Tag Archives: Panglima

Washington Panglima Nampa Lisensi MD Sportsbook

Saragam Panglima Washington

Komandan Washington sareng FedEx Field dibéré lisénsi sportsbook di Maryland. [Image: Shutterstock.com]

win séjén pikeun gamblers

Panglima Washington siap gabung di dunya olahraga tohan sanggeus narima lisénsi pikeun imah maranéhanana FedEx Lapang.

analis ESPN judi David Payne Purdum dilaporkeun Rebo yén Maryland Propinsi lotre & Komisi Control kaulinan geus waved Washington kana operasi légal.

Komandan ayeuna bakal tiasa nawiskeun extravaganza-patok luhur ka fans sateuacan balna diangkat.

Bet dina kaulinan Washington Commanders

Fans bakal diwenangkeun bet on atawa ngalawan tim imah sakali sportsbook dibuka, nurutkeun Purdum. Hiji bisa pikir leuwih bets bade ngalawan aranjeunna ti aranjeunna kedah, sakumaha Washington geus rengse handap 0,500 pikeun lima musim lempeng.

éta moal siap dina pembuka musim dina 8 Séptémber

Sanajan alokasi panganyarna tina lisensi Maryland, masa depan judi olahraga online tetep suram. Gubernur Larry Hogan parantos ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabéréskeun masalah éta sateuacan usum NFL dimimitian, tapi sigana bettors kedah ngantosan dugi ka 2023 pikeun ningali parobahan hukum. Skenario kasus anu pangsaéna nyaéta yén pasar online bakal diluncurkeun nuju akhir taun, sabab éta moal siap dina pembuka usum dina 8 Séptémber.

Numutkeun iGaming NEXT olahraga tohan kontributor Ryan Butler, upcoming Super Saeful nembongan jadi tanggal target.

Sajarah sarta proyéksi

Éntri Washington kana dunya judi olahraga dituturkeun precedent diatur ku tim lokal lianna. DC United nembe janten tim MLS munggaran anu muka buku olahraga di stadion kalayan bantosan FanDuel.

bal geus rolling saprak kaputusan Mahkamah Agung 2018 overturned PASPA, nu diwenangkeun nagara nyieun kaputusan sorangan dina legalizing tohan olahraga. Ayeuna, tim profésional anu sanés ngajagi jurang antara olahraga sareng hiburan.

Numutkeun kana Washington Post, NFL asup 2021 ngaharepkeun ngahasilkeun $ 270 juta di sharing tina operasi judi jeung transaksi. Liga ogé ngarencanakeun nilai total langkung ti $1 milyar dina ahir dasawarsa.


#Washington #Panglima #Nampa #Lisensi #Sportsbook