Tag Archives: Ohio

Tim Pro diantara jalma anu nampi lisénsi tohan Ohio

Bandéra Ohio

Sajumlah tim olahraga profésional parantos dibéré lisénsi tohan olahraga di Ohio. [Image: Shutterstock.com]

Meunang dina aksi

Ohio kasino Komisi kontrol (OCCC) geus ngaluarkeun sababaraha lisensi tohan olahraga, kaasup pikeun sababaraha kaayaan tim olahraga profésional. Sababaraha operator sportsbook anu terkenal anu ngagaduhan lampu héjo kondisional pikeun diluncurkeun dina 1 Januari 2023 kalebet Caesars Sportsbook, Barstool Sportsbook, sareng FanDuel.

The Columbus Blue Jackets, Cleveland Cavaliers, FC Cincinnati, Cleveland Guardians sareng Cincinnati Bengals mangrupikeun tim olahraga profésional anu nampi persetujuan dinten Rebo. The Bengals ngagaduhan lisénsi ngan online, sedengkeun tim sanés ngagaduhan lisénsi tohan olahraga online sareng ritel.

operator sportsbook ogé pasangan kalayan casinos lokal sarta racetracks

Tiap tim geus partnered kalawan sahanteuna hiji operator sportsbook. Salian tim olahraga pro, operator sportsbook ogé pasangan kalayan casinos lokal sarta racetracks di Ohio pikeun aksés aksés ka lisensi.

Balapan pikeun lisénsi

Geus aya sababaraha lisensi anu dikaluarkeun ku OCCC, kalebet pikeun DraftKings, PointsBet, sareng BetRivers. operator lianna, kayaning Seminole Hard Rock na Betr, masih ngantosan ngadangu lamun aranjeunna geus diamankeun approvals patali.

tungtungna meunang saloba 50 sportsbooks online di Ohio

Dina total, aya nepi ka 25 lisénsi tohan olahraga online pikeun direbut di Buckeye State. Unggal licensee tiasa pasangan kalayan dua operator, jadi aya pamustunganana bisa jadi saloba 50 sportsbooks online di Ohio. Aya wates pikeun Jumlah sportsbooks ritel nu bisa aya di nagara tangtu.

Tungtungna, langkung ti 300 usaha parantos ngalamar jinis lisénsi anu sanés anu ngamungkinkeun aranjeunna gaduh kios tohan olahraga dina hartana. Usaha layak ngudag lisénsi sapertos kitu upami aranjeunna gaduh lisénsi minuman keras.

Meunangkeun aksés pasar

Nalika Gubernur Ohio Mike DeWine nandatanganan tagihanana kana hukum dina bulan Désémber nu tungtungna legalized tohan olahraga di Ohio, operator mimiti pursuing kasempetan aksés pasar. Caesars Hiburan boga deal jeung Cleveland Cavaliers anu bakal muka sportsbook ritel di Rocket KPR Fieldhouse. Cavaliers ogé gaduh deal sareng Fubo Sportsbook.

Tanggal resmi dimana sportsbooks tiasa diluncurkeun di Ohio nyaéta 1 Januari 2023. The 7. kaayaan pangpadetna AS jeung imah grup fans olahraga gairah, Ohio disetel ka jadi pasar tohan olahraga légal signifikan.

Bari Wali teu acan gaduh pasangan ritel, tim ngabogaan Bet365 na BetFanatics salaku mitra online. Anu terakhir ayeuna mangrupikeun pasangan tunggal pikeun Jaket Biru, sedengkeun SuperBook gaduh perjanjian sareng FC Cincinnati sareng Betfred parantos damel sareng Bengals.

#Tim #Pro #diantara #jalma #anu #nampi #lisénsi #tohan #Ohio

Ohio Sportsbooks Ngaluncurkeun Tengah Peuting Dina 1 Januari 2023

Jam geus ngadeukeutan tengah peuting

Sportsbooks bakal tiasa hirup langsung pikeun kahiji kalina di Ohio tengah wengi dina 1 Januari 2023. [Image: Shutterstock.com]

Maneuh waktos ngamimitian

Ohio kasino Komisi Control geus ngungkabkeun yén ritel na sportsbooks online bakal ngawitan nampa bets pas jam pencét tengah wengi 1. Januari 2023. Regulator judi kaayaan ngumumkeun kali mimiti resmi pikeun pasar tohan légal Ohio dina rapat Rebo.

sakali balna darat di Times Square, kaulinan olahraga bisa dimimitian.”

Ohio kasino diréktur eksekutif Komisi Control Mateus Schuler ngécéskeun alesan balik peluncuran tengah wengi. Anjeunna ngadawuh: “Cara lumrah pikeun ngalakukeun ieu jelas pisan, éta pas bal lemahna di Times Square, kaulinan olahraga bisa dimimitian.”

Nyiapkeun pikeun peluncuran

Schuler ngungkabkeun yén régulator nampi 850 aplikasi lisénsi tohan saprak muka prosésna. Ngan 65 lisénsi nu up for cengkraman di Ohio, kalawan 40 diantarana ngawengku sportsbooks ritel na 25 sportsbooks online. Deadline pikeun lisénsi pamawa kulit kadua kadaluwarsa dina 15 Agustus.

pastikeun aranjeunna keletik sadaya kotak aturan

Saatos peluncuran tengah wengi, bettors Ohio bakal nempatkeun bets dina runtuyan kaulinan mangkok bal kuliah dijadwalkeun pikeun Poé Taun Anyar urang. Nanging, upami operator sareng pamilik hoyong ilubiung, aranjeunna kedah mastikeun yén aranjeunna centang sadaya kotak pangaturan sateuacan tanggal peluncuran.

Dina pasamoan Ohio kasino Komisi kontrol, wangsit lulugu perwira téhnologi jeung perwira kaulinan Chris Fleenor yén nagara éta bakal ngajalankeun hiji platform online dimana gamblers masalah bisa sukarela ngaluarkeun diri. Éta bakal langsung hirup sahenteuna sabulan sateuacan peluncuran buku olahraga.

Lila datang

Usaha pikeun ngawanohkeun olahraga tohan kana Ohio dimimitian dina 2018. Gubernur Ohio ditandatanganan resmi hukum olahraga tohan kana hukum dina bulan Désémber 2021. Sanajan kitu, drafting aturan jeung peraturan geus lila, kalawan otoritas kaayaan kiwari tungtungna dimimitian prosés. idin.

Nagara wates Ohio sapertos Virginia Kulon, Pennsylvania, Indiana, sareng Michigan parantos ngagaduhan buku olahraga.

Sigana yén sadaya operator sportsbook utama AS bakal milarian lisénsi Ohio. Kusabab éta nagara katujuh pangpadetna di bangsa jeung boga populasi vibrant fans olahraga, Ohio diperkirakeun boga pasar poténsi badag.

#Ohio #Sportsbooks #Ngaluncurkeun #Tengah #Peuting #Dina #Januari