Tag Archives: Olahraga

Maryland Ayeuna Bisa Ngaluncurkeun Tohan Olahraga Online di 2022

Jajaran jalma ngacungkeun jempol

Sportsbooks online ayeuna tiasa diluncurkeun di Maryland pas aranjeunna nampi lisénsi lengkep, tinimbang ngantosan tanggal peluncuran universal. [Image: Shutterstock.com]

Tanggal peluncuran beuki deukeut

Tohan olahraga online tiasa janten kanyataan dina 2022 di Maryland saatos Komisi Review Aplikasi Tohan Olahraga (SWARC) masihan payun pikeun persetujuan rolling lisénsi online.

kaputusan unanimous Kemis urang hartina sportsbooks online bakal tiasa buka hirup pas aranjeunna nampi persetujuan lisénsi pinuh, tinimbang kudu ngadagoan tanggal peluncuran universal.

peluncuran dina awal Désémber bisa carded

Saméméhna, ekspektasi éta yén sportsbook di Maryland moal nepi na ngajalankeun dugi taun hareup, tapi kaputusan SWARC ieu bisa ngahasilkeun peluncuran gancang-ti-harepan. Dugi ka ayeuna, tujuanana nyaéta pikeun buku olahraga anu dioperasikeun ku Super Bowl ku bulan Pebruari, tapi ayeuna sigana peluncuran dina awal Désémber tiasa dilaksanakeun.

Prosés aplikasi

SWARC nembe ngamimitian prosés aplikasi lisénsi tohan olahraga online. Saha waé anu hoyong kéngingkeun lisénsi kedah ngalebetkeun aplikasina ku 21 Oktober. SWRC bakal nyandak dugi ka 45 dinten kanggo ngira-ngira aplikasi.

Aya saloba 60 lisensi tohan olahraga online tur 30 lisénsi ritel up for cengkraman di Maryland.

Upami pihak nampi persetujuan, éta kedah ngaliwat période uji pikeun mastikeun yén sportsbook sapinuhna patuh kana peraturan nagara. Maryland Lottery and Games ogé kedah ningali demonstrasi anu suksés sateuacan platformna tiasa langsung.

Lila datang

Warga Maryland parantos ngantosan lami pikeun sportsbook diluncurkeun. Pamilih masihan dukungan pikeun legalisasi tohan olahraga dina bulan Nopémber 2020 sareng undang-undang éta ditandatanganan dina bulan Méi 2021. Gubernur Maryland Larry Hogan nyatakeun hanjelu ngeunaan reureuh.

lokasi séjén masih ngantosan persetujuan pikeun lisénsi ritel

Sportsbook ritel parantos beroperasi saprak Désémber. Ayeuna, aya genep fasilitas sapertos operasi dina kasino di. Sababaraha lokasi anu sanés masih ngantosan persetujuan pikeun lisénsi ritel, kalebet Washington FedEx Field sareng di Timmonium Racecourse.

Operator anu geus ngajalankeun sportsbooks ritel miharep éta prosés lisénsi online bisa gancangan, sabab geus ngaliwatan prosés vetting pikeun meunangkeun lisénsi ritel. Operator tohan olahraga utama sapertos FanDuel, DraftKings, Caesars, BetMGM, sareng Barstool sadayana diperkirakeun ngudag lisénsi online.

#Maryland #Ayeuna #Bisa #Ngaluncurkeun #Tohan #Olahraga #Online

CEO Disney nyebutkeun ESPN moal pernah nanganan tohan olahraga

logo ESPN on mobile

ESPN sareng Disney ayeuna milarian pihak katilu pikeun ngabantosan aranjeunna lebet kana dunya tohan olahraga. [Image: Shutterstock.com]

Pernah dina kartu

CEO Disney Bob Chapek ceuk Kemis yén jaringan olahraga afiliasi ESPN néangan mitra pikeun mantuan eta asup kana pasar tohan olahraga.

Ayeuna, urang peryogi pasangan pikeun ngalakukeun éta, sabab urang moal pernah janten buku.

“Kami di ESPN gaduh kamampuan pikeun ngalakukeun éta,” saur Chapek dina wawancara sareng CNBCDavid Faber. “Ayeuna, urang peryogi pasangan pikeun ngalakukeun éta, sabab urang moal pernah janten buku, anu henteu pernah aya dina kartu pikeun Perusahaan Walt Disney-tapi dina waktos anu sami, tiasa damel sareng anu katilu anu terhormat. pihak tiasa ngalakukeun eta pikeun urang.”

Koméntar Chapek nyababkeun kabingungan ngeunaan arah perusahaan. Anjeunna nunjukkeun yén ESPN damel dina aplikasi tohan nalika nyarios dina acara D23 sabtu minggu kamari, tapi CEO ayeuna nunjukkeun yén perusahaanna peryogi pasangan tohan pikeun teraskeun rencana éta.

Paduli, ESPN sigana hayang pisan gabung dunya tohan.

Sikep kontradiktif

ESPN mangrupakeun salah sahiji jaringan olahraga tersukses di Amérika sarta geus dikawasa wewengkon sakuliah dunya. Salaku tohan olahraga terus skyrocket popularitasnya, integrasi ahirna na kalawan ESPN sigana bisa dilawan.

Baheula taun ieu, présidén ESPN Jimmy Pitaro nyarios Atlétik yén parusahaan “berpotensi ngalakukeun leuwih” pikeun set rencana kahareup na kalawan hormat ka tohan olahraga. “Urang kudu ngalayanan fans olahraga kalayan naon maranéhna nyangka, sarta miceun gesekan tina prosés,” ceuk Pitaro.

ESPN parantos ngagaduhan perjanjian sareng DraftKings Sportsbook sareng Caesars Sportsbook, ngamungkinkeun éta nawiskeun kontén tohan dina platformna. Upami hoyong janten atanapi gabung operator, éta bakal ngagaduhan padamelan anu langkung gampang pikeun ngarobih panongton anu ageung tibatan perusahaan atanapi startup sanés anu sanés.

ESPN spin-offs jeung rumor séjén

Anyar-anyar ieu, investor Daniel Loeb’s Third Point, firma manajemén aset, ngamankeun saham anyar Disney bernilai sakitar $1 milyar, atanapi 0,4% tina perusahaan. Loeb sateuacana ngampanyekeun Disney pikeun ngaluncurkeun spinoff ESPN, nyatakeun yén éta bakal langkung gampang aub dina tohan olahraga sareng usaha anu sanés. Sanajan kitu, anjeunna geus saprak retracted pamadegan na.

Loeb ngabagi jurus anyarna dina Twitter:

Tweet Loeb sumping teu lami saatos koméntar Chapek dina paméran D23 ngaramalkeun swasembada.


#CEO #Disney #nyebutkeun #ESPN #moal #pernah #nanganan #tohan #olahraga

Hiji dina Lima Dewasa bet on Olahraga Taun ka tukang

Baseball leuwih tunai

Numutkeun bangku gereja Panalungtikan, ngan dina hiji di lima Amerika judi olahraga taun ka tukang. [Image: Shutterstock.com]

Indikasi survey

Ampir hiji tina lima déwasa AS anu tohan olahraga dina 2021, nurutkeun laporan Pew Research dirilis Rebo.

19% responden ilubiung dina sababaraha bentuk judi olahraga

6,034 déwasa ditaliti ti 5-17 Juli salaku bagian tina pangajaran. Hasilna nunjukkeun yén 19% réspondén ilubiung dina sababaraha bentuk judi olahraga, sareng 15% nyarios aranjeunna kasual bet sareng réréncangan atanapi kulawarga, kolam renang pribadi, atanapi liga olahraga fantasi.

8% jalma surveyed ceuk maranéhna bet dina olahraga di sportsbooks, lagu lomba atawa kios. 6% tina panongton ngaku geus nempatkeun bets online-aya sababaraha tumpang tindihna antara dua grup.

Amérika terus bet dina olahraga

Pikeun saloba noise sakumaha geus dijieun ngeunaan industri tohan olahraga, data bangku gereja nunjukeun yen aya kénéh nyatu kamar tumuwuh.

Dina 2021, tohan olahraga ngahasilkeun pendapatan langkung ti $ 4.29 milyar di Amérika Serikat. Tina sudut pandang matematika murni, upami panghasilan éta ngan ukur 19% tina déwasa, saatos analisa Pew, pasar tiasa tumbuh langkung ti $22.5 milyar kalayan partisipasi 100%. Éta henteu kalebet inflasi atanapi paningkatan taruhan.

Wewengkon artos ageung sapertos California, Texas, sareng Florida ogé teu aya dina nomer di luhur. Sakali pasar maranéhanana jadi operasional, duanana rata jeung total inohong naek murni dumasar kana kakuatan finansial maranéhanana.

Amerika geus staked leuwih ti $ 125 milyar dina tohan olahraga saprak kaputusan Mahkamah Agung 2018 dibuka panto ka legalisasi nyebar. Tilu puluh hiji nagara bagian tambah Washington, DC boga pasar tohan légal, bari sababaraha séjén anu poised pikeun gabung daptar.

Asosiasi kaulinan Amérika (Aga) ekspektasi ogé kanaékan judi salila usum NFL. Numutkeun perkiraan, 46,6 juta bettors Amérika bakal nempatkeun artos sateuacan Super Bowl dina bulan Pebruari 2023.

Sentimen AGA sigana dikonfirmasi dina minggu mimiti musim nalika data geo-lokasi ngungkabkeun paningkatan 71,5% sataun-leuwih-taun dina tohan. Numutkeun parusahaan tracking GeoComply, aya geus ékspansi masif dina jangkauan judi, sakumaha locals tiasa dump sportsbooks lepas pantai pikeun pilihan karek legalized.

Tren demografi

survey bangku gereja mangka béda demografi metot lamun datang ka judi .

24% lalaki ngarojong olahraga judi , bari ngan 15% awéwé nyebutkeun sami. 22% responden di handapeun umur 50 ngarojong judi , bari ngan 17% tina leuwih 50 grup umur ngarojong judi .

27% hideung jeung 24% responden Hispanik dilaporkeun judi , bari ngan 18% bule jeung 10% responden Asian tuh.

kategori nu tangtu teu nyieun bédana nanaon

Sanajan kitu, sababaraha kategori teu nyieun bédana nanaon. Atikan, contona, teu relevan, kalawan 18% lulusan kuliah sarta 20% tina non-kuliah lulusan ngalaporkeun judi . Kabeungharan oge teu relevan, kalawan 22% panghasilan luhur, 19% kelas menengah, jeung 19% responden panghasilan low ngalaporkeun judi .

afiliasi pulitik ogé teu nyadiakeun wawasan kabiasaan judi. 21% Demokrat jeung Demokrat-condong subjék geus Gamble dina taun katukang, bari 19% Republicans jeung Republik-condong responden ogé geus maen judi leuwih 365 poé kaliwat.

57% panongton polling urang ngarasa yen judi olahraga henteu alus atawa goréng pikeun masarakat modern. 49% ogé ngomong yén éta henteu alus atawa goréng pikeun olahraga sorangan.

#Hiji #dina #Lima #Dewasa #bet #Olahraga #Taun #tukang

Olahraga tohan Analisis App “Jus Reel” ngeusi tohan niche

logo jus roll

Hiji aplikasi tohan olahraga anyar disebut “Juice Reel” nawarkeun analytics unik teu kapanggih dina loka luhur séjén. [Image: Juice Reel via Apple App Store]

tawaran unik

Hiji aplikasi disebut “Juice Reel” nyieun gelombang dina industri tohan olahraga kalawan pendekatan revolusioner -na pikeun nempatkeun bets.

bets bisa dilacak sacara real-time, bari pamaké ogé meunang aksés ka wawasan crowdsourced

aplikasi ieu mantuan lagu, ngumpulkeun jeung nganalisis garis tohan, simplify sakabeh proses. Bets bisa dilacak sacara real-time, bari pamaké ogé meunang aksés ka wawasan crowdsourced, nu nyadiakeun informasi dina winners sajarah na losers.

Seueur fitur dina Juice Reel unik pikeun aplikasi sareng henteu tiasa dipendakan dina situs anu sanés. Hasilna, program gancang nyokot uap sarta bisa ngakibatkeun ngembangkeun gede.

Rojongan tohan olahraga

Parangkat lunak Juice Reel cocog sareng langkung ti 250 buku olahraga, kalebet raksasa sapertos FanDuel sareng DraftKings. Aplikasi ieu ngalacak sadaya taruhan dina sababaraha garis sareng nampilkeunana sacara teratur, ngamungkinkeun para pangguna ningali jalan mana masarakat condong, garis mana anu paling nguntungkeun, sareng dimana kasempetan kauntungan anu paling ageung.

Aplikasi ogé nunjukkeun sisi mana anu dianggo ku pangguna anu paling saé dina perang individu. Nya kitu, eta ngalacak mana bettors ngajalankeun awon buka kalayan nyokot maranéhna. Sanaos ieu dasarna sanés statistik konci, éta mangrupikeun wawasan unik anu sayogi.

unggal pamaké sakuliah platform kauntungan tina téhnologi ieu, teu ngan jalma di luhur “

“Aplikasi ieu unik nu teu ngan ngumpulkeun informasi nu ngan bisa manggihan misah dina rupa aktip tohan, tapi ogé boga fungsi minangka pembina komunitas,”Sa Ricky Emas, pangadeg sarta CEO Jus Reel. . “Unggal pangguna dina platform ieu nguntungkeun tina téknologi ieu, sanés ngan ukur jalma-jalma di luhur, anu mangrupikeun hal anu kuring bangga pisan sabab éta henteu acan kantos katingal dina dunya tohan olahraga.”

Ideu-ideu emas ogé gancang pikeun nenangkeun para skeptis kalayan akurasina. Dina acara Instagram poean disebut “The Daily Juice,”Aplikasi nu brings kaluar pangalusna nyokot pikeun acara upcoming-eta boga catetan 140-71 sarta nembe pencét 16-alungan unggul tilas. Éta hartosna yén aplikasi, sahenteuna dina conto éta, ngaramalkeun hasil anu leres langkung ti 66% waktos, nyata langkung luhur tibatan rata-rata tanda impas rata-rata 52,4%.

peluncuran gancang

Emas, 29, ngaluncurkeun Juice Reel dina Séptémber 2021, sareng parantos diunduh langkung ti 20,000 kali. Saatos nyéépkeun waktos sareng Google, EY, sareng Accenture salaku spesialis téknologi sareng data, anjeunna ningali kakosongan di pasar, anu nyababkeun nyiptakeun Jus Reel.

Aplikasi na parantos diluncurkeun ti saprak ngamankeun investasi sareng dukungan ti firma investasi Cypress Ascendant di 2022. Kiwari, aya langkung ti 1,700 pangguna aktif sadinten.

aplikasi nu geus dilacak leuwih ti $ 300 juta di cecekelan tohan

Numutkeun laporan anu ditulis ku Juice Reel sareng dikaluarkeun ku Truist Securities, aplikasi na parantos ngalacak langkung ti $ 300 juta dina cecekelan tohan ti pangguna na. Pausahaan ieu ogé ngembang pesat alatan rupa-rupa parabot analitik na teu kapanggih dina tujuan ngarah séjén.

Dina waktu nalika Amérika judi skyrocketing, sakumaha Association kaulinan Amérika nyatet dina survey panganyarna, program kawas Jus Reel bisa jadi konci dina pasaran.

#Olahraga #tohan #Analisis #App #Jus #Reel #ngeusi #tohan #niche

Churchill Downs Multiyear FanDuel Ink Olahraga tohan deal

Usaha sasalaman

musuh bersejarah hak TV Churchill Downs na FanDuel geus nandatanganan multi-taun, deal multi-layered, ngajangjikeun innovate pangalaman tohan pikeun fans balap kuda. [Image: Shutterstock.com]

partnership multifaceted

Saatos sababaraha taun silih gosok dina cara anu salah dina hak siaran, Churchill Downs Incorporated (CDI) sareng FanDuel nempatkeun bédana ku cara nandatanganan perjanjian tohan olahraga multi-taun.

hak sponsor non-ekslusif kana Kentucky Derby

Numutkeun kana pengumuman Kemis, FanDuel bakal nampi hak sponsor non-ekslusif pikeun Kentucky Derby, hartosna kontén balap Churchill tina acara bergengsi sareng balapan sanés bakal sayogi dina aplikasi FanDuel.

FanDuel Group sareng wakil présidén senior TVG, Kevin Grigsby, ngonfirmasi rinci langkung seueur via Twitter:

Ganti gancang

Marengan hak TV / média, sarta hak tohan pikeun eusi balap kuda, deal multi-taun ieu ogé ngalibetkeun usaha FanDuel tunai sateuacanna tohan (ADW), nu bakal ngidinan bettors bet dina balap kuda Churchill via aplikasi FanDuel.

Bari hak Derby henteu éksklusif pikeun FanDuel, CEO Amy Howe ceuk parusahaan “pisan pleased yén urang bakal tiasa nawiskeun tohan dina dua menit paling seru dina olahraga, Kentucky Derby”.

Aspék konci tambahan tina deal nyaéta yén FanDuel TV anu nembé diluncurkeun bakal janten hiji-hijina penyiar eusi balap murni Churchill, dikurangan balapan Derby Week.

Peluncuran FanDuel TV nuturkeun rebranding saluran balap TVG perusahaan tohan olahraga basis New York. Salaku hasil tina rebranding, TVG janten TV FanDuel anu langkung difokuskeun kana olahraga mainstream, sareng TVG2 janten bumi FanDuel Racing. Perusahaan induk FanDuel, Flutter Entertainment, ngagaleuh TVG di 2009.

fans anyar diperkirakeun

Howe percaya yén perjanjian Churchill mangrupikeun panyusun kaulinan. CEO ceuk integrasi saharita eusi balap kana sportsbooks, gandeng ku siaran FanDuel TV live, dasarna bakal jadi impian bettor balap urang jadi kanyataan.

Samentara éta, nurutkeun urut kapala ngembangkeun perusahaan BetMGM urang, Chris Lynch, Flutter geus “balapan pikeun taun.” Lynch nambihan yén perjanjian Kemis sareng Churchill:

“Éta langkung nguatkeun kapamimpinan TVG dina industri balap domestik.”

Dina siaran pers resmi, CEO CDI Bill Carstanjen ngabagi kapercayaan Churchill yén, kalayan ngitung basis palanggan FanDuel anu ageung, beungkeut énggal bakal ngahontal “sajumlah ageung fans anyar.”


#Churchill #Downs #Multiyear #FanDuel #Ink #Olahraga #tohan #deal

Olahraga tohan Siap ngabeledug Hatur nuhun kana QB NFL Young

Panén krim

Tohan olahraga nyokot alih dunya hiburan, sarta naékna skyrocketing saperti teu mirip ngalambatkeun turun.

pasar Amérika geus tumuwuh saprak kaputusan pangadilan 2018 balik PASPA, nu éféktif diwatesan olahraga tohan ka Nevada (hiji oversimplification, tapi éta dasarna hasil PASPA). Tilu puluh hiji nagara bagian geus dibuka tohan olahraga légal, bari batur anu pindah ngadeukeutan ka garis finish.

permata makuta di pasar judi AS nyaeta undoubtedly NFL

Permata makuta di pasar judi AS nyaeta undoubtedly NFL, nu kaulinan kajawaraan, Super Saeful, dibawa dina $ 7,6bn dina bets usum kamari. Salaku tambahan, infrastruktur NFL aya dina tempat anu pas pikeun ngaluncurkeun tohan olahraga kana eselon salajengna dunya hiburan.

Siap-siap, hayu urang jalan-jalan…

Sajajar jeung tohan olahraga

Unggal konstruksi hébat dimimitian ku hiji atom. Salah sahiji debat filosofis anu pangpanjangna aya hubunganana sareng kumaha alam semesta dimimitian nalika aya nanaon tapi euweuh nanaon.

Salaku dunya dimekarkeun, penjelajah mimiti risked kahirupan maranéhanana dumasar kana kamampuhan maranéhna pikeun ngalacak Polaris, paling ilahar disebut North Star. Peradaban sering ngirimkeun jalma-jalma anu paling pinter dina petualangan kalayan teu aya ngan ukur hiji mob seuneu anu linggih 323 taun cahaya pikeun nungtun aranjeunna, tapi kumaha waé, éta tiasa dianggo.

Dina mitologi Yunani, Daedalus ngawangun labyrinth pikeun Raja Metos of Crete pikeun imah minotaur biadab. Sarta sanajan tujuh lalaki jeung awewe Athena dikirim unggal taun pikeun didahar ku mahluk wretched tur kalawan euweuh harepan kabur, labyrinth nu ahirna dimimitian salaku baris tunggal dina grid nu.

Urang Amerika bet $ 125 milyar dina olahraga saprak pasar diluncurkeun dina 2018

Analogi kumisan, tohan olahraga teu di jaman prasejarah na, boh filosofis atawa praktis. Dumasarkeun kana Kaamanan, Amérika geus bet $ 125 milyar dina olahraga saprak pasar dibuka dina 2018 – na nu teu tumut kana akun sagala bets ilegal, nu bakal disetir angka malah leuwih luhur. Sanajan kitu, éta bakal adil mun disebutkeun yen moments decisive di infancy na, sakumaha dina conto saméméhna, teu nyieun pasar naon ayeuna.

Meunang korsi dina méja

Nu katingali, pikeun sagala hal dina kahirupan jadi suksés, tilu wewengkon kudu katutupan.

Hiji, produk atawa jasa.

Dua, ngarojong.

Tilu, kamampuh.

Tohan olahraga sumping ka Amérika dina waktos olahraga parantos janten andalan dina televisi. “Miracle on Ice” parantos kajantenan, Frazier parantos angkat ka kanvas, sareng Michael Phelps parantos ngaku dalapan Emas dina hiji Olimpiade.

Buang dina prestasi athletic impressive sejen, sarta aranjeunna nyumbang kana tohan olahraga nu teu luncat sabudeureun, tapi ngajamin survival dina tahap awal. Aranjeunna streamline pertumbuhan kaliwat naon ieu projected na kana cobaan leuwih badag.

Produkna elit, dukunganna aya, sareng televisi henteu pernah puas ku aksi-na di payuneun nyaéta NFL.

Pamaén sapertos Ray Lewis, Deion Sanders, sareng Jerry Rice nyababkeun kakejaman, athleticism superhuman sareng kaanggunan pikeun layar dimana-mana salami sababaraha dekade, ngawangun inti pendukung elit. Ieu sok quarterbacks kawas Tom Brady, Peyton Manning, sarta Brett Favre, kumaha oge, anu dijadikeun raray liga alatan maén elit maranéhanana, directness, sarta tempat di sirah tina ngalanggar.

Liga ngaku yén QB ngajalankeun bisnis sareng aranjeunna henteu hoyong ngarugikeun aranjeunna.

Wewenang quarterbacks geus ngan ngaronjat di jaman modern, sakumaha aturan kaulinan geus chiseled pikeun ngaronjatkeun umur panjang sarta efektivitas maranéhanana. Liga ngaku yén QB ngajalankeun bisnis sareng aranjeunna henteu hoyong ngarugikeun aranjeunna. Ayeuna, seueur operan anu dialungkeun dugi ka taun ka tukang 24 QB ngalungkeun langkung seueur operan tibatan pamimpin liga di 1970 (Fran Tarkenton).

Ogé coinciding jeung booming kaulinan ngalirkeun éta proliferasi of quarterbacks ngora berbakat, sarta salaku hasilna, NFL boga jalur jelas kana dominasi tohan olahraga.

gelandang ngora pikeun ajak tohan olahraga

Kaseueuran ahli satuju yén liga henteu kantos ngagaduhan bakat ngora sapertos ayeuna. Éta kalebet Lamar Jackson, 25 taun, anu meunang MVP liga salami sataun pinuh kahijina salaku starter, Joe Burrow, 25 taun, anu mingpin tim Cincinnati Bengals anu henteu resep kana Super Bowl dina sataun pinuh kahijina salaku a starter, sarta Josh Allen anu 26 taun heubeul, saha odds-on favorit meunang MVP musim ieu sacara.

Dileungitkeun tina daptar ieu nyaéta 26 taun Super Bowl MVP sareng MVP Patrick Mahomes, 24 taun Pro-Bowler Justin Herbert, sareng mesin sorotan yuswa 25 taun Kyler Murray, diantarana.

QB sok ditakdirkeun pikeun kamulyaan. Éta sababna aranjeunna meunang raja prom dina pilem kuno, atanapi naha aranjeunna gaduh seuri anu pangsaéna nalika murangkalih — tapi pentingna pikeun liga, khususna dina jaman anu ngahasilkeun artos, anu paling penting.

nu meunangna kaulinan ieu greatly dipangaruhan ku saha di tengah handap

Mimitina jeung foremost, olahraga tohan dimimitian kaluar lolobana salaku pilihan basajan ngeunaan saha bakal meunang game: Tim A atawa Tim B. Kusabab quarterbacks boga pangaruh paling on kaulinan, duanana kusabab aturan jeung saukur sabab noel bal unggal. jepret, nu meunangna kaulinan ieu greatly dipangaruhan ku saha di handap tengah.

Sajaba ti éta, gelandang biasana jawab kaulinan utama dina warta sore. Quarterbacks nyaéta jalma anu ngeusian lapangan kalayan kirang ti dua menit deui pikeun maok kameunangan balik. Quarterback mangrupikeun panutan pikeun murangkalih ningali di bumi.

Kantun nempatkeun, posisi liga urang jeung bentang sarta kasadiaan bakat ngora ngajadikeun eta centerpiece tina tohan olahraga Amérika. Ayeuna, éta waktuna pikeun liga nyandak éta ka tingkat salajengna.

Ngeusian pasar

Sanajan boga pasar makmur, tohan olahraga masih ilegal di nagara bagian kawas California, Florida, Georgia, sarta Texas, opat nagara bagian disetir ku hiburan masif nu bisa némbak propil judi ngaliwatan hateupna.

Éta kawajiban tina NFL ngagunakeun generasi anyar na béntang pikeun nyorong lawmakers ka kaputusan universal pikeun legalize tohan olahraga. Liga geus lasut kasempetan badag usum kamari, nalika Los Angeles Rams hosted tur meunang Super Saeful dina kaayaan dimana tohan olahraga haram.

Jalma-jalma boga kacenderungan katarik kana kajadian-kajadian anu mangaruhan aranjeunna sacara pribadi langkung seueur tibatan anu henteu. Dina kasus Super Saeful, eta bakal unrealistic a nyarankeun yén jutaan Californians anu lasut kaluar dina kasempetan tohan bakal meunang kana aksi lamun dibéré kasempetan. Tambih Deui, Super Saeful masih ngajadikeun $ 7,6bn dina total sharing tohan tanpa aranjeunna.

Liga ogé ngagaduhan kasempetan pikeun ngagunakeun produkna dina cara anu teu acan kantos dilakukeun sateuacanna, sabab kateupastianna aya dina waktos anu luhur. Dina dinten Minggu naon waé, bakat murni tina gelandang ngora tiasa cekap pikeun mutuskeun hasilna nyalira.

Parity tinggi, pikagumbiraeun luhur jeung skor luhur.

Nalika Tom Brady sareng Aaron Rodgers kedah nyandak liga salami mangpuluh-puluh taun, sahenteuna aya sapuluh gelandang umur 20an anu ngagaduhan naon anu diperyogikeun pikeun meunang Piala Lombardy. Parity tinggi, pikagumbiraeun luhur jeung skor luhur.

NFL geus nyieun strides pikeun align jeung judi pausahaan ogé. Liga ngagabung sareng FanDuel, DraftKings, sareng Caesars di 2021, sareng ogé ngagaduhan seueur tawaran sekundér. Pre-match talk show mindeng disponsoran ku buku olahraga sarta maca kaluar odds pre-cocok.

Stadion oge hub pikeun judi , sakumaha ieu nembe katingal ku Panglima Washington meunang lisénsi judi jeung Arizona Cardinals muka sportsbook ritel di stadion maranéhanana minggu ieu. Liga ngeusian dada alatna, sareng patarosan ayeuna iraha éta bakal meta.

Waktosna pikeun NFL luncat ayeuna. Cai mibanda béntang, rojongan hiji sisi, sarta kakuatan unprecedented.

Tetep katingal dina lintasan liga dina mangsa datang, sabab bisa nangtukeun masa depan Amérika judi .

#Olahraga #tohan #Siap #ngabeledug #Hatur #nuhun #kana #NFL #Young

MaximBet Mitra kalawan genius Olahraga pikeun NFL Aksés Data

Buffalo Bills vs.  Tampa Bay Buccaneers

Genius Sports parantos ngadamel perjanjian pikeun nyayogikeun MaximBet sareng data NFL pas dina waktos kickoff usum. [Image: Shutterstock.com]

Candak eta pikeun data

MaximBet ngagabung sareng Genius Sports sareng bakal ngamimitian ngagunakeun data sareng analitik sacara real-time tina suite produk NFL na.

MaximBet ayeuna terang data liga panganyarna

Kalayan usum 2022 NFL disetel ka kick off Kemis wengi, MaximBet ayeuna sadar data liga panganyarna. Pausahaan ngarencanakeun ngagunakeun aksés anyar na pikeun nguatkeun posisi na di pasar Amérika.

Operator bakal nyayogikeun PreMatch, LiveData sareng Next Gen Statistics, ogé alat LiveTrading. Éta ogé bakal nawiskeun analitik pikeun olahraga sapertos maén bal, baskét, NASCAR, bahkan maén bal NCAA Mid-American Conference (MAC), salian ti padamelan na sareng NFL.

Gabung kakuatan

data NFL genius Olahraga dipaké ku dilaporkeun 97% tina pasar tohan Amérika. Kusabab MaximBet ayeuna gaduh aksés kana pagawéan batin, éta dina posisi anu kuat pikeun bulan-bulan mania gridiron.

Daniel Graetzer, pangadeg sarta CEO MaximBet, ngungkabkeun yén partnership mangrupa tuluyan tina rencana parusahaan pikeun forge posisi unik dina spasi.

Kami hiji-hijina sportsbook gaya hirup anu leres, nawiskeun pamaén aksés anu luar biasa, anu teu tiasa dipésér ku artos ”

“Pangalaman tohan premium merlukeun eusi pangalusna sarta paling ekslusif, nu ngajadikeun Genius Olahraga pasangan idéal pikeun MaximBet nalika urang ngajalankeun tumuwuhna sakuliah Amérika Kalér,” ceuk Graetzer. “Kami hiji-hijina sportsbook gaya hirup anu leres, nawiskeun pamaén aksés anu luar biasa, aksés artos kirang ka pesta Maxim, korsi courtside sareng seueur deui. Ngagabungkeun éta sareng data real-time anu diperyogikeun pamaén urang masihan aranjeunna panawaran lengkep anu henteu kapendak di tempat sanés di pasar.

Sean Conroy, EVP of genius Olahraga Amérika Kalér, ogé bungah ngeunaan kasempetan pikeun gawé bareng MaximBet.

“Sakuliah data resmi, dagang jeung pamasaran kacida targétna, Genius Olahraga bakal maénkeun peran sentral dina nyetir tumuwuhna seru MaximBet sakuliah AS. Kami bungah pikeun ngabantosan sareng ngalegaan basis palanggan MaximBet anu gairah, ”saur Conroy.

MaximBet nguatkeun posisi na

Pepatah “teu aya waktos sapertos kieu” cocog pisan pikeun MaximBet sareng Genius Sports.

rékaman 46,6 juta Amerika bakal nempatkeun sahanteuna hiji bet salila usum NFL

partnership anyar parusahaan asalna ngan sanggeus Association kaulinan Amérika diperkirakeun yén rékaman 46,6 juta Amerika bakal nempatkeun sahanteuna hiji bet salila usum NFL. Bagian tina tumuwuhna ieu attributed ka estimasi 18 juta rupa anyar gabung pasar salaku nagara terus legalize judi olahraga.

Sajaba ti, tohan olahraga geus infiltrated média sosial, kalawan 65% tina gamblers babagi yén maranéhna ngarasa obligated bet dina topik panas acara olahraga, nurutkeun data dikaluarkeun ku Twitter.

Baheula taun, estimasi resmi landed on 31,4 juta warga AS tohan $ 7,6 milyar dina Super Saeful. Kalawan usum caket jeung nagara bagian séjén ogé dina perjuangan pikeun legalize judi , angka pikeun Super Saeful upcoming bisa skyrocket sakali deui.

#MaximBet #Mitra #kalawan #genius #Olahraga #pikeun #NFL #Aksés #Data

Circa Olahraga Panginten kedah nutupan Overlay Kontes $ 4M +

Jam sareng tagihan dollar

Sigana mah Circa Sports kedah nutupan kakurangan langkung ti $ 4 juta pikeun nyumponan kolam renang hadiah anu dijamin pikeun dua kompetisi maén bal pro. [Image: Shutterstock.com]

Wanci terus ngajalankeun

Kalayan deadline éntri Saptu soré caket, Circa Sports masih jauh tina éntri anu cekap pikeun dua kompetisi tohan maén bal pro. Operator sportsbook peryogi langkung seueur pendatang pikeun nutupan hadiah deposit $ 12 juta, tapi sigana Circa kedah mayar tagihan anu panjang.

merlukeun 6.000 pamilon unggal nutupan tagihanana

Kadua kompetisi ngabutuhkeun 6,000 peserta masing-masing pikeun nutupan tagihanana. Dina waktos publikasi, aya 3.297 éntri kana $1.000 Circa Million IV kompetisi, sedengkeun kompetisi maén bal pro Circa Survivor miboga 4.505 éntri.

Ayeuna, operator Las Vegas kedah mayar $ 2,7 juta pikeun nutupan kakurangan Circa Million IV sareng $ 1,7 juta pikeun nutupan deficit Circa Survivor, digabungkeun kana tagihan $ 4,4 juta.

Hadiah badag pikeun rebutan

Circa Sports mutuskeun pikeun ningkatkeun jumlah jaminan dina dua kompetisi utama taun ieu tina $ 4 juta ka $ 6 juta.

Ngobrol jeung Las Vegas Review-Jurnal, Manajer operasi Circa Olahraga Jeff Benson cenah yakin hiji mujijat diperlukeun pikeun pencét 6.000 tanda Éntri on Sabtu. Anjeunna nambahan, kumaha oge, éta kasusah dibere “a badag kasempetan nilai ekspektasi positif” pikeun entrants. Pangsaeutikna pamilon hartina leuwih kasempetan pikeun meunang hadiah.

Tempat kahiji dina kompetisi Circa Million IV bakal meunang $ 1 juta, sedengkeun jalma panungtungan nangtung dina kompetisi Circa Survivor bakal ngabagi hadiah utama $ 6 juta.

Dina kaayaan anu sami dina taun 2021, Circa kedah mayar overlay $ 1.9 juta pikeun kompetisi Survivor na.

overlay utama sejen

Henteu ngan ukur Circa Sports anu nawiskeun kompetisi maén bal pra-NFL sareng kuliah. William Hill ayeuna gaduh overlay genep titik pikeun salah sahiji kompetisi maén bal utama na, College Pick’em. Salaku hasil tina overlay $548,000 taun ka tukang, William Hill ngirangan hadiah anu dijamin tina $1m ka $500,000.

total hadiah duit dijamin $ 1,1 juta

Westgate SuperBook nawiskeun total hadiah duit anu dijamin $ 1,1 juta pikeun 11 kontes maén bal dina usumna ngaliwatan SuperContest na. Beda sareng Circa Sports, operator parantos nampi jumlah anu cekap pikeun ngahindarkeun mayar kanggo overlay.

Sajaba ti Circa Sports ‘dua kompetisi bal utama pro, boga Derek Stevens geus nyumbang $25.000 ka acara anyar disebut Circa Jumaah Football Invitational. Dina hal ieu, 16 jalma bakal ilubiung dina kontes sapanjang musim tanpa fee Éntri. Aranjeunna ngadamel pamilihan mingguan kuliah sareng kaulinan NFL.

#Circa #Olahraga #Panginten #kedah #nutupan #Overlay #Kontes

Maryland Mobile Olahraga tohan Aplikasi Periode Buka

Universitas Maryland Football

Maryland olahraga tohan bade mobile kiwari yén jandela pikeun aplikasi geus dibuka. [Image: Shutterstock.com]

Tahap anyar

Maryland Olahraga tohan Aplikasi Review Komisi (SWARC) geus dibuka jandela pikeun olahraga tohan aplikasi lisénsi.

Maryland Olahraga tohan ieu legalized taun ka tukang via HB940, sanajan pasar online kaayaan urang tetep kaluar tina operasi. sumebarna judi , digabungkeun jeung lembaga saperti Baltimore Orioles jeung Washington Panglima welcoming operator, ditambahkeun kana tekanan nepi ka pengumuman Salasa.

gaduh dugi 21 Oktober pikeun ngalebetkeun aplikasi

Operator anu kabetot dina nyetél toko di Maryland dugi ka 21 Oktober pikeun ngalebetkeun aplikasi.

tohan olahraga Maryland tumuwuh

Tohan online Maryland asalna berkat peraturan tohan olahraga darurat SWARC, anu nembe disatujuan ku Komite Gabungan Maryland pikeun Administratif, Legislatif, sareng Eksekutif Review.

Nepi ka 60 lisénsi sélulér sayogi, sareng SWARC bakal gaduh 45 dinten pikeun marios unggal aplikasi saatos jandela ditutup. Maryland Lottery bakal gaduh kecap ahir sareng tiasa veto pelamar upami gagal cek latar atanapi dianggap henteu siap pikeun ngamimitian operasi.

Kami museurkeun kana nyepetkeun bagian tina prosés urang supados tohan mobile tiasa ngamimitian pas mungkin.

“Sajumlah usaha ngarencanakeun panawaran pikeun lisénsi mobile geus dikintunkeun informasi pikeun ngawitan panalungtikan maranéhanana, sarta staf Lisénsi urang bakal neruskeun pituduh aranjeunna ngaliwatan prosedur kualifikasi,”Sa Maryland lotre sarta diréktur kaulinan John Martin dina siaran pers. “Kami museurkeun kana nyepetkeun bagian tina prosés kami supados tohan mobile tiasa ngamimitian pas mungkin.”

Martin ogé reinforces pamanggih yén nagara bagian hayang meunang tohan online up na ngajalankeun pas mungkin – Désémber geus disetel salaku udagan minimum.

“Kami terang fans olahraga hoyong pisan gaduh tohan mobile, sareng kami ogé terang yén éta bakal ningkatkeun kontribusi pikeun dana pendidikan, janten kami ogé bungah. Kami parantos ngalaksanakeun sagala rupa pikeun ngaluncurkeunana sateuacan akhir taun, sareng ayeuna kami ngagaduhan kasempetan anu saé pikeun ngawujudkeunana.

Tetempoan di Maryland

Sakali disatujuan, pausahaan bakal boga 30 poé nyadiakeun parusahaan maranéhanana jeung rencana diversity. Upami SWARC henteu satuju, perusahaan bakal nahan lisénsina tapi nampi petunjuk ngeunaan cara nyaluyukeun. SWRC ogé bakal tetep dina loop komunikasi sapanjang prosés.

Nalika komunitas pro-tohan tungtungna tiasa istirahat kalayan muka jandela, éta sanés jalan anu gampang. Gubernur Maryland Larry Hogan kedah terus bajoang jeung SWARC pikeun sanksi tohan olahraga mobile, malah bade sajauh ngomong yén éta geus diwenangkeun kamajuan pikeun “stagnate sarta jadi mired dina prosedur overly birokrasi.”

SWARC tungtungna disatujuan aturan dina bulan Juli, mungkas mumusuhan lumangsung.

67% tina gamblers nempatkeun bets online dina lima taun ka tukang

Numutkeun kana Washington Post, 67% tina gamblers nempatkeun bets online dina lima taun ka tukang. 49% nyebutkeun aranjeunna rutin ngagunakeun platform mobile atawa online pikeun nempatkeun bets maranéhna, bari 40% resep casinos.

Ku kituna, “Old Line Nagara” bakal nguntungkeun nyata tina bubuka tohan mobile. Aya seueur sweepstakes lokal anu pikaresepeun, kalebet Orioles, Commanders, Baltimore Ravens, sareng Universitas Maryland Terrapins, anu bakal ngajaga bettors aktipitas.

Nu panganyarna, Orioles gawé bareng jeung SuperBook Sports pikeun nyieun buku olahraga di stadion di Oriole Park di Camden Yards. Henteu janten outdone, Panglima ogé ngagaduhan lisénsi sportsbook sateuacan usum NFL 2022-23.

#Maryland #Mobile #Olahraga #tohan #Aplikasi #Periode #Buka

Kansas Blok 16.000 Missouri Olahraga Bettors di peluncuran

Missouri bandéra kalawan ranté

Bari 522.000 jalma di nagara bagian Kansas junun ngakses aplikasi tohan olahraga dina dinten mimiti pasar légal minggu panungtungan, 16.000 usaha pikeun ngakses aplikasi ti tatangga Missouri diblokir. [Image: Shutterstock.com]

réspon massa

Bookmakers di Kansas dibawa pasar tohan olahraga légal nagara urang pikeun hirup dina cara badag dina dinten peluncuran, sarta usaha tatanggana Missouri maranéhna pikeun naksir pihak kabukti sia sia.

dicirikeun sarta diblokir 16.000 usaha

Dinten Kemis, GeoComply Solutions Inc ngaidentipikasi sareng ngablokir 16.000 usaha pikeun ngakses aplikasi sportsbook Kansas ti Missouri. Asisten patuh, anu ngadukung sadaya buku olahraga mobile Kansas, angkat ka Twitter dinten Saptu pikeun ngabagi kumaha téknologi blocking na:

Perusahaan Kanada ngungkabkeun yén tina 16,000 usaha aksés ka luar yurisdiksi, sakitar 60% asalna tina metropolis anu pangpadetna di Missouri, Kansas City. Éta ogé ngungkabkeun yén aranjeunna disatujuan langkung ti 522,000 cék geolokasi di nagara bagian Kansas, sadayana dina dalapan jam mimiti pasar bakal langsung.

ukuran kuat kahayang masarakat pikeun bet

Bari eupan balik data awal teu daptar jumlah alungan, ceuk juru carios GeoComply John Pappas inohong tetep ukuran kuat kahayang masarakat pikeun bet. Anjeunna ogé panginten statistik dinten peluncuran éta “sabenerna geulis impressive pikeun kaayaan ukuran Kansas.”

Saingan pait

Kalawan NFL urang Kansas Kota Chiefs – anu dijadikeun BetMGM pasangan olahraga tohan ekslusif maranéhanana dina Kemis – nyieun imah maranéhanana di nagara, aya minat hébat dina tohan olahraga pikeun Missouri.

Sénator Nagara Republik Missouri, Caleb Rowden, nyatakeun amarah anu jero yén Kansas parantos ngaluncurkeun tohan olahraga munggaran. Ceuk manehna rubah4 on Jumaah: “Kuring dipaké pikeun hate kaayaan Kansas dina sagala cara, bentuk, jeung formulir. Pikeun ningali aranjeunna ngalakukeun anu langkung saé tibatan urang, kuring henteu resep.

Samentara éta, Pappas henteu reuwas ku rébuan Missourians anu nyobian ngiringan pésta Kansas. Pappas nyarios dinten Saptu via Twitter:

Pappas nambihan yén padamelan GeoComply henteu ngeureunkeun jalma-jalma di Missouri tina “bentuk rekreasi ieu.” Sabalikna, saurna: “Kami ngalakukeunana sabab diwajibkeun ku hukum féderal sareng diwajibkeun ku hukum nagara yén individu kedah ditempatkeun di jero nagara.”

Mimitian impressive

Cara séjén pikeun ngukur kasuksésan Kansas tohan peluncuran nyaéta ngaliwatan babandinganana jeung nagara bagian AS séjén. Numutkeun kana GeoComply, jumlah alat unik anu ngagunakeun aplikasi tohan olahraga dina dalapan jam munggaran saatos peluncuran di Kansas ngahontal tingkat anu sami sareng Louisiana dina dinten peluncuran. Dumasar kana persentase populasi sawawa, Kansas malah ngaleuwihan debut di New York.

Undoubtedly warta musik kana Ceuli genep sportsbooks disatujuan ku lotre kaayaan pikeun mimiti nampa bets online di Kansas dimimitian 1. September. BetMGM, Barstool Sportsbook, Caesars, DraftKings, FanDuel, sareng PointsBet sadayana ngaluncurkeun aplikasina dina Kemis salaku bagian tina peluncuran lemes anu bakal ngalih ka mode peluncuran pinuh dina 8 Séptémber.


#Kansas #Blok #Missouri #Olahraga #Bettors #peluncuran