Tag Archives: Ngaluncurkeun

Kedutan pikeun ngaluncurkeun Percobaan Fitur Obrolan Anyar

Setélan PC streaming

Twitch disetel pikeun ékspérimén sareng fitur obrolan anyar anu ditingkatkeun salami opat minggu. [Image: Shutterstock.com]

Ngajalankeun kawates pikeun ayeuna

Twitch ngaluncurkeun fitur obrolan anu énggal, sami sareng pilihan streaming populér anu ditawarkeun ku YouTube. Ngan sajumlah saluran anu tiasa nawiskeun fitur énggal sareng éta ngan bakal sayogi pikeun waktos kawates, sabab Twitch hoyong ngevaluasi naha éta pantes janten permanén.

bakal ngajalankeun percobaan pikeun opat minggu, dimimitian dina ahir September

Platform streaming Amazon bakal ngajalankeun percobaan opat minggu, dimimitian dina ahir Séptémber. Moal aya pilihan obrolan anu luhur nalika ningali aliran dina alat sélulér.

Lima tingkat béda

Gagasan di balik obrolan anu luhur nyaéta yén pamirsa aliran bakal tiasa mayar pamayaran pikeun masihan prioritas pesenna dina obrolan aliran. Aya lima tingkat béda pikeun durasi obrolan. Durasi anu paling pondok nyaéta 30 detik kalayan biaya $5, sedengkeun durasi anu paling panjang nyaéta 2,5 menit kalayan biaya $100.

Twitch mangrupikeun platform streaming kaulinan pidéo anu paling populér di internét. Dina 2021, éta gaduh rata-rata jumlah pamirsa sakaligus 2.8 juta.

Sababaraha pemirsa bakal tiasa ngirim pesen obrolan anu luhur dina waktos anu sami. Dina kaayaan ieu, bakal aya antrian pesen anu dikelola ku moderator obrolan sareng streamer. Panyipta kontén bakal nampi 70% potongan pangmayaran obrolan anu ningkat saatos biaya sareng pajeg.

Loba parobahan

Twitch tiasa ngarobih panawaran pesen anu luhur salami periode uji pikeun ningali konfigurasi naon anu langkung saé. Dua posisi anu béda pikeun pesen anu luhur bakal diuji: di luhur obrolan sareng di handapeun pamuter pidéo.

aliran dilarang midangkeun kasino online unregulated

Aya sababaraha kontrovérsi kasohor anu ngalibetkeun platform Twitch dina sasih bulan, kalebet dorongan ku seueur panyipta pikeun ningkatkeun pangsa pendapatan 50/50 ayeuna ka 70/30 nawaran YouTube. Raksasa streaming ogé ngalarang aliran kaulinan kasino online anu teu diatur ku kasalempang dampak tina jinis aliran ieu pikeun pamirsa anu ngora sareng résiko.

Larangan éta sacara resmi bakal berlaku dina 18 Oktober. aliran nu patali judi geus jadi pohara populér dina platform nu, kalawan luhur judi streamers mindeng tohan jutaan dollar dina sési tunggal.

#Kedutan #pikeun #ngaluncurkeun #Percobaan #Fitur #Obrolan #Anyar

Maryland Ayeuna Bisa Ngaluncurkeun Tohan Olahraga Online di 2022

Jajaran jalma ngacungkeun jempol

Sportsbooks online ayeuna tiasa diluncurkeun di Maryland pas aranjeunna nampi lisénsi lengkep, tinimbang ngantosan tanggal peluncuran universal. [Image: Shutterstock.com]

Tanggal peluncuran beuki deukeut

Tohan olahraga online tiasa janten kanyataan dina 2022 di Maryland saatos Komisi Review Aplikasi Tohan Olahraga (SWARC) masihan payun pikeun persetujuan rolling lisénsi online.

kaputusan unanimous Kemis urang hartina sportsbooks online bakal tiasa buka hirup pas aranjeunna nampi persetujuan lisénsi pinuh, tinimbang kudu ngadagoan tanggal peluncuran universal.

peluncuran dina awal Désémber bisa carded

Saméméhna, ekspektasi éta yén sportsbook di Maryland moal nepi na ngajalankeun dugi taun hareup, tapi kaputusan SWARC ieu bisa ngahasilkeun peluncuran gancang-ti-harepan. Dugi ka ayeuna, tujuanana nyaéta pikeun buku olahraga anu dioperasikeun ku Super Bowl ku bulan Pebruari, tapi ayeuna sigana peluncuran dina awal Désémber tiasa dilaksanakeun.

Prosés aplikasi

SWARC nembe ngamimitian prosés aplikasi lisénsi tohan olahraga online. Saha waé anu hoyong kéngingkeun lisénsi kedah ngalebetkeun aplikasina ku 21 Oktober. SWRC bakal nyandak dugi ka 45 dinten kanggo ngira-ngira aplikasi.

Aya saloba 60 lisensi tohan olahraga online tur 30 lisénsi ritel up for cengkraman di Maryland.

Upami pihak nampi persetujuan, éta kedah ngaliwat période uji pikeun mastikeun yén sportsbook sapinuhna patuh kana peraturan nagara. Maryland Lottery and Games ogé kedah ningali demonstrasi anu suksés sateuacan platformna tiasa langsung.

Lila datang

Warga Maryland parantos ngantosan lami pikeun sportsbook diluncurkeun. Pamilih masihan dukungan pikeun legalisasi tohan olahraga dina bulan Nopémber 2020 sareng undang-undang éta ditandatanganan dina bulan Méi 2021. Gubernur Maryland Larry Hogan nyatakeun hanjelu ngeunaan reureuh.

lokasi séjén masih ngantosan persetujuan pikeun lisénsi ritel

Sportsbook ritel parantos beroperasi saprak Désémber. Ayeuna, aya genep fasilitas sapertos operasi dina kasino di. Sababaraha lokasi anu sanés masih ngantosan persetujuan pikeun lisénsi ritel, kalebet Washington FedEx Field sareng di Timmonium Racecourse.

Operator anu geus ngajalankeun sportsbooks ritel miharep éta prosés lisénsi online bisa gancangan, sabab geus ngaliwatan prosés vetting pikeun meunangkeun lisénsi ritel. Operator tohan olahraga utama sapertos FanDuel, DraftKings, Caesars, BetMGM, sareng Barstool sadayana diperkirakeun ngudag lisénsi online.

#Maryland #Ayeuna #Bisa #Ngaluncurkeun #Tohan #Olahraga #Online

Ohio Sportsbooks Ngaluncurkeun Tengah Peuting Dina 1 Januari 2023

Jam geus ngadeukeutan tengah peuting

Sportsbooks bakal tiasa hirup langsung pikeun kahiji kalina di Ohio tengah wengi dina 1 Januari 2023. [Image: Shutterstock.com]

Maneuh waktos ngamimitian

Ohio kasino Komisi Control geus ngungkabkeun yén ritel na sportsbooks online bakal ngawitan nampa bets pas jam pencét tengah wengi 1. Januari 2023. Regulator judi kaayaan ngumumkeun kali mimiti resmi pikeun pasar tohan légal Ohio dina rapat Rebo.

sakali balna darat di Times Square, kaulinan olahraga bisa dimimitian.”

Ohio kasino diréktur eksekutif Komisi Control Mateus Schuler ngécéskeun alesan balik peluncuran tengah wengi. Anjeunna ngadawuh: “Cara lumrah pikeun ngalakukeun ieu jelas pisan, éta pas bal lemahna di Times Square, kaulinan olahraga bisa dimimitian.”

Nyiapkeun pikeun peluncuran

Schuler ngungkabkeun yén régulator nampi 850 aplikasi lisénsi tohan saprak muka prosésna. Ngan 65 lisénsi nu up for cengkraman di Ohio, kalawan 40 diantarana ngawengku sportsbooks ritel na 25 sportsbooks online. Deadline pikeun lisénsi pamawa kulit kadua kadaluwarsa dina 15 Agustus.

pastikeun aranjeunna keletik sadaya kotak aturan

Saatos peluncuran tengah wengi, bettors Ohio bakal nempatkeun bets dina runtuyan kaulinan mangkok bal kuliah dijadwalkeun pikeun Poé Taun Anyar urang. Nanging, upami operator sareng pamilik hoyong ilubiung, aranjeunna kedah mastikeun yén aranjeunna centang sadaya kotak pangaturan sateuacan tanggal peluncuran.

Dina pasamoan Ohio kasino Komisi kontrol, wangsit lulugu perwira téhnologi jeung perwira kaulinan Chris Fleenor yén nagara éta bakal ngajalankeun hiji platform online dimana gamblers masalah bisa sukarela ngaluarkeun diri. Éta bakal langsung hirup sahenteuna sabulan sateuacan peluncuran buku olahraga.

Lila datang

Usaha pikeun ngawanohkeun olahraga tohan kana Ohio dimimitian dina 2018. Gubernur Ohio ditandatanganan resmi hukum olahraga tohan kana hukum dina bulan Désémber 2021. Sanajan kitu, drafting aturan jeung peraturan geus lila, kalawan otoritas kaayaan kiwari tungtungna dimimitian prosés. idin.

Nagara wates Ohio sapertos Virginia Kulon, Pennsylvania, Indiana, sareng Michigan parantos ngagaduhan buku olahraga.

Sigana yén sadaya operator sportsbook utama AS bakal milarian lisénsi Ohio. Kusabab éta nagara katujuh pangpadetna di bangsa jeung boga populasi vibrant fans olahraga, Ohio diperkirakeun boga pasar poténsi badag.

#Ohio #Sportsbooks #Ngaluncurkeun #Tengah #Peuting #Dina #Januari