinan dadu online anu kompetitif sareng seueur fitur anu sanésna Freeman ngajukeun sareng ngabantosan desain.

Dokumén éta nambihan yén pangadegna “sacara teguh nyobian ngahambat kuciwa Freeman nalika disesatkan ku negeskeun yén anjeunna masih nahan sahamna di Primedice.” The plaintiffs nuduh anjeunna ahirna nampik aksés ka akun Primedice na, hiji larangan anu masih lumaku.

Numutkeun kana juru warta, Pangacara Freeman urang teu ngabales pamundut pikeun comment. Stake, Samentara éta, ngaluarkeun pernyataan kuat ngajéntrékeun tuduhan Freeman urang salaku “kacida sembrono”. […] inconsistent, ngahaja nyasabkeun, sarta kabuktian salah “.

kauntungan Quote

Gugatan Freeman ogé nyarios yén Craven mésér agam Melbourne pikeun $ 80 juta salaku bukti kasuksésan Stake. Pangadeg Stake dijieun headline kalawan akuisisi panganyarna na, nu digambarkeun diobral imah kadua paling mahal dina sajarah Australia.

Naékna saham pikeun pangakuan global, seueur pengamat yakin, kusabab bédana pamasaranna. Ieu kalebet panggunaan panyipta kontén sareng mitra selebritis, sapertos maen judi multimillion-dollar panganyarna antara rapper Kanada Drake sareng Texas mogul kontén Trainwreck.

Nalika operasi Stake ayeuna diperkirakeun bernilai dugi ka $ 680 juta, jelas tina pernyataan yén Craven sareng Tehrani henteu gaduh niat pikeun nyumponan tungtutan Freeman. pernyataan Stake urang negeskeun yén Freeman “teu boga klaim kana duit manéhna nyebutkeun hutang”.

#Urut #Association #Sues #Stake #pendiri #pikeun #juta