Tag Archives: Pendapatan

Kasino Las Vegas Nyanghareupan Penurunan Pendapatan dina 2023

Las Vegas Jalur

Analis Fitch Colin Mansfield ngaduga yén pendapatan kaulinan Las Vegas tiasa turun dugi ka 10% ku 2023. [Image: Shutterstock.com]

Tungtung tumuwuhna

Las Vegas casinos bisa nyanghareupan slowdown taun hareup, kalawan analis ngaduga yén booming sharing kaulinan ayeuna bakal mungkas dina 2023.

analis Fitch Ratings Service Colin Mansfield geus diprediksi yén sharing kaulinan Las Vegas bisa turun saloba 10% taun hareup salaku bagian tina slowdown lega dina ékonomi AS.

Las Vegas casinos geus mumbul deui gancang sanggeus pandémik COVID-19 devastated industri dina 2020. Kasino di kota ditutup keur 78 poé dina mimiti pandémik, sarta Las Vegas Jalur panghasilan kaulinan murag kana ngan $ 3,7 milyar pikeun sataun. panghandapna saprak 1996. .

catetan pendapatan kaulinan $ 7,1 milyar dina 2021

Sababaraha diantisipasi kumaha gancang industri kaulinan bakal cageur. Las Vegas Jalur casinos dihasilkeun rékaman sharing kaulinan $ 7,1 milyar dina 2021. Dina periode 12-bulan tungtung Juni ieu, jumlah nu tumuwuh nepi ka $ 8,1 milyar.

Leuwih négatip ti positip

Mansfield dumasar kana prediksi turunna pangasilanna dina ekspektasi slowdown ékonomi anu langkung lega. Sanajan kitu, analis nyebutkeun yen sanajan ékonomi nu avoids resesi a, bakal hésé pikeun casinos Las Vegas pikeun ngajaga Pace maranéhanana ayeuna.

“Pasar langkung luhur tingkat panghasilan pra-pandémik,” saur Mansfield, via bebas Nevada. “Tapi nalika anjeun nganggap seret anu mimiti kajantenan, urang dugi ka titik dimana urang nyarios, ‘aya deui anu karugian di dieu tibatan anu tibalik.'”

Anjeunna ngarepkeun serelek naon waé rélatif hampang

Sanajan kitu, Mansfield teu nelepon pikeun panik dina industri kaulinan. Anjeunna ekspektasi downturn wae kawilang hampang, nu masih bakal nyieun Las Vegas casinos “loba duit.” Anjeunna ogé nunjukkeun yén Vegas kedah teras-terasan kauntungan tina bisnis konvénsi sareng sababaraha acara khusus, kalebet Super Bowl LVIII dina bulan Pebruari 2024.

“Éta sanés hal anu ngabahayakeun pasar,” saur Mansfield. “Profitability tinggi pisan ayeuna.”

prediksi AS lega

Mémang, Las Vegas casinos geus dipasang angka impressive leuwih dua taun kalénder panungtungan. Vegas geus sakali deui ngaleuwihan Makau salaku pamimpin dunya dina pendapatan judi, sakumaha enclave Cina terus bajoang dina kawijakan enol COVID Cina.

Sanajan kasuksésan ieu, Mansfield teu ngan hiji anu mamang naha casinos Vegas bisa neruskeun ningkatkeun sharing kaulinan maranéhanana. Minggu kamari, Asosiasi kaulinan Amérika ngumumkeun yén casinos AS ngahasilkeun $ 14,8 milyar dina pendapatan kaulinan dina kuartal kadua, total Q2 pangluhurna kantos kacatet.

CEO Aga Bill Gedang miélingkeun yén casinos bisa bajoang ngéléhkeun jumlahna taun-on-taun maranéhanana dina satengah kadua 2022. Tapi cenah pertumbuhan panganyarna geus diteundeun industri kaulinan AS dina bentuk hébat.

“Streak pertumbuhan 16-bulan kami ti saprak Maret 2021 nunjukkeun yén kami diposisikan saé pikeun jangka panjang sareng pikeun naon waé headwinds dina jangka pondok,” saur Miller.

#Kasino #Las #Vegas #Nyanghareupan #Penurunan #Pendapatan #dina