Tag Archives: nyerang

Grup Anti-kaulinan nyerang kaulinan ilegal di Pennsylvania

Liberty Bell

Grup anti-kaulinan lobbied Pennsylvania pikeun ngaleungitkeun kaulinan mesin-skill ilegal. [Image: Shutterstock.com]

Laporan incriminating

Grup anu disebut Pennsylvanians Against Gaming Expansion nyauran pikeun nutup kaulinan ilegal di Quaker State.

Tribunal anti-kaulinan dumasar kana pernyataan na kana analisa Pennsylvania Lottery anu ngungkabkeun kira-kira $ 650 juta karugian kusabab “kaulinan mesin anu teu diatur di sakuliah Pasamakmuran.”

Grup éta ogé nyarios yén Polisi Propinsi Pennsylvania, Kantor Jaksa Agung sareng Dewan Kontrol kaulinan Pennsylvania nyarios yén alat anu teu diatur haram sareng bahaya.

Kasulitan di Pennsylvania

analisis, nu ogé nyadiakeun apdet ngeunaan dampak kaulinan skill, mangka dampak ékonomi masif unintended ngagunakeun kaulinan unregulated.

kahareupna bakal ngahasilkeun leuwih ti $200 juta pikeun Pennsylvanians heubeul jeung usaha lokal “

“Dina laporan di handap ieu, kami nampilkeun analisa lengkep anu ngira-ngira langkung ti $ 650 juta dina penjualan awal Pennsylvania Lottery leungit tina kaulinan mesin anu teu diatur dina Pasamakmuran,” rinci laporan. Dina basa sejen, produk awal $ 14,9 miliar dijual antara Oktober 2017 jeung Maret 2022 bisa jadi leuwih ti 4,4 persén leuwih luhur, anu dina gilirannana bakal ngahasilkeun leuwih ti $ 200 juta pikeun Pennsylvanians heubeul jeung usaha lokal dina mangsa éta. ”

Panaliti ogé ngungkabkeun yén, saprak 2017, jumlah mesin kaulinan skill di tempatna parantos ningkat 17 kali. Jumlah retailers kalawan sahanteuna hiji kaulinan skill ogé geus dikali dalapan, jumlah kaulinan skill ku genep, sarta mesin skill geus permeated unggal wewengkon nagara.

Numutkeun grup ékspansi anti kaulinan, tumuwuhna gancang tina kaulinan skill kudu mungkas.

“Analisis ieu kedah janten lampu beureum anu kedip-kedip pikeun anggota parlemén,” saur juru bicara Pennsylvanians Ngalawan kaulinan ékspansi Pete Shelly. “Waktosna, sakali sareng kanggo sadayana, pikeun ngecas hukum nagara sareng mareuman mesin ieu.”

ékspansi Scramble

judi di Pennsylvania nyaeta légal dina ampir kabéh bentuk, kaasup hirup jeung online, tambah tohan olahraga.

Nagara 16 casinos dijieun $ 5,04 milyar dina fiskal 2021-22, catetan anyar tinggi, nurutkeun Pennsylvania kaulinan Board Control. Éta $1.2 milyar langkung seueur tibatan taun fiskal sateuacana, anu masih rekor caket $600 juta.

Nanging, kamekaran gancang nyababkeun seueur perdebatan ngeunaan kumaha carana ngontrol pasar. Kiwari, perangna ngeunaan Prévalénsi kaulinan-mesin skill tetep pisan dilombakeun.

Pikeun grup kawas Pennsylvanians Ngalawan ékspansi kaulinan, négatip dibawa ku mesin outweigh positip.

aranjeunna ngiringan pendapatan tina program pikeun manula anu dibiayaan ku Pennsylvania Lottery.

“Mesin ieu teu nyieun hiji Penny di pajeg kaulinan,”Sa Shelly. “Éta ogé mawa kajahatan kana komunitas sakuliah nagara, sarta aranjeunna draining sharing tina program pikeun manula dibiayaan ku Pennsylvania lotre.”

Gubernur Pennsylvania Tom Wolf geus nyokot pendekatan taneuh tengah judi . Saatos nandatanganan undang-undang pikeun dilegakeun jangkauan online sareng judi bata-na-mortir, anjeunna ngingetkeun anggota parlemen di 2020 yén programna parantos nyayogikeun para maen judi sareng “loba” pilihan. Anjeunna ogé ngadamel gelombang dina 2021 ku nyatakeun yén anjeunna hoyong ngalihkeun pajak kaulinan ka dana bantuan SPP.

Sababaraha casinos lokal anu fined saméméhna taun ieu pikeun ngidinan konsumén kaasup judi di fasilitas maranéhna.

#Grup #Antikaulinan #nyerang #kaulinan #ilegal #Pennsylvania