Tag Archives: Pamilihan

UK judi reformasi nyangsang sanggeus Pamilihan PM Anyar

Liz Truss

UK judi reformasi bisa ngaharepkeun Nepi salajengna sanggeus meunangna Liz Truss dina lomba pikeun Perdana Mentri. [Image: Shutterstock.com]

Pindah kakuatan

UK judi reformasi masih jauh, malah sanggeus Liz Truss ‘kameunangan dina lomba pikeun jadi Perdana Mentri.

The pengunduran diri tina miheulaan Boris Johnson urang dina bulan Juli nempatkeun maju ceramah lumangsung leuwih judi panerapan jeung rencana pikeun mangsa nu bakal datang. Komunitas tohan geus tumuwuh gancang sarta, salaku hasilna, jadi boga daptar operator kabetot. Tapi, masalah gancang mimiti tumpukan, sareng anggota parlemén nungtut jawaban.

Truss sadar kana masalah anu disanghareupan, boh judi anu aya hubunganana sareng anu teu aya hubunganana, sareng parantos janji bakal damel. Garis waktos éta, kumaha ogé, masih tiasa langkung panjang tibatan anu dibayangkeun sateuacana.

Kaayaan ékonomi

Truss ngaleungitkeun Sekretaris Perbendaharaan Inggris Rishi Sunak pikeun ngamankeun korsina salaku Perdana Menteri. Partéy Konservatif jelas ngadukung anjeunna, masihan anjeunna 81,326 sora sareng Sunak 60,399 sora.

Indéks Harga Konsumén (CPI) ningkat 10.1% sataun-on-taun salami Juli 2022

Salah sahiji masalah pangbadagna Truss bakal nyanghareupan nyaeta inflasi. Numutkeun Kantor Statistik Nasional, Indéks Harga Konsumén (CPI) ningkat 10.1% sataun-on-taun salami Juli 2022, tingkat inflasi CPI taunan pangluhurna saprak perusahaan diadegkeun dina 1997. Inflasi ogé naék tina 9.4% dina Juni salaku ékonomi terus dina lintasan pisan négatip.

Boga duit dina saku téh ngan hijina prerequisite pikeun jalma wanting ngarasakeun judi jeung bentuk sejen hiburan-éta jeung sarat umur minimum. Naékna gancang dina inflasi mangrupikeun faktor anu ngawatesan anu jelas pikeun kasuksésan pasar.

Biaya hirup di Inggris ogé parantos naék pisan, kalayan biaya énergi janten salah sahiji palaku pangbadagna. Sanaos Inggris henteu deui ngimpor gas ti Rusia kusabab sanksi anu dikuatkeun saatos invasi Ukraina, panutupan pipa saluran Nord Stream Rusia ngadorong harga di Éropa.

Truss nyandak jurus anu tangguh ngalawan bahaya anu bakal datang, ngajangjikeun pikeun mulangkeun biaya hirup ka tingkat anu langkung saé.

“Kuring bakal nampilkeun rencana anu wani pikeun motong pajeg sareng ngembangkeun ékonomi urang,” saur Truss. “Kuring bakal nungkulan krisis énergi, nungkulan tagihan énergi masarakat, tapi ogé alamat masalah jangka panjang urang boga ngeunaan suplai énergi.”

Kalayan inisiatif munggaran Truss sigana dipasihkeun, teu mungkin anjeunna bakal nengetan hukum judi salami dinten kahijina di kantor.

Masa depan reformasi judi UK

Analis di Inggris nyangka yén Perdana Mentri kahareup Inggris bakal isin jauh ti maksakeun perda judi tangguh. Perhatian utama nyaéta kadali anu ketat bakal ngaleutikan pasar sareng ngirangan artos pajeg anu asup.

A kertas bodas ngeunaan reformasi judi ieu dijadwalkeun pikeun Agustus, tapi bisa ditunda deui sakumaha Truss Draf kabinét na. Ieu malah mungkin yen gagasan bisa scrapped sagemblengna.

UK judi komisi (UKGC) moal maksakeun loba reformasi rencanana

Sajaba ti éta, UK judi komisi (UKGC) moal maksakeun loba reformasi rencanana pikeun pamasaran on jalma anu aya dina resiko sanajan kaayaan judi jeung masalah bunuh diri.

Régulator moal masihan pituduh dugi ka sahenteuna Pébruari payun, upami aya. Sabalikna, éta ngiringan forum kabuka sareng anggota industri anu sanés.

UKGC masih maju sareng sababaraha inisiatif. Salah sahiji parobihan pangbadagna aya hubunganana sareng kumaha operator ngaidentipikasi para nasabah anu résiko sareng kumaha aranjeunna ngeureunkeunana. UKGC ogé bakal ngayakeun sababaraha rapat bulan ieu pikeun ngabahas hal-hal sanés sareng ngarencanakeun pikeun nyebarkeun papanggihan dina bulan Désémber.

#judi #reformasi #nyangsang #sanggeus #Pamilihan #Anyar