Tag Archives: Pemurnian

CEO NetGaming Q & A: Pemurnian Feature-Beunghar slot Kaulinan

Obsess ku kreativitas

Ti kantor na di London, Malta jeung India, supplier slot NetGaming nyadiakeun brand kaulinan unik -na pikeun pasar sakuliah dunya. Tim pamekar, panyipta sareng inovator anu parantos bangga kana “obsesi” sareng kreativitas – hiji hal anu jelas dibuktikeun dina slot anu aranjeunna ngahasilkeun.

tawaran slot newest NetGaming urang, Naga Bénténg – Battle of the Castle, showcases gaya béda parusahaan. Jalan carita bertema fantasi, grafik 8-bit sareng nada tema anu ikonik parantos ngajamin kaulinan panganyarna ieu cocog pisan pikeun VegasSlotsOnline News‘Slot tina Minggu.

Dibikeun kasuksésan kaulinan, VSO News spoke kalawan lulugu eksekutif NetGaming Pallavi Deshmukh. Anjeunna masihan na nyokot hal badag salajengna dina kaulinan slot sarta ngajelaskeun naha parusahaan mutuskeun hiji masihan release panganyarna hiji 80s gaya video kaulinan.

Anjeun parantos janten CEO NetGaming sababaraha taun ayeuna. Kumaha perusahaan tumuwuh sareng robih dina waktos éta?

Kami parantos jauh ti saprak 2019! Urang mimitian ku ngadaptar parusahaan di Malta, ngalamar lisénsi a, ngawangun RGS proprietary, sarta tungtungna meunang RNG urang jeung kaulinan Certified. Dinten, urang boga ayana di lima jurisdictions, tilu aplikasi lisénsi anyar keur lumangsung, urang datangna kalawan leuwih 30 kaulinan, sarta geus ngagabung gaya jeung sababaraha operator kaasup sababaraha merek pangbadagna di industri. Kakuatan tim parantos ningkat ku 50% nalika urang terus ningkat dina sagala aspek bisnis.

jadi bageur jeung cobaan pikeun minuhan kabutuhan customer

Kami reueus pisan kana naon anu kami capai dina waktos anu singget. Kami gaduh tim anu saé pikeun jalma-jalma anu gairah anu parantos kerja keras pikeun ngahontal tujuan anu kami tetapkeun pikeun diri urang sacara terus-terusan. Sanajan anggota tim senior di parusahaan boga pangalaman digabungkeun leuwih ti 50 taun, urang sadayana tumuwuh sakumaha parusahaan tumuwuh. Kurva learning geus thrilling jeung nangtang dina waktos anu sareng. Nilai inti kami saderhana pisan, bageur sareng nyobian nyumponan kabutuhan palanggan.

Naon anu anjeun bakal nyebutkeun hal badag salajengna dina kaulinan slot?

Ieu patarosan juta dollar!

Pasar crypto sareng non-fungible token (NFT) katingalina pikaresepeun pisan. Aya sababaraha sinergi anu tiasa dianggo ku dua industri pikeun nyiptakeun anu unik sareng pikaresepeun pikeun pamaén jaman anyar.

NetGaming ngumumkeun crypto sareng strategi NFT kami di ICE 2022. Kami ngarilis slot bertema Ape Mutant NFT munggaran di industri, Aped, dina Méi. Anjeun bakal manggihan opat aslina NFT Mutant Ape parahu keur pelesir Club milik NetGaming salaku simbol Mayar tinggi dina slot ieu. Dina bulan Séptember taun ieu, urang bakal ngarilis slot tema NFT kadua urang, Kasino Punks.

Aya sababaraha ideu sanés anu urang jelajah dina rohangan ieu. Nengetan deui ieu!

Taun ka tukang, anjeun nyarios yén anjeun hoyong diajar ruang streaming slot populér. Naha aya kamajuan di daérah éta?

Sumuhun, urang dimimitian fase kahiji proyek. Kami sering kalibet sareng sababaraha streamer populér pikeun ngahasilkeun ideu sareng kéngingkeun tanggapanana ngeunaan mékanika kaulinan.

Kami ngarencanakeun pikeun terus damel sareng streamer langsung

Kami ogé parantos ngaluncurkeun sababaraha promosi barang-barang giveaway anu kabuktosan janten pikaresepeun sareng ningkatkeun papacangan. Kami ngarencanakeun pikeun terus damel sareng streamers langsung.

NetGaming ngumumkeun deal sareng Livespins nembe anu kami resep pisan.

Dupi anjeun ngajelaskeun saeutik ngeunaan release anyar Naga Bénténg – Battle of the Castle pikeun pamiarsa urang anu teu wawuh jeung kaulinan?

Benteng Naga – Battle of the Castle mangrupikeun campuran unik tina arcade sareng kaulinan slot. Cai mibanda sababaraha fitur nu geus kungsi katempo dina slot tunggal. Ieu mangrupikeun salah sahiji kaulinan anu paling beunghar anu anjeun bakal mendakan di 2022.

slot dimimitian ku Colin nu Conqueror eyeing chests harta jeung lawang misteri di arcade pikeun nembongkeun rupa fitur. Pamaén bisa meunang atawa meuli mini-kaulinan anu kaungkap nalika kabayang mini-game ieu spinning. Aranjeunna tiasa meunang Pahlawan Lotre anu henteu terbatas, Pick Bonus Fortune, Treasure Chest Spins atanapi Dragon Free Spins.

Colin, soldadu gagah, gelut jeung komodo di Naga Free Spins.Lamun manéhna ngéléhkeun, manéhna indit dina lalampahan nu taya Free Spins. Di sisi anu sanés, upami naga maéhan pahlawan sakedik urang, Free Spins atos.

Sajaba ti fitur ieu, pamaén bisa darat wilds, multipliers, tunai ngéléhkeun sarta reels liar di acak. Ieu kaulinan volatility sedeng-tinggi pisan entertaining kalawan potensi meunang bets nepi ka 5.000x.

slot ieu katingal pisan unik, mere kaluar hiji vibe 80s video game. Kumaha ideu mimitina?

NetGaming hayang mawa kaulinan inovasi-disetir ka konsumén urang. Urang narékahan pikeun nambahkeun fitur unik sarta mékanika kana kaulinan urang nu terpadu pageuh jeung tema kaulinan. Kaulinan urang ngagaduhan seueur karakter sareng kapribadian. Aya seueur panalungtikan sareng pamikiran anu milih téma sareng mékanisme pikeun nuturkeun éta.

Generasi 80s pasti tiasa resonate kalawan kaulinan

Benteng Naga – Battle of the Castle diideuan ku pangalaman Kepala Produk Nat urang maén Goombas sareng Bowser di Super Mario. Aya geus sababaraha usaha pikeun ngagabungkeun arcade na liang nu geus kaliwat, kumaha oge, taya sahiji kaulinan geus nyadiakeun pangalaman nu kaulinan urang nyadiakeun pamaén kalawan. Butuh pamaén dina lalampahan dumasar-fitur kalayan loba antisipasi jeung nostalgia. Taun 80-an pasti bakal tiasa resonate sareng kaulinan sareng ngahargaan detil anu parantos kami tambahkeun.

Mana tina kaulinan Anjeun séjén nu paling populer di kalangan pamaén?

Unggal kaulinan urang nyieun di NetGaming meunang loba cinta jeung perhatian, tapi tungtungna hakim final nyaéta pamaén. Sababaraha kaulinan kami anu sanés anu kabuktian populer di kalangan pamaén urang nyaéta 3 Jokers Liar, Aped, Mansa Musa’s Golden Journey sareng sababaraha klasik urang sapertos The Book of Dracula and Treasures of Egypt.

Tungtungna, naon rencana NetGaming pikeun sésana 2022?

2022 parantos janten taun anu penting pikeun NetGaming dugi ka ayeuna. Kami neraskeun lintasan pertumbuhan ku ngarékam para nasabah énggal, nganteurkeun kontén anu langkung unik sareng lebet ka pasar énggal. Kami parantos investasi dina pamasaran sareng promosi anu ngabantosan urang ngawangun kasadaran merek dina komunitas iGaming. Taun ieu nandaan peluncuran kami kalawan 888casino na Entain, dua operator utama kalawan warisan euyeub, FTSE 250 jeung 100 pausahaan masing-masing na diantara pangbadagna tur pangalusna di industri. Entain khusus khususna sabab kuring damel di dinya langkung ti 10 taun.

Aya seueur deui anu sayogi pikeun NetGaming salami taun. Urang asup ka pasar AS. Kami ayeuna ngantosan lisénsi Michigan sareng New Jersey, tapi kami ngarep pisan pikeun diluncurkeun di AS dina 2022. Aya ogé sababaraha kaulinan anu langkung seru ngantosan dileupaskeun. Kami ngamimitian ngerjakeun peta jalan 2023 kami sareng henteu sabar pikeun nunjukkeun éta ka palanggan, afiliasi sareng streamer kami.

#CEO #NetGaming #Pemurnian #FeatureBeunghar #slot #Kaulinan