Tag Archives: NFL

NFL Stock Market Style Mojo App ngajalankeun di New Jersey

logo olahraga mojo

Mojo, aplikasi tohan olahraga anyar anu ngalacak pamaén sapertos saham, diluncurkeun Senén. [Image: Shutterstock.com]

Mojo pencét pasar

Mojo, aplikasi pelacak data olahraga anu didamel ku Alex Rodriguez, parantos diluncurkeun di New Jersey.

pamaén diatur skor dumasar kana stats aranjeunna diperkirakeun earn

Aplikasi ieu nuturkeun antarmuka anu sami sareng aplikasi dagang saham, kalayan pamaén di skor dumasar kana statistik anu dipiharep bakal dimeunangkeun. Nilai turun naek gumantung kana kinerja, pintonan tim, sarta variabel confounding séjén.

Mojo parantos ngangkat langkung ti $ 100 juta berkat Rodriguez, Pamilik Minnesota Timberwolves Marc Lore, sareng téknologi Bart Stein sareng Vinit Bharara.

Puluhan taun produk

Sanaos Mojo nembé diluncurkeun dina Senén, éta parantos janten proyék mangpuluh-puluh taun, numutkeun kapamilikanana.

Dina ahir taun 1990-an, Lore sareng Bharara nyiptakeun “The Pit,” anu janten pusat gaya pasar saham pikeun kartu olahraga dagang. Proyék ieu pamustunganana dijual ka Topps di 2001 pikeun $ 5,7 juta.

“Kami panginten éta bakal saé pikeun peminat olahraga sapopoe upami aranjeunna tiasa investasi di atlit sapertos saham – kumaha upami urang tiasa nyiptakeun anu kami sebut pasar saham olahraga,” saur Bharara dina wawancara. “Teruskeun gancang 20 taun saatosna sareng Marc nyauran kuring, sareng anjeunna nyarios, ‘Ideu ieu kami parantos lami, ideu pasar saham olahraga ieu, urang kedah ngalakukeun deui. Urang kudu ngalakukeun cara nu bener.’”

versi langkung modern tina tohan jangka panjang

Mojo dibéré lisénsi Komisi kaulinan New Jersey saméméh asupna panganyarna na kana pasar. Pajabat ngajelaskeun éta salaku versi anu langkung modéren tina tohan jangka panjang, sareng patok pamuter mangrupikeun pananda pikeun ngalacak taruhan. Pausahaan boga rencana saharita rék dilegakeun ka salapan nagara bagian sejen tur hoyong lagu sejenna olahraga dina database na.

Dina Maret, Mojo ngumumkeun dana $ 75 juta Series A anu dipimpin ku Thrive Capital, perusahaan investasi pikeun perusahaan téknologi. Tambahan $ 25 juta parantos diangkat ti saprak éta, kalayan kontribusi ti Asosiasi Pamaén NFL (NFLPA), Chris Rock, sareng Gary Vaynerchuk, sareng anu sanésna.

“Kami ningali kasempetan anu hadé pikeun Mojo pikeun ngarobih fandom olahraga ku cara ngadeukeutkeun fans ka pamaén anu aranjeunna kenal sareng dipikacinta,” saur presiden NFLPA Steve Scebelo dina hiji pernyataan.

Diversifikasi pasar

The uniqueness of Mojo mangrupa conto sejen tina kamajuan lumangsung di dunya tohan olahraga. Baheula dina sasih, platform micro-tohan Jake Paul Betr ngaluncurkeun aplikasi gratis-to-muter, dimana pangguna museurkeun kana acara kaulinan leutik tinimbang hasil skala ageung.

Hiji aplikasi katelah “Juice Reel” ogé geus miboga notoriety pikeun pendekatan -na pikeun nyukcruk tur aggregating data tohan, sahingga pamaén pikeun manggihan garis nguntungkeun kalayan gampang.

Sanajan kitu, aya precedent négatip nu looms leuwih Mojo jeung tim jegud na. Dina 2021, platform tohan maén bal anu katelah “Indéks Football,” anu ogé ngamungkinkeun pamaén dilacak sapertos pilihan saham, runtuh, nyésakeun $ 125.4 juta artos nasabahna dina résiko.

“[Mojo] mangrupa salah sahiji tantangan pangbadagna Kuring geus kungsi digawé dina karir mah,” ceuk Stein. “Anjeun peryogi modal, anjeun peryogi téknik, anjeun peryogi jalma, sareng anjeun kedah gaduh waktos pikeun dasarna sareng lengket kana sagala aturan éta.”

#NFL #Stock #Market #Style #Mojo #App #ngajalankeun #Jersey

GeoComply ngungkabkeun 71,5% Pertumbuhan Tohan NFL Ti 2021

fans NFL

data geo-lokasi GeoComply nembongkeun angka skyrocketing dina tohan NFL. [Image: Shutterstock.com]

Panas kaluar gerbang

Pasar tohan NFL sorotan kickoff usum biasa 2022-23 kalayan ledakan partisipasi.

103,1 juta wewengkon béda, paningkatan 71,5% sataun on sataun

Numutkeun data geolocation GeoComply, judi Amérika bet ti 103,1 juta wewengkon béda, paningkatan 71,5% sataun leuwih sataun. Data dilacak tina pambuka Kemis wengi antara Los Angeles Rams sareng Buffalo Bills sareng ditungtungan ku hubungan Minggu wengi antara Dallas Cowboys sareng Tampa Bay Buccaneers.

Jumlahna didorong ku gerakan legalisasi di sababaraha nagara, sanaos 19 masih bolos ti pasar. Langkung seueur rékaman pasti bakal digulung nalika perang hukum diteruskeun.

kakuatan pasar tohan NFL

Lima nagara bagian legalized tohan olahraga sanggeus ahir usum NFL panungtungan: Arkansas, Connecticut, Kansas, Louisiana, jeung New York. Kabéh recruits anyar nyumbang kana tumuwuhna geografis, tapi dina watesan kakuatan atah, Big Apple kabukti unggul.

Pennsylvania ogé némbongkeun kanaékan kuat dina partisipasi geolocation, kalawan cék ngaronjat ka 15,3 juta, nepi 29,7% ti sataun katukang. Illionis ogé luncat tina lima juta ka dalapan juta geolokasi, nandaan paningkatan 60%.

Anna Sainsbury, lulugu eksekutif of GeoComply, ceuk data digambarkeun “hiji luar biasa mimiti usum NFL”. Sajaba ti éta, anjeunna ngungkabkeun yén tumuwuhna pasar Amérika mantuan mikat konsumén anu saméméhna dipaké sportsbooks unregulated.

Urang Amerika ngaluarkeun buku olahraga lepas pantai pikeun pilihan anu diatur di nagara asal”

“Tumuwuhna tohan légal nunjukeun yen Amerika anu ditching sportsbooks lepas pantai pikeun pilihan nu diatur di nagara asal maranéhna,”Sa Sainsbury urang.

Ngajaga warga lokal dina lipatan pasar AS penting pikeun dua alesan utama. Kahiji, konsumén ditangtayungan ku régulasi, jeung kadua, nagara bisa ngahasilkeun pendapatan pajeg anu digunakeun pikeun ngaronjatkeun wewengkon saperti waragad atikan, perbaikan transportasi, jeung palayanan publik.

“GeoComply geus digawé raket jeung konsumén urang sapanjang offseason pikeun mastikeun mulus tur, paling importantly, mimiti aman pikeun usum NFL,” terus Sainsbury urang. “Naha éta confirming lokasi, verifying identitas atawa detecting na thwarting mungkin panipuan, solusi téhnologi urang ngarah jalan pikeun ngarojong lingkungan kaulinan online diatur.”

Dampak di tingkat nagara

GeoComply mangrupikeun otoritas utama di dunya dina pelacakan geo. Datana dianggo ku kalolobaan operator sareng nawiskeun perkiraan anu perkiraan komposisi pasar Amérika.

Anyar, Asosiasi kaulinan Amérika (AGA) diperkirakeun yén rékaman 46,6 juta sawawa bakal nempatkeun sahanteuna hiji alungan dina NFL. Éta ogé ngarencanakeun paningkatan 18% dina tohan online.

Seueur anggota parlemén nagara anu kedah usaha pisan pikeun ngalégalkeun tohan olahraga bakal diyakinkeun ku kasuksésan sabtu minggu muka. Salajengna, nagara-nagara sanés anu ngadorong usaha legalisasi bakal gaduh amunisi nalika aranjeunna uih deui kana sési éta.

Kaayaan sapertos Missouri bakal janten studi kasus anu pikaresepeun pikeun kakuatan data Geocomply. Sanajan aya dina tekenan gede pisan ti atasan dina tim olahraga profésional lokal, kaasup nu Kansas City Chiefs, St. Louis Cardinals, sarta St. Louis Blues, nagara masih teu legalized tohan olahraga nanaon.

Data skala leutik Geocomply tiasa sami pentingna sareng inohong nasionalna. Dina dalapan jam kahiji sanggeus Kansas dibuka pasar tohan olahraga na, parusahaan dilacak 16.000 bets teu valid ti Missouri. Sanaos patokna ditolak, usaha éta nempatkeun pamaréntahan kaayaan deui dina mikroskop.

Kakuatan pinuh tina pasar tohan Amérika bakal dirasakeun sanggeus kaulinan Senén wengi urang antara Denver Broncos jeung Seattle Seahawks-duanana nelepon nagara kalawan olahraga légal tohan imah maranéhanana-tungtung. aktivis anti judi teu kudu nahan napas maranéhanana alatan turnout low, dumasar kana data sabtu minggu.

#GeoComply #ngungkabkeun #Pertumbuhan #Tohan #NFL

Olahraga tohan Siap ngabeledug Hatur nuhun kana QB NFL Young

Panén krim

Tohan olahraga nyokot alih dunya hiburan, sarta naékna skyrocketing saperti teu mirip ngalambatkeun turun.

pasar Amérika geus tumuwuh saprak kaputusan pangadilan 2018 balik PASPA, nu éféktif diwatesan olahraga tohan ka Nevada (hiji oversimplification, tapi éta dasarna hasil PASPA). Tilu puluh hiji nagara bagian geus dibuka tohan olahraga légal, bari batur anu pindah ngadeukeutan ka garis finish.

permata makuta di pasar judi AS nyaeta undoubtedly NFL

Permata makuta di pasar judi AS nyaeta undoubtedly NFL, nu kaulinan kajawaraan, Super Saeful, dibawa dina $ 7,6bn dina bets usum kamari. Salaku tambahan, infrastruktur NFL aya dina tempat anu pas pikeun ngaluncurkeun tohan olahraga kana eselon salajengna dunya hiburan.

Siap-siap, hayu urang jalan-jalan…

Sajajar jeung tohan olahraga

Unggal konstruksi hébat dimimitian ku hiji atom. Salah sahiji debat filosofis anu pangpanjangna aya hubunganana sareng kumaha alam semesta dimimitian nalika aya nanaon tapi euweuh nanaon.

Salaku dunya dimekarkeun, penjelajah mimiti risked kahirupan maranéhanana dumasar kana kamampuhan maranéhna pikeun ngalacak Polaris, paling ilahar disebut North Star. Peradaban sering ngirimkeun jalma-jalma anu paling pinter dina petualangan kalayan teu aya ngan ukur hiji mob seuneu anu linggih 323 taun cahaya pikeun nungtun aranjeunna, tapi kumaha waé, éta tiasa dianggo.

Dina mitologi Yunani, Daedalus ngawangun labyrinth pikeun Raja Metos of Crete pikeun imah minotaur biadab. Sarta sanajan tujuh lalaki jeung awewe Athena dikirim unggal taun pikeun didahar ku mahluk wretched tur kalawan euweuh harepan kabur, labyrinth nu ahirna dimimitian salaku baris tunggal dina grid nu.

Urang Amerika bet $ 125 milyar dina olahraga saprak pasar diluncurkeun dina 2018

Analogi kumisan, tohan olahraga teu di jaman prasejarah na, boh filosofis atawa praktis. Dumasarkeun kana Kaamanan, Amérika geus bet $ 125 milyar dina olahraga saprak pasar dibuka dina 2018 – na nu teu tumut kana akun sagala bets ilegal, nu bakal disetir angka malah leuwih luhur. Sanajan kitu, éta bakal adil mun disebutkeun yen moments decisive di infancy na, sakumaha dina conto saméméhna, teu nyieun pasar naon ayeuna.

Meunang korsi dina méja

Nu katingali, pikeun sagala hal dina kahirupan jadi suksés, tilu wewengkon kudu katutupan.

Hiji, produk atawa jasa.

Dua, ngarojong.

Tilu, kamampuh.

Tohan olahraga sumping ka Amérika dina waktos olahraga parantos janten andalan dina televisi. “Miracle on Ice” parantos kajantenan, Frazier parantos angkat ka kanvas, sareng Michael Phelps parantos ngaku dalapan Emas dina hiji Olimpiade.

Buang dina prestasi athletic impressive sejen, sarta aranjeunna nyumbang kana tohan olahraga nu teu luncat sabudeureun, tapi ngajamin survival dina tahap awal. Aranjeunna streamline pertumbuhan kaliwat naon ieu projected na kana cobaan leuwih badag.

Produkna elit, dukunganna aya, sareng televisi henteu pernah puas ku aksi-na di payuneun nyaéta NFL.

Pamaén sapertos Ray Lewis, Deion Sanders, sareng Jerry Rice nyababkeun kakejaman, athleticism superhuman sareng kaanggunan pikeun layar dimana-mana salami sababaraha dekade, ngawangun inti pendukung elit. Ieu sok quarterbacks kawas Tom Brady, Peyton Manning, sarta Brett Favre, kumaha oge, anu dijadikeun raray liga alatan maén elit maranéhanana, directness, sarta tempat di sirah tina ngalanggar.

Liga ngaku yén QB ngajalankeun bisnis sareng aranjeunna henteu hoyong ngarugikeun aranjeunna.

Wewenang quarterbacks geus ngan ngaronjat di jaman modern, sakumaha aturan kaulinan geus chiseled pikeun ngaronjatkeun umur panjang sarta efektivitas maranéhanana. Liga ngaku yén QB ngajalankeun bisnis sareng aranjeunna henteu hoyong ngarugikeun aranjeunna. Ayeuna, seueur operan anu dialungkeun dugi ka taun ka tukang 24 QB ngalungkeun langkung seueur operan tibatan pamimpin liga di 1970 (Fran Tarkenton).

Ogé coinciding jeung booming kaulinan ngalirkeun éta proliferasi of quarterbacks ngora berbakat, sarta salaku hasilna, NFL boga jalur jelas kana dominasi tohan olahraga.

gelandang ngora pikeun ajak tohan olahraga

Kaseueuran ahli satuju yén liga henteu kantos ngagaduhan bakat ngora sapertos ayeuna. Éta kalebet Lamar Jackson, 25 taun, anu meunang MVP liga salami sataun pinuh kahijina salaku starter, Joe Burrow, 25 taun, anu mingpin tim Cincinnati Bengals anu henteu resep kana Super Bowl dina sataun pinuh kahijina salaku a starter, sarta Josh Allen anu 26 taun heubeul, saha odds-on favorit meunang MVP musim ieu sacara.

Dileungitkeun tina daptar ieu nyaéta 26 taun Super Bowl MVP sareng MVP Patrick Mahomes, 24 taun Pro-Bowler Justin Herbert, sareng mesin sorotan yuswa 25 taun Kyler Murray, diantarana.

QB sok ditakdirkeun pikeun kamulyaan. Éta sababna aranjeunna meunang raja prom dina pilem kuno, atanapi naha aranjeunna gaduh seuri anu pangsaéna nalika murangkalih — tapi pentingna pikeun liga, khususna dina jaman anu ngahasilkeun artos, anu paling penting.

nu meunangna kaulinan ieu greatly dipangaruhan ku saha di tengah handap

Mimitina jeung foremost, olahraga tohan dimimitian kaluar lolobana salaku pilihan basajan ngeunaan saha bakal meunang game: Tim A atawa Tim B. Kusabab quarterbacks boga pangaruh paling on kaulinan, duanana kusabab aturan jeung saukur sabab noel bal unggal. jepret, nu meunangna kaulinan ieu greatly dipangaruhan ku saha di handap tengah.

Sajaba ti éta, gelandang biasana jawab kaulinan utama dina warta sore. Quarterbacks nyaéta jalma anu ngeusian lapangan kalayan kirang ti dua menit deui pikeun maok kameunangan balik. Quarterback mangrupikeun panutan pikeun murangkalih ningali di bumi.

Kantun nempatkeun, posisi liga urang jeung bentang sarta kasadiaan bakat ngora ngajadikeun eta centerpiece tina tohan olahraga Amérika. Ayeuna, éta waktuna pikeun liga nyandak éta ka tingkat salajengna.

Ngeusian pasar

Sanajan boga pasar makmur, tohan olahraga masih ilegal di nagara bagian kawas California, Florida, Georgia, sarta Texas, opat nagara bagian disetir ku hiburan masif nu bisa némbak propil judi ngaliwatan hateupna.

Éta kawajiban tina NFL ngagunakeun generasi anyar na béntang pikeun nyorong lawmakers ka kaputusan universal pikeun legalize tohan olahraga. Liga geus lasut kasempetan badag usum kamari, nalika Los Angeles Rams hosted tur meunang Super Saeful dina kaayaan dimana tohan olahraga haram.

Jalma-jalma boga kacenderungan katarik kana kajadian-kajadian anu mangaruhan aranjeunna sacara pribadi langkung seueur tibatan anu henteu. Dina kasus Super Saeful, eta bakal unrealistic a nyarankeun yén jutaan Californians anu lasut kaluar dina kasempetan tohan bakal meunang kana aksi lamun dibéré kasempetan. Tambih Deui, Super Saeful masih ngajadikeun $ 7,6bn dina total sharing tohan tanpa aranjeunna.

Liga ogé ngagaduhan kasempetan pikeun ngagunakeun produkna dina cara anu teu acan kantos dilakukeun sateuacanna, sabab kateupastianna aya dina waktos anu luhur. Dina dinten Minggu naon waé, bakat murni tina gelandang ngora tiasa cekap pikeun mutuskeun hasilna nyalira.

Parity tinggi, pikagumbiraeun luhur jeung skor luhur.

Nalika Tom Brady sareng Aaron Rodgers kedah nyandak liga salami mangpuluh-puluh taun, sahenteuna aya sapuluh gelandang umur 20an anu ngagaduhan naon anu diperyogikeun pikeun meunang Piala Lombardy. Parity tinggi, pikagumbiraeun luhur jeung skor luhur.

NFL geus nyieun strides pikeun align jeung judi pausahaan ogé. Liga ngagabung sareng FanDuel, DraftKings, sareng Caesars di 2021, sareng ogé ngagaduhan seueur tawaran sekundér. Pre-match talk show mindeng disponsoran ku buku olahraga sarta maca kaluar odds pre-cocok.

Stadion oge hub pikeun judi , sakumaha ieu nembe katingal ku Panglima Washington meunang lisénsi judi jeung Arizona Cardinals muka sportsbook ritel di stadion maranéhanana minggu ieu. Liga ngeusian dada alatna, sareng patarosan ayeuna iraha éta bakal meta.

Waktosna pikeun NFL luncat ayeuna. Cai mibanda béntang, rojongan hiji sisi, sarta kakuatan unprecedented.

Tetep katingal dina lintasan liga dina mangsa datang, sabab bisa nangtukeun masa depan Amérika judi .

#Olahraga #tohan #Siap #ngabeledug #Hatur #nuhun #kana #NFL #Young

Usum NFL anyar pikeun narik catetan 46,6 Juta bettors AS

bal NFL kalawan bandéra AS

Statistik tohan olahraga AS terus ngabeledug nalika AGA ngira-ngira rékaman 46,6 juta déwasa ngarencanakeun bet dina usum NFL 2022. [Image: Shutterstock.com]

Survey taunan kaluar

Dihareupeun usum NFL anyar dimimitian dina Kemis wengi, Association kaulinan Amérika (Aga) geus ngarilis prediksi dumasar-survey na pikeun tohan sakuliah AS.

46,6 juta sawawa ngarencanakeun bet dina usum NFL 2022

Numutkeun siaran pers Rebo Rebo, Aga ngira-ngira yén rékaman 46,6 juta sawawa ngarencanakeun bet dina usum NFL 2022. Awak kaulinan ogé dibagikeun hiji infographic via Twitter, nembongkeun yen 23 juta sawawa maksudna pikeun nempatkeun bets online:

Estimasi total inohong tohan nandaan 3% kanaékan ti 2021. Jumlah bettors anu bakal nempatkeun bets hirup kalawan sportsbooks geus ngaronjat 2% ka 6 juta jalma. Samentara éta, jumlah tohan digital bakal ningkat sacara éksponénsial dumasar kana panilitian Aga, ngaramalkeun paningkatan 18% dina tohan online taun-taun.

Banding massa

Dina siaran pers Rebo, Présidén Aga jeung CEO Bill Gedang ceuk banding terus of NFL tohan “reflects tumuwuhna terus maturation tina tohan olahraga légal” sakuliah AS.

leuwih ti 18 juta jalma bisa jum’atan bet ti kaayaan maranéhanana taun

Kalawan Kansas launching olahraga légal tohan on September 1, AS ayeuna 32 yurisdiksi tohan légal. Ieu ngandung harti yén leuwih ti satengah (132 jutaan) sawawa Amérika jum’atan bisa nempatkeun bets dina kaayaan imah maranéhanana. Dibandingkeun sareng 2021, langkung ti 18 juta jalma tiasa sacara sah bet ti nagarana taun ieu.

The AGA ogé geus nyatet shift arah pilihan tohan légal. Éta ngungkabkeun yén 89% bettors olahraga yakin yén éta “penting pisan atanapi rada penting yén aranjeunna bet sareng buku olahraga anu sah sareng diatur.” Gedang ceuk survéy némbongkeun yén sawawa AS “jelas hoyong pilihan tohan olahraga légal.”

Pamakéan bookie terus turun di sakuliah AS, kalawan ngan 13% tina bettors NFL ngarencanakeun nyandak jalur ieu bet di 2022. Ieu turun 2% di 2021 jeung 5% di 2020. Di nagara tohan olahraga non-légal, pamakéan bookie nyaeta. 50% leuwih luhur ti di pasar diatur.

Pesen tanggung jawab daratang

AGA ogé ngabagi yén 92% bettors olahraga nyarios yén aranjeunna terang alat kaulinan anu tanggung jawab. Dina total, 90% parantos maca, ningali atanapi nguping pesen kaulinan anu tanggung jawab dina taun katukang. Samentara éta, 51% dilaporkeun kakeunaan seratan kaulinan anu langkung tanggung jawab salami 12 bulan katukang tibatan taun-taun sateuacana.

komitmen pikeun ngadorong kaulinan anu tanggung jawab”

Leuwih ti 80% bettors olahraga taun ka tukang dianggap kampanye kaulinan jawab “pisan atawa rada éféktif,” sarta sapuk yén “industri kaulinan geus komitmen pikeun ngamajukeun kaulinan jawab na combating masalah judi .”

Miller nyarioskeun tanggung jawab salaku pondasi tohan olahraga AS anu sah, nyatakeun yén éta ngagaduhan “kauntungan kompetitif anu jelas.”

#Usum #NFL #anyar #pikeun #narik #catetan #Juta #bettors

MaximBet Mitra kalawan genius Olahraga pikeun NFL Aksés Data

Buffalo Bills vs.  Tampa Bay Buccaneers

Genius Sports parantos ngadamel perjanjian pikeun nyayogikeun MaximBet sareng data NFL pas dina waktos kickoff usum. [Image: Shutterstock.com]

Candak eta pikeun data

MaximBet ngagabung sareng Genius Sports sareng bakal ngamimitian ngagunakeun data sareng analitik sacara real-time tina suite produk NFL na.

MaximBet ayeuna terang data liga panganyarna

Kalayan usum 2022 NFL disetel ka kick off Kemis wengi, MaximBet ayeuna sadar data liga panganyarna. Pausahaan ngarencanakeun ngagunakeun aksés anyar na pikeun nguatkeun posisi na di pasar Amérika.

Operator bakal nyayogikeun PreMatch, LiveData sareng Next Gen Statistics, ogé alat LiveTrading. Éta ogé bakal nawiskeun analitik pikeun olahraga sapertos maén bal, baskét, NASCAR, bahkan maén bal NCAA Mid-American Conference (MAC), salian ti padamelan na sareng NFL.

Gabung kakuatan

data NFL genius Olahraga dipaké ku dilaporkeun 97% tina pasar tohan Amérika. Kusabab MaximBet ayeuna gaduh aksés kana pagawéan batin, éta dina posisi anu kuat pikeun bulan-bulan mania gridiron.

Daniel Graetzer, pangadeg sarta CEO MaximBet, ngungkabkeun yén partnership mangrupa tuluyan tina rencana parusahaan pikeun forge posisi unik dina spasi.

Kami hiji-hijina sportsbook gaya hirup anu leres, nawiskeun pamaén aksés anu luar biasa, anu teu tiasa dipésér ku artos ”

“Pangalaman tohan premium merlukeun eusi pangalusna sarta paling ekslusif, nu ngajadikeun Genius Olahraga pasangan idéal pikeun MaximBet nalika urang ngajalankeun tumuwuhna sakuliah Amérika Kalér,” ceuk Graetzer. “Kami hiji-hijina sportsbook gaya hirup anu leres, nawiskeun pamaén aksés anu luar biasa, aksés artos kirang ka pesta Maxim, korsi courtside sareng seueur deui. Ngagabungkeun éta sareng data real-time anu diperyogikeun pamaén urang masihan aranjeunna panawaran lengkep anu henteu kapendak di tempat sanés di pasar.

Sean Conroy, EVP of genius Olahraga Amérika Kalér, ogé bungah ngeunaan kasempetan pikeun gawé bareng MaximBet.

“Sakuliah data resmi, dagang jeung pamasaran kacida targétna, Genius Olahraga bakal maénkeun peran sentral dina nyetir tumuwuhna seru MaximBet sakuliah AS. Kami bungah pikeun ngabantosan sareng ngalegaan basis palanggan MaximBet anu gairah, ”saur Conroy.

MaximBet nguatkeun posisi na

Pepatah “teu aya waktos sapertos kieu” cocog pisan pikeun MaximBet sareng Genius Sports.

rékaman 46,6 juta Amerika bakal nempatkeun sahanteuna hiji bet salila usum NFL

partnership anyar parusahaan asalna ngan sanggeus Association kaulinan Amérika diperkirakeun yén rékaman 46,6 juta Amerika bakal nempatkeun sahanteuna hiji bet salila usum NFL. Bagian tina tumuwuhna ieu attributed ka estimasi 18 juta rupa anyar gabung pasar salaku nagara terus legalize judi olahraga.

Sajaba ti, tohan olahraga geus infiltrated média sosial, kalawan 65% tina gamblers babagi yén maranéhna ngarasa obligated bet dina topik panas acara olahraga, nurutkeun data dikaluarkeun ku Twitter.

Baheula taun, estimasi resmi landed on 31,4 juta warga AS tohan $ 7,6 milyar dina Super Saeful. Kalawan usum caket jeung nagara bagian séjén ogé dina perjuangan pikeun legalize judi , angka pikeun Super Saeful upcoming bisa skyrocket sakali deui.

#MaximBet #Mitra #kalawan #genius #Olahraga #pikeun #NFL #Aksés #Data

Kansans moal meunang olahraga tohan on waktos keur usum NFL

pamaén NFL meunang siap nyokot bal

buku olahraga Kansas moal nepi na ngajalankeun dina waktu keur usum NFL anyar bulan hareup urang. [Image: Shutterstock.com]

Ngadeukeutan

Sigana mah sportsbooks moal dijalankeun di Kansas dina waktosna pikeun ngamimitian usum NFL énggal dina 8 Séptémber. Sektor tohan kedah tiasa diluncurkeun dina sababaraha tahap salami musim, kumaha ogé, sakumaha anu diamankeun watesna nyaéta 1 Januari 2023.

persetujuan pikeun draf peraturan tohan olahraga sanggeus nyieun sababaraha amandemen

Diréktur tohan Kansas Racing sarta Komisi kaulinan (KRGC) Todd Allen geus ngungkabkeun yén kamajuan alus keur dilakukeun nuju finalizing pangaturan sektor. Komisi geus dibikeun persetujuan -na pikeun draf peraturan tohan olahraga sanggeus nyieun sababaraha amandemen.

Rencanana ayeuna pikeun komisi pikeun nampi amandemen sacara resmi ditambah kana aturan teras dikirimkeun sadayana ka kantor jaksa agung nagara. Ieu mimitina bakal janten régulasi interim pikeun sektor, sareng kamungkinan parobihan salajengna. Gagasan di balik gaduh peraturan samentawis nyaéta pikeun nyepetkeun prosés peluncuran sektor tohan olahraga.

Lila datang

Nalika tohan olahraga tungtungna dibuka, casinos dioperasikeun kaayaan bakal diwenangkeun muka sportsbooks ritel; Sportsbooks online ogé tiasa hirup dina waktos anu sami.

Butuh waktu ngeunaan opat taun pikeun tohan olahraga légal datang ka Kansas. Gubernur Kansas Laura Kelly nandatanganan hukum tohan olahraga dina Méi, jeung hukum jadi hukum 1. Juli. Aya harepan dina waktos éta sportsbooks tiasa hirup dina waktosna pikeun mimiti usum NFL.

Duanana KRGC sareng Kansas Lottery gaduh peran dina nyiptakeun peraturan pikeun sektor tohan olahraga nagara.

Léngkah ahir dina prosés nyaéta pikeun Kantor Kejaksaan Agung pikeun ngabéréskeun peraturan séktor sateuacan buku olahraga tiasa dibuka. KRGC geus dimimitian narima aplikasi lisénsi ti pihak kabetot, bari lotre geus dimimitian pikeun approve advertisements olahraga patali tohan pikeun televisi jeung média sosial.

Persiapan anu leres

Lawmakers nyobian pikeun mastikeun yén maranéhna meunang sagalana katuhu pikeun kahiji kalina nyadiakeun hiji pangalaman alus keur bettors, kitu ogé ngajaga integritas olahraga.

Bari usum NFL pohara populér kalayan bettors sarta biasana mangrupa earner badag pikeun operator sportsbook, otoritas Kansas teu hayang rurusuhan prosés.

geus ngidinan jalma pikeun pre-ngadaptar akun maranéhanana

Tiap tina opat casinos kaayaan-dioperasikeun tiasa pasangan nepi ka tilu operator sportsbook online. Sababaraha operator anu parantos aya hubunganana sareng kasino kalebet DraftKings, FanDuel, Barstool, BetMGM, sareng Caesars. Sababaraha operator parantos ngijinkeun jalma pikeun ngadaptarkeun akunna.

#Kansans #moal #meunang #olahraga #tohan #waktos #keur #usum #NFL

BetMGM Janten Rakan Tohan NFL Resmi di Kanada

logo NFL di hareup témbok bal

BetMGM ayeuna pasangan tohan olahraga resmi NFL di pasar Kanada. [Image: Shutterstock.com]

Ngarecah jalan anyar

BetMGM ayeuna mangrupikeun pasangan tohan olahraga NFL resmi di Kanada. operator judi online ngumumkeun pasatujuan multi-taun anyar dimekarkeun on Salasa. Éta parantos janten pasangan tohan olahraga NFL di AS, saatos nandatanganan perjanjian khusus taun ka tukang.

tiasa nganggo logo sareng tanda NFL resmi di Kanada

Salaku bagian tina perjanjian, BetMGM bakal tiasa nganggo logo NFL resmi sareng tanda di sapanjang Kanada sareng ngiklankeun panawaran média digital liga di daérah éta. konsumén BetMGM Kanada ogé bakal meunang aksés ka jenis nu tangtu pangalaman NFL ekslusif.

Ngabagéakeun deal

Diomongkeun ngeunaan ngalegaan partnership jeung NFL, CEO BetMGM Adam Greenblatt ceuk: “Ngalegaan partnership kami jeung NFL ka Kanada susunan panggung pikeun kasempetan luar biasa nalika urang kick off usum bal upcoming.”

Anjeunna ogé dicatet yén BetMGM geus katempo minat kuat ti jalma di Ontario sarta yén deal anyar ngan bakal ngaronjatkeun pangalaman pamaké pikeun bettors ieu.

Unggal usum NFL biasana waktos kritis pikeun operator sportsbook, hasilna volume tohan badag./

Diréktur perusahaan Kanada NFL partnerships Gavin Kemp ogé ngabagéakeun deal, nyatakeun yén BetMGM brings a “platform kaulinan unik pikeun pasar munculna ieu sareng bakal ningkatkeun pangalaman kipas NFL di Kanada dina cara anyar jeung inovatif.”

Pilari pikeun ngaronjatkeun ayana di Kanada

hubungan BetMGM urang ayeuna jeung NFL di AS ngamungkinkeun pikeun meunangkeun aksés ka kasempetan iklan televisi di-game. operator judi ogé boga hubungan jeung leagues olahraga utama lianna sarta tim, nambahan jangkauan na diantara audiences olahraga.

BetMGM mangrupakeun partnership gabungan antara MGM Resorts International sarta basis UK judi group Entain. merek séjén dina payung BetMGM kaasup partypoker, Partéi Kasino, sarta Borgata Kasino.

BetMGM éta salah sahiji operator judi munggaran pikeun ngajalankeun di pasar Ontario dina April. Cai mibanda hiji aktip tur ngajalankeun kasino online tur sportsbook di propinsi Kanada. Salaku otoritas judi Ontario geus komitmen pikeun ngan ngaleupaskeun operator swasta nu patali judi angka sharing unggal kuartal, hese nangtukeun sabaraha ogé BetMGM geus dipigawé jadi jauh di wewengkon. Naon deui, Komisi Alkohol jeung kaulinan Ontario teu ngarilis laporan quarterly saprak peluncuran pasar swasta.

#BetMGM #Janten #Rakan #Tohan #NFL #Resmi #Kanada