Tag Archives: Nyandak

Khabib Nurmagomedov Moal Nyandak Sponsor Sportsbook

Khabib Nurmagomedov

Urut juara UFC Khabib Nurmagomedov spoke kaluar ngalawan proliferasi sponsor pausahaan tohan dina olahraga. [Image: Shutterstock.com]

“Leuwih goréng tibatan alkohol”

Tilas juara ringan UFC Khabib Nurmagomedov nyarios yén anjeunna moal nganggap pasangan sareng buku olahraga iraha waé.

Kami henteu peryogi bookmaker.”

“Kami ngagaduhan seueur sponsor anu saé damel sareng kami sareng ngayakeun acara sareng kami,” saur Nurmagomedov. “Urang teu kudu bookmaker a”.

“The Eagle” dikirimkeun vonis na sanggeus ditanya naha nu Eagle Fighting Championship (Eagle FC), hiji parusahaan promotion Rusia, teu digawekeun ku bookmaker nu. Khabib menyimpulkan yén gawé bareng operator kaulinan bakal leuwih goreng ti promosi alkohol.

Khabib Nurmagomedov sareng kapercayaanana

Sapanjang karirna, Nurmagomedov kacatet pikeun ngajaga resimen anu disiplin pisan. Anjeunna oge Muslim Sunni taat, sarta nurutkeun Quran, Muslim dilarang judi.

Sakali lalaki paling takwa dina octagon nu, Nurmagomedov yakin yén tohan boga potensi ngancurkeun nyawa.

“Alungan bet ngancurkeun sakabeh kulawarga,” ceuk Nurmagomedov. “Sabaraha jalma ngora anu angkat ka situsna, tetep sareng éta, sareng janten kecanduan?”

Sakabeh kulawarga ieu devastated ku eta. ”

“Sakabeh kulawarga ieu devastated ku eta. Anjeun terang pisan kumaha kuat kecanduan judi. Éta sami sareng kecanduan narkoba. Ieu bakal sarua lamun kuring Ngaiklan ubar di dieu. Judi sareng kecanduan narkoba dina tingkat anu sami pikeun kuring.

Juara anu nembe pensiunan ogé nyatakeun yén Eagle FC bakal terus selektif sareng mitra sareng fokusna.

“Urang nengetan jenis produk kami nyadiakeun keur panongton urang,” cenahna. “Hiji-hijina hal anu urang promosikeun nyaéta olahraga.”

“Kuring henteu hoyong jalma ningali urang ningali iklan alkohol atanapi tohan. Ieu penting pisan pikeun kuring. Abdi henteu hoyong jalma mendakan bookie tina ningali Eagle FC, teras angkat ka situsna sareng ngembangkeun kecanduan.

Sentimen ti bajoang séjén

Ucapan Nurmagomedov panganyarna echoed Tyson Fury, jawara heavyweight dunya dua kali, anu ceuk dina bulan Pebruari yén anjeunna moal bakal ngesahkeun partnerships atanapi iklan dina industri judi.

Amukan dirina boga sajarah panjang perjuangan méntal, kaasup depresi sarta alkohol, sarta geus outspoken ngeunaan épék kecanduan, malah saprak anjeunna pensiunan ti olahraga dina April.

Fury sorangan ogé gawé bareng jeung B2B judi supplier SBTech salaku duta brand

Bapana Fury, John, diangkat jadi duta brand ku freebets.com dina Maret. Fury sorangan ogé gawé bareng jeung supplier judi B2B SBTech salaku duta brand di ICE London tilu taun saméméh komentar na.

Nurmagomedov teu acan tampil dina ring ti saprak anjeunna ngalawan Justin Gaethje dina 24 Oktober 2020. Pertarunganna anu paling diawaskeun-sareng UFC-na nyaéta laga 2018 ngalawan prolific Conor McGregor, anu réngsé dina pasrah kaopat pikeun Rusia. Anjeunna gaduh catetan karir 29-0-0.

Nurmagomedov ogé gaduh dua misan, Abubakar sareng Umar, anu masih aktip dina UFC.

#Khabib #Nurmagomedov #Moal #Nyandak #Sponsor #Sportsbook

California GOP Nyandak Oposisi kana Proposisi 27

bandéra California

California Republicans ngalawan dalil 27 sarta perluasan tohan olahraga online. [Image: Shutterstock.com]

protés bipartisan

California Republicans bakal gabung Demokrat dina nentang dalil 27 jeung lampah olahraga tohan séjén.

ngagambarkeun bentuk beuki langka tina perjangjian bipartisan

Demokrat geus lawan olahraga pilihan tohan, utamana dalil 27, keur lila. Paralel sareng sisi anu nentang, politikus California nunjukkeun bentuk perjanjian bipartisan anu beuki jarang.

Pamilih bakal boga kasempetan pikeun mertimbangkeun salila pamilihan Nopémber nalika Proposisi 27 sarta inisiatif sarupa sejenna bakal dina kartu keur mere sora.

Debat Proposisi 27

The California GOP diungkabkeun posisi tohan olahraga na salaku bagian tina jurus lawang na on tujuh isu konci. Sikepna dina dalil 27, anu bakal ngabuka panto pikeun resapan luar tina pasar tohan, kabuktian pentingna.

Usul anu didebat pisan ogé bakal ngamungkinkeun urang California pikeun nempatkeun taruhan mobile sareng online.

Raksasa judi sapertos FanDuel, BetMGM, DraftKings, sareng anu sanésna ngadorong dalil 27. Upami disatujuan, aranjeunna bakal diidinan ngatur operasina di salah sahiji dua nagara judi panggedéna.

Baseball Liga Utama ogé nembe ngungkabkeun yén aranjeunna kuat ngadukung petikan Proposisi 27. Sanajan kitu, teu aya dukungan universal pikeun topik anu ngabagi.

Grup komunitas sareng usaha lokal ogé nentang naon anu aranjeunna karasa invasif.

Seueur suku pribumi California protés kana usulan éta kusabab sieun kaleungitan kadaulatanna. Salaku eta nangtung, aranjeunna ngadalikeun sagala operasi judi di nagara jeung bisa leungit bagian badag tina pasar. Grup komunitas sareng usaha lokal ogé nentang naon anu aranjeunna karasa invasif.

Di sisi séjén, loba grup teu satuju dina ni’mat dalil 26, nu bakal geus legalized tohan live. Locals bakal tiasa nempatkeun bets maranéhanana di casinos tribal-ngajalankeun sarta racetracks.

Sanajan kitu, nu Republicans California ogé ngalawan Proposisi 26. Demokrat, bari niatna nentang Proposisi 27, tetep nétral dina topik ieu.

Parobahan bentang

Perdebatan sareng padumukan ahir Proposisi 27 umumna bakal nangtukeun lintasan ékonomi sareng pasar nagara. Pikeun operator, California janten salah sahiji sumber pendapatan poténsi pangbadagna. Pikeun nagara, tohan olahraga bakal nyayogikeun panawaran booming anu sanés pikeun hiburan sajajalan.

Sanajan kitu, pamilih kudu lulus wasiat duanana pihak pikeun legalize eta.

Jessica Millan Patterson, Ketua Partai Republik California, nentang Proposisi 27 kusabab pangaruhna kana suku.

“Rojongan 27 ngalanggar janji dijieun ka California Asalna Amérika pikeun masihan aranjeunna hak daulat ka beroperasi kaulinan di California pikeun ngaronjatkeun kahirupan masarakat maranéhanana sakuliah nagara,”Cenah. “Urang ngarojong suku Californian sarta ngalawan Prop 27.”

perangna ngeunaan Proposisi 27 bakal janten “perang politik paling mahal taun ieu”

Sikep Republik éta kameunangan utama pikeun grup anti judi , nu mimiti succumb kana pangaruh grup dipikaresep jegud. The Wall Street Journal diprediksi awal taun ieu yén perangna leuwih Proposisi 27 bakal “perang pulitik paling mahal taun”.

Projections ti sungut panalungtikan Eilers & Krejcik kaulinan LLC ngira-ngira yén pasar tohan California bisa ngahasilkeun $ 3,57 milyar dina pendapatan lamun hirup jeung online judi legalized. Debat antukna bakal lirén nalika sora Nopémber datang.

#California #GOP #Nyandak #Oposisi #kana #Proposisi