Tag Archives: Okada

Okada Manila Korban Kudéta Gagal ku Pajabat Filipina

Okada Manila

kasino Okada Tasikmalaya mangrupakeun udagan hiji perebutan kakuatan antara Jepang Mogul Kazuo Okada jeung otoritas Filipina. [Image: Shutterstock.com]

Perebutan kakawasaan

The Okada Manila Resort di Filipina geus deui ditarik kontrovérsi salaku saingan nyoba wrest ti mogul Jepang Kazuo Okada.

Pidéo ngeunaan altercation antara 50 karyawan palsu bocor di tengah usaha kudéta dina harta éta. Karyawan Filipina hiburan sarta kaulinan Corporation (PAGCOR), paduli posisi maranéhanana, éta diantara riungan badag.

Anggota ogé ngagabung ka Pulisi Nasional Filipina.

Pimpinan grup nyaéta anggota Tiger Resorts Leisure and Entertainment Board (TRLEI), anu sateuacana digulingkeun ku Okada, anu tunduk kana perusahaan induk TRLEI, Tiger Resorts Asia (TRAL). Anggota ogé ngagabung ka Pulisi Nasional Filipina.

Okada Tasikmalaya: sajarah kontrovérsi

Kajadian panganyarna nuturkeun paréntah gencatan sareng-desist PAGCOR ka manajemén Okada Manila, anu diwangun ku Okada sareng anu sanésna. Pesenan dirumuskeun saatos manajemén mutuskeun pikeun ngabebaskeun anggota Dewan TRLEI tina kalungguhanana salaku operator kasino.

régulator Filipina saméméhna maréntahkeun dewan TRLEI Okada urang eureun allocating dana ka istal kaulinan kasino, pesenan nu teu dipaliré.

Okada geus ditangtayungan ku Status Quo Ante Orde (SQAO) dibikeun ku Mahkamah Agung Filipina saprak anjeunna retook kadali kasino di awal taun. SQAQ nyarios yén anjeunna kedah diangkat deui janten CEO sareng Pupuhu TRLEI.

dikaluarkeun dina 2017 saatos tuduhan yén anjeunna nyalahgunakeun $ 20 juta

Okada sateuacana ngajalankeun Manila Okada dugi anjeunna diusir taun 2017 saatos tuduhan anjeunna nyalahgunakeun dana $ 20 juta. Anjeunna neraskeun kontrol dina 31 Mei – kalayan bantosan ti pulisi lokal sareng kaamanan swasta – tapi ti saprak éta teu acan lancar.

The billionaire Jepang ieu nembe sued pikeun pamakéan “kekerasan jeung nyingsieunan” pikeun meunangkeun deui casinos. Laporan éta sacara khusus nyebatkeun Okada sareng dua kolega na nalika PHK staf sateuacana.

Penguasa nuju nimbang-nimbang

PAGCOR teu yakin kana éta kaamanan Okada salaku controller sipat bakal persist. Aranjeunna nungtut “otoritas anu sah” pikeun nolak sentimen SQAQ, upami henteu aranjeunna bakal dileungitkeun.

Sekretaris Departemen Kaadilan Filipina ngagandakeun putusan PAGCOR dina Kemis, ningkatkeun posisina dina kasus éta.

Tim kaamanan Okada geus barricaded diri di basement tina garasi parkir wangunan urang

Dumasarkeun kana judi jeror, tim kaamanan Okada geus barricaded sorangan di basement sahiji garasi parkir wangunan urang ngarah ka lawang kasino.

Juru bicara Okada sateuacana nyarios yén tuduhan ngalawan anjeunna sareng kolega-kolegana “murni palsu”.[s]”kalayan “tanpa dasar hukum.”

#Okada #Manila #Korban #Kudéta #Gagal #Pajabat #Filipina