Tag Archives: Nolak

Wynn Resorts Tujuan Pikeun Nolak Tuntutan Tukang Pijat

tanda Wynn Las Vegas

Wynn Resorts dipindahkeun ka nolak gugatan Filed ku therapist urut alleging sababaraha instansi tina kalakuan nu jahat seksual jeung narajang. [Image: Shutterstock.com]

Kasus pelecehan seksual

Pangacara ngawakilan Wynn Resorts Ltd. hoyong nampik gugatan anu diajukeun ku ahli terapi urut Wynn Resorts awal bulan ieu. A sidang geus dijadwalkeun pikeun Oktober.

Steve Wynn nungtut yén anjeunna ngawula salaku “panggero pembantu kelamin”.

Brenna Schrader, diwakilan ku pengacara Robert Eglet, Tracy Eglet, sareng Danielle Miller, ngajukeun gugatan dina 1 Séptémber di Clark County, Nevada. Schrader ngaklaim yén Wynn nyiptakeun sarta perpetuated lingkungan gawé mumusuhan taun sanggeus urut CEO Steve Wynn sued anjeunna pikeun ngawula ka salaku “pelayan seksual on panggero”.

Jumaah kamari, Wynn ngabales ku naroskeun ka Hakim Pangadilan Distrik Clark County Joanna Kishner pikeun ngaleungitkeun kasus éta. Utamana, kasus éta ngandung tuduhan anu sami sareng keluhan Pangadilan Distrik AS anu diajukeun dina taun 2019.

Wynn Resorts nampik informasi “katinggaleun jaman”.

Respon Wynn kana tuduhan éta ngagunakeun kecap anu seukeut pikeun malire keluhan Schrader. Tim hukum Wynn nyebatkeun kakurangan bukti anyar naha kasus éta teu aya.

“Keluhan ngagugat urang reaffirms Nevada (Perkosa jeung Koruptor dipangaruhan Organisasi) klaim nu geus mecat ku Kacamatan AS pikeun Kacamatan Nevada,” nurutkeun mosi 22-kaca. “Gantina narékahan pikeun ngarobih keluhan na atanapi banding ngalawan PHK, nu ngagugat ulang Filed … di pangadilan ieu lajeng nembongan neangan pers pikeun garner perhatian ka filing panganyarna na, saolah-olah eta ngandung klaim anyar atawa dugaan panganyarna. Éta henteu.”

Wynn Resorts engké ngarilis pernyataan ngeunaan perang légal lumangsung. Dina pernyataan éta, perusahaan ngaku keluhan Schrader, tapi nyatakeun yén éta parantos ditalungtik sareng henteu nyandak anu énggal kana méja.

gugatan umumna ngagambarkeun tuduhan sareng klaim anu dilakukeun ku Ibu. Schrader dina gugatan saméméhna “

“Wynn Resorts nembe sadar kana gugatan anu diajukeun ku Ms. Schrader ngalawan perusahaan sareng sababaraha urut karyawan na, “saur pernyataan éta. “Tuntutan umumna ngagambarkeun tuduhan sareng klaim anu dilakukeun ku Ibu. Schrader dina gugatan sateuacana ngalawan perusahaan anu sami sareng tilas karyawan langkung ti tilu taun ka pengker, anu seuseueurna parantos dipecat ku pengadilan distrik féderal.

“Dibikeun status ayeuna tina gugatan saméméhna, sarta tuduhan palsu tur tinggaleun jaman dikandung dina gugatan anyar, parusahaan milih pikeun ngabales geuwat ku requesting PHK,” pernyataan terus. “Wynn Resorts bakal membela diri dina ieu sareng sagala lampah nu nyoba nyieun parusahaan dinten ieu apal kaliwat”.

Balukar jeung parobahan

Gugatan Schrader asalna tina tuduhan ngalawan Steve Wynn, pangadeg perusahaan, anu maksa anjeunna mundur.

Saatos hiji panalungtikan, denda Komisi judi Nevada Wynn Resorts rékaman $ 20 juta pikeun kabiasaan pantes. Komisi kaulinan Massachusetts, nu oversees ngembangkeun kasino Wynn urang, ogé ditumpukeun denda ngalawan pausahaan.

anjeunna dugaan yén Wynn “trafficked” anjeunna ka tamu VIP anu harassed séksual anjeunna

Sanajan kitu, kasus anyar nu plaintiffs ‘nyadiakeun rinci salajengna ngeunaan acara nu Wynn disangka maksa anjeunna pikeun ilubiung. Salaku conto, anjeunna dituduh Wynn “trafficked” anjeunna ka tamu VIP anu pelecehan séksual anjeunna sababaraha kali ti 2016 nepi ka 2018. Steve Wynn nyatakeun yén anjeunna pernah harassed séksual Schrader atanapi saha wae.

Gugatan ogé nuduh Wynn Resorts pikeun nutupan sababaraha kasus serangan seksual ngalawan karyawan awéwé salami 30 taun ka pengker. Pausahaan ngaklaim yén, saprak Steve Wynn urang miang, “éta geus nyieun strides luar biasa dina reforming organisasi ngaliwatan dewan reshaped direksi, hiji tim eksekutif diropéa, kawijakan jeung latihan SDM anyar jeung program governance perusahaan-kelas dunya.”

Diantara parobihan anu sanés, perusahaan nambihan tujuh anggota dewan énggal sareng ngagentos lima anu parantos aya, ngadegkeun panitia patuh mandiri, sareng nyiptakeun pedoman énggal pikeun nganyahokeun sareng ngahukum kalakuan seksual anu jahat ngalawan karyawan sareng konsumén.

Wynn Resorts ogé diropéa kawijakan parusahaan na on kalakuan nu jahat seksual, seminar latihan diperlukeun tur dijieun sistem hukuman tougher.

#Wynn #Resorts #Tujuan #Pikeun #Nolak #Tuntutan #Tukang #Pijat

Espen Jorstad Nolak 3% Bursa Acara Utama sareng Teolog

raja saku

2022 Dunya Series Poker Juara Acara Utama Espen Jorstad geus nampik nyieun deal swap kalawan sasama pamuter poker profésional Alex Theologis. [Image: Shutterstock.com]

Kajadian Siprus ngajak posting

Pro poker Norwegia Espen Jorstad ngoleksi kameunangan anu ngahartikeun karir dina bulan Juli nalika anjeunna meunang 2022 World Series of Poker Acara Utama, nyandak hadiah $ 10 juta. Nanging, kameunangan éta nyababkeun kontroversi, sabab sasama pro Alex Theologian nyatakeun yén anjeunna sapuk pikeun swap sareng Jorstad anu kedahna masihan anjeunna 3% tina gaji anu ageung.

Jorstad nyerat ngeunaan kaayaan éta dina média sosial Senén, nyangking masalah éta ka masarakat saatos anjeunna nyarios yén aya anu henteu langsung ngancam anjeunna nalika di Siprus.

Numutkeun Jorstad, “saurang lalaki Irlandia anu jelas mabok” ngadeukeutan anjeunna nalika pertandingan poker di Siprus, nungtut anjeunna “mayarkeun artos éta.” Jorstad nyarios yén anjeunna ngajelaskeun kaayaan éta ka lalaki éta, anu ahirna angkat tanpa kajadian.

Theologians anu dijudulan $ 300.000 di winnings

Lamun dua lalaki sapuk pikeun swap, Theologian bakal dijudulan $300.000 dina winnings pre-pajeg. Jorstad sacara umum ngaku ngadamel seueur bursa WSOP sareng pamaén sanés, kalebet 14 perjanjian sapertos kitu dina Acara Utama:

Dina total, Jorstad nyebutkeun anjeunna disimpen ngeunaan 56% tina aksi na pikeun $ 10.000 meuli-di turnamén.

Taya bukti bursa

Sanajan kitu, bursa teu kaasup naon anu dimaksud Teologis. Dina tulisanna, Jorstad ngabagi pesen anu ditukeurkeun sareng Theologians, dimana bursa éta sakuduna muncul dina Poé 7 Acara Utama. Jorstad ahirna ngahontal tabel final Acara Utama salaku pamimpin chip.

“Btw swap urang 3% kan?” Teolog nyerat dina bursa Instagram. “Kuring ningali dina obrolan urang tapi kami henteu mastikeun sacara tulisan.”

“Teu aya anu nyerat ngeunaan urang swap,” jawab Jorstad. “Iraha / dimana urang ngalakukeun ieu?”

Dua lalaki sapuk yén maranéhna teu boga rékaman bursa.

Jorstad nyarios yén dua tepang di hotél Las Vegas pikeun ngabahas kaayaan éta. Dua lalaki sapuk yén maranéhna teu boga rékaman bursa. Jorstad nyatakeun yén anjeunna henteu émut kana perjanjian sapertos kitu, sanaos ahli teologi keukeuh yén perjanjian parantos aya. Numutkeun kana Jorstad, duaanna ngan ukur dua kali patepang, henteu kantos gaduh bursa sateuacanna, sareng ahli Theologian henteu émut naon waé nalika aranjeunna ngadamel perjanjian anu sakuduna.

Bari Jorstad nyebutkeun anjeunna yakin euweuh bursa lumangsung, anjeunna teu percanten Theologians acted dina iman goréng. Anjeunna oge nawiskeun pikeun nyapih kaayaan lamun komunitas poker panginten aya bisa jadi deal.

komunitas poker ngarojong Jorstad

Seueur pamaén poker ngaréspon kana kaayaan éta, sareng ampir sadayana sisi sareng Jorstad:

“Pribadi ngarasa anjeun teuing alus ka Alex dieu,” ceuk komentator poker Henry Kilbane dina reply kana Jorstad on Twitter. “Ieu nyerang kuring salaku jalma anu manipulatif pisan.”

Batur anu langkung saé ka Theologians, bari tetep satuju yén Jorstad leres:

“Kuring ragu saha waé di dieu anu ngalakukeun iman anu goréng,” tweeted Tony Dunst. “Dibikeun anjeun dijieun rékaman ditulis sadaya bursa sarta teu apal kana perjangjian, abdi teu nyangka anjeun ngahutang nanaon Alex”.

Jorstad ogé ngabagi pesen engké sareng Theologians, dimana pro Yunani online ngabagi kuciwa ku hasil tina pagunemanna.

“Kuring ngarasa pisan dihianat sareng kuciwa,” nyerat Theologian. “Palajaran pikeun diajar, kuring nyangka, henteu yakin kumaha anjeun tiasa bobo wengi sareng bahagia sareng diri anjeun, tapi hehehehe.”


#Espen #Jorstad #Nolak #Bursa #Acara #Utama #sareng #Teolog