Tag Archives: ngajalankeun

NFL Stock Market Style Mojo App ngajalankeun di New Jersey

logo olahraga mojo

Mojo, aplikasi tohan olahraga anyar anu ngalacak pamaén sapertos saham, diluncurkeun Senén. [Image: Shutterstock.com]

Mojo pencét pasar

Mojo, aplikasi pelacak data olahraga anu didamel ku Alex Rodriguez, parantos diluncurkeun di New Jersey.

pamaén diatur skor dumasar kana stats aranjeunna diperkirakeun earn

Aplikasi ieu nuturkeun antarmuka anu sami sareng aplikasi dagang saham, kalayan pamaén di skor dumasar kana statistik anu dipiharep bakal dimeunangkeun. Nilai turun naek gumantung kana kinerja, pintonan tim, sarta variabel confounding séjén.

Mojo parantos ngangkat langkung ti $ 100 juta berkat Rodriguez, Pamilik Minnesota Timberwolves Marc Lore, sareng téknologi Bart Stein sareng Vinit Bharara.

Puluhan taun produk

Sanaos Mojo nembé diluncurkeun dina Senén, éta parantos janten proyék mangpuluh-puluh taun, numutkeun kapamilikanana.

Dina ahir taun 1990-an, Lore sareng Bharara nyiptakeun “The Pit,” anu janten pusat gaya pasar saham pikeun kartu olahraga dagang. Proyék ieu pamustunganana dijual ka Topps di 2001 pikeun $ 5,7 juta.

“Kami panginten éta bakal saé pikeun peminat olahraga sapopoe upami aranjeunna tiasa investasi di atlit sapertos saham – kumaha upami urang tiasa nyiptakeun anu kami sebut pasar saham olahraga,” saur Bharara dina wawancara. “Teruskeun gancang 20 taun saatosna sareng Marc nyauran kuring, sareng anjeunna nyarios, ‘Ideu ieu kami parantos lami, ideu pasar saham olahraga ieu, urang kedah ngalakukeun deui. Urang kudu ngalakukeun cara nu bener.’”

versi langkung modern tina tohan jangka panjang

Mojo dibéré lisénsi Komisi kaulinan New Jersey saméméh asupna panganyarna na kana pasar. Pajabat ngajelaskeun éta salaku versi anu langkung modéren tina tohan jangka panjang, sareng patok pamuter mangrupikeun pananda pikeun ngalacak taruhan. Pausahaan boga rencana saharita rék dilegakeun ka salapan nagara bagian sejen tur hoyong lagu sejenna olahraga dina database na.

Dina Maret, Mojo ngumumkeun dana $ 75 juta Series A anu dipimpin ku Thrive Capital, perusahaan investasi pikeun perusahaan téknologi. Tambahan $ 25 juta parantos diangkat ti saprak éta, kalayan kontribusi ti Asosiasi Pamaén NFL (NFLPA), Chris Rock, sareng Gary Vaynerchuk, sareng anu sanésna.

“Kami ningali kasempetan anu hadé pikeun Mojo pikeun ngarobih fandom olahraga ku cara ngadeukeutkeun fans ka pamaén anu aranjeunna kenal sareng dipikacinta,” saur presiden NFLPA Steve Scebelo dina hiji pernyataan.

Diversifikasi pasar

The uniqueness of Mojo mangrupa conto sejen tina kamajuan lumangsung di dunya tohan olahraga. Baheula dina sasih, platform micro-tohan Jake Paul Betr ngaluncurkeun aplikasi gratis-to-muter, dimana pangguna museurkeun kana acara kaulinan leutik tinimbang hasil skala ageung.

Hiji aplikasi katelah “Juice Reel” ogé geus miboga notoriety pikeun pendekatan -na pikeun nyukcruk tur aggregating data tohan, sahingga pamaén pikeun manggihan garis nguntungkeun kalayan gampang.

Sanajan kitu, aya precedent négatip nu looms leuwih Mojo jeung tim jegud na. Dina 2021, platform tohan maén bal anu katelah “Indéks Football,” anu ogé ngamungkinkeun pamaén dilacak sapertos pilihan saham, runtuh, nyésakeun $ 125.4 juta artos nasabahna dina résiko.

“[Mojo] mangrupa salah sahiji tantangan pangbadagna Kuring geus kungsi digawé dina karir mah,” ceuk Stein. “Anjeun peryogi modal, anjeun peryogi téknik, anjeun peryogi jalma, sareng anjeun kedah gaduh waktos pikeun dasarna sareng lengket kana sagala aturan éta.”

#NFL #Stock #Market #Style #Mojo #App #ngajalankeun #Jersey

BetMGM na Arizona Cardinals ngajalankeun Retail Sportsbook

Logo Arizona Cardinals dina bal bodas

BetMGM sareng Arizona Cardinals parantos ngaluncurkeun buku olahraga ritel munggaran dina stadion NFL. [Image: Shutterstock.com]

buku olahraga anyar seru

BetMGM sareng Arizona Cardinals parantos suksés ngaluncurkeun buku olahraga munggaran dina stadion NFL, pas dina usum anyar. Fasilitas mandiri di Stadion State Farm bakal dibuka pikeun umum jam 9 énjing Minggu sateuacan Cardinals ngalawan Kepala Kota Kansas dina pertandingan reguler mimiti usum 2022-2023. Upacara motong pita lumangsung dina Kemis, sareng Gubernur Arizona Doug Ducey diantara anu hadir.

ngawengku dua lanté sarta 17.000 méter pasagi, caters nepi ka 500 jalma

BetMGM Sportsbook ngawengku dua lanté sarta 17.000 alun-alun, porsi up 500 jalma. Éta ngandung kios tohan sareng jandela dagang, sareng 38 layar sareng pilihan tuangeun / inuman. Sportsbooks beroperasi teu ukur dina poé patandingan, tapi dina sagala poé dina saminggu. Fasilitas ieu ogé dilengkepan pikeun ngayakeun rupa-rupa acara, kalebet konsér musik sareng acara komedi.

Jinis hiburan anyar pikeun fans

Diomongkeun ngeunaan bubuka BetMGM Sportsbook di Stadion State Farm nyaéta CEO BetMGM Adam Greenblatt anu nyarios: “The BetMGM Sportsbook di Stadion State Farm mangrupikeun salah sahiji tambahan anu paling revolusioner anu ditingali ku stadion NFL dina sababaraha dasawarsa sareng henteu sapertos naon waé anu dipendakan ku peminat. dinten kaulinan.. .”

Anjeunna yakin yén BetMGM na Cardinals babagi hiji visi umum pikeun manggihan cara anyar pikeun ngahibur fans.

BetMGM mangrupakeun joint venture antara MGM Resorts International sarta basis UK judi group Entain. Cai mibanda tohan olahraga, kasino online tur operasi poker sakuliah AS.

Pamilik Arizona Cardinals Michael Bidwill nyarioskeun kareueus janten tim NFL munggaran anu nawiskeun tohan olahraga ritel ka peminat dina situs. Anjeunna yakin panawaran anyar masihan tim “kasempetan pikeun kalibet fans ayeuna jeung poténsial sapanjang taun dina cara senang, entertaining jeung tanggung jawab”.

Tim NFL séjén ngalakukeun gerakan anu sami

BetMGM geus boga hiji sportsbook online tur ngajalankeun di Arizona. Ngaluncurkeun panawaran ieu dina Séptémber 2021 sareng dimungkinkeun berkat gawé bareng pamawa sareng Cardinals. Masing-masing tim olahraga profésional utama nagara sareng tempatna tiasa pasangan sareng operator tohan olahraga online.

Salian hubungan na jeung Cardinals, BetMGM ogé partnerships kalawan loba tim olahraga utama lianna di AS, kaasup Kansas City Chiefs, anu maénkeun Cardinals dina Minggu. Aya rencana ku tim NFL séjén pikeun ngembangkeun ogé sportsbooks ritel di kampung halaman maranéhanana. FanDuel sareng Komandan Washington damel dina proyék sapertos kitu, sapertos Baltimore Ravens sareng Caesars Entertainment.

#BetMGM #Arizona #Cardinals #ngajalankeun #Retail #Sportsbook

Jake Paul Betr Micro tohan Company ngajalankeun F2P App

platform Micro-tohan Betr dibuka aplikasi kahijina dina Kemis, dimimitian ku bebas muter pending persetujuan pangaturan pikeun duit nyata tohan. [Image: Shutterstock.com]

Teu acan aya taruhan artos nyata…

Platform tohan mikro Jake Paul Betr ngaluncurkeun aplikasi mobile gratis-to-muter di Amérika Serikat dina Kemis.

museurkeun kana acara leutik dimaénkeun, kayaning lamun lémparan salajengna nyaéta bal atawa bat a

Paul sareng ko-pangadeg Joey Levy masih ngantosan persetujuan pangaturan sareng lisénsi pikeun proyék pangénggalna sateuacan aranjeunna sacara resmi tiasa nampi taruhan. Aplikasi ieu museurkeun kana acara kaulinan leutik, sapertos lémparan salajengna nyaéta bal atanapi pencét, atanapi pertandingan salajengna nyaéta lumpat atanapi pass.

aplikasi nu geus sadia pikeun diundeur dina sakabéh 50 nagara bagian, dimana pamaké bisa risiko koin nu bisa disilihtukeurkeun pikeun hadiah nyata. Pausahaan catetan anu tohan duit nyata bakal sadia pas, sanggeus hiji aplikasi panganyarna pikeun lisénsi tohan Ohio.

Betr ngarasakeun peluncuran suksés

Betr diluncurkeun bulan kamari berkat dana $ 50 juta ti béntang sapertos Travis Scott, Ezekiel Elliott, sareng Richard Sherman. platform nu janji nyadiakeun hiji pangalaman leuwih intim pikeun bettors kasual anu bisa jadi teu wawuh jeung atawa kabetot dina tohan dina hasil skala badag.

Paul ngajelaskeun dirina minangka jalma anu ditarik kana judi olahraga kusabab mikro-bets, anu anjeunna ningali salaku léngkah salajengna dina sumebarna usaha hiburan.

microbetting nyaéta TikTok-ifikasi tina tohan olahraga”

“Kuring henteu resep tohan olahraga dugi ka kuring diwanohkeun kana tohan mikro,” saur Paul saatos bubuka Betr. “Micro-tohan mangrupikeun TikTok-ifikasi tina tohan olahraga sareng kuring bungah pikeun ngabawa ka massa ngalangkungan Betr.”

Ayeuna, aplikasi Betr masihan pangguna kasempetan pikeun ngalaman naon anu dilakukeun ku Paul nalika anjeunna resep kana tohan olahraga.

Levy, anu kadaptar salaku lulugu eksekutif Betr, teu tiasa ngandung pikagumbiraeun nalika peluncuran aplikasi.

“Kami bungah ngumumkeun peluncuran aplikasi Betr ayeuna,” saur Levy Kemis. “Kami ningali pangalaman maén gratis ieu salaku platform pendaptaran sareng onboarding pikeun ngamimitian kéngingkeun pangguna anu dicampur sareng tutorial interaktif pikeun masa depan tohan olahraga.”

Kami yakin yén pangalaman anu dileupaskeun ayeuna masihan gambaran ngeunaan masa depan tohan olahraga di AS.

“Sanaos ieu mangrupikeun vérsi awal anu bakal janten langkung saé dina waktosna, kami yakin yén pangalaman anu dileupaskeun ayeuna masihan pandangan kana masa depan tohan olahraga di AS – fokus kana gratifikasi instan pikeun tohan anu dikirimkeun dina pangalaman pangguna anu sederhana sareng intuitif. . yén saha waé tiasa mikaresep, sanaos aranjeunna henteu pernah bet dina olahraga sateuacana.”

Pangaruh ko-pangadeg Jake Paul

Henteu aya rahasia yén tohan olahraga mangrupikeun topik anu paling panas dina dunya hiburan ayeuna. profil na geus jadi badag yén sanajan sakola luhur dilarapkeun pikeun lisensi tohan.

Betr nembe diasupkeun kana partnership kalawan Aula basis Ohio of Inohong Resort & Company jeung ngarencanakeun pikeun nambahkeun leuwih mitra pikeun tim na, pikeun mantuan ngajalankeun hirup jeung online platform tohan duit nyata na.

Betr ogé pasti meunang leuwih perhatian alatan kagiatan co-pangadeg sarta présidén parusahaan, Jake Paul. The 25 taun heubeul nembe ngumumkeun tarung jeung urut jawara UFC Anderson Silva, gelut nu anjeunna favorit tapi gancang murag kana status underdog.

Renaissance Paul salaku penghibur dimimitian dina platform babagi video Vine, dimekarkeun pikeun appearances dina Disney Channel, sarta ayeuna revolves lolobana sabudeureun platform média sosial jeung karir tinju na. Ayeuna, anjeunna boga kasempetan pikeun ngadominasi séktor séjén kalawan Betr, hiji platform inovatif anu nargétkeun wewengkon neglected di komunitas tohan.

#Jake #Paul #Betr #Micro #tohan #Company #ngajalankeun #F2P #App

FanDuel ngajalankeun FanDuel TV fokus kana tohan olahraga

Kulawarga surak bari latihan dina TV

FanDuel sacara resmi ngumumkeun peluncuran FanDuel TV, anu bakal nyiarkeun olahraga langsung sareng kontén anu aya hubunganana sareng taruhan. [Image: Shutterstock.com]

proyék anyar seru

FanDuel Group parantos ngumumkeun peluncuran FanDuel TV. Operator tohan olahraga anu unggul dina Kemis ngungkabkeun rencanana pikeun ngajantenkeun jaringan sareng jalan dina bulan Séptémber. FanDuel TV bakal janten jaringan televisi kabel linier anu disebarkeun sacara lega; perusahaan ogé ngaluncurkeun platform over-the-top (OTT) anu disebut FanDuel +.

ngarencanakeun nawiskeun langkung seueur program olahraga langsung tibatan jaringan anu ayeuna di AS

Nalika éta hirup bulan hareup, panawaran ieu bakal dikhususkeun pikeun nyayogikeun kontén olahraga anu aya hubunganana sareng acara olahraga langsung. FanDuel parantos ngaku yén aranjeunna ngarencanakeun nawiskeun langkung seueur program olahraga langsung tibatan jaringan anu ayeuna aya di AS.

Pausahaan ogé ngumumkeun yén Kay Adams ngiringan peran utama dina jaringan, ngayakeun acara langsung isuk unggal Senén dugi ka Jumaah. Adams sateuacan éta Wilujeng Enjing Football host dina Network NFL. Acara bakal disiarkeun ti studio di Los Angeles; bakal aya rupa tamu jeung karakter muncul dina acara.

Rupa-rupa kapribadian

Numutkeun kana siaran pers anu ngumumkeun FanDuel TV, tokoh média olahraga anu kasohor sareng tilas pamaén NFL Pat McAfee sareng timnya bakal ngahasilkeun kontén asli pikeun jaringan éta. McAfee nandatanganan deal dilaporkeun kalawan FanDuel dina bulan Désémber pikeun $ 120 juta leuwih opat taun.

Bill Simmons ‘The Ringer Network, salah sahiji budaya pop panggedéna di internet sareng jaringan digital olahraga sareng podcast, ogé bakal nyayogikeun kontén pikeun FanDuel TV. Program séjén dina ménu kalebet acara analisa tohan olahraga Langkung seueur cara pikeun meunang jeung rupa-rupa eusi ti ahli balap kuda, salian loba aksi balap kuda live.

FanDuel TV mecenghul ti Jaringan TVG. Kiwari dimungkinkeun mangrupakeun salah sahiji pamingpin dina program balap kuda pikeun abad saparapat panungtungan.

FanDuel TV ngagaduhan hak pikeun nyiarkeun aksi langsung tina pertandingan baskét internasional sapertos Liga Baskét Nasional Australia, ogé liga nasional Jerman, Perancis sareng Cina. Tujuan utama FanDuel TV nyaéta pikeun nunjukkeun langkung seueur olahraga langsung tibatan jaringan AS anu sanés.

Hoyong ngadominasi rohangan eusi tohan olahraga

Saha waé anu gaduh akun sareng buku olahraga FanDuel, buku balapan, olahraga fantasi sapopoé, atanapi platform kasino online tiasa ngaunduh FanDuel + gratis.

FanDuel dipiboga ku grup judi Flutter Hiburan basis Irlandia ngarah. FanDuel Group dilaporkeun ngagaduhan sakitar 17 juta palanggan di Amérika Serikat dina sababaraha vertikal.

.

Ngomongkeun ngeunaan peluncuran FanDuel TV, lulugu perwira komersil FanDuel Mike Raffensperger nyarios: “FanDuel TV mangrupikeun jaringan munggaran anu dirancang pikeun pemirsa nonton kalayan teleponna dina panangan.”

Anjeunna nambahan yén tujuan FanDuel TV nyaéta nyebrang eusi olahraga interaktif sareng langsung.

#FanDuel #ngajalankeun #FanDuel #fokus #kana #tohan #olahraga

Kansas Sportsbooks Ayeuna tiasa ngajalankeun on 1. September

01 Séptémber visual

tohan olahraga Kansas bakal ngajalankeun on 1. September sanggeus parobahan gancang ti anggota DPRD. [Image: Shutterstock.com]

Reuwas anu saé

Pajabat Kansas kaget seueur jalma saatos ngungkabkeun yén buku olahraga bakal tiasa diluncurkeun dina 1 September.

Baheula minggu ieu, sigana buku olahraga Kansas henteu ngagaduhan kasempetan pikeun hirup sateuacan mimiti usum NFL dina 8 Séptémber, tapi garis waktos énggal bakal mastikeun Kansans tiasa bet dina pertandingan munggaran.

Peluncuran lengkep resmi bakal dilaksanakeun dina 8 Séptémber

Gubernur Kansas Laura Kelly ngumumkeun Kemis yén sportsbooks ritel di opat casinos kaayaan-dioperasikeun bakal muka via peluncuran lemes 1. September, bari sportsbooks online ogé bakal hirup dina tanggal anu sarua. Upami sadayana saluyu sareng rencana, peluncuran lengkep resmi bakal dilaksanakeun dina 8 Séptémber.

Operator siap-siap

Opat casinos Kansas diatur pikeun sportsbooks ritel kaasup Boot Hill Kasino & Resort, Kansas Pameuntasan Kasino & Hotél, Hollywood Kasino jeung Kansas Star Kasino. Unggal kasino tiasa pasangan nepi ka tilu operator sportsbook online.

Sajumlah sportsbooks online ogé siap diluncurkeun dina 1 Séptémber. Daptar éta kalebet FanDuel, DraftKings, Caesars, Barstool Sports, sareng BetMGM. Operator ieu nampi lisénsi samentawis sataun dumasar kana catetan lagu di nagara-nagara sanés.

casinos tribal ogé ayeuna dina hungkul jeung nagara bagian ngeunaan asupna sorangan kana tohan olahraga. Lamun suku narima persetujuan pamaréntah pikeun tawaran tohan, aranjeunna bakal tiasa ngajalankeun pas maranéhna bisa meunang sportsbook maranéhanana nepi na ngajalankeun.

Commenting on pentingna rolling kaluar tohan, ceuk Gubernur Kelly: “Legalizing tohan olahraga mangrupakeun leyuran wijaksana nu ngaheéat duit Kansas di Kansas jeung nyorong acara olahraga bisnis, casinos, réstoran jeung tempat hiburan lianna.” Anjeunna neraskeun hatur nuhun ka sadaya mitra masing-masing anu parantos ngabantosan ngaluncurkeun buku olahraga dina waktosna pikeun usum maén bal.

Pamulihan gancang

Upami peluncuran éta saluyu sareng rencana, Kansas parantos nunjukkeun ka nagara-nagara sanés kumaha éta dilakukeun nalika bet bet gancang. Anggota parlemén teu lami kanggo nyatujuan pasar pikeun diluncurkeun. Gubernur Kelly ngan ukur nandatanganan undang-undang dina Méi, sareng undang-undang éta sacara resmi janten undang-undang dina 1 Juli. Kansas Balap jeung Komisi kaulinan geus sibuk finalizing perda pikeun sektor tohan olahraga, kalayan bantuan lotre Kansas.

Ieu diperkirakeun yén revenues pajeg taunan di Kansas ti tohan olahraga bakal $ 10 jutaan, kalawan laju pajeg pikeun revenues buku olahraga ritel na online diatur dina 10%.

Waktu turnaround gancang di Kansas leuwih hade dibandingkeun sababaraha nagara bagian séjén. Contona, leuwih ti 455 poé geus kaliwat saprak Gubernur Maryland Larry Hogan nandatanganan bil legalizing tohan online; sportsbooks masih teu hirup.

The saméméhna catetan waktos turnaround pikeun kaayaan hiji Iowa, nu dibuka sportsbook a 95 poé sanggeus hukum narima dibagikeun pinuh na. Kansas aya dina jalur pikeun ngéléhkeun catetan éta sakitar 74 dinten.

#Kansas #Sportsbooks #Ayeuna #tiasa #ngajalankeun #September