Tag Archives: Nyanghareupan

Jake Paul Nyanghareupan Gugatan Defamation $100M ti Eddie Hearn

Jake Paul jeung Eddie Hearn

Jake Paul mangrupikeun target gugatan fitnah Eddie Hearn $ 100 juta pikeun ngaku tinju Matchroom parantos mayar kanggo hakim. [Image: Shutterstock.com]

“Ngalereskeun gelut”

Promotor tinju populér Eddie Hearn ngajukeun gugatan fitnah ngalawan bintang hiburan anu janten pejuang profésional sareng pengusaha Jake Paul di pengadilan féderal New York Jumaah kamari.

ngahaja ngaliwat garis éta”

“Boh sacara sah sareng étika aya garis anu jelas anu misahkeun pendapat tina bohong fitnah,” saur pengacara Hearn, Frank Salzano. “Jake Paul terang éta, sareng anjeunna ngahaja meuntas jalur éta nalika anjeunna nuduh Matchroom Boxing sareng Eddie Hearn ngarencanakeun tarung.”

Paul dituduh Hearn, panyanyi ti Matchroom Boxing, mayar hakim dina dua gelut panganyarna, sparking gugatan. Ayeuna, urang Inggris milarian santunan langkung ti $ 100 juta ti pasangan Amérika na.

Sapi jeung juri

Paul teu muhrim kana rusuh di dunya tinju, naha éta jadi pilihan lawan disangka, komentar licik dijieun pikeun profésional séjén, atawa statusna salaku, arguably, inohong aktif olahraga urang. Tapi, ko-pendiri Betr ayeuna nyanghareupan gelut anu béda-béda dina sistem hukum.

Gugatan anu diajukeun ku Hearn and Matchroom nyorot hiji kajadian ti Salasa kamari dimana Paul ngadamel koméntar anu teu jelas ngeunaan judul Katie Taylor sareng Amanda Serrano. iFL TV. Paul, anu ditandatanganan sarta ngawakilan Serrano salila ngawangun-up, co-promosi gelut jeung Hearn, anu nangtung di juru Taylor urang.

Taylor pamustunganana meunang tarung ngaliwatan putusan pamisah, cementing status dirina salaku pound-for-pound petinju luhur dina jajaran awéwé. Sanajan kitu, Paul masih teu puas ku hasil ieu.

Sanajan dua ti tilu hakim meunang gelut pikeun Taylor, Paul nyandak Tujuan ka hakim Glenn Feldman, anu ngoleksi 97-93 pikeun juara. Feldman ogé saméméhna geus mutuskeun dina ni’mat Matchroom signer Anthony Joshua, anu leungit tarung kaputusan misah ka jawara heavyweight Ukraina Oleksandr Usyk dina bulan Agustus.

lalaki ieu [Feldman] meunang bayaran ti Matchroom Boxing”

“Jelek ieu, kuring badé nyebatna di dieu dina tinju sabab éta omong kosong,” saur Paul. “Jelas, jalma ieu [Feldman] dibayar ti Matchroom Boxing.”

Salaku réspon, Salzano nyatakeun yén Hearn nyarios sacara umum yén anjeunna nyitak pertarungan Joshua-Usyk dina kahadean Usyk, sareng yén éta nyebat laga Taylor-Serrano salaku “calon pertarungan taun”. Anjeunna ogé nunjukkeun yén hakim dipilih ku komisi di New York sareng Wétan Tengah, dimana gelut dilaksanakeun, sanés ku promotor.

Jake Paul terus ngadominasi headline

Pamekaran panganyarna dina hubungan Paul sareng Hearn teu aya hubunganana sareng hubungan anu aranjeunna diwangun. Dina préparasi tarung Taylor-Serrano, aranjeunna dirojong bajoang ku ngajangjikeun bet $ 1 juta.

naroskeun anjeunna pikeun narik deui koméntarna, tapi anjeunna nolak

Gugatan Hearn ngaku yén “olok-olok olok-olok sareng ocehan” umumna dina promosi tinju, tapi pernyataan Paul ngalangkungan éta. Gugatan éta ogé ngungkabkeun yén tim Hearn ngahubungi Paul sareng naroskeun anjeunna pikeun narik koméntarna, tapi anjeunna nolak ngalakukeunana.

“Tuduhan sapertos kitu jelas pisan nyinggung sareng ngarusak [Hearn and Matchroom]”, ceuk Salzano. “Éta ogé jelas salah.”

Gugatan kasebut diajukeun di Pangadilan Distrik AS pikeun Kacamatan Kidul New York, dimana tarung Taylor-Serrano lumangsung dina April.

Asimilasi Paul kana tinju nembé dihentikan nalika anjeunna ngembangkeun platform taruhan mikro Betr, anu nampi dana langkung ti $50 juta. Bagian tina strategi perusahaan nyaéta ningkatkeun kawéntar 25 taun sareng narik para nasabah langkung gancang tibatan ngamimitian anu sanés.

Betr ayeuna néangan hiji lisénsi operator tohan olahraga di nagara asal Paul urang, Ohio. Henteu écés naon dampak gugatan kana prosés éta.

#Jake #Paul #Nyanghareupan #Gugatan #Defamation #100M #Eddie #Hearn

Kasino Las Vegas Nyanghareupan Penurunan Pendapatan dina 2023

Las Vegas Jalur

Analis Fitch Colin Mansfield ngaduga yén pendapatan kaulinan Las Vegas tiasa turun dugi ka 10% ku 2023. [Image: Shutterstock.com]

Tungtung tumuwuhna

Las Vegas casinos bisa nyanghareupan slowdown taun hareup, kalawan analis ngaduga yén booming sharing kaulinan ayeuna bakal mungkas dina 2023.

analis Fitch Ratings Service Colin Mansfield geus diprediksi yén sharing kaulinan Las Vegas bisa turun saloba 10% taun hareup salaku bagian tina slowdown lega dina ékonomi AS.

Las Vegas casinos geus mumbul deui gancang sanggeus pandémik COVID-19 devastated industri dina 2020. Kasino di kota ditutup keur 78 poé dina mimiti pandémik, sarta Las Vegas Jalur panghasilan kaulinan murag kana ngan $ 3,7 milyar pikeun sataun. panghandapna saprak 1996. .

catetan pendapatan kaulinan $ 7,1 milyar dina 2021

Sababaraha diantisipasi kumaha gancang industri kaulinan bakal cageur. Las Vegas Jalur casinos dihasilkeun rékaman sharing kaulinan $ 7,1 milyar dina 2021. Dina periode 12-bulan tungtung Juni ieu, jumlah nu tumuwuh nepi ka $ 8,1 milyar.

Leuwih négatip ti positip

Mansfield dumasar kana prediksi turunna pangasilanna dina ekspektasi slowdown ékonomi anu langkung lega. Sanajan kitu, analis nyebutkeun yen sanajan ékonomi nu avoids resesi a, bakal hésé pikeun casinos Las Vegas pikeun ngajaga Pace maranéhanana ayeuna.

“Pasar langkung luhur tingkat panghasilan pra-pandémik,” saur Mansfield, via bebas Nevada. “Tapi nalika anjeun nganggap seret anu mimiti kajantenan, urang dugi ka titik dimana urang nyarios, ‘aya deui anu karugian di dieu tibatan anu tibalik.'”

Anjeunna ngarepkeun serelek naon waé rélatif hampang

Sanajan kitu, Mansfield teu nelepon pikeun panik dina industri kaulinan. Anjeunna ekspektasi downturn wae kawilang hampang, nu masih bakal nyieun Las Vegas casinos “loba duit.” Anjeunna ogé nunjukkeun yén Vegas kedah teras-terasan kauntungan tina bisnis konvénsi sareng sababaraha acara khusus, kalebet Super Bowl LVIII dina bulan Pebruari 2024.

“Éta sanés hal anu ngabahayakeun pasar,” saur Mansfield. “Profitability tinggi pisan ayeuna.”

prediksi AS lega

Mémang, Las Vegas casinos geus dipasang angka impressive leuwih dua taun kalénder panungtungan. Vegas geus sakali deui ngaleuwihan Makau salaku pamimpin dunya dina pendapatan judi, sakumaha enclave Cina terus bajoang dina kawijakan enol COVID Cina.

Sanajan kasuksésan ieu, Mansfield teu ngan hiji anu mamang naha casinos Vegas bisa neruskeun ningkatkeun sharing kaulinan maranéhanana. Minggu kamari, Asosiasi kaulinan Amérika ngumumkeun yén casinos AS ngahasilkeun $ 14,8 milyar dina pendapatan kaulinan dina kuartal kadua, total Q2 pangluhurna kantos kacatet.

CEO Aga Bill Gedang miélingkeun yén casinos bisa bajoang ngéléhkeun jumlahna taun-on-taun maranéhanana dina satengah kadua 2022. Tapi cenah pertumbuhan panganyarna geus diteundeun industri kaulinan AS dina bentuk hébat.

“Streak pertumbuhan 16-bulan kami ti saprak Maret 2021 nunjukkeun yén kami diposisikan saé pikeun jangka panjang sareng pikeun naon waé headwinds dina jangka pondok,” saur Miller.

#Kasino #Las #Vegas #Nyanghareupan #Penurunan #Pendapatan #dina