Tag Archives: Pegatna

Pegatna Rékor Awéwé EURO pikeun Sportsbooks

Awéwé Inggris ngangkat piala EURO

Awéwé Inggris ngangkat piala EURO dina Minggu wengi, sareng paningkatan popularitas kompetisi tiasa hartosna warta anu hadé pikeun buku olahraga pikeun kauntungan anu bakal datang. [Image: Lionesses Twitter]

Ngahontal jangkung anyar

Biasana, sportsbooks di sakuliah dunya ngandelkeun pisan turnamén bal badag pikeun nanganan. Pikeun Piala Dunia FIFA lalaki saméméhna taun 2018, contona, perkiraan nunjukkeun yén pemirsa bet $ 155 milyar dina turnamén. Pikeun nempatkeun éta dina sudut pandang, kompetisi dasarna sami sareng 17 Super Bowls berturut-turut, anu patokna bakal $ 8 milyar ku 2022.

Taun ieu, kompetisi maén bal utama sanés gaduh buku olahraga anu bungah. UEFA Awéwé EURO 2022 réngsé dina malem Minggu kalayan tuan rumah Inggris ngéléhkeun Jérman pikeun ngangkat piala. Bisa jadi ieu kahiji kalina Inggris geus meunang kompetisi maén bal utama saprak 1966, tapi éta angka dina patok nu bener pique minat raksasa tohan dunya.

paling bets kantos disimpen dina acara olahraga awéwé”

Flutter Entertainment, anu gaduh Sky Betting and Gaming, FanDuel, sareng Paddy Power, nyebarkeun data sateuacan final anu nunjukkeun yén turnamén “disetél pikeun ningali seueur taruhan anu kantos disimpen dina acara olahraga awéwé.” Nya kitu, Entain, boga Ladbrokes, Bwin, sarta Karang, dilaporkeun 1,5 juta bets online on kompetisi, rékaman pikeun olahraga awéwé.

Nalika balaréa sareng hadirin stadion naék, angka-angka ieu nunjukkeun yén maén bal awéwé tungtungna nampi hormat anu pantes di panggung dunya. Nalika neraskeun lintasan kamekaran éta, buku olahraga nangtung pikeun kauntungan anu rapih.

Bet di droves

Ku delving deeper kana angka, urang bisa ningali dampak tina sorotan ngaronjatna on EURO Awewe taun ieu. Bari jumlahna jauh ti nu ditempo dina versi lalaki kompetisi, pertumbuhan rekor-megatkeun maranéhanana nunjukkeun hal anu caang pikeun tohan dina olahraga awéwé.

Paddy Power ngalaporkeun paningkatan 26% dina volume tohan dibandingkeun sareng Piala Dunia Awéwé FIFA di 2019. Sateuacan final Minggu, operator parantos nyandak taruhan £ 6,6 juta ($ 8 juta) salami turnamen. Samentara éta, Sky Betting and Gaming ngalaporkeun paningkatan 17% dina taruhan ti 2019, kalayan jumlahna aya 934,330 bets disimpen dina turnamén teu kalebet kaulinan.

kanaékan genep kali dina jumlah bets ditempatkeun ku awéwé

Salaku Entain nunjuk kaluar, bettors Britania bet paling on kompetisi. Aranjeunna ngagambarkeun 46% tina total bets disimpen dina EURO, dituturkeun ku Jérman 22%, sarta Brazil 16%. Nyata, operator ogé nempo kanaékan genep kali dina jumlah bets disimpen ku awéwé dibandingkeun jeung Piala Dunya saméméhna.

Final utamana nempo 840.000 bets ngaliwatan tilu merek utama Flutter urang. Sky Bet nyandak total alungan £ 4,7 juta ($ 5,7 juta) pikeun pertandingan Inggris-Jerman, sedengkeun bets in-play totalna £ 1,1 juta ($ 1,3 juta). Salaku bisa diperkirakeun, kaulinan featuring Inggris dijieun kauntungan pangbadagna pikeun Flutter.

masa depan caang

Jumlah tohan ieu ngajalankeun sajajar jeung jumlah panongton. EURO nampi panongton langsung global langkung ti 250 juta. Éta naék 40% tina édisi saméméhna taun 2017. Final ogé ngarekor rékor panglobana panongton dina sajarah turnamén, kalayan 87.192 urang indit ka Stadion Wembley. Hadirin jumlahna 547,875, langkung seueur sateuacanna 240,055.

Rékor sigana murag sapertos domino di EURO. Sanajan popularitasna, turnamén ieu nampilkeun margin kameunangan pangbadagna dina sajarahna (8-0 karuksakan Norwégia ku Inggris), gol panglobana anu kungsi dicitak ku hiji tim (Inggris kalawan 22), sarta pencetak gol pangkolotna (Julie Nelson, 37). taun pikeun Irlandia Kalér).

Khususna, tilu catetan kahadiran pangluhurna dina maén bal Éropa taun ieu asalna tina pertandingan awéwé. Final EURO ngan ukur katilu pangluhurna di 2022. Éta ngiringan 91.553 panongton anu ningali awéwé Barcelona ngalawan Real Madrid dina perempat final Liga Juara Wanita, sareng pasea antara Barca sareng Wolfsburg dina leg kahiji. Semis ditonton langsung sareng 91,648.

Rojongan pikeun kaulinan awéwé sigana henteu ngalambatkeun ogé:

Angka bener-bener nyarioskeun diri. Upami popularitas maén bal awéwé antukna ngahontal caket sareng lalaki, operator sportsbook bakal gaduh aksés kana mesin ngahasilkeun artos tambahan unggal dua taun ngalangkungan EURO sareng Piala Dunia. Undoubtedly, ramo maranéhanana ogé sarta sabenerna meuntas.

#Pegatna #Rékor #Awéwé #EURO #pikeun #Sportsbooks