Tag Archives: Partner

Aturan lotre Dijelaskeun salaku Winner Leaves Partner With Zero

Awéwé leumpang ngajauhan hiji lalaki

Numutkeun Camelot, saurang lalaki Inggris anu pasanganna ditinggalkeun anjeunna sareng nyandak kameunangan jackpot tujuh angka na teu gaduh hak kana dana. [Image: Shutterstock.com]

Ngarasa carita alus, go bad

Camelot, operator ayeuna tina Lotre Nasional Inggris, parantos netepkeun aturanna saatos juara jackpot ngantunkeun pasanganna. Kirk Stevens sareng Laura Hoyle meunang undian ‘Set For Life’ dina Maret 2021, hartosna aranjeunna bakal nampi £ 10,000 ($ 11,692) unggal bulan salami 30 taun.

bawa sésana £ 3,6 juta ($ 4,2 juta)

Aranjeunna duanana sohor meunangna, ngawarah pikeun poto kalawan cék badag, sarta ngobrol jeung média mainstream ngeunaan rencana méakkeun winnings maranéhanana. Sanajan kitu, Laura ninggalkeun pasangan nya usum panas ieu, kalawan sésana £ 3,6 juta ($ 4,2 juta) winnings jackpot ku dirina.

Kirk Stevens spoke ka Panonpoé ngeunaan miang pasanganna. Saur anjeunna: “Anjeunna narik colokan sareng nyandak sadayana. Anjeunna malah hoyong dua anjing urang. Laura dugi ka ayeuna nolak mairan kana carita éta.

Kurang untung

Bari Kirk meureun yakin anjeunna siap hirup kalawan win badag, spokesperson Camelot urang ngajelaskeun Alkitab yén unggal jackpot dibayar kaluar pikeun hiji individu. Sanaos aya dua nami dina cék juara sapertos dina hal ieu, éta henteu hartosna seueur. “Terserah anu gaduh tikét pikeun mutuskeun nami naon anu dipikahoyong dina cek – éta henteu aya hubunganana sareng prosésna,” jelas Camelot.

Camelot negeskeun yén éta ngiringan prosés anu lengkep pikeun ngonfirmasi yén anu gaduh tikét anu sah ngaku hadiah éta. Saatos ngonfirmasi ieu, operator lotre mayar artos sareng masihan aksés ka bebas naséhat hukum sareng kauangan bebas.

perjangjian jelas

Ngobrol jeung PanonpoéKirk Stevens, pituin Nottinghamshire, nunjukkeun yén anjeunna gaduh deal sareng Laura ngeunaan tiket lotre.

Anjeunna ngaku Laura cicing di imahna gratis sateuacan ngamankeun jackpot. Anjeunna henteu menta séwang-séwangan. Gantina, Kirk nyebutkeun Laura meuli tiket lotre unggal minggu gaganti nyewa. Anjeunna bakal nyéépkeun sakitar £ 25 ($ 29.23) unggal minggu pikeun tiket, disangka ngayakinkeun pasanganna yén aranjeunna bakal ngabagi kameunangan naon waé. Sanajan kitu, teu aya susunan formal.

ayeuna cicing di bumi anu nembe diwangun bernilai £ 500,000

Insinyur 39 taun ngungkabkeun yén tilas pasanganna ayeuna cicing di bumi anu nembé diwangun £ 500,000 ($ 584,607) anu mimitina dibagikeun saatos meunang. Sateuacan anjeunna angkat, anjeunna kedah ngirim Kirk £ 1,000 ($ 1,169) unggal bulan, tapi anjeunna henteu acan nampi artos ti saprak éta.

Kirk nyatakeun yén anjeunna ngan ukur hoyong 10% tina jackpot, hartosna anjeunna bakal nampi £ 1,000 ($ 1,169) unggal bulan.

#Aturan #lotre #Dijelaskeun #salaku #Winner #Leaves #Partner