Tag Archives: Ngadeukeutan

MGM Ngadeukeutan LeoVegas Panyandakan Alih salaku Shareholder OK deal

tanda MGM

Mayoritas shareholders LeoVegas geus sapuk pikeun ngajual ka MGM dina deal patut kira $604 juta. [Image: Shutterstock.com]

Kabayang obah

MGM Resorts International beuki ngadeukeutan mésér raksasa kaulinan Swedia LeoVegas. Dina sora minggu ieu, 96% pemegang saham LeoVegas nampi tawaran tender umum SEK61 ($5.71) per saham.

nampi persetujuan pangaturan ahir bulan kamari

MGM munggaran dicoo pikeun LeoVegas dina Méi taun ieu, nalika eta ditawarkeun ngeunaan $ 607 juta pikeun 100% stake di pausahaan. Nilai totalna parantos turun sakitar $3 juta ti saprak éta. Pausahaan kasino AS ceuk eta bakal ngagunakeun tunai aya pikeun ngabiayaan deal, nu narima persetujuan pangaturan ahir bulan panungtungan.

Sanaos 96% pemegang saham LeoVegas parantos nyatujuan penjualan, sésa investor dugi ka 14 Séptémber ogé nampi tawaran tender. Pihak-pihak anu kalibet ngaharepkeun pakampungan dimimitian sakitar 22 Séptémber.

Hornbuckle ngaréaksikeun

CEO sareng présidén MGM Bill Hornbuckle ngajelaskeun nampi persetujuan pemegang saham salaku “tonggak utama” pikeun perusahaan nalika ngudag strategi pertumbuhanana. “Kami ngarepkeun ngabagéakeun tim LeoVegas sareng bungah pikeun ngamimitian damel sareng aranjeunna pikeun ngembangkeun bisnis kaulinan digital global,” saur CEO.

Salaku bagian tina Panyandakan Alih ku, MGM ngarencanakeun pikeun gabung tim manajemen brand Swedia, babarengan jeung platform na kurban produk. Ieu ngawengku casinos online tur olahraga tohan kurban luar AS, kalawan MGM saméméhna nyatakeun niat na rék dilegakeun ayana di pasar Éropa.

LeoVegas ngalaporkeun pendapatan € 394m ($ 395.4m) pikeun taun kauangan tungtung 30 Juni 2022. Numutkeun MGM, tingkat pertumbuhan taunan sanyawa LeoVegas ti 2017 ka 2021 nyaéta 16%.

padagang?

Nalika tawaran pangambilalihan MGM tiasa janten warta anu saé pikeun sabagéan ageung pemegang saham, éta ogé nyababkeun panyilidikan kana perdagangan insider di Swedia.

batur bocor tawaran MGM pikeun pausahaan

Otoritas Kajahatan Ékonomi Swedia ngadamel kunjungan anu teu diumumkeun ka markas LeoVegas dina bulan Juni salaku bagian tina panalungtikanana. ramatloka warta Swedia DI ngusulkeun yén batur bocor tawaran MGM pikeun parusahaan dina usaha pikeun naékkeun harga, najan lulugu LeoVegas Per Norman disangka ngalawan rumor.

Teu aya karyawan LeoVegas anu dituduh salah dina panyelidikan sareng perusahaan nyarios yén éta “sapenuhna ngabantosan” otoritas.

#MGM #Ngadeukeutan #LeoVegas #Panyandakan #Alih #salaku #Shareholder #deal