Tag Archives: ngabalukarkeun

Pamilihan Brazil kamungkinan ngabalukarkeun judi peluncuran reureuh

Pen jeung duit tunai leuwih bandéra Brazil

Masa depan pasar judi Brasil bakal ditunda deui nalika pamilihan présidén nagara nuju babak kadua dina ahir Oktober. [Image: Shutterstock.com]

Sabar ngantosan

Masa depan pasar judi sareng tohan olahraga anu caket pisan di Brazil ayeuna aya di tukangeun nalika nagara ngurus pamilihan Oktober.

milih sisihkan nepi ka Oktober geus kaliwat

Panitia législatif di Kamar Deputies sareng Sénat ngahontal kasapukan awal taun ieu, katingalina ngeureunkeun perdebatan anu dimimitian dina 2018. Dua tagihan dilacak gancang ka Présidén Jair Bolsonaro sareng harepan yén anjeunna bakal asup kana hukum, anjeunna milih. pikeun nyingkirkeun aranjeunna dugi ka Oktober, sareng iklim politik nagara parantos stabil.

Dua RUU éta masih ditangguhkeun sareng bakal diserahkeun ka Présidén deui saatos pamilihan.

Nyangkut dina limbo

Bolsonaro parantos ngamankeun sababaraha kameunangan dina kotak suara, ngalegaan ekspektasi sareng nyegah Luiz Inacio Lula da Silva tina ngamankeun kameunangan langsung, sahingga maksa sora babak kadua. Brazil ngagaduhan démokrasi kaopat panggedéna di dunya, sareng dampak pamilihan bakal gaduh dampak anu ageung henteu paduli kumaha tungtungna.

Sanajan Bolsonaro némbongkeun kuat, inohong nonjol dina industri judi teu kabetot atawa reuwas ku move pikeun ngagantungkeun hukum judi.

“Percanten ka abdi … ieu urusan pisan Brasil,” ceuk FBM Digital Systems, cabangna grup LatAm FBM Gaming, CEO sarta asli Brasil Roberto Regianini. “[Brazil] nuturkeun[s] teu aya hikmah konvensional dina pendekatan pikeun ngaluncurkeun.

Masalah anu sanés anu disanghareupan ku pamaréntah Brasil nyaéta kurangna kajelasan ngeunaan arah mana anu kedah ditempuh. Sakumaha anu ditunjukkeun ku Regianini, ngan kusabab dua kerangka parantos disatujuan sanés hartosna duanana bakal dikuatkeun-sanaos upami hiji kerangka sapuk, henteu écés mana anu langkung dipikaresep dugi ka ayeuna.

Aya ogé prihatin yén telat salajengna tiasa gaduh dampak anu signifikan. Numutkeun Andreas Bardun, CEO sarta pangadeg KTO Grup, grup kaulinan kalayan kantor di Asia, Éropa jeung Amérika Latin, Brazil kudu meta geuwat.

Perda kedah didamel dina opat taun, atanapi kongres kedah ngamimitian deui prosésna.

“Kaayaan anu diterapkeun pikeun duanana tagihan nyatakeun yén perda kedah dilaksanakeun dina waktos opat taun, atanapi kongres kedah ngamimitian deui prosésna,” saur Bardun. “Kami leres-leres henteu tiasa nampi hasil éta.”

Bardun ogé dicatet yén pakampungan kahareup judi di hudang pamilihan divisive éta “dihindari” tapi bakal ditarima salaku kajahatan perlu lamun eta ngarah ka panerapan anyar.

kahareup judi di Brazil

Brazil nangtung pikeun mangtaun kaunggulan badag lamun éta hasil dina meunang rencana -na pikeun maen judi leuwih garis finish. Salaku disebutkeun tadi, eta boga démokrasi pangbadagna kaopat, kitu ogé GDP pangluhurna kasalapan, sarta bisa ngartikeun ulang judi di wewengkon.

“Kuring teu nyangka lawmakers ngartos kasempetan pikeun pasar judi online reshape Brazil,” ceuk Bardun. “Ieu kudu diolah salaku industri lengkep anyar nu bisa nyadiakeun anyar, jobs-mayar tinggi di layanan palanggan, téhnologi, pangmayaran jeung intelijen bisnis … Ieu naon kampanye politikus hayang aranjeunna ngomong, sarta eta kudu nganteurkeun.”

Transisi ka jaman anyar nu Bardun spoke ngeunaan bakal butuh sababaraha waktu. Sanajan loba nagara anu gearing up tohan Piala Dunya nuju tungtung Nopémber, kalawan Brazil odds paporit meunang leuwih Kylian Mbappe jeung Perancis, kritik sieun yén Brazil moal di tempat pikeun nyieun lingkungan judi stabil.

kami bakal nyarankeun anggota parlemén pikeun difokuskeun peluncuran Q1 taun hareup “

“A Qatar [World Cup] peluncuran sigana moal datang, “saur Regianini. “Kami bakal nyarankeun MPs fokus kana launching Q1 taun hareup, kalawan waktu pikeun minuhan sagala lisénsi diperlukeun tur sarat pangaturan”.

Nagara ieu parantos ngalaman tinjauan pangaturan ngeunaan kerjasama antara buku olahraga, tim olahraga sareng panyadia média. Mindahkeun ieu didorong ku perhatian ti Sekretariat Nacional do Consumidor (SENACON), ditarjamahkeun salaku Sekretariat Konsumen Nasional, yén poéna disatujuan tanpa persetujuan féderal ti sponsor tohan olahraga. Ku alatan éta, rezim pamaréntah salajengna ogé bakal nyanghareupan masalah ieu.

Pamilihan umum Brazil dimimitian dina 2 Oktober sareng dugi ka 30 Oktober, nalika présidén anyar, wakil presiden sareng kongres nasional bakal diresmikeun.

#Pamilihan #Brazil #kamungkinan #ngabalukarkeun #judi #peluncuran #reureuh

Masalah téhnologis ngabalukarkeun pembatalan turnamén PokerStars

Papan hiber nunjukkeun penerbangan dibatalkeun

pamaén PokerStars ditinggalkeun annoyed sanggeus kasusah teknis ngarah ka pembatalan turnamén dina Minggu. [Image: Shutterstock.com]

hit badag

kasusah teknis dina PokerStars ngarah ka pembatalan turnamén dina Minggu. Sababaraha acara parantos dijalankeun nalika PokerStars ngungkabkeun yén éta réngsé sadayana tindakan dinten éta.

salah sahiji Minggu pangsibukna tina platform poker online di 2022

Kajadian aktif mimitina kudu reureuh 90 menit saméméh colokan ditarik. Aya loba antisipasi pikeun Minggu loba turnamén, kalawan loba Dunya Online poker Championship (WCOOP) acara dijadwalkeun. Éta diatur janten salah sahiji platform poker online anu paling sibuk dina Minggu di 2022.

Sanaos panyabab pasti tina kasusah téknis masih henteu dipikanyaho umum, sababaraha pamaén parantos ngalaman seueur masalah, kalebet kacilakaan parangkat lunak. Aya seueur pamaén anu ageung, bahkan Duta PokerStars, anu dipangaruhan ku pembatalan éta. Henteu écés naha éta serangan éksternal atanapi sababaraha jinis gagal internal.

Métode santunan béda

Nalika ngumumkeun pembatalan massa, PokerStars dipasang tilu métode santunan béda dipaké gumantung kana status turnamén dina waktu terminasi. “Mulangkeun” pilihan mulih pamuter ka beuli aslina tur waragad turnamén.

pilihan sejen disebut “Roll maju (Taya Player di Duit)”Jeung lumangsung bari turnamén lumangsung, tapi teu acan ngahontal duit. Kabéh pamaén meunang fee Éntri maranéhna balik, bari satengah tina hadiah pool disebarkeun sarua diantara pamaén masih dina turnamén. Satengah séjén dibagi proporsional gumantung kana count chip pamuter urang ayeuna dina waktu pembatalan.

Pilihan santunan ahir disebut “Roll Forward (Pamaén dina Duit).” Kalawan metoda ieu, pamaén meunang ngabalikeun duit fee turnamén, pamaén anu masih hirup dina turnamén narima “hadiah minimum teu dileler dina waktu pembatalan”, jeung sesa hadiah kolam renang disebarkeun dumasar kana jumlah chip.

Pamuter teu senang

Aya geus euweuh komunikasi ku PokerStars ngeunaan rescheduling acara Minggu urang. Dina tonggong warta ngeunaan pembatalan turnamén, loba pamaén PokerStars nyandak ka Twitter pikeun curhat hanjelu maranéhna:

PokerStars sanés hiji-hijina platform poker online anu gaduh kasusah téknis anu ngaganggu acara-acara ageung sareng éta moal janten anu terakhir. Seueur platform utama parantos diserang serangan panolakan jasa (DDoS) anu disebarkeun salami mangtaun-taun anu maksa aranjeunna offline. Batur ngagaduhan kasusah internal anu nyababkeun pareum.


#Masalah #téhnologis #ngabalukarkeun #pembatalan #turnamén #PokerStars

Dahareun gancang ngabalukarkeun ruksakna cai di Las Vegas kasino

Tanda Awas di hareupeun downpout

banjir kilat pencét Las Vegas dina Kemis wengi, ngabalukarkeun karuksakan cai signifikan kana sababaraha casinos Jalur. [Image: Shutterstock.com]

Hujan teu biasa

Usum panas di Las Vegas teu acan kumaha deui, sabab banjir kilat parantos narajang kota dina sababaraha minggu katukang. Loba casinos sarta hotél ditinggalkeun pikeun nungkulan dampak, kalawan banjir signifikan infiltrating rupa sipat.

Dina Kemis wengi, sababaraha casinos Las Vegas Jalur ngalaman karuksakan cai signifikan. Seueur jalma ngeposkeun pidéo dina média sosial anu nunjukkeun tingkat karusakan:

kasino nyoba nungkulan karuksakan

Kusabab cuaca goréng, Las Vegas National Weather Service ngaluarkeun peringatan caah kilat valid ngaliwatan Jumaah di 12:15. Sababaraha sipat nu kawentar di Las Vegas Jalur kapangaruhan, kaasup Caesars Istana jeung Planét Hollywood.

cai asup ngaliwatan sirah sprinkler

Di Caesars Palace, pidéo nunjukkeun cai banjir ngocor kana salah sahiji réstoran jero ruangan harta éta, ngahalangan tuangeun. Cai asup ngaliwatan sirah sprinkler diposisikan dina siling harta. Konsumén hariwang yén siling sawaréh ambruk kusabab seueur cai anu asup.

Planét Hollywood ngeusi tingkat cai anu signifikan, anu nyababkeun karusakan parah. Hujan kacida gedéna dina mangsa banjir bandang nepi ka jalma-jalma bieu teu bisa nempo harta di peuntas jalan.

Langkung seueur masalah anu berpotensi di jalan

Sajaba ti karuksakan cai di casinos sarta hotél, kota ogé geus kungsi nungkulan outages listrik. Langkung ti 17,000 urang samentawis teu aya listrik. Duanana panumpang asup sareng kaluar di Bandara Internasional Harry Reid caket dieu ogé kedah ngalaman telat.

Supir di jalan nalika hujan kudu eureun alatan masalah visibilitas jeung jalan ngeusi cai caah. Warga lokal Sean Sable nyarios yén anjeunna henteu ningali deui hujan dina genep taun na cicing di kota.

Sigana bakal aya deui masalah di jalan. Anjog forecaster ti Las Vegas Nasional Service Cuaca Chris Outler ngawartoskeun média wewengkon bisa ningali hujan leuwih sabtu minggu teh. Ngomongkeun naon anu diarepkeun jalma, anjeunna nyarios: “Aya kasempetan unggal dinten. Ayeuna, hujan geus ngagampangkeun sakuliah lebak, tapi lolobana poé, utamana dina soré jeung sore, urang boga ngeunaan 30% kasempetan pikeun Las Vegas “.

#Dahareun #gancang #ngabalukarkeun #ruksakna #cai #Las #Vegas #kasino