Tag Archives: ngéléhkeun

Grassroots Poker Hirup jeung Sehat sakumaha Jeffrey ngéléhkeun Goliath

Jeffrey éta lalaki panungtungan nangtung

Bulan kamari, Barcelona Estrellas peupeus catetan keur meuli langsung pangbadagna € 1.100 ($ 1.092) dina sajarah poker Éropa. Minggu kamari, édisi kasapuluh tina Grosvenor Goliath peupeus catetan keur turnamén poker live pangbadagna diayakeun di luar Las Vegas.

ngaleuwihan 10.583 pamilon endah pisan

Salaku lebu netep, Kyle Jeffrey éta lalaki panungtungan nangtung, sanggeus surpassed hiji luar biasa 10,583 entrants di luar biasa ieu £ 150 ($ 173) meuli-in meunang £ 200,000 ($ 230,236). Energized ku rel rowdy alus-natured, anjeunna ngéléhkeun sabangsa Lukas Cheslin dina skirmish pondok sanggeus tabel final pisan lila.

Bari aya loba duit di stake, Grosvenor pro Andy Hills nekenkeun aspék fun festival, nétélakeun VegasSlotsOnline News:

“Goliath sok hebat tapi taun ieu mangrupikeun anu pangsaéna – ngarecah rekor hadir dina sadaya acara, sareng suasanana saé sapertos anu kuring émut, sareng unggal pamaén kuring.geus ngobrol ngeunaan senang, meunang atawa eleh.

Glimpse na Hardcastle dina kandang meunangna urang

10,584 pamaén dina dalapan penerbangan awal diréduksi jadi ngan 1,075 pikeun Poé 2 dinten Saptu, opat di antarana nyaéta pro disponsoran Grosvenor Katie Swift, Euan McNicholas, Andy Hills sareng Jamie Nixon. Swift, anu runner-up dina acara di 2015, ogé spoke ka VSO News:

“Goliath mangrupikeun festival anu paling pikaresepeun dina sataun. Salian ti finish kadua, kuring geus cashed di unggal taun, kaasup nalika maén online salila taun COVID lockdown. Éta catetan anu kuring reueus pisan. Kalawan satelit unggulan dina préparasi hébat pikeun acara, babarengan jeung jadwal festival cemerlang nu nawarkeun acara pikeun nyocogkeun anggaran unggal pamuter poker urang, metot massa.

Abdi parantos ngarep-ngarep yén éta bakal langkung ageung sareng langkung saé usum panas payun!

Bagian tina pamutahiran éta acara Goliath Ladies, hosted ku Swift tur dimeunangkeun ku populér Unibet Poker kedutan streamer Emily Glaancy. Pamuter anu berbakat, rajin sareng rajin, anjeunna ngéléhkeun lapangan éntri 219 pikeun kéngingkeun £ 5,865 ($ 6,751) sareng korsi Acara Utama pikeun skor langsung anu pangsaéna.

Ogé dina taneuh winners éta rising béntang poker Jack Hardcastle anu fielded nu £ 1,000 ($ 1,151) mésér-in Grosvenor UK poker Tour (GUKPT) Acara Utama. Dianggap ku loba nu salah sahiji pamaén turnamén pangalusna di Inggris, ngéléhkeun widang 549 pikeun ngarekam kadua judulna GUKPT Main Acara, nambahan hiji neruskeun impressive nu ngawengku sababaraha Dunya Poker Tour judul na 888 judul.

Ending seru pikeun festival epik

Ngan 42 pamaén anu dugi ka Poé 3 dinten Minggu, sadayana ningali tempat kahiji dina struktur pembayaran anu tangguh. Pamimpin chip tadi poé éta Saied Yolmeh anu indung sadaya spin-up dina Poé 2, ti 19.800 (2,5 blinds badag sarta tumpukan shortest di rohangan) ka 15.350.000.

Yolmeh bakal ngahurungkeun kalungguhan éta kana penampilan final dina tabél, antukna nabrak kaluar dina tempat kagenep. Kalayan sésana 27 lalaki, David Reed anu lincah sareng katingalina teu tiasa dielehkeun dina posisi pole. Anjeunna masih dina korsi kotak nepi ka panungtungan waktu méja sakumaha Phil ‘The Tower’ Heald jeung Jay Harwood commented dina tungtung seru ka festival epik.

Georgescu Georgia, Charlie Tarimo, Reed, Cheslin jeung Jeffrey quintet maénkeun éta

Kalawan lima sésana, aya omongan deal a, tapi euweuh bisnis bisa sapuk jeung quintet of Georgescu Géorgia, Charlie Tarimo, Reed, Cheslin, sarta Jeffrey maénkeun éta. Moal lami deui sanggeus rundingan peupeus, Cheslin ngoleksi ganda-up, nyekel dina kalawan Kings versus Nines pikeun kalungguhan. Georgescu murag dina kalima, dituturkeun ku Reed anu balik ka tarung kalawan runtuyan saperti teu mirip double-up tapi pamustunganana bakal ragrag pondok dina kaopat.

Nalika Tarimo dileungitkeun dina tempat katilu, pamandangan disetél pikeun Jeffrey sareng Cheslin anu ngagaduhan éta langsung.

Panungtungan Table Finishing Posisi

1. Kyle Jeffrey £200.000 ($230.244)

2. Luke Cheslin £134,000 ($154,263)

3. Charlie Tarimo £89,120 ($102,596)

4. David Reed £60,960 ($70,178)

5. Georgescu Georgia £39,020 ($44,920)

6. Saied Yolmeh £26,820 ($30,875)

7. Young Seo Yoon £20,730 (23,865)

8. Gareth Cresswell £17,070 ($19,651)

9. Peter Norton £14,630 ($16,844)

poker hirup jeung ogé

Judul, piala tapi anu langkung penting £ 200,000 ($ 230,244) angkat ka Jeffrey anu nyarios ka Heald (anu ngarangkep Goliath MC) dina tungtungna:

“Duit téh ngarobah kahirupan. Abdi tiasa ngalakukeun pisan sareng éta. Abdi tiasaeuweuh ngantosan. Tapi kuringKuring bakal ngalakukeun leuwih poker , étanaon abdiAbdi milarian ka payun.

Goliath premiered di 2011 – nami janji widang raksasa. Éta henteu nguciwakeun sabab 1,765 pamaén sumping pikeun naon anu aya dina waktos turnamen utama. Saprak harita, eta geus tumuwuh leuwih taun, ngabuktikeun kaséhatan ékosistem poker di tingkat akar umbi.

Salila Poé penultimate taun, sora sora badag rang kaluar di kamar poker nalika diumumkeun yén hadiah kolam renang geus swelled ka £ 1 juta ($ 1,2 juta) pikeun kahiji kalina dina festival. Aya babak sejen tina keprok di mimiti Poé panungtungan 1 nalika jumlah pamilon meuntas 9.300 pikeun turnamén poker megatkeun catetan diayakeun di luar Las Vegas. A babak katilu tina keprok sumping engké dinten nalika jumlahna surpassed 10.000 – a milestone luar biasa dina sajarah poker Éropa.

Grassroots poker hirup jeung ogé.


#Grassroots #Poker #Hirup #jeung #Sehat #sakumaha #Jeffrey #ngéléhkeun #Goliath

$ 1,2m Bad ngéléhkeun Jackpot meunang pa Walungan kasino Pittsburgh

pamuter poker heubeul némbongkeun siram karajaan

pamaén poker di Rivers kasino Pittsburgh dibagikeun mangrupa catetan-megatkeun $ 1,2 juta goréng ngéléhkeun jackpot. [Image: Shutterstock.com]

Reuwas

Pamaén di Walungan kasino Pittsburgh geus pegat catetan keur pangbadagna ngéléhkeun jackpot ngéléhkeun salila kaulinan poker AS, kalawan total hadiah kolam renang leuwih $ 1,2 jutaan. Skor ageung pencét sakitar 16:15 dinten Kemis.

pecundang, dina hal ieu, nyaeta juara badag

Jackpot ngéléhkeun goréng dipicu nalika leungeun poker rengking pisan luhur dielehkeun ku leungeun hadé. Pecundang, dina hal ieu, mangrupakeun winners badag, sabab narima bagian singa tina duit jackpot.

Aya sababaraha aturan anu ngatur naon anu cocog salaku hit resmi anu goréng. Di Walungan, leungeun kalah kudu quad puluhan atawa hadé, duanana pamaén kudu make duanana kartu liang maranéhna, leungeun kudu indit ka showdown, kartu liang kudu dipasangkeun lamun leungeun (meunang atawa leungit) quad a, sarta dina sahenteuna opat pamaén kudu diurus kana leungeun. .

Lamun anjeun leungit, anjeun meunang

kaulinan poker pa $ 1- $ 3 Taya wates Texas Hold’em tabel. Salah sahiji pamaén dina tabél ditungtungan make quad Aces sarta dielehkeun ku batur kalawan flush karajaan. Pamaén anu leungit leungeun kalawan opat aces narima bagian singa tina jackpots ngéléhkeun goréng, nyandak imah cool $ 490,708.

Pamuter kalayan siram karajaan nampi pamayaran $ 368,029, sedengkeun genep pamaén anu ngurus kartu dina panangan meunang $ 61,338 unggal. Panungtungan waktos jackpot ketukan goréng dimeunangkeun di Rivers Casino Pittsburgh deui dina April 2021 nalika éta $ 149,417. Geus ningkat ti harita.

Ngawangkong ngeunaan ngéléhkeun catetan-megatkeun éta Walungan kasino Pittsburgh asisten umum manajer Andre Barnabei, anu ceuk éta “leres thrilling sarta berpotensi hirup-ngarobah pikeun kaulinan poker pikeun payouts dina laju ieu.”

Anjeunna nuluykeun ngomong yén kasino di pernah terang sabaraha luhur jackpot ngéléhkeun goréng bakal balik, nu nambihan ka pikagumbiraeun.

Megatkeun rekor saméméhna

Aturan distribution payout pa Walungan kasino Pittsburgh éta leungeun kalah meunang 40% tina jackpot nu, 30% mana kana leungeun unggul, sarta sésana jackpot dibagi sarua diantara pamaén séjén dina leungeun.

walungan kasino Pittsburgh boga 30 méja di kamar poker sarta nawarkeun rupa-rupa kaulinan tabel sarta mesin slot. Éta ogé gaduh hiji-hijina buku olahraga ritel anu dilisensikeun di Pittsburgh.

Sanggeus meunang rekor-megatkeun, jackpot ngéléhkeun goréng ayeuna geus ngareset. Catetan saméméhna meunang jackpot ngéléhkeun goréng dina kasino ieu patut leuwih $480.000, pencét deui dina 2017.

#12m #Bad #ngéléhkeun #Jackpot #meunang #Walungan #kasino #Pittsburgh