Tag Archives: Panghasilan

Panghasilan Kaulinan sareng Tohan Online AS ka Triple ku 2023

Kurva panghasilan nyaéta sloping ka luhur

Laporan anyar ngira-ngira yén pendapatan online AS sareng tohan olahraga tiasa tilu kali dina tilu taun. [Image: Shutterstock.com]

Taya slowdown tumuwuh

Numutkeun laporan anyar ti supplier sportsbook BtoBet, tohan olahraga AS sareng pendapatan judi online bakal tilu kali dina tilu taun. Laporan “AS tohan Pokus” kasampak di pasar olahraga tohan AS saprak ahir larangan féderal on aktivitas misalna dina Méi 2018. Laporan ngira-ngira yén dina tilu taun, total panghasilan kotor tina kaulinan online tur tohan olahraga bisa triple taun ka tukang. Angka $7,7 milyar.

Angka pendapatan kotor tiasa ngahontal $ 24 milyar ku 2026

Anjog teguh konsultan kaulinan Vixio GamblingCompliance yakin yén lamun laju tumuwuh ayeuna terus, angka panghasilan kotor bisa ngahontal $ 24 milyar ku 2026. Upami ieu janten kanyataanana, AS bakal boga pasar judi panggedena diatur di dunya. Tina total pendapatan tohan olahraga di 2021, 83% bakal asalna tina buku olahraga online. harepan éta beuki loba jalma bakal pindah ka nempatkeun bets ngaliwatan nawaran online.

Mayoritas nagara taat kana tohan olahraga

Nepi ka ayeuna, leuwih ti 30 nagara bagian boga sportsbooks légal dina operasi, kalawan lima séjén geus legalized tohan, tapi teu acan dibuka pasaran a. Ngan tilu nagara bagian nu teu legalized tohan olahraga to date teu Filed panerapan patali salila 2022. Salah sahiji nagara bagian nu boga potensi pikeun ngahasilkeun tumuwuh badag pikeun sektor tohan olahraga nyaeta California.

H2 Judi Capital, data pasar sareng firma intelijen, ngira-ngira yén ku 2025, California tiasa ngitung 13,3% tina total pendapatan sportsbook AS.

Ningali sababaraha nagara bagian padet lianna di nagara éta, aya kamacetan di Florida kalawan tohan olahraga, bari legalisasi sigana jauh di Texas. Ieu mangrupikeun peluncuran pasar énggal ieu anu nyababkeun tingkat pertumbuhan taun-taun anu signifikan di tingkat nasional.

Ngahontal milestone

Seueur nagara sareng pasar hukum sareng operasi parantos ngahontal tonggak penting ayeuna atanapi nuju ngadeukeutan aranjeunna. Sportsbooks disiarkeun langsung di Tennesse dina bulan Nopémber 2020 sareng aranjeunna enggal bakal nanganan taruhan $ 6 milyar ti harita.

Lampu ngarah dina séktor tohan olahraga AS ayeuna nyaéta New York. Sportsbooks online ngan premiered di Nagara Kakaisaran dina Januari, tapi maranéhna geus dihasilkeun leuwih $ 800 juta di sharing saprak lajeng. Nevada, hub judi Palasik nagara urang, nempo total panghasilan judi ngaleuwihan $ 1 milyar dina bulan Agustus pikeun 18th bulan padeukeut, kalawan sportsbooks contributing $ 16 juta inohong éta.

#Panghasilan #Kaulinan #sareng #Tohan #Online #Triple

Kaulinan komérsial AS Nyetél Panghasilan Quarterly

Jalma cacah dollar AS

Panghasilan kaulinan komérsial di AS pencét catetan kuartal luhur dina Q2 $ 14,8 milyar. [Image: Shutterstock.com]

béntang saparapat

sharing kaulinan komérsial AS geus pegat catetan keur saparapat grossing pangluhurna dina sajarah pasar, pencét $ 14,8 milyar dina Q2. Asosiasi kaulinan Amérika (AGA) ngaluarkeun siaran pers dina Kemis ngumumkeun période pegatna catetan. Saméméhna sadaya-waktos luhur triwulanan nyaéta dina Q4 2021, jumlahna 3.3% langkung handap tina catetan énggal.

total H1 taun ieu 18% leuwih badag

Salila genep bulan mimiti 2022, kaulinan komérsial ngahasilkeun pendapatan $ 29.16 milyar, anu hartosna pasar nuju jalan pikeun nyetél catetan taun pinuh. Dibandingkeun sareng période anu sami taun 2021, total H1 taun ieu langkung ageung 18%. Upami éta ngarobih catetan, éta bakal nyirian taun kadua berturut-turut pendapatan kaulinan parantos pencét rekor luhur.

Ngobrol ngeunaan hasil anu pikaresepeun, CEO sareng présidén AGA Bill Miller, nyarios: “Kakuatan kami salami satengah munggaran 2022 ngagambarkeun paménta konsumen anu terus-terusan pikeun pilihan hukum ogé popularitas catetan kaulinan.”

Tingali leuwih deukeut

Ngarecah hasil Q2, $ 8,7 milyar dina sharing kaulinan kotor sumping ti liang . Olahraga tohan sharing total $ 1,42 milyar, ka luhur 59% ti Q2 2021 angka, bari sharing iGaming pencét catetan $ 1,2 milyar. Panghasilan kaulinan méja ogé ngaluncat langkung ti 18%, nunjukkeun kumaha operator komersil parantos ngaleungitkeun masalah kapercayaan anu tetep saatos pandémik.

Laju pertumbuhan rada ngalambatkeun dina kuartal nalika naékna bulanan taunan-taun. Ieu ngagambarkeun kumaha sabagéan ageung operasi kaulinan balik ka normal ngeunaan sataun katukang sanggeus masalah patali jeung pandemic nyebar.

waktos sampurna maén kaulinan

Tina 31 yurisdiksi sareng kaulinan komersil, 22 ngalaporkeun paningkatan tina hasil Q2 2021. Salapan nagara bagian nyetél catetan kuartal sadaya waktos, kalebet Pennsylvania, New York, Nevada, sareng Massachusetts.

ngabuktikeun kelincahan sareng kateguhanna dina dua taun katukang”

Bari CEO Aga Gedang dicatet yén séktor kaulinan komérsial aya dina lagu pikeun set hiji catetan taunan anyar taun ieu, anjeunna ngadesek caution dibere isu sabudeureun inflasi jeung tantangan di workforce nu. Aya ogé kahariwang ngeunaan kamungkinan resesi anu aya anu tiasa ngirangan belanja konsumen sacara signifikan. Nanging, Miller yakin yén séktor éta diposisikan saé pikeun ngabéréskeun ieu, nunjukkeun yén operator “parantos ngabuktikeun katangkasan sareng daya tahan dina dua taun ka pengker.”

Hasil kaulinan tribal teu kaasup dina inohong Aga. Komisi kaulinan Nasional India nembe ngungkabkeun yén pendapatan kaulinan pikeun operator suku taun ka tukang pencét rekor luhur $ 39 milyar.

#Kaulinan #komérsial #Nyetél #Panghasilan #Quarterly