Tag Archives: Ngeunaan

S1mple dina Debat Panas Sareng Hotel Malta Ngeunaan Kamar Kotor

S1

Pro gamer S1mple (gambar) parantos konflik sareng hotél Maltese ngeunaan keluhan anu dilakukeun ku akun Twitter na. [Image: Shutterstock.com]

Debat umum pisan

A tukang game pro populér geus ambek a hotél Malta ku criticizing standar kabersihan harta ka na 700.000+ pengikut Twitter.

Oleksandr Kostyliev Ukraina, dipikawanoh di kalangan kaulinan salaku S1mple, nembe cicing di Malta pikeun Liga Olahraga éléktronik (ESL) Usum 16 playoff Liga Pro. Minggu kamari, anjeunna angkat ka Twitter pikeun nyatakeun henteu satuju kana komunikasi sareng akomodasi liga, anu anjeunna anggap “sial:”

Di antara daptar keluhan ngeunaan sipat béntang-opat, S1mple tuduh anjeunna bangun kalawan sireum dina ranjang na, manggihan kapang dina tembok, sarta kapaksa ngaganti kamar. “Kuring ngan naroskeun ka ESL pikeun ngabéjaan staf anu komunikasi sareng hotél ieu pikeun hudang hotél ieu sareng ngalereskeun sadaya masalah éta,” tambah anjeunna.

tukang game nolak ngijinkeun staf beberesih ka kamarna

hotél moal turun tanpa gelut, kumaha oge. Tim manajemen na ngawartoskeun sumber warta lokal Lovin Malta yén aya saeutik bebeneran kana klaim S1mple urang. Nyatana, aranjeunna nyarios yén pamaén nolak ngijinkeun staf beberesih ka kamarna salami tilu minggu tetep.

Dua sisi carita

S1mple sareng hotél duanana nahan dua narasi anu béda pisan. Nyadiakeun bukti pikeun klaim sorangan, S1mple dibagikeun hiji gambar dina Twitter némbongkeun kapang deukeut sistem ventilasi dina tembok hotél na. Anjeunna ogé nyatakeun yén anjeunna henteu ngawadul dugi ka kaayaan kamar ganti ngaganggu anjeunna:

Salaku respon, manajemén hotél ceuk kamar teu ngandung kapang atawa sireum saméméh datangna S1mple urang. Éta ogé ngajelaskeun yén pamaén mimitina ngagaduhan dua kamar – hiji pikeun kaulinan sareng hiji pikeun hirup. Anjeunna réngsé nepi kudu pindah ti hiji sabab pamaén séjén geus dipesen anjeunna.

nempatkeun tanda ‘jangan ganggu’ dina panto

Salila tetep, staf hotél ngaku yén S1mple nyimpen tanda ‘ulah ganggu’ dina pantona pikeun nyegah beberesih, hartina maranéhna kudu ninggalkeun cadar anyar di luar kamar maranéhanana. Nalika staf tungtungna naroskeun pikeun ngabersihan kamar, S1mple kedah nyarios aranjeunna henteu lebet dina kaayaan naon waé.

Balik deui ka Twitter

Saatos réaksi hotél ka S1mple janten headline dina Senén, S1mple balik deui ka Twitter pikeun masihan tanggapanana. Salasa, anjeunna nyerat: “Isukan sadaya bohong anjeun bakal kakeunaan,” nambahan: “Upami ieu leres-leres ngaganggu anjeun, maka anjeun tungtungna kedah ngartos yén henteu sadayana bakal jempé ngeunaan lampah underhanded anjeun.” Engké poé éta anjeunna babagi kasimpulan basajan tina kaayaan:

Wakil presiden senior ékosistem kaulinan ESL, Ulrich ‘TheFlyingDJ’ Schulze ogé nyandak kana média sosial dina usaha pikeun ngajelaskeun kaayaan éta. Dina Reddit, Anjeunna ngajelaskeun yén, nalika S1mple dipindahkeun ka kamar hotél énggal upami dipénta, anjeunna ogé ngangkat keluhan na sateuacan ngahubungi staf ESL.

Ngalawan klaim S1mple ngeunaan kurangna komunikasi, Schulze negeskeun yén ESL gaduh “dialog aktif anu adil” sareng sadaya tim sareng pamaén na sareng henteu nampi keluhan ti saha waé anu cicing di hotél ngeunaan kapang. Anjeunna henteu ngonfirmasi naha anjeunna percaya kana klaim, tapi dikonfirmasi yén staf ESL damel sareng “standar luhur” hotél pikeun meunteun kumaha masalahna lumangsung.

VegasSlotsOnline News geus ngahubungan S1mple sarta manajemén hotél pikeun comment salajengna dina kaayaan.


#S1mple #dina #Debat #Panas #Sareng #Hotel #Malta #Ngeunaan #Kamar #Kotor

Analis Skeptic Ngeunaan California Olahraga tohan odds

Jalma milih

Sababaraha analis kaulinan ngarah teu nyangka yén ukuran legalisasi tohan olahraga California urang bakal meunang rojongan voter cukup dina bulan Nopémber. [Image: Shutterstock.com]

Pandangan pesimis

Bari rupa pamangku kapentingan optimistis ngeunaan kamungkinan olahraga légal tohan anjog di California pas, analis yakin yén sora 8 Nopember moal nyadiakeun kasempetan éta. Dua léngkah legalisasi tohan olahraga ngakibatkeun sora umum, duanana merlukeun 50% laju persetujuan pikeun persetujuan.

Analis ti firma konsultan industri judi Eilers & Krejcik Gaming ngaduga yén teu aya patarosan voting anu bakal nampi dukungan anu cekap. Pausahaan nembé ngaluarkeun laporan ngeunaan Proposisi 26 sareng Proposisi 27, anu nyatakeun yén: “Kakuatan politik sareng minat anu jero sareng anjing dina moro ieu…

pesen béda ti maranéhanana anu bersaing pikeun beroperasi dina pasar tohan

Analis masihan sagala rupa alesan pikeun pesimisme maranéhanana ngeunaan usaha legalisasi. Ieu kalebet pesen anu béda ti anu bersaing pikeun beroperasi di pasar tohan, ogé cara pamilih bakal nyanghareupan dua patarosan kartu suara, anu tiasa nyababkeun kabingungan.

Dua lampah béda

dalil 26, nu boga rojongan ti ampir dua belasan suku Californian, bakal ngidinan tohan ritel dina lagu lomba na casinos tribal. Ogé bakal ningali casinos tribal maturan roulette na craps kaulinan. dalil 27, Samentara éta, bakal mempermudah peluncuran tohan olahraga online, kalawan operator swasta bisa pasangan kalayan casinos tribal nawarkeun produk statewide.

Nepi ka ayeuna, rupa-rupa pamangku kapentingan geus ngumpulkeun $364 juta pikeun kampanye pikeun jeung ngalawan duanana propositions. Perangna pulitik dina jalur méakkeun leuwih ti sagala kampanye referendum sejenna dina sajarah California urang. Kalayan sababaraha bulan dugi ka sora, sigana jumlah anu diséépkeun pikeun kampanye ieu ngan ukur ningkat.

Ngobrol éksklusif ka VSO News anyar, spokeswoman pikeun No on dalil 27, Kathy Fairbanks, ceuk manehna yakin dalil 26 bakal lulus dina bulan Nopémber. “Nalika pamilih ngartos yen hiji jalma hirup sarta séjén online, aranjeunna jelas pisan bias nuju online judi ,”Cenah.

Patok luhur

Sanajan pesimis maranéhanana leuwih odds of tohan on ballots, analis Eilers & Krejcik prediksi tohan olahraga online bakal ngahasilkeun $ 2,8 miliar taunan di California. Samentara éta, buku olahraga ngan ukur ritel, bakal kéngingkeun $ 1,3 milyar, numutkeun analis.

tilu operator bakal ngadalikeun ngeunaan 70% pasar

Mun tohan olahraga online nampi persetujuan, Eilers & Krejcik yakin tilu operator bakal ngadalikeun sabudeureun 70% pasar – FanDuel, DraftKings na BetMGM. Operator ieu parantos sibuk ngajalankeun kampanye iklan di nagara éta ngaliwatan jaringan radio televisi sareng olahraga.

Pamirsa yakin yén waragad lisénsi pikeun operator sportsbook online tiasa saluhur $ 100 jutaan, hartina mung operator pangbadagna boga dana pikeun gabung pasar.

#Analis #Skeptic #Ngeunaan #California #Olahraga #tohan #odds

Keluhan Grup Ngeunaan Prakték Koléksi Data Sky Bet

logo Langit Bet dina smartphone

Langit bet dituduh mishandling informasi customer ku amal anu ngarugikeun judi . [Image: Shutterstock.com]

jelas judi

Grup kampanye Bersih Up judi ngajukeun keluhan sareng Kantor Komisaris Émbaran (ICO) pikeun ngalacak data palanggan dina Sky Bet.

dugaan “operasi pangolahan invasif” dina retrieving data

Keluhan éta nyatakeun “operasi pamrosésan invasif” dina nyandak data ti sémah sareng anggota anonim. Bersih Up judi ceuk ogé yén prosés kempelan aub “ilegal nyebar”.

Dumasarkeun kana Usaha iGaming, ICO masih dina tahap awal ngevaluasi kiriman. ICO ogé henteu ngungkabkeun naha penilaian ayeuna dumasar kana prosedur standar, atanapi naha aranjeunna mendakan bukti pikeun ngadukung klaim kampanye.

Tuduhan ngalawan Langit bet

The Clean Up judi keluhan sumping dina laporan commissioned saméméhna taun. Numutkeun grup, loba Sky Bet datang teu sadar kumaha data maranéhanana dilacak jeung dipaké.

Saatos ngupingkeun résponna, ngabersihkeun judi dipénta panalungtikan pinuh ku Sky Bet sareng prosesor data pihak katilu na.

Sky Bet dituduh ngarékam sareng ngirimkeun kagiatan sémah dina halaman wéb sareng nganggo alamat emailna pikeun kéngingkeun inpormasi browsing tambahan. Éta ogé disangka nyiptakeun propil kalayan inpormasi para nasabah ngeunaan metode interaksi anu dipikaresep sareng cara pikeun mamingan aranjeunna deui ka situs Sky Bet.

sababaraha kasus husus ngeunaan naon maranéhna nganggap kagiatan ngabahayakeun

Keluhan éta ogé nyorot sababaraha kasus khusus ngeunaan naon anu aranjeunna anggap kagiatan jahat.

Saterusna, bersih Up judi ceuk nu idin dibikeun ku nasabah ka Langit bet teu nerapkeun. Numutkeun keluhan éta, Sky Bet henteu nyayogikeun inpormasi anu cukup pikeun para nasabah pikeun masihan idin anu leres.

sajarah panjang

Masalah anu diwincik dina surat Judi Bersih sigana parantos lami sareng henteu énggal. Numutkeun surat éta, Sky Bet parantos logging unggal interaksi palanggan dina platformna sahenteuna sapuluh taun.

Langit tohan ogé geus datangna dina seuneu pikeun informasi cukup ngeunaan cookies, nu bisa ngalanggar aturan 6 tina Privasi sarta Peraturan Komunikasi éléktronik 2003. Datang ngan ditémbongkeun hiji “nampi” kotak sanggeus bewara ngeunaan cookie dirumuskeun.

aya loba pausahaan aub, jeung sababaraha teu didaptarkeun dina ICO

Bersih Up judi menyimpulkan ku nyebutkeun éta can écés nu processor éta penjahat utama dina dugaan palanggaran Sky Bet. Sanajan kitu, aranjeunna nyatakeun yén aya loba pausahaan aub, sarta sababaraha teu didaptarkeun dina ICO.

Bersih Up judi dipingpin ku 32 taun heubeul Matt Zarb-Misan anu ogé ko-ngadegkeun anti judi parusahaan software Gamban. Anjeunna sateuacana damel salaku juru carios politikus Inggris anu janten Pamimpin Oposisi sareng Pamimpin Partai Buruh ti 2015-20.

Sky Bet parantos didenda £ 1.17m ($ 1.41m) pikeun ngirim email promosi ka individu anu teu kalebet awal taun ieu.

#Keluhan #Grup #Ngeunaan #Prakték #Koléksi #Data #Sky #Bet