Tag Archives: Opat

IGT Kéngingkeun Opat Taun Manjangkeun Kontrak Lotre New York

Logo lotre New York

IGT geus diamankeun extension opat taun kana kontrak na pikeun téhnologi suplai ka New York lotre. [Image: Shutterstock.com]

Ngalegaan wengkuan hubungan

International Game Technology (IGT) Plc parantos ngamankeun perpanjangan opat taun kanggo kontrakna sareng New York Lottery. IGT ngumumkeun Salasa yén cabangna na IGT Global Leyuran Corporation bakal neruskeun suplai téhnologi ka salah sahiji lotteries kaayaan pangbadagna di AS. Salaku hasil tina deal panganyarna, kontrak IGT bakal ngajalankeun dugi Agustus 2026.

ngaluncurkeun sistem pembayaran sareng klaim énggal

IGT bakal ngajalankeun sistem pembayaran jeung klaim anyar salaku bagian tina deal anyar. Éta ogé bakal terus nyayogikeun sistem pusat lotre sareng téknologi anu relevan pikeun New York Lottery, ogé jasa lapangan, distribusi, dukungan pusat telepon, pelatihan pangecér, perbaikan infrastruktur, sareng gudang tikét instan.

deal jangka panjang

Ngawangkong ngeunaan perpanjangan kontrak, ceuk lulugu perwira operasi IGT pikeun departemén lotre global Jay Gendron: “Salila leuwih ti 35 taun, kami geus digarap kalawan Lotre nyadiakeun solusi inovatif-kelas dunya pikeun retailers sarta pamaén sapuk. IGT sareng New York Lottery parantos damel babarengan ti saprak 1986.

IGT mangrupakeun pamimpin di pasar lotre sakuliah dunya, ngabogaan leuwih ti 475.000 titik-of-diobral terminal di pasar global diatur. Hal ieu ogé kalibet dina tipe séjén kaulinan, kayaning tohan olahraga sarta téhnologi iGaming.

Ieu minggu sibuk keur warta patali IGT. Ieu nembe wangsit yén IGT bakal mayar kurang leuwih $ 269,75 juta ti pakampungan hiji $ 415 juta gugatan ngeunaan salah sahiji urut unit bisnis na, ganda Turun Interactive. gugatan ngajadikeun klaim yén kaulinan kasino sosial Double Turun ngalanggar hukum Washington State. IGT ngajual bisnis di 2017.

Seueur aksi di New York

Aya teu loba teuing lotteries kaayaan anu leuwih badag batan hiji di New York. Lotre kaayaan New York parantos aya ti saprak 1967, sareng kalolobaan pendapatan bakal ngabiayaan program pendidikan umum.

Sababaraha lotteries kaayaan séjén anu gawé bareng IGT kaasup Michigan, Kansas, sarta Virginia Kulon. Éta ogé ngoperasikeun lotre di Éropa sareng Amérika Latin.

Ieu geus sataun sibuk keur New York judi sektor jadi jauh. tohan olahraga online statewide indit hirup dina Januari, nu nyababkeun sababaraha Holdings impressive jeung hasil earnings. Aya ogé push lumangsung pikeun ngidinan tilu lisénsi kasino komérsial pikeun New York City. Loba operator kabetot dina kalibet dina poténsi aksi.

#IGT #Kéngingkeun #Opat #Taun #Manjangkeun #Kontrak #Lotre #York

Atlantik Kota Ayeuna Nyetél Pikeun Opat Taun Kasino Buruh Peace

sasalaman

Unggal salapan casinos Atlantik Kota ayeuna geus nandatanganan kontrak anyar jeung serikat kasino utama wewengkon urang. [Image: Shutterstock.com]

Damai di kota

Sigana casinos Atlantik Kota bakal karapihan pikiran pikeun opat taun ka hareup sanggeus pajabat asup kontrak union rongkah.

poténsi mogok sareng aksi mogok

Kateupastian geus plagued kota salila sababaraha bulan katukang jeung pagawe kasino néangan kanaékan upah jeung nguruskeun hadé jeung pausahaan relevan maranéhanana, ngarah kana Patempuran jeung sababaraha operator. Ancaman tina serangan poténsi sarta aksi neunggeul pamustunganana datang ka fruition sanggeus wawakil union sarta executives kasino junun ngamankeun deal a.

Golden Nugget Atlantik Kota Hotel na kasino teh panungtungan tina salapan casinos AC pikeun tanda perjangjian jeung union Lokal 54 ngahiji Ieuh, nandatanganan deal on Kemis soré. Unggal perjangjian sarua, kalawan hiji perjangjian nyegah panarajangan hareup salila sahenteuna opat taun.

Sarerea katingali gumbira

Nalika rundingan kontrak dina taun-taun sateuacana langkung difokuskeun kana mancén sareng kauntungan kaséhatan, waktos negotiators serikat ieu milarian kanaékan gaji anu signifikan pikeun ngabantosan para pagawé nungkulan naékna biaya hirup. Kasapukan anyar, sakumaha dilaporkeun Panyidik ​​Philadelphiaéta ogé ngawengku cakupan pikeun kauntungan kaséhatan sarta mancén aya, kitu ogé ukuran tangtu ngajaga pagawean jeung salajengna ningkatkeun kasempetan pagawean.

Masa depan kota ieu aman”

Mun rundingan teu hasil, union geus masihan lampu héjo pikeun mogok on Sabtu ngalawan sagala casinos kota nu teu nandatanganan kontrak. Ngomong ngeunaan hasil tina prosés rundingan anu panjang, presiden serikat Bob McDevitt, nyarios: “Masa depan kota aman, kapamimpinan industri saé, sareng Lokal 54 bakal salawasna berjuang pikeun hak-hak buruh.”

Saatos nandatanganan deal minggu ieu, duanana Resorts kasino Hotél jeung Golden Nugget executives delighted jeung deal anyar. Golden Nugget umum manajer sarta Wapres senior Tom Pohlman, commented: “Kami salah sahiji casinos panungtungan bisa ditilik pikeun hungkul jeung kami reueus éta deal Swift tur ramah.”

Meuntas garis

kasino Resorts menyimpulkan hungkul na Rebo, dituturkeun ku siga emas Nugget on Kemis. Undian ratifikasi resmi pikeun perjanjian éta bakal dilaksanakeun minggu payun diantara para pekerja serikat.

Uni jeung Hard Rock, Tropicana, Harrah urang, Caesars, sarta Borgata geus kabentuk deal dina awal Juli. Uni boga ogé poéna kalawan Samudra kasino Resort na Bally urang.

#Atlantik #Kota #Ayeuna #Nyetél #Pikeun #Opat #Taun #Kasino #Buruh #Peace