Tag Archives: Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov Moal Nyandak Sponsor Sportsbook

Khabib Nurmagomedov

Urut juara UFC Khabib Nurmagomedov spoke kaluar ngalawan proliferasi sponsor pausahaan tohan dina olahraga. [Image: Shutterstock.com]

“Leuwih goréng tibatan alkohol”

Tilas juara ringan UFC Khabib Nurmagomedov nyarios yén anjeunna moal nganggap pasangan sareng buku olahraga iraha waé.

Kami henteu peryogi bookmaker.”

“Kami ngagaduhan seueur sponsor anu saé damel sareng kami sareng ngayakeun acara sareng kami,” saur Nurmagomedov. “Urang teu kudu bookmaker a”.

“The Eagle” dikirimkeun vonis na sanggeus ditanya naha nu Eagle Fighting Championship (Eagle FC), hiji parusahaan promotion Rusia, teu digawekeun ku bookmaker nu. Khabib menyimpulkan yén gawé bareng operator kaulinan bakal leuwih goreng ti promosi alkohol.

Khabib Nurmagomedov sareng kapercayaanana

Sapanjang karirna, Nurmagomedov kacatet pikeun ngajaga resimen anu disiplin pisan. Anjeunna oge Muslim Sunni taat, sarta nurutkeun Quran, Muslim dilarang judi.

Sakali lalaki paling takwa dina octagon nu, Nurmagomedov yakin yén tohan boga potensi ngancurkeun nyawa.

“Alungan bet ngancurkeun sakabeh kulawarga,” ceuk Nurmagomedov. “Sabaraha jalma ngora anu angkat ka situsna, tetep sareng éta, sareng janten kecanduan?”

Sakabeh kulawarga ieu devastated ku eta. ”

“Sakabeh kulawarga ieu devastated ku eta. Anjeun terang pisan kumaha kuat kecanduan judi. Éta sami sareng kecanduan narkoba. Ieu bakal sarua lamun kuring Ngaiklan ubar di dieu. Judi sareng kecanduan narkoba dina tingkat anu sami pikeun kuring.

Juara anu nembe pensiunan ogé nyatakeun yén Eagle FC bakal terus selektif sareng mitra sareng fokusna.

“Urang nengetan jenis produk kami nyadiakeun keur panongton urang,” cenahna. “Hiji-hijina hal anu urang promosikeun nyaéta olahraga.”

“Kuring henteu hoyong jalma ningali urang ningali iklan alkohol atanapi tohan. Ieu penting pisan pikeun kuring. Abdi henteu hoyong jalma mendakan bookie tina ningali Eagle FC, teras angkat ka situsna sareng ngembangkeun kecanduan.

Sentimen ti bajoang séjén

Ucapan Nurmagomedov panganyarna echoed Tyson Fury, jawara heavyweight dunya dua kali, anu ceuk dina bulan Pebruari yén anjeunna moal bakal ngesahkeun partnerships atanapi iklan dina industri judi.

Amukan dirina boga sajarah panjang perjuangan méntal, kaasup depresi sarta alkohol, sarta geus outspoken ngeunaan épék kecanduan, malah saprak anjeunna pensiunan ti olahraga dina April.

Fury sorangan ogé gawé bareng jeung B2B judi supplier SBTech salaku duta brand

Bapana Fury, John, diangkat jadi duta brand ku freebets.com dina Maret. Fury sorangan ogé gawé bareng jeung supplier judi B2B SBTech salaku duta brand di ICE London tilu taun saméméh komentar na.

Nurmagomedov teu acan tampil dina ring ti saprak anjeunna ngalawan Justin Gaethje dina 24 Oktober 2020. Pertarunganna anu paling diawaskeun-sareng UFC-na nyaéta laga 2018 ngalawan prolific Conor McGregor, anu réngsé dina pasrah kaopat pikeun Rusia. Anjeunna gaduh catetan karir 29-0-0.

Nurmagomedov ogé gaduh dua misan, Abubakar sareng Umar, anu masih aktip dina UFC.

#Khabib #Nurmagomedov #Moal #Nyandak #Sponsor #Sportsbook