Tag Archives: Ngalawan

IGT meunang gugatan ngalawan DOJ, Pamadegan Kawat Act 2018 Nixed

Hakim palu on laptop kalayan kartu maén, duit jeung chip poker

Pangadilan District AS Kacamatan Rhode Island geus maréntah dina ni’mat IGT di gugatan na ngalawan DOJ AS, confirming yén Kawat Act ukur ngajadikeun interstate olahraga online tohan ilegal. [Image: Shutterstock.com]

Industri judi online tiasa ngambekan

Industri judi online sigana deui dina sisi alus Interstate Kawat Act of 1961 (kawat Act). Pa Kemis, Pangadilan District AS pikeun Kacamatan Rhode Island maréntah dina ni’mat Game Téhnologi Internasional (IGT) dina gugatan parusahaan kaulinan urang ngalawan AS Jaksa Agung Merrick Garland jeung Departemen AS Kaadilan.

Damocles pedang hangs di IGT, usaha berpotensi picilakaeun

IGT ngajukeun gugatan na ngalawan DOJ dina bulan Nopémber 2021, nyatakeun yén pendapat ngeunaan Undang-undang Kawat anu dikaluarkeun ku Kantor Penasihat Hukum (OLC) Departemen Kehakiman dina 2018 nyababkeun perusahaan kedah ngalakukeun sumber daya (baca: artos) dina gugatan poténsial. , lamun pamaréntah nyandak tindakan hukum. . Éféktif pedang Damocles ngagantung dina IGT, usaha berpotensi dina resiko alatan interpretasi tina Kawat Act 2018.

Dina bulan Pebruari 2022, DOJ ngajukeun mosi pikeun ngabubarkeun, nyatakeun yén IGT “henteu masihan bukti anu cukup pikeun mastikeun klaimna yén aya ancaman gugatan” sareng yén Undang-undang Kawat henteu dilarapkeun kana jasa lotre sareng kasino dumasar tanah. nu ngawengku bulk bisnis IGT urang.

IGT miharep kaputusan definitif sarta meunang eta minggu ieu.

Pulitik, duit mangaruhan pendapat 2018

Kawat Act asalna ditulis pikeun nyegah interstate atawa olahraga asing tohan ngaliwatan komunikasi kawat salaku cara pikeun ngurangan kajahatan diatur. The kontrovérsi sabudeureun Kawat Act mimiti sabudeureun waktu booming poker online, dina dékade panungtungan. Sababaraha lawmakers – umumna ngalawan online judi – ngaku yen Kawat Act manglaku ka sadaya online judi , teu ngan olahraga tohan (dina titik ieu, internét dianggap “komunikasi kabel”, sanajan jelas teu aya dina 1961).

muka panto ka nagara-demi-nagara legalisasi online poker jeung kasino judi

Dina 2011, OLC, lajeng dina pamaréntahan Obama, ngaluarkeun pendapat dina respon kana dua lotteries kaayaan néangan ngajual tiket lotre online. pamadegan teh nya eta Kawat Act ngan manglaku ka tohan olahraga, nu muka panto ka legalisasi online poker jeung kasino judi kaayaan ku kaayaan, sanajan teu loba nagara ngalakukeun kitu.

Lajeng, dina 2018, OLC, ayeuna di handapeun Administrasi Trump, ngaluarkeun kejutan, pendapat dirévisi, ngabalikeun pamadegan 2011, waktos nyebutkeun Kawat Act manglaku ka sadaya judi online. Wall Street Journal engké dilaporkeun yén DOJ ieu ngadesek marios Kawat Act ku CEO Las Vegas Sands Sheldon Adelson, lawan pangkuatna nagara urang online judi sarta billionaire donor pulitik Republik.

The New Hampshire Lottery nuju jalan

Bari nanaon emerges bener tina pendapat 2018, kateupastian dibere hésé pikeun industri kaulinan. Dina bulan Pebruari 2019, Komisi Lotre New Hampshire (NHLC) ngajukeun gugatan ka DOJ teras Jaksa Agung Bill Barr, ngadesek Pangadilan Distrik AS pikeun Distrik New Hampshire pikeun ngaluarkeun pendapat OLC, sabab tiasa ngaruksak Komisi ka tune jutaan dollar per taun.

Dina Juni taun éta, Hakim Pangadilan Distrik AS Paul Barbadoro maréntah yén Kawat Act ngan lumaku pikeun tohan olahraga, sakumaha dibaca ku pamadegan OLC 2011. DOJ banding, tapi putusan Hakim Barbadoro ieu upheld.

Nu brings kami ka gugatan IGT, nu ieu Filed Nopémber panungtungan. Boh nu ayeuna Biden Administrasi atawa DOJ pernah sigana kabetot dina bade sanggeus sagala judi pausahaan, tapi IGT kudu nyaho pasti yén bisnis jelas. Ayeuna anjeunna terang éta sareng kaputusan sigana maéhan kateupastian UU Kawat sakali sareng sadayana.

#IGT #meunang #gugatan #ngalawan #DOJ #Pamadegan #Kawat #Act #Nixed

Pamaén Request Peta Ngalawan Data, judi Pausahaan

Fans maén bal Liverpool

Olahragawan éta nungtut langkung ti £ 400 juta ($ 468,2 juta) kanggo karusakan pikeun penjualan data pribadi. [Image: Shutterstock.com]

Wanci terus ngajalankeun

Ratusan atlit nuju ngalaksanakeun tindakan hukum ngalawan judi sareng perusahaan ngolah data ngeunaan panggunaan pamuter, pertandingan sareng inpormasi pelacak, per Atlétik.

terus ngagunakeun informasi dina resiko tina aksi tambahan

Surat tindakan dikirim ka perusahaan, masihan aranjeunna 28 dinten pikeun ngaréspon. Pausahaan bisa asup kana diskusi atawa neruskeun migunakeun informasi dina resiko tina aksi tambahan.

Atlit yakin yén pausahaan geus dipaké informasi maranéhanana tanpa idin jeung santunan.

Data jeung judi pausahaan handapeun seuneu

“Kartu Beureum Proyék” kabentuk dina 2020 kalayan janji bakal nyandak tindakan hukum ngalawan situs judi, pamekar video game, sareng perusahaan ngolah data. Grup ieu pilari pikeun mantuan pamaén cageur panghasilan unpaid sajauh genep taun ka tukang.

Data anu dikumpulkeun sareng dibagi ku perusahaan, kalebet ambang kardiovaskular sareng pola pernapasan, dianggap “data pribadi” sareng dijagi.

pamaén geus jadi frustasi jeung prakték parusahaan, nu maranéhna nganggap “wild west”

Sora-sora di balik hurup éta nyaéta pamaén bal di Liga Utama, Skotlandia Premiership, Liga Super Wanita, Liga Maén Bal Inggris sareng Liga Nasional. Pamaén ieu frustasi ku prakték perusahaan, anu aranjeunna dianggap salaku “kulon liar.”

Pamaén ogé frustasi kalayan ngalaporkeun data anu teu akurat. Pausahaan geus lulus dina ciri salah, kaasup jangkungna jeung etnis, mun pembeli.

Saterusna, pihak nu aggrieved frustasi ku jualan data kinerja. Contona, Liga Utama jeung Championship mindeng ngawas data GPS pikeun pamaén sarta wasit pikeun nganalisis kinerja, tapi informasi dijual pikeun mantuan pausahaan judi tanpa persetujuan atawa santunan.

Kakuatan pikeun pamaén

Pamaén maén bal awéwé sareng jangkrik nembé ngagabung pamaén maén bal lalaki dina daptar pésta anu badé males dendam. Aya moméntum tumuwuh nunjukkeun yén pamaén rugbi ogé bakal gabung gerakan.

milarian karusakan langkung ti £400 juta ($468.2 juta)

Dina total, aya leuwih ti 1.400 pamaén ayeuna jeung urut ngarojong proyék, sacara koléktif néangan leuwih £ 400 juta ($ 468.2 juta) dina karuksakan.

Dipimpin ku Russell Slade, ko-pangadeg Global Olahraga Data jeung Téhnologi Grup jeung urut palatih maén bal Inggris, grup hayang mawa kakuatan deui pamaén pikeun informasi sarta kamiripan maranéhna.

“Sigana pantes yén pausahaan anu nyieun jutaan babagi sababaraha sharing ieu kalawan jalma anu nyieun kabeungharan maranéhna,” ceuk Slade.

debat nambihan kana daptar masalah nu patali judi pohara penting anu kudu direngsekeun. bulan panungtungan ieu dilaporkeun yén tim Liga Premier anu poised a enact larangan dina iklan judi sorangan.

#Pamaén #Request #Peta #Ngalawan #Data #judi #Pausahaan

BGC Hayang Aksi Langsung Pikeun Ngalawan Naékna Harga Énergi

Harga BBM naek

BGC nyauran otoritas Inggris pikeun ngabantosan sektor judi dumasar tanah sareng naékna biaya énergi. [Image: Shutterstock.com]

Penting pikeun ékonomi

Déwan Tohan sareng Kaulinan Inggris (BGC) nyauran Perdana Menteri daérah salajengna pikeun ngajagi séktor luang sareng silaturahmi tina naékna harga énergi anu signifikan. Badan standar industri pikeun industri kaulinan sareng tohan anu diatur di Inggris ngaluarkeun siaran pers dina Senén anu ngajelaskeun masalahna pikeun casinos darat sareng toko tohan.

Ayeuna, aya sakitar 6.500 toko tohan sareng 121 casinos di Inggris. Éta mangrupikeun dunungan langsung tina 44,000 individu, sareng ngabantosan ngadukung 48,000 padamelan sanés. Numutkeun inohong BGC, bisnis nyumbang sabudeureun £ 4bn ($ 4.7bn) per taun kana ékonomi Inggris, kitu ogé nyadiakeun pajeg patut sabudeureun £ 2bn ($2.35m) taunan.

naékna harga énergi kira-kira 300%

Salah sahiji masalah pangbadagna BGC nyaéta viability toko tohan mandiri. Aya 537 perusahaan sapertos anu beroperasi di Inggris, padamelan langkung ti 2,700 urang. Salila lima taun katukang, langkung ti 200 toko tohan mandiri kedah ditutup. Salaku hasil tina krisis énergi di sakuliah dunya lumangsung, usaha geus kungsi nyanghareupan hiji rata dilaporkeun kanaékan harga énergi sabudeureun 300%.

Masalah urgent

Ngan minggu panungtungan, UK-fokus kasino jeung operator bingo réngking Grup outlined sabaraha biaya énergi dina taun finansial panganyarna na geus ngahontal £ 23 jutaan ($ 27 jutaan), £ 10 jutaan ($ 11,8 jutaan) leuwih ti taun saméméhna. Pausahaan ngira-ngira yén kalayan naékna harga énergi ayeuna, biaya pikeun taun kauangan salajengna tiasa ngahontal £46m ($54m).

bisa boga konsekuensi fatal.”

Commenting on krisis énergi, ceuk lulugu eksekutif BGC Michael Dugher biaya ngalakonan usaha pikeun operator judi dumasar tanah-naek éksponénsial. Anjeunna yakin upami otoritas Inggris henteu nyandak tindakan langsung yén naékna harga “tiasa gaduh dampak anu cilaka dina séktor silaturahmi sareng luang, kalebet nganiaya anggota kami.”

Dugher catetan anu casinos mangrupakeun bagian dasar tina sektor pariwisata sarta silaturahmi di kota sakuliah Inggris. Saatos perjuangan anu aya hubunganana sareng pandémik, usaha ieu ayeuna nuju nyanghareupan angin anu énggal

Loba karusuhan pulitik

Nalika politikus Inggris nyarankeun sababaraha ukuran pikeun ngabantosan pembayar pajak sareng usaha tina naékna harga énergi utama, aranjeunna henteu nyandak léngkah anu penting pikeun ngajagaan séktor luang sareng silaturahmi, numutkeun BGC. Badan éta nyarioskeun ieu khususna pikeun usaha nalika aranjeunna nyiapkeun usum usum tiis.

BGC ayeuna ngawakilan sakitar 95% tina bisnis kaulinan sareng tohan anu diatur di Inggris.

Alatan kaributan pulitik anu lumangsung di Inggris, teu mungkin aya kamajuan dina masalah ieu bakal datang dina mangsa nu bakal datang. Pilarian pikeun Perdana Mentri anyar malah geus dimaksudkan yén kertas bodas lila-tunggu on UK judi hukum geus ditunda sakali deui. Anggota parlemén ngarepkeun Perdana Menteri anyar bakal diumumkeun dina 5 Séptémber.

#BGC #Hayang #Aksi #Langsung #Pikeun #Ngalawan #Naékna #Harga #Énergi

Pokerstars na GGPoker Ngaronjatkeun Perang Ngalawan Fraudsters

Nempatkeun penjahat dina titincakan

Mitos ngadegna Olimpiade nyaéta carita Pelops, incu Zeus, ngayakeun édisi munggaran Olimpiade dina perayaan pamakaman mertuana anu ngéléhkeun Raja Oinomaos ti Pisa. Pelops bogoh ka putri Oinomaos, Hippodamia, tapi pikeun meunang kawin, anjeunna kedah ngéléhkeun Raja dina kontes kareta. Pelops meunang, tapi ngan sanggeus nyogok kusir Oinomaos pikeun ngaganti pin as perunggu tina chariot na ku hiji lilin, kukituna sabotaging lalampahan sarta ngabalukarkeun maotna.

Yunani percaya dina ngaran jeung shamed jalma anu curang

Salami aya olahraga, aya curang. Di Yunani kiwari, nu ngajajar loba jalan nu nuju ka stadion kuna, aya titincakan nu dipaké pikeun imah arca badag, lain pahlawan atletik, tapi penjahat olahraga. A jalan ugliness, Yunani dipercaya ngaran jeung humiliating jalma anu curang, jalma anu tarnished olahraga maranéhanana.

Sababaraha bisa disebutkeun naha exalt nu impostor, naha ngagedekeun amal maranéhanana dina seni? Sisi piala tanggal 490 SM ngagambarkeun pegulat ngegel jeung ngagoug panon lawanna bari wasit neunggeul anjeunna ku iteuk. Urang Yunani jelas percaya yén komisi artistik anu dipidangkeun sacara umum ieu bakal janten peringatan pikeun anu sanés, ngahalangan pikeun nyegah para charlatans sareng seniman penipu ngagentoskeun kaulinan.

Ujung gunung és

skandal selingkuh abound tur leuwih aya dina cakrawala sakumaha RTA (Bantuan Real Time), babagi kartu, ghosting sarta multi-akuntansi pasang aksi anceman existential mun online poker . Sababaraha di komunitas poker bisa jadi gering jeung bosen ngadangu ngeunaan ieu, tapi maranéhna kudu nyepetkeun belts korsi maranéhanana salaku urang ngan ningali ujung gunung es nu ayeuna.

Sababaraha situs poker utama gaduh seueur bukti. Kliénna ngandung parangkat lunak anu sami sareng spyware. Sakali anjeun unduh, aranjeunna terang naon program anu anjeun buka sareng ku data khusus anu aranjeunna tiasa kumpulkeun, gambar anu ngayakinkeun ngeunaan paripolah selingkuh tiasa dicét.

Dina konferensi pers 5. Juli GGPoker ngumumkeun formasi hiji Poker Integritas Board (PIC) pikeun mantuan merangan kaulinan unethical. Kirang ti opat minggu ti harita, dewan anu diwangun ku Jason Koon, Andrew Lichtenberger, Fedor Holz, Seth Davies, sareng Nick Petrangelo ayeuna parantos siap pikeun ngalungkeun palu dina sababaraha palaku anu berprofil tinggi.

Poker Integritas Board

Deui dina Séptémber 2020, pamaén online Jerman anu janten pamuter poker Fedor Kruse janten headline nalika batur-batur flatna niup kacapi ngeunaan ngagunakeun alat RTA anu katelah “mesin impian.” GGPoker tungtungna ngalarang anjeunna sareng nyita $ 250,000, sedengkeun situs sanésna ngabalikeun kasaimbangan sateuacan ngonci akunna.

Engké dina bulan anu sarua, GGPoker ngalarang sejen 40 rekening pikeun pamakéan RTA sarta ngaluarkeun warning final pikeun sejen 40 rekening. Dina total, operator nyita kira-kira $1.2 juta tina 13 akun anu diblokir:

Dina sababaraha bulan ayeuna, Ali Imsirovic, Jake Schindler, sareng Bryn Kenney sadayana dituduh selingkuh, nyababkeun seueur masarakat nyauran palaksanaan daptar hideung industri-lega. PIC pasti ngagambarkeun léngkah ka arah éta kalayan GGPoker ngarujuk kana yudikatif anu dipuseurkeun pamuter pikeun dua léngkah ahir prosés tilu léngkah na:

Detection – GGPoker’s security team flags suspicious behavior such as collusion, ghosting or bot play/use of RTA.
Review – Council members review the relevant hand histories, with the player or players remaining anonymous.
Ruling – Council members vote on the appropriate disciplinary action. The nature of that action will be determined by the severity of an offence ranging from warnings to a permanent GGPoker ban and the confiscation of funds. 

Ngajaga jalan poker beresih

Sigana ayeuna GGPoker leres-leres mikirkeun ide ieu nalika aranjeunna nandatanganan Koon dina Oktober 2021. Pamuter anu dikenal pikeun integritasna, ayana di Dewan nanggung beurat di masarakat. Numutkeun Koon, 1 Agustus nyaéta D-Day pikeun sababaraha cheaters anu langkung pikasieuneun.

Dina 12 Juli, Koon ngayakeun AMA (Ask Me Anything) dina Reddit dina topik PIC.

Koon teu bisa mairan dina individu husus, tapi ceuk nu GGPoker bakal babagi ngaran jalma nu Board geus ditantang jeung Series Dunya ngeunaan poker , Triton poker , raja kasino , poker Saatos Dark, tur hirup lianna pakait sareng eta. situs maranéhanana.

Koon ogé negeskeun yén anjeunna hoyong operator online anu sanés nuturkeun, nyarios “kami hoyong PIC janten inisiatif anu leres-leres industri,” nambahan yén tujuanana nyaéta “ngajaga jalan-jalan poker bersih.”

PokerStars chases scammers di eureun saharita

Ngajaga jalan poker bersih hartina nungkulan scammers duanana ampir sarta hirup, jadi éta alus yén GGPoker ngakuan kabutuhan konsistensi éta. Dina subjék anu sarua, eta sia noting yén Imsirovic na Schindler némbongkeun up maén EPT Monte Carlo dina April, tapi ahéngna dua ngan maén hiji acara di mimiti festival, ngarah loba curiga yén maranéhna engké ngalarang ku PokerStars.

unanimous dina anger maranéhanana yén cheaters dipikawanoh maén dina EPT Monte Carlo

Kruse ieu ogé nempo deukeut tempat di Monako, tapi pernah ilubiung dina turnamén a. Panginten anjeunna nuju liburan, atanapi panginten nasib anu sami. Naon urang tiasa pastikeun, kumaha oge, éta komunitas roller tinggi nyaeta vociferous sarta ampir unanimous di anger maranéhanana yén cheaters dipikawanoh maén dina EPT Monte Carlo na PokerStars diréaksikeun jeung kalakuan cucungah. Sababaraha klarifikasi bisa kapanggih dina 1. Juli blog PokerStars ditulis ku Kepala maranéhanana Integritas Game, Francis Lincoln. Dina éta, manéhna nulis:

“Saméméhna, pamaén tangtu anu dilarang pikeun kagiatan online maranéhanana ogé dibere beja yén maranéhna teu diwenangkeun maén dina acara live urang. Najan kitu, urang geus mutuskeun yén kawijakan henteu sakumaha komprehensif sakumaha kuduna … Urang digawé pikeun mastikeun yén sagala pamaén ngalarang tina PokerStars alesan integritas kaulinan moal ditarima maén dina salah sahiji acara live urang. Ieu bakal leres sanajan ngalanggar online maranéhanana teu bisa replicated di lingkungan hirup.

tightening Ieu prosés téh warta alus sabab ngajadikeun rasa yén lamun lampah pamuter urang saméméhna ngabalukarkeun akun PokerStars maranéhna ditutup alatan palanggaran integritas kaulinan, lajeng pamaén maén ngalawan aranjeunna teu kudu nyanghareupan éta dina PokerStars setting live. .

Naha GGPoker ngagaduhan otoritas moral?

Kalayan PIC, GGPoker parantos ngajantenkeun prosés integritas sareng kaamanan kaulinan langkung kuat sareng transparan, tapi sababaraha komunitas parantos ngritik ideu, nyatakeun yén éta mangrupikeun stunt publisitas. Kuring teu satuju pisan.

Urang tiasa leres-leres nunjukkeun pamakean sistem agén GG sareng daék nutup panon kana taun-taun pamakean VPN, parasaan sapertos ngarusak otoritas moralna, tapi ieu sanés kaayaan dimana kaulinan nguntungkeun tina “jalma di rumah kaca kedahna. ‘t jadi mentalitas.” maledog batu. Di payuneun éta, kasalahan GG peryogi panalungtikan, tapi ieu mangrupikeun masalah anu misah sareng anu leres-leres aya di sisi katuhu.

kritik sejen ditujukeun ngalawan PIC teh janjian Holz, boga Odin, nu breaker poker panggancangna dina pasaran. Di hiji sisi, anjeunna mangrupikeun pamaén elit anu pasti mumpuni pikeun nangtoskeun upami aya anu maén “saé teuing” sareng disangka. Di sisi séjén, éta jenis spoils misi lamun anggota dewan langsung kauntungan ti pamaén ngagunakeun kit nu bisa ngahasilkeun solusi GTO dina 20 detik. Waktos bakal ngabejaan naha ayana positif atawa négatif.

Hari hurup beureum?

Janten 1 Agustus janten dinten anu goréng pikeun komunitas poker? Mudah-mudahan. Poker geus miboga leuwih ti sababaraha apel goréng jeung lila teuing scammers bisa makmur, nyaho yén hal awon anu bisa lumangsung ka aranjeunna keur dilarang ku loka.

Prévalénsi selingkuh menyakiti sadayana poker ayeuna

Situs poker jelas bersaing saling sareng kuring ngartos kumaha nyayogikeun platform anu paling aman pikeun maén mangrupikeun titik jual. Masalahna nyaéta yén Prévalénsi selingkuh nganyenyerikeun sadayana poker ayeuna, janten kapentingan unggal perusahaan pikeun nempatkeun pananganana dina subjek khusus ieu.

Ngabéréskeun masalah ieu ngabutuhkeun pendekatan sareng koordinasi anu terintegrasi sabab seueur situs mendakan pas sareng hukum ngamungkinkeun. Ti whistleblower ka tim kaamanan, ti Poker Integritas Boards ka huluna Game Integritas, ti pamaén poker pikeun média poker, stopping nu scammers bakal nyandak hiji desa.

Kawas Yunani Kuna, hayu urang ngawangun jalan urang sorangan kagliness, humiliating sarta Ngahindarkeun jalma anu tarnish kaulinan hébat urang.


#Pokerstars #GGPoker #Ngaronjatkeun #Perang #Ngalawan #Fraudsters