Tag Archives: ngamimitian

Jake Paul ngangkat $ 50M pikeun Olahraga Anyar tohan ngamimitian tohan

Jake Paul

Jake Paul nampi dana $ 50 juta pikeun Betr, perusahaan tohan olahraga anu anjeunna diadegkeun. [Image: Shutterstock.com]

Ngembangkeun pangwangunan

Sensasi Internét sareng petinju Jake Paul terjun kana dunya judi kalayan pengumuman panganyarna na: nyiptakeun platform tohan mikro.

Paul 25 taun ngungkabkeun dina Senén yén anjeunna sareng ahli industri Joey Levy parantos gawé bareng pikeun ngabentuk Betr. Kantor pusatna di Rajana, eta ngaklaim janten pasar munggaran mikro-fokus langsung-to-konsumen olahraga tohan outlet.

Paul sareng Levy nampi dana $ 50 juta sareng Travis Scott, Ezekiel Elliott, Richard Sherman, Dez Bryant sareng DeSean Jackson judulna daptar selebritis investor.

Difokuskeun bets mikro

Bagian tina perusahaan Betr bakal museur kana nyieun acara ceramah anyar, “BS w / Jake Paul,” hosted ku ko-pendiri sorangan. Anjeunna bakal gabung babaturan selebritis na sakuliah industri.

“Kuring henteu resep tohan olahraga dugi ka kuring diwanohkeun kana tohan mikro,” saur Paul, anu kadaptar presiden Betr. “Micro-tohan mangrupikeun TikTok-ifikasi tina tohan olahraga sareng kuring bungah pikeun ngabawa ka massa ngalangkungan Betr.”

tohan mikro nawarkeun pangalaman leuwih intim ti tohan tradisional

fokus parusahaan bakal on acara leutik dimaénkeun, kayaning naha lémparan salajengna bakal hit atawa lamun salajengna muter hiji lolos. Micro-tohan nawarkeun pangalaman leuwih intim ti tohan tradisional, nu sakitu legana dipuseurkeun kana hasil sakabéh.

Pangalaman Levy bakal mayar dividen dina hal ieu. Anjeunna mantuan kapanggih Simplebet, nu naratas téhnologi dipaké dina microbets.

Betr bakal nganggo téknologi Simplebet dina aplikasina pikeun ngaluncurkeun “dina minggu anu bakal datang.” Pamaké bakal tiasa ngaunduh aplikasi gratis di sadaya 50 nagara bagian, tapi ogé tiasa ngarep-ngarep yén jasa tohan artos nyata dina taun ieu.

Betr parantos kéngingkeun aksés ka sababaraha nagara bagian ngaliwatan “kemitraan berbasis ekuitas strategis anu bakal diumumkeun ku perusahaan dina waktos anu caket.”

Jake Paul, présidén anyar Betr

pangalaman Paul di dunya judi leuwih ti cukup pikeun tim Betr. Startup parantos nandatanganan Alex Ursa, baheulana FanDuel, sareng Mike Denevi, sateuacana tina Bleacher Report.

Tilu puluh hiji investor, kalebet selebriti anu parantos namina, ogé masihan $ 50 juta pikeun ngabantosan perusahaan. Kombinasi artos sareng pangakuan nami bakal penting pikeun kasuksésan jangka pondok sareng jangka panjang Betr.

Betr narima $ 30 juta dina Series A waragad dipingpin ku grup investasi Florida Funders saméméhna taun.

Jake Paul janten kawentar ti umur ngora. Rekening Vine anu populer pisan sareng saprak dileungitkeun ngabantosan anjeunna mimitina, sareng anjeunna engké bakal muncul dina Disney Channel.

Penghibur Amérika ogé ngagaduhan langkung ti 70 juta pengikut dina akun média sosialna, kalebet 20.4 juta palanggan YouTube. Nanging, anjeunna dihina kusabab kalakuan anu ngaganggu sareng kontroversial, kalebet serangan FBI di bumina sareng partisipasi dina penjarahan mall Arizona 2020.
Kalolobaan noise Paul ngajadikeun poé ieu asalna tina dunya olahraga tempur. Anjeunna aub dina alungan $ 1 juta jeung promoter Eddie Hearn, ngagero boss UFC Dana White pikeun pengobatan pejuang na, sarta bakal ngalawan Hasim Rahman Jr. on August 6 saméméh masalah serius ngarah ka pembatalan na.

#Jake #Paul #ngangkat #50M #pikeun #Olahraga #Anyar #tohan #ngamimitian #tohan