Tag Archives: peluncuran

Pamilihan Brazil kamungkinan ngabalukarkeun judi peluncuran reureuh

Pen jeung duit tunai leuwih bandéra Brazil

Masa depan pasar judi Brasil bakal ditunda deui nalika pamilihan présidén nagara nuju babak kadua dina ahir Oktober. [Image: Shutterstock.com]

Sabar ngantosan

Masa depan pasar judi sareng tohan olahraga anu caket pisan di Brazil ayeuna aya di tukangeun nalika nagara ngurus pamilihan Oktober.

milih sisihkan nepi ka Oktober geus kaliwat

Panitia législatif di Kamar Deputies sareng Sénat ngahontal kasapukan awal taun ieu, katingalina ngeureunkeun perdebatan anu dimimitian dina 2018. Dua tagihan dilacak gancang ka Présidén Jair Bolsonaro sareng harepan yén anjeunna bakal asup kana hukum, anjeunna milih. pikeun nyingkirkeun aranjeunna dugi ka Oktober, sareng iklim politik nagara parantos stabil.

Dua RUU éta masih ditangguhkeun sareng bakal diserahkeun ka Présidén deui saatos pamilihan.

Nyangkut dina limbo

Bolsonaro parantos ngamankeun sababaraha kameunangan dina kotak suara, ngalegaan ekspektasi sareng nyegah Luiz Inacio Lula da Silva tina ngamankeun kameunangan langsung, sahingga maksa sora babak kadua. Brazil ngagaduhan démokrasi kaopat panggedéna di dunya, sareng dampak pamilihan bakal gaduh dampak anu ageung henteu paduli kumaha tungtungna.

Sanajan Bolsonaro némbongkeun kuat, inohong nonjol dina industri judi teu kabetot atawa reuwas ku move pikeun ngagantungkeun hukum judi.

“Percanten ka abdi … ieu urusan pisan Brasil,” ceuk FBM Digital Systems, cabangna grup LatAm FBM Gaming, CEO sarta asli Brasil Roberto Regianini. “[Brazil] nuturkeun[s] teu aya hikmah konvensional dina pendekatan pikeun ngaluncurkeun.

Masalah anu sanés anu disanghareupan ku pamaréntah Brasil nyaéta kurangna kajelasan ngeunaan arah mana anu kedah ditempuh. Sakumaha anu ditunjukkeun ku Regianini, ngan kusabab dua kerangka parantos disatujuan sanés hartosna duanana bakal dikuatkeun-sanaos upami hiji kerangka sapuk, henteu écés mana anu langkung dipikaresep dugi ka ayeuna.

Aya ogé prihatin yén telat salajengna tiasa gaduh dampak anu signifikan. Numutkeun Andreas Bardun, CEO sarta pangadeg KTO Grup, grup kaulinan kalayan kantor di Asia, Éropa jeung Amérika Latin, Brazil kudu meta geuwat.

Perda kedah didamel dina opat taun, atanapi kongres kedah ngamimitian deui prosésna.

“Kaayaan anu diterapkeun pikeun duanana tagihan nyatakeun yén perda kedah dilaksanakeun dina waktos opat taun, atanapi kongres kedah ngamimitian deui prosésna,” saur Bardun. “Kami leres-leres henteu tiasa nampi hasil éta.”

Bardun ogé dicatet yén pakampungan kahareup judi di hudang pamilihan divisive éta “dihindari” tapi bakal ditarima salaku kajahatan perlu lamun eta ngarah ka panerapan anyar.

kahareup judi di Brazil

Brazil nangtung pikeun mangtaun kaunggulan badag lamun éta hasil dina meunang rencana -na pikeun maen judi leuwih garis finish. Salaku disebutkeun tadi, eta boga démokrasi pangbadagna kaopat, kitu ogé GDP pangluhurna kasalapan, sarta bisa ngartikeun ulang judi di wewengkon.

“Kuring teu nyangka lawmakers ngartos kasempetan pikeun pasar judi online reshape Brazil,” ceuk Bardun. “Ieu kudu diolah salaku industri lengkep anyar nu bisa nyadiakeun anyar, jobs-mayar tinggi di layanan palanggan, téhnologi, pangmayaran jeung intelijen bisnis … Ieu naon kampanye politikus hayang aranjeunna ngomong, sarta eta kudu nganteurkeun.”

Transisi ka jaman anyar nu Bardun spoke ngeunaan bakal butuh sababaraha waktu. Sanajan loba nagara anu gearing up tohan Piala Dunya nuju tungtung Nopémber, kalawan Brazil odds paporit meunang leuwih Kylian Mbappe jeung Perancis, kritik sieun yén Brazil moal di tempat pikeun nyieun lingkungan judi stabil.

kami bakal nyarankeun anggota parlemén pikeun difokuskeun peluncuran Q1 taun hareup “

“A Qatar [World Cup] peluncuran sigana moal datang, “saur Regianini. “Kami bakal nyarankeun MPs fokus kana launching Q1 taun hareup, kalawan waktu pikeun minuhan sagala lisénsi diperlukeun tur sarat pangaturan”.

Nagara ieu parantos ngalaman tinjauan pangaturan ngeunaan kerjasama antara buku olahraga, tim olahraga sareng panyadia média. Mindahkeun ieu didorong ku perhatian ti Sekretariat Nacional do Consumidor (SENACON), ditarjamahkeun salaku Sekretariat Konsumen Nasional, yén poéna disatujuan tanpa persetujuan féderal ti sponsor tohan olahraga. Ku alatan éta, rezim pamaréntah salajengna ogé bakal nyanghareupan masalah ieu.

Pamilihan umum Brazil dimimitian dina 2 Oktober sareng dugi ka 30 Oktober, nalika présidén anyar, wakil presiden sareng kongres nasional bakal diresmikeun.

#Pamilihan #Brazil #kamungkinan #ngabalukarkeun #judi #peluncuran #reureuh

Kansas Blok 16.000 Missouri Olahraga Bettors di peluncuran

Missouri bandéra kalawan ranté

Bari 522.000 jalma di nagara bagian Kansas junun ngakses aplikasi tohan olahraga dina dinten mimiti pasar légal minggu panungtungan, 16.000 usaha pikeun ngakses aplikasi ti tatangga Missouri diblokir. [Image: Shutterstock.com]

réspon massa

Bookmakers di Kansas dibawa pasar tohan olahraga légal nagara urang pikeun hirup dina cara badag dina dinten peluncuran, sarta usaha tatanggana Missouri maranéhna pikeun naksir pihak kabukti sia sia.

dicirikeun sarta diblokir 16.000 usaha

Dinten Kemis, GeoComply Solutions Inc ngaidentipikasi sareng ngablokir 16.000 usaha pikeun ngakses aplikasi sportsbook Kansas ti Missouri. Asisten patuh, anu ngadukung sadaya buku olahraga mobile Kansas, angkat ka Twitter dinten Saptu pikeun ngabagi kumaha téknologi blocking na:

Perusahaan Kanada ngungkabkeun yén tina 16,000 usaha aksés ka luar yurisdiksi, sakitar 60% asalna tina metropolis anu pangpadetna di Missouri, Kansas City. Éta ogé ngungkabkeun yén aranjeunna disatujuan langkung ti 522,000 cék geolokasi di nagara bagian Kansas, sadayana dina dalapan jam mimiti pasar bakal langsung.

ukuran kuat kahayang masarakat pikeun bet

Bari eupan balik data awal teu daptar jumlah alungan, ceuk juru carios GeoComply John Pappas inohong tetep ukuran kuat kahayang masarakat pikeun bet. Anjeunna ogé panginten statistik dinten peluncuran éta “sabenerna geulis impressive pikeun kaayaan ukuran Kansas.”

Saingan pait

Kalawan NFL urang Kansas Kota Chiefs – anu dijadikeun BetMGM pasangan olahraga tohan ekslusif maranéhanana dina Kemis – nyieun imah maranéhanana di nagara, aya minat hébat dina tohan olahraga pikeun Missouri.

Sénator Nagara Republik Missouri, Caleb Rowden, nyatakeun amarah anu jero yén Kansas parantos ngaluncurkeun tohan olahraga munggaran. Ceuk manehna rubah4 on Jumaah: “Kuring dipaké pikeun hate kaayaan Kansas dina sagala cara, bentuk, jeung formulir. Pikeun ningali aranjeunna ngalakukeun anu langkung saé tibatan urang, kuring henteu resep.

Samentara éta, Pappas henteu reuwas ku rébuan Missourians anu nyobian ngiringan pésta Kansas. Pappas nyarios dinten Saptu via Twitter:

Pappas nambihan yén padamelan GeoComply henteu ngeureunkeun jalma-jalma di Missouri tina “bentuk rekreasi ieu.” Sabalikna, saurna: “Kami ngalakukeunana sabab diwajibkeun ku hukum féderal sareng diwajibkeun ku hukum nagara yén individu kedah ditempatkeun di jero nagara.”

Mimitian impressive

Cara séjén pikeun ngukur kasuksésan Kansas tohan peluncuran nyaéta ngaliwatan babandinganana jeung nagara bagian AS séjén. Numutkeun kana GeoComply, jumlah alat unik anu ngagunakeun aplikasi tohan olahraga dina dalapan jam munggaran saatos peluncuran di Kansas ngahontal tingkat anu sami sareng Louisiana dina dinten peluncuran. Dumasar kana persentase populasi sawawa, Kansas malah ngaleuwihan debut di New York.

Undoubtedly warta musik kana Ceuli genep sportsbooks disatujuan ku lotre kaayaan pikeun mimiti nampa bets online di Kansas dimimitian 1. September. BetMGM, Barstool Sportsbook, Caesars, DraftKings, FanDuel, sareng PointsBet sadayana ngaluncurkeun aplikasina dina Kemis salaku bagian tina peluncuran lemes anu bakal ngalih ka mode peluncuran pinuh dina 8 Séptémber.


#Kansas #Blok #Missouri #Olahraga #Bettors #peluncuran

Chiefs Mitra kalawan BetMGM Ditengah Kansas tohan peluncuran

Stadion Kepala Arrowhead Kansas Kota

Kansas City Chiefs partnered kalawan BetMGM sangkan aranjeunna pasangan tohan resmi maranéhna. [Image: Shutterstock.com]

waktos endah pisan

Kansas City Chiefs na BetMGM geus sapuk kontrak multi-taun anyar, nunjuk raksasa hiburan salaku pasangan tohan ekslusif tim urang.

pengumuman datang dina dinten anu sami salaku peluncuran tohan olahraga kaayaan Kansas, sanajan Chiefs kapanggih imah maranéhanana di Kansas City, Missouri, ngan meuntas wates.

Kasepakatan mawa logo BetMGM ka GEHA Field di Stadion Arrowhead sareng bakal ngajamin tempat perusahaan dina papan iklan digital. BetMGM bakal nyumbangkeun ganjaran tambahan sarta pangalaman gameday ka fans hadir tur di imah.

Koméntar positip

The Chiefs geus tim paling dominan dina NFL anyar, sweetening deal pikeun BetMGM. Mun waralaba dinasti tiasa ngajalankeun sejen lila di postseason, sanggeus ngahontal opat kaulinan Championship AFC padeukeut, aranjeunna bakal mawa leuwih perhatian ka BetMGM.

BetMGM, kumaha oge, langkung gumbira ngeunaan kasempetan pikeun nyambung sareng tim anu gairah sareng pengikut.

“Kalayan sajarah euyeub tur basis kipas gairah, Kansas City Chiefs pasangan idéal,” ceuk BetMGM lulugu perwira sharing Matt Prevost. “Nalika kami ngaluncurkeun platform tohan olahraga di Kansas, kami ngarepkeun ningkatkeun pangalaman dinten kaulinan pikeun fans Chiefs di sakumna daérah.”

Petinggi luhur optimistis yén undang-undang éta bakal diluluskeun sanaos seueur gagal.

Chiefs boga Clark Hunt mangrupakeun supporter utama tohan olahraga sarta geus dirojong sababaraha legalisasi ngadorong di Missouri. Usaha anu pang anyarna langkung seueur kamajuan tibatan anu sateuacana, sanaos éta gagal. Petinggi luhur optimistis yén undang-undang éta bakal diluluskeun sanaos seueur gagal.

Kapala Présidén Mark Donovan ngirimkeun putusan ngeunaan kemitraan, nyatakeun éta suksés.

“Salaku pamimpin industri dina widang ieu, kami thrilled ngabagéakeun BetMGM ka Chiefs Karajaan,”Sa Donovan. “Kami parantos investasi waktos sareng énergi anu penting pikeun nyokong panerapan tohan olahraga sareng pengumuman dinten ieu bakal muka panto pikeun fans urang pikeun nambihan pangalamanana pikeun usum 2022 sareng salajengna.”

BetMGM expands jangkauan na

Perjangjian BetMGM sareng Chiefs nambihan koalisi anu aya sareng NFL sareng Liga Maén Bal Kanada (CFL). Hasilna, aranjeunna geus nyieun ayana masif on gridiron nu.

Ieu ogé sanés pertama kalina BetMGM ngagabung sareng tim dimana tohan olahraga haram. Dina awal Méi, operator tohan struck deal kalayan Houston Astros pikeun jadi pasangan tohan maranéhna, sanajan tohan olahraga teu acan légal di Texas.

BetMGM mangrupikeun salah sahiji tina genep buku olahraga anu diluncurkeun di Kansas caket dieu, sareng deal sareng Chiefs tiasa ngabantosan pangaruhna dina pasar éta. Kalayan kompetisi ti FanDuel, DraftKings, sareng pilihan luhur sanés, naon waé pitulung penting.

Kapala pejabat malah ngusulkeun yén aranjeunna tiasa ngalih ka Kansas upami tohan olahraga henteu sah di Missouri

Missouri geus debating olahraga tohan lima taun sakaligus tur éta tungtungna bisa satuju kana tungtutan pro-nu maen judi. The lulugu resmi malah ngusulkeun maranéhna bisa ngalih ka Kansas lamun olahraga tohan teu legalized di Missouri, sanajan maranéhna geus saprak downplayed gagasan.

KC ngamimitian usum na di jalan ngalawan Arizona Cardinals dina 11 Séptémber. Kaulinan imah kahijina bakal lumangsung dina Kemis malem, 15. September, lamun division rival Los Angeles Chargers datang ka Arrowhead.

#Chiefs #Mitra #kalawan #BetMGM #Ditengah #Kansas #tohan #peluncuran