Tag Archives: Oposisi

California GOP Nyandak Oposisi kana Proposisi 27

bandéra California

California Republicans ngalawan dalil 27 sarta perluasan tohan olahraga online. [Image: Shutterstock.com]

protés bipartisan

California Republicans bakal gabung Demokrat dina nentang dalil 27 jeung lampah olahraga tohan séjén.

ngagambarkeun bentuk beuki langka tina perjangjian bipartisan

Demokrat geus lawan olahraga pilihan tohan, utamana dalil 27, keur lila. Paralel sareng sisi anu nentang, politikus California nunjukkeun bentuk perjanjian bipartisan anu beuki jarang.

Pamilih bakal boga kasempetan pikeun mertimbangkeun salila pamilihan Nopémber nalika Proposisi 27 sarta inisiatif sarupa sejenna bakal dina kartu keur mere sora.

Debat Proposisi 27

The California GOP diungkabkeun posisi tohan olahraga na salaku bagian tina jurus lawang na on tujuh isu konci. Sikepna dina dalil 27, anu bakal ngabuka panto pikeun resapan luar tina pasar tohan, kabuktian pentingna.

Usul anu didebat pisan ogé bakal ngamungkinkeun urang California pikeun nempatkeun taruhan mobile sareng online.

Raksasa judi sapertos FanDuel, BetMGM, DraftKings, sareng anu sanésna ngadorong dalil 27. Upami disatujuan, aranjeunna bakal diidinan ngatur operasina di salah sahiji dua nagara judi panggedéna.

Baseball Liga Utama ogé nembe ngungkabkeun yén aranjeunna kuat ngadukung petikan Proposisi 27. Sanajan kitu, teu aya dukungan universal pikeun topik anu ngabagi.

Grup komunitas sareng usaha lokal ogé nentang naon anu aranjeunna karasa invasif.

Seueur suku pribumi California protés kana usulan éta kusabab sieun kaleungitan kadaulatanna. Salaku eta nangtung, aranjeunna ngadalikeun sagala operasi judi di nagara jeung bisa leungit bagian badag tina pasar. Grup komunitas sareng usaha lokal ogé nentang naon anu aranjeunna karasa invasif.

Di sisi séjén, loba grup teu satuju dina ni’mat dalil 26, nu bakal geus legalized tohan live. Locals bakal tiasa nempatkeun bets maranéhanana di casinos tribal-ngajalankeun sarta racetracks.

Sanajan kitu, nu Republicans California ogé ngalawan Proposisi 26. Demokrat, bari niatna nentang Proposisi 27, tetep nétral dina topik ieu.

Parobahan bentang

Perdebatan sareng padumukan ahir Proposisi 27 umumna bakal nangtukeun lintasan ékonomi sareng pasar nagara. Pikeun operator, California janten salah sahiji sumber pendapatan poténsi pangbadagna. Pikeun nagara, tohan olahraga bakal nyayogikeun panawaran booming anu sanés pikeun hiburan sajajalan.

Sanajan kitu, pamilih kudu lulus wasiat duanana pihak pikeun legalize eta.

Jessica Millan Patterson, Ketua Partai Republik California, nentang Proposisi 27 kusabab pangaruhna kana suku.

“Rojongan 27 ngalanggar janji dijieun ka California Asalna Amérika pikeun masihan aranjeunna hak daulat ka beroperasi kaulinan di California pikeun ngaronjatkeun kahirupan masarakat maranéhanana sakuliah nagara,”Cenah. “Urang ngarojong suku Californian sarta ngalawan Prop 27.”

perangna ngeunaan Proposisi 27 bakal janten “perang politik paling mahal taun ieu”

Sikep Republik éta kameunangan utama pikeun grup anti judi , nu mimiti succumb kana pangaruh grup dipikaresep jegud. The Wall Street Journal diprediksi awal taun ieu yén perangna leuwih Proposisi 27 bakal “perang pulitik paling mahal taun”.

Projections ti sungut panalungtikan Eilers & Krejcik kaulinan LLC ngira-ngira yén pasar tohan California bisa ngahasilkeun $ 3,57 milyar dina pendapatan lamun hirup jeung online judi legalized. Debat antukna bakal lirén nalika sora Nopémber datang.

#California #GOP #Nyandak #Oposisi #kana #Proposisi