Tag Archives: odds

Madden 23 neunggeul leuwih pamungkas Tim Pack odds pamaén

playstation controller nutup

Madden NFL 23 pamaén koordinasi panarajangan pikeun protés kasempetan goréng pikeun narik pamaén alus dina grup. [Image: Shutterstock.com]

Madden 23 nyanghareupan kritik

Kaulinan vidéo olahraga anu populer diserang kusabab dugaan paripolah predatory ka konsumén.

ajak pamaén Madden séjén ulah pamekar Electronic Arts

Madden NFL 23, dingaranan ikon maén bal John Madden, éta udagan rébuan boikot alatan odds lotre di-game pikasieuneun. streamer populér Zirksee éta salah sahiji jalma di forefront tina gerakan sarta ajak pamaén Madden séjén pikeun sapi jalu nu jelas pamekar Electronic Arts (EA).

Madden ngandelkeun pisan kana pameseran dina kaulinan, anu katelah microtransactions, pikeun ngahontal target kauntungan. Nalika gerakan anti-Madden terus mekar, éta bakal pikaresepeun pikeun ningali kumaha para pamekar ngabales.

Sistim ganjaran goréng

EA masih henteu ngaréspon kana mogokna sanaos guncangan online.

Pamaén utamana frustasi jeung odds pakait sareng bungkusan, nu pamaén bisa meuli dina modeu kaulinan populér disebut “Tim pamungkas”. Dina mode ieu, pamaké ngawangun tim pangalusna mungkin ku nambahkeun kartu pamuter ka jajaran maranéhanana, nu bisa diala ngaliwatan tantangan, marketplaces online, atawa dina bungkus.

Pamaén tiasa ngahémat koin dina kaulinan pikeun mésér bungkusan, tapi sering pendekatan anu paling éfisién nyaéta ngagunakeun artos nyata pikeun kéngingkeun éta. Hasilna, bungkusan dasarna mangrupikeun barang lotre dimana pamaén nyandak artos dunya nyata sareng dianggo pikeun kéngingkeun rupa-rupa pamaén sacara acak.

pamaén geus ngomong yén maranéhna bakal neruskeun ulah toko EA dugi aranjeunna meunang nilai adil

Loba pamaén Madden frustasi ku odds tina pak ieu, nu ngarah ka neunggeul. Pamaén geus ngomong yén maranéhna bakal neruskeun ulah toko EA dugi aranjeunna meunang jumlah adil tina pak.

Zirksee ngamimitian hashtag (#packstrike) dina Twitter pikeun ngahijikeun gerakan éta. Saurang pengikut #packstrike ngetweet data anu nunjukkeun jumlah karugian na tina segi koin dina kaulinan:

EA teu acan ngabales kaayaan tapi pasti bakal ngarepkeun éta.

Microtransactions dina kaulinan vidéo

Salaku pamaén terus tahan dina harepan pikeun ngaronjatkeun sistem lotre di Madden, aranjeunna nyandak hit signifikan kalawan tim maranéhanana. Earning koin jeung ningkatkeun kartu pamuter nyokot leuwih usaha tanpa ngagunakeun pakét, nu nunjukkeun arah sakabéh kaulinan.

industri video game ngajadikeun $ 15 miliar kauntungan tina microtransactions

Mayoritas industri video game geus diwangun atawa robah model bisnis na pikeun revolve sabudeureun pamakéan microtransactions. Numutkeun kana Juniper Research, industri kaulinan vidéo ngadamel kauntungan $ 15 milyar tina microtransactions di 2020. Tina éta, EA ngadamel $ 1,65 milyar, kalolobaanana ngalangkungan bungkusan.

Sistem parsél, sareng langkung lega, kotak rampasan, parantos nyababkeun perdebatan sengit diantara anggota parlemén nasional. Otoritas geus didebat naha kotak loot mangrupakeun judi sahingga perlu pangaturan.

Sababaraha bulan ka tukang, pamaréntah Inggris milih teu ngalarang kotak loot sanggeus 22 bulan debat. Nanging, nagara sapertos Bélgia ngalarang éta dina taun 2018, sedengkeun Spanyol nimbangkeun ngalarang panyadia tina ngajual ka murangkalih.

Madden mimitina nampi ulasan anu pikaresepeun saatos diluncurkeun dina pertengahan Agustus. Sanajan kitu, sakumaha kaulinan maju, fans mimiti ningali leuwih masalah. EA terus-terusan nyetél kaulinanna sareng tiasa ngaluarkeun apdet nalika mogokna terus.


#Madden #neunggeul #leuwih #pamungkas #Tim #Pack #odds #pamaén

Analis Skeptic Ngeunaan California Olahraga tohan odds

Jalma milih

Sababaraha analis kaulinan ngarah teu nyangka yén ukuran legalisasi tohan olahraga California urang bakal meunang rojongan voter cukup dina bulan Nopémber. [Image: Shutterstock.com]

Pandangan pesimis

Bari rupa pamangku kapentingan optimistis ngeunaan kamungkinan olahraga légal tohan anjog di California pas, analis yakin yén sora 8 Nopember moal nyadiakeun kasempetan éta. Dua léngkah legalisasi tohan olahraga ngakibatkeun sora umum, duanana merlukeun 50% laju persetujuan pikeun persetujuan.

Analis ti firma konsultan industri judi Eilers & Krejcik Gaming ngaduga yén teu aya patarosan voting anu bakal nampi dukungan anu cekap. Pausahaan nembé ngaluarkeun laporan ngeunaan Proposisi 26 sareng Proposisi 27, anu nyatakeun yén: “Kakuatan politik sareng minat anu jero sareng anjing dina moro ieu…

pesen béda ti maranéhanana anu bersaing pikeun beroperasi dina pasar tohan

Analis masihan sagala rupa alesan pikeun pesimisme maranéhanana ngeunaan usaha legalisasi. Ieu kalebet pesen anu béda ti anu bersaing pikeun beroperasi di pasar tohan, ogé cara pamilih bakal nyanghareupan dua patarosan kartu suara, anu tiasa nyababkeun kabingungan.

Dua lampah béda

dalil 26, nu boga rojongan ti ampir dua belasan suku Californian, bakal ngidinan tohan ritel dina lagu lomba na casinos tribal. Ogé bakal ningali casinos tribal maturan roulette na craps kaulinan. dalil 27, Samentara éta, bakal mempermudah peluncuran tohan olahraga online, kalawan operator swasta bisa pasangan kalayan casinos tribal nawarkeun produk statewide.

Nepi ka ayeuna, rupa-rupa pamangku kapentingan geus ngumpulkeun $364 juta pikeun kampanye pikeun jeung ngalawan duanana propositions. Perangna pulitik dina jalur méakkeun leuwih ti sagala kampanye referendum sejenna dina sajarah California urang. Kalayan sababaraha bulan dugi ka sora, sigana jumlah anu diséépkeun pikeun kampanye ieu ngan ukur ningkat.

Ngobrol éksklusif ka VSO News anyar, spokeswoman pikeun No on dalil 27, Kathy Fairbanks, ceuk manehna yakin dalil 26 bakal lulus dina bulan Nopémber. “Nalika pamilih ngartos yen hiji jalma hirup sarta séjén online, aranjeunna jelas pisan bias nuju online judi ,”Cenah.

Patok luhur

Sanajan pesimis maranéhanana leuwih odds of tohan on ballots, analis Eilers & Krejcik prediksi tohan olahraga online bakal ngahasilkeun $ 2,8 miliar taunan di California. Samentara éta, buku olahraga ngan ukur ritel, bakal kéngingkeun $ 1,3 milyar, numutkeun analis.

tilu operator bakal ngadalikeun ngeunaan 70% pasar

Mun tohan olahraga online nampi persetujuan, Eilers & Krejcik yakin tilu operator bakal ngadalikeun sabudeureun 70% pasar – FanDuel, DraftKings na BetMGM. Operator ieu parantos sibuk ngajalankeun kampanye iklan di nagara éta ngaliwatan jaringan radio televisi sareng olahraga.

Pamirsa yakin yén waragad lisénsi pikeun operator sportsbook online tiasa saluhur $ 100 jutaan, hartina mung operator pangbadagna boga dana pikeun gabung pasar.

#Analis #Skeptic #Ngeunaan #California #Olahraga #tohan #odds