Tag Archives: Pamaén

Madden 23 neunggeul leuwih pamungkas Tim Pack odds pamaén

playstation controller nutup

Madden NFL 23 pamaén koordinasi panarajangan pikeun protés kasempetan goréng pikeun narik pamaén alus dina grup. [Image: Shutterstock.com]

Madden 23 nyanghareupan kritik

Kaulinan vidéo olahraga anu populer diserang kusabab dugaan paripolah predatory ka konsumén.

ajak pamaén Madden séjén ulah pamekar Electronic Arts

Madden NFL 23, dingaranan ikon maén bal John Madden, éta udagan rébuan boikot alatan odds lotre di-game pikasieuneun. streamer populér Zirksee éta salah sahiji jalma di forefront tina gerakan sarta ajak pamaén Madden séjén pikeun sapi jalu nu jelas pamekar Electronic Arts (EA).

Madden ngandelkeun pisan kana pameseran dina kaulinan, anu katelah microtransactions, pikeun ngahontal target kauntungan. Nalika gerakan anti-Madden terus mekar, éta bakal pikaresepeun pikeun ningali kumaha para pamekar ngabales.

Sistim ganjaran goréng

EA masih henteu ngaréspon kana mogokna sanaos guncangan online.

Pamaén utamana frustasi jeung odds pakait sareng bungkusan, nu pamaén bisa meuli dina modeu kaulinan populér disebut “Tim pamungkas”. Dina mode ieu, pamaké ngawangun tim pangalusna mungkin ku nambahkeun kartu pamuter ka jajaran maranéhanana, nu bisa diala ngaliwatan tantangan, marketplaces online, atawa dina bungkus.

Pamaén tiasa ngahémat koin dina kaulinan pikeun mésér bungkusan, tapi sering pendekatan anu paling éfisién nyaéta ngagunakeun artos nyata pikeun kéngingkeun éta. Hasilna, bungkusan dasarna mangrupikeun barang lotre dimana pamaén nyandak artos dunya nyata sareng dianggo pikeun kéngingkeun rupa-rupa pamaén sacara acak.

pamaén geus ngomong yén maranéhna bakal neruskeun ulah toko EA dugi aranjeunna meunang nilai adil

Loba pamaén Madden frustasi ku odds tina pak ieu, nu ngarah ka neunggeul. Pamaén geus ngomong yén maranéhna bakal neruskeun ulah toko EA dugi aranjeunna meunang jumlah adil tina pak.

Zirksee ngamimitian hashtag (#packstrike) dina Twitter pikeun ngahijikeun gerakan éta. Saurang pengikut #packstrike ngetweet data anu nunjukkeun jumlah karugian na tina segi koin dina kaulinan:

EA teu acan ngabales kaayaan tapi pasti bakal ngarepkeun éta.

Microtransactions dina kaulinan vidéo

Salaku pamaén terus tahan dina harepan pikeun ngaronjatkeun sistem lotre di Madden, aranjeunna nyandak hit signifikan kalawan tim maranéhanana. Earning koin jeung ningkatkeun kartu pamuter nyokot leuwih usaha tanpa ngagunakeun pakét, nu nunjukkeun arah sakabéh kaulinan.

industri video game ngajadikeun $ 15 miliar kauntungan tina microtransactions

Mayoritas industri video game geus diwangun atawa robah model bisnis na pikeun revolve sabudeureun pamakéan microtransactions. Numutkeun kana Juniper Research, industri kaulinan vidéo ngadamel kauntungan $ 15 milyar tina microtransactions di 2020. Tina éta, EA ngadamel $ 1,65 milyar, kalolobaanana ngalangkungan bungkusan.

Sistem parsél, sareng langkung lega, kotak rampasan, parantos nyababkeun perdebatan sengit diantara anggota parlemén nasional. Otoritas geus didebat naha kotak loot mangrupakeun judi sahingga perlu pangaturan.

Sababaraha bulan ka tukang, pamaréntah Inggris milih teu ngalarang kotak loot sanggeus 22 bulan debat. Nanging, nagara sapertos Bélgia ngalarang éta dina taun 2018, sedengkeun Spanyol nimbangkeun ngalarang panyadia tina ngajual ka murangkalih.

Madden mimitina nampi ulasan anu pikaresepeun saatos diluncurkeun dina pertengahan Agustus. Sanajan kitu, sakumaha kaulinan maju, fans mimiti ningali leuwih masalah. EA terus-terusan nyetél kaulinanna sareng tiasa ngaluarkeun apdet nalika mogokna terus.


#Madden #neunggeul #leuwih #pamungkas #Tim #Pack #odds #pamaén

Pamaén Request Peta Ngalawan Data, judi Pausahaan

Fans maén bal Liverpool

Olahragawan éta nungtut langkung ti £ 400 juta ($ 468,2 juta) kanggo karusakan pikeun penjualan data pribadi. [Image: Shutterstock.com]

Wanci terus ngajalankeun

Ratusan atlit nuju ngalaksanakeun tindakan hukum ngalawan judi sareng perusahaan ngolah data ngeunaan panggunaan pamuter, pertandingan sareng inpormasi pelacak, per Atlétik.

terus ngagunakeun informasi dina resiko tina aksi tambahan

Surat tindakan dikirim ka perusahaan, masihan aranjeunna 28 dinten pikeun ngaréspon. Pausahaan bisa asup kana diskusi atawa neruskeun migunakeun informasi dina resiko tina aksi tambahan.

Atlit yakin yén pausahaan geus dipaké informasi maranéhanana tanpa idin jeung santunan.

Data jeung judi pausahaan handapeun seuneu

“Kartu Beureum Proyék” kabentuk dina 2020 kalayan janji bakal nyandak tindakan hukum ngalawan situs judi, pamekar video game, sareng perusahaan ngolah data. Grup ieu pilari pikeun mantuan pamaén cageur panghasilan unpaid sajauh genep taun ka tukang.

Data anu dikumpulkeun sareng dibagi ku perusahaan, kalebet ambang kardiovaskular sareng pola pernapasan, dianggap “data pribadi” sareng dijagi.

pamaén geus jadi frustasi jeung prakték parusahaan, nu maranéhna nganggap “wild west”

Sora-sora di balik hurup éta nyaéta pamaén bal di Liga Utama, Skotlandia Premiership, Liga Super Wanita, Liga Maén Bal Inggris sareng Liga Nasional. Pamaén ieu frustasi ku prakték perusahaan, anu aranjeunna dianggap salaku “kulon liar.”

Pamaén ogé frustasi kalayan ngalaporkeun data anu teu akurat. Pausahaan geus lulus dina ciri salah, kaasup jangkungna jeung etnis, mun pembeli.

Saterusna, pihak nu aggrieved frustasi ku jualan data kinerja. Contona, Liga Utama jeung Championship mindeng ngawas data GPS pikeun pamaén sarta wasit pikeun nganalisis kinerja, tapi informasi dijual pikeun mantuan pausahaan judi tanpa persetujuan atawa santunan.

Kakuatan pikeun pamaén

Pamaén maén bal awéwé sareng jangkrik nembé ngagabung pamaén maén bal lalaki dina daptar pésta anu badé males dendam. Aya moméntum tumuwuh nunjukkeun yén pamaén rugbi ogé bakal gabung gerakan.

milarian karusakan langkung ti £400 juta ($468.2 juta)

Dina total, aya leuwih ti 1.400 pamaén ayeuna jeung urut ngarojong proyék, sacara koléktif néangan leuwih £ 400 juta ($ 468.2 juta) dina karuksakan.

Dipimpin ku Russell Slade, ko-pangadeg Global Olahraga Data jeung Téhnologi Grup jeung urut palatih maén bal Inggris, grup hayang mawa kakuatan deui pamaén pikeun informasi sarta kamiripan maranéhna.

“Sigana pantes yén pausahaan anu nyieun jutaan babagi sababaraha sharing ieu kalawan jalma anu nyieun kabeungharan maranéhna,” ceuk Slade.

debat nambihan kana daptar masalah nu patali judi pohara penting anu kudu direngsekeun. bulan panungtungan ieu dilaporkeun yén tim Liga Premier anu poised a enact larangan dina iklan judi sorangan.

#Pamaén #Request #Peta #Ngalawan #Data #judi #Pausahaan

PokerStars pamaén AS bisa meunang PSPC Platinum Pass

Platinum bar

pamaén PokerStars di Pennsylvania, Michigan, jeung New Jersey bakal boga kasempetan pikeun meunang $30.000 PSPC Platinum pas keur lolobana sésana 2022. [Image: Shutterstock.com]

Bungkusan kado berharga

Sanajan pamaén poker di lima nagara bagian mibanda kamampuhan pikeun ngarasakeun kaulinan online, hiji masalah aranjeunna nyanghareupan nyaeta aranjeunna diwatesan ti sakuliah dunya sarta, kahareupna loba pangalusna runtuyan turnamén internasional tur promosi. PokerStars diusahakeun ngalereskeun nu sahanteuna saeutik, announcing Jumaah yén pamaén basis AS ayeuna bakal boga kasempetan pikeun earn $ 30.000 + Platinum Pass ka PokerStars Pamaén No Wates Hold’em Championship (PSPC) di Bahama, nu geus dijadwalkeun pikeun. Januari 2023.

Kami hoyong masihan saloba pamaén kasempetan pikeun janten bagian tina acara epik ieu.

“Dina Championship Pamaén PokerStars, naon waé anu mungkin, tapi anjeun kedah angkat heula,” saur PokerStars diréktur AS Severin Rasset dina email ka média. “Kami hoyong masihan saloba pamaén kasempetan pikeun janten bagian tina acara epik ieu sareng dewan pamimpin kami mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngabales komunitas urang di AS pikeun janten bagian tina aksi sapopoé. Urang bakal gaduh warta langkung seueur ngeunaan cara anu langkung seueur pikeun meunang pas. ”

Platinum Pass kalebet $ 25,000 korsi dina PSPC, genep wengi akomodasi di hotél bintang lima pikeun panarima sareng tamu, transfer bandara, $ 1,900 kanggo biaya (sapertos perjalanan), sareng “pangalaman anu meunang Platinum Pass”.

bulan kasempetan

Usaha pamaén AS pikeun Platinum Passes lumangsung ti 30 Agustus nepi ka 10 Désémber. Ku maén kaulinan duit nyata on PokerStars – turnamén atawa kaulinan tunai – sarta depositing, pamaén bisa earn titik nuju posisi maranéhanana dina leaderboards husus. Dina ahir unggal bulan, luhur 500 pamaén ti Pennsylvania, 300 ti Michigan, jeung 200 ti New Jersey bakal layak pikeun freeroll dina platform PokerStars kaayaan masing-masing pikeun bersaing pikeun Platinum Pass.

Éta sanés hiji-hijina cara pikeun meunang. Datang pas kana Online poker Championships (COOP) di luhur tilu nagara bagian mana PokerStars hadir, 9-26. September. Dina ahir COOP, pamimpin pangluhurna di unggal nagara bagian bakal meunang Platinum Pass, jumlahna genep.

puncak 1.000 pamaén dina leaderboard COOP nagara urang ogé bakal cocog keur freeroll nu, nu bakal dilaksanakeun dina 27. September, salila PokerStars bakal leungeun kaluar salajengna $ 30.000 Platinum Pass.

Lila datang

Kahiji jeung hijina PokerStars Player No-Wates Hold’em Championship éta dina awal 2019. PokerStars ningkat eta sapanjang 2018, nelepon hiji turnamén gilinding super tinggi diaksés ka dulur alatan Platinum pas. Gagasan utama nyaéta yén éta bakal janten turnamen anu ageung sareng mahal kalayan hadiah kolam renang raksasa dimana para profesional top sareng amatir low-rolling sadayana tiasa bersaing.

1.039 pamaén diasupkeun kana PSPC, rékaman turnamén ku $25.000 meuli-in.

Salila 2018, PokerStars dileler 320 Platinum pas jeung ngimpi Stars ‘kajadian: 1.039 pamaén diasupkeun kana PSPC, rékaman pikeun turnamén kalawan $ 25.000 meuli-in.

Sareng céri di luhur nyaéta Ramon Colillas, anu nampi Platinum Pass nyalira, meunang turnamen sareng hadiah kahiji $ 5,1 juta.

Kusabab kasuksésan PSPC, PokerStars ngarencanakeun pikeun ngayakeun deui sateuacan 2023, tapi pandémik COVID-19 nyegah éta dina taun-taun ayeuna. Kalawan jadi loba waktu ngantosan diperlukeun pikeun ngidinan pikeun kualifikasi kacukupan, panghargaan Platinum Pass, sarta itineraries, Januari 2023 mangrupa tanggal lumrah pangheubeulna pikeun reintroduce PSPC ka dunya poker.

#PokerStars #pamaén #bisa #meunang #PSPC #Platinum #Pass

Pamaén Soccer Chris Maguire ditunda pikeun ngalanggar tohan

Closeup bal maén bal di suku pamaén

Chris Maguire of Lincoln City FC ieu ditunda salamina pikeun tohan dina kaulinan bari aktip maén. [Image: Shutterstock.com]

Chris Maguire mana anu teu katangtu

Pamaén maén bal Lincoln City FC Chris Maguire parantos ditunda salamina kusabab ngalanggar aturan tohan Football Association (FA).

suspensi “tanpa prasangka dugi bewara salajengna”

Klub negeskeun gantungna “tanpa prasangka dugi ka bewara salajengna” dina hiji pernyataan anu dikaluarkeun Senén énjing. Maguire gaduh dugi ka 30 Agustus pikeun ngaréspon kana tuduhan éta.

Tilas internasional Skotlandia dituduh nempatkeun 52 taruhan ti Maret 2017 dugi ka Pebruari 2022 nalika maén pikeun Sunderland, Oxford United sareng Bury FC. Laku lampahna mangrupikeun palanggaran anu jelas ngeunaan naon anu diidinan ku pamaén ayeuna sareng ngadamel anjeunna hukuman anu parah.

FA jeung masalah tohan

FA boga aturan ketat pikeun nyegah pamaén ti ilubiung dina judi pa patandingan pikeun sababaraha alesan.

Perhatian FA anu paling jelas nyaéta ngalereskeun pertandingan, anu parantos ngaganggu olahraga profésional sanés mangtaun-taun.

Bulan kamari, hiji patandingan maén bal Nigerian jadi viral pikeun fixing blatant na nalika salah sahiji kiper teu usaha pikeun nyalametkeun pinalti, sarta pamaén nembak bal lega gawang ku margin pikaseurieun.

teu bisa “bet, langsung atawa henteu langsung, atawa maréntahkeun, ngidinan, ngabalukarkeun atawa ngaktipkeun saha bet”

Numutkeun aturan fa E8, pamaén aktip teu bisa “bet, langsung atawa henteu langsung, atawa maréntahkeun, ngidinan, ngabalukarkeun atawa ngaktipkeun saha bet dina hasilna, kamajuan, ngalaksanakeun atawa aspék séjén tina, atawa acara di atawa dina sambungan kalawan, hiji patandingan. atawa kompetisi maén bal.”

FA dituturkeun nepi ka hiji pernyataan nu aranjeunna dikonfirmasi alesan pikeun gantung: “Chris Maguire geus boga muatan jeung kalakuan nu jahat dina sambungan kalawan dugaan breach tina aturan tohan FA.”

Pangalaman Pakasaban

Maguire ngagabung sareng Lincoln City ti Liga Hiji dina kontrak dua taun usum panas kamari. Sateuacanna, anjeunna damel 101 penampilan pikeun Sunderland, sadayana dina Liga Hiji.

Anu umurna 33 taun damel dua penampilan pikeun Skotlandia dina 2011 tapi henteu acan maén deui ti saprak éta. Anjeunna ngamimitian karirna di Aberdeen di 2005 sareng parantos maén pikeun 11 tim Inggris.

Maguire sanes hiji-hijina pamaén anu ditagihkeun ku FA kalayan ngalanggar anu aya hubunganana sareng judi taun ieu. Dina bulan Pebruari, penyerang West Ham United Andriy Yarmolenko didakwa ku kasalahan pikeun muncul dina iklan tohan di Ukraina asli.

#Pamaén #Soccer #Chris #Maguire #ditunda #pikeun #ngalanggar #tohan