Tag Archives: Nevada

William Hill Bakal Mayar $100,000 Denda Pikeun Kasalahan di Nevada

aplikasi William Hill on mobile

William Hill bakal mayar denda $ 100.000 di Nevada pikeun masalah téknis anu panjang anu nyababkeun bets palsu dua kali. [Image: Shutterstock.com]

Genep taun telat

William Hill panginten kedah mayar denda $ 100,000 di Nevada saatos gagal ngalaporkeun masalah téknis salami genep taun. Komisi kaulinan Nevada (NGC) bakal ngonfirmasi denda salami rapat na Kemis.

nyertakeun periode antara 2015 sareng Juni 2021

masalah, nu mangaruhan kira 50.000 bets Nevada, patali jeung operasi teknis operator urang antara 2015 jeung Juni 2021. Nevada kaulinan Board Control (NGCB) geus outlined masalah dina keluhan 12-kaca.

keluhan nu ngécéskeun yén William Hill gagal pikeun leres ngabéjaan otoritas ngeunaan masalah ngabalukarkeun duplikasi bets pamaké online. nasabah disangka informed William Hill ngeunaan masalah, tapi operator teu geuwat ngabéjaan regulator Nevada.

Resolusi ahir

Ngajelaskeun kumaha gangguan téknis nyababkeun duplikasi bets, keluhanna nyarios: “Antrian anu nahan taruhan bakal mundur sareng patron anu nempatkeun taruhan awal bakal ningali pesen pamrosésan, teu sabar, kaluar tina aplikasi, sareng cobian bet anu sami. . deui.”

tungtungna ngarengsekeun kasalahan dina Juni 2021

Sakali sistem jadi stabil sakali deui, unggal item antrian lajeng bakal diolah, kaasup sababaraha usaha alungan. William Hill tungtungna ngabéréskeun kasalahan éta dina Juni 2021 sareng teu acan ningali masalah duplikasi ti saprak éta.

hukum judi Nevada nyatakeun yén operator kudu ngalaporkeun masalah sapertos ka régulator dina tilu poé. Kusabab William Hill gagal minuhan kawajiban ieu, NGCB geus ngajukeun denda $100.000.

Volume tohan tinggi

NGCB ngaklaim 55.000 bets ieu dua kali ku kasalahan. kira-kira 42.000 tina bets ieu leungit bets, hartina William Hill salah $ 1,3 jutaan. Operator geus balik kabeh duit ka pamaké. Sabudeureun 13.000 bets éta suksés, ngahasilkeun $ 2 juta di winnings pikeun pamaké. Kabéh winnings ieu geus pulih ku operator sportsbook.

William Hill jeung boga na Caesars Hiburan geus sapuk pikeun bayar a $ 100.000 denda finansial pikeun kalakuan nu jahat. Panongton ngarepkeun NGC sacara resmi ngaluarkeun hukuman nalika rapat dina Kemis.

#William #Hill #Bakal #Mayar #Denda #Pikeun #Kasalahan #Nevada

Regulator Nevada nyatujuan Tropicana Panyandakan Alih ku Bally

Tropicana

Bally geus narima persetujuan ti Nevada kaulinan Board Control pikeun Panyandakan Alih ku Tropicana Las Vegas (gambar). [Image: Shutterstock.com]

Méh meuntas garis finish

Nevada kaulinan Board Control (NGCB) geus dibikeun persetujuan -na pikeun Bally urang Corporation pikeun beroperasi Resort kasino Tropicana Las Vegas sarta berpotensi redevelop harta. Regulator kaulinan nagara ngumumkeun kaputusan na Rebo, jeung harta Las Vegas Jalur disetel ka fasilitas barat andalannya pikeun Bally urang.

aset non-real estate patut $150 juta

Gaming and Leisure Properties Inc (GLPI) ngajual harta ka Bally’s dina deal $ 308 juta. Aset non-real estate hargana $ 150 juta, sedengkeun Bally ngajakan tanah tina amanah investasi perumahan pikeun ngajakan taunan $ 10,5 juta, kalayan istilah ngajakan awal 30 taun.

Dina hambalan pangaturan final diperlukeun pikeun ngarengsekeun akuisisi, Komisi kaulinan Nevada kudu approve rekomendasi dewan kontrol salila rapat hareup na 22. September.

Parobahan dina cakrawala

Salaku dilaporkeun ku bebas Nevada, Bally urang Corp ngarencanakeun keur evaluate operasi Tropicana urang aya tur mertimbangkeun cara pikeun ngaronjatkeun kinerja. Ieu lajeng bakal assess potensi karya redevelopment signifikan. Harta mimitina bakal nahan nami Tropicana tapi bakal ngadopsi merek Bally upami pangwangunan deui lumangsung. Henteu aya rencana pikeun ngawangun deui harta éta dina sataun atanapi dua taun saatos nyandak operasi.

Kami pikir urang ogé kedah ngevaluasi poténsial pikeun pangwangunan deui lengkep.

Nyarios ka NGCB dinten Rebo minggu ieu, Présidén Bally’s Corporation George Papanier nyarios: “Kami biasana nyéépkeun 90 dugi ka 180 dinten ngembangkeun strategi pemasaran saatos akuisisi harta. Dina hal ieu, kami pikir urang ogé kedah ngevaluasi poténsi pikeun pangwangunan deui lengkep.

Hiji-hijina masalah anu dibangkitkeun NGCB nalika rapat nyaéta kanyataan yén Bally ayeuna beroperasi dina pasar abu online di sakumna dunya. Ieu yurisdiksi mana judi teu légal jeung ilegal. Salaku réspon, Bally ngonfirmasi yén aranjeunna nyaman beroperasi di daérah ieu tapi panitia patuh na terus ngevaluasi aranjeunna pikeun masalah.

Ngalegaan ayana

Bally mimitina ngumumkeun rencana na pikeun nyokot alih Penn Hiburan urang Tropicana dina April 2021. harta nyertakeun 35 héktar sarta ayeuna boga ampir 1.500 kamar hotél, 50.000-kuadrat lanté kasino, sarta konvénsi signifikan jeung spasi pasamoan.

Bally’s parantos ngalegaan ayana di Amérika Kalér ku kéngingkeun seueur sipat kaulinan sareng rebranding. Éta ogé dimekarkeun proyék anyar, kaasup Chicago munggaran kasino . Bally urang dibéré lampu héjo dina Méi pikeun ngamimitian pangwangunan hiji $ 1,7 miliar kasino di kota Illionis.

Numutkeun présidénna, Bally ayeuna mangrupikeun operator kasino panggedéna katilu di AS, sareng 17 sipat di 11 nagara bagian. Ogé geus dibuka sportsbooks di loba nagara, salian casinos online di New Jersey.

#Regulator #Nevada #nyatujuan #Tropicana #Panyandakan #Alih #Bally

Legenda Bay Mimiti Anyar Northern Nevada kasino di 20 taun

upacara motong pita

Legenda Bay kasino geus dibuka, sahingga kahiji kasino dibuka di Northern Nevada dina leuwih ti dua puluh. [Image: Shutterstock.com]

A milestone pikeun wewengkon

Legenda Bay kasino geus dibuka panto na pikeun kahiji kalina, sahingga kahiji kasino anyar di Northern Nevada dina leuwih ti 20 jeung. Masarakat tiasa lebet kana harta éta dinten Salasa saatos upacara pembukaan anu mewah. Mimitina aya pihak VIP husus dimana sampanye jeung udang cocktails ditawarkeun.

Dinten Bubuka éta kasuksésan badag pikeun kasino di; hiji nganjang tweeted yén unggal mesin slot sibuk jeung aya ngeunaan sarébu jalma nyoba asup bari tempat éta geus dina kapasitas pinuh:

fasilitas impressive

The kasino anyar dina Sparks nyaeta 80.000 méter pasagi sarta nawarkeun pilihan rupa kaulinan. Saanggeus jangji hiji “pamaén paradise” lamun dibuka, Legenda Bay kasino sigana geus hasil. Aya leuwih ti 650 video poker jeung mesin slot, sapuluh kaulinan tabel live, sarta kamar roller tinggi.

Divisi Olympia Gaming of Olympia Companies nyaéta operator Legenda Bay. Pausahaan ogé ngoperasikeun kasino Fandango di Carson Kota.

Aya ogé nyatu inuman sarta kadaharan outlet di kasino di, kitu ogé Circa sportsbook ritel. Ieu nandaan sportsbook ritel kagenep pikeun Circa Olahraga di Nevada jeung kahiji di bagian kalér nagara. Gubernur Nevada Steve Sisolak hadir pikeun upacara bubuka. Anjeunna nyarioskeun kumaha éta mangrupikeun proyék iconic pikeun Northern Nevada sareng éta “momen anu saé pikeun jalma-jalma di sakuliah nagara pikeun ningali naon anu ditawarkeun Northern Nevada sareng narik langkung seueur wisatawan ka Nagara Perak.”

Lila datang

Harepan éta bubuka harta Legenda Bay bakal naekeun ékonomi di Northern Nevada. Éta nyiptakeun sakitar 300 padamelan permanén sareng sigana tiasa janten atraksi wisata utama. CEO Olympia kaulinan Gary Coett ngabagéakeun ogé lawang kasino urang, nyatakeun yén éta geus lila datang.

leuwih leutik batan rencana aslina

Proyék kasino di lokasi ieu geus di karya pikeun lila. The beuli aslina tina harta lumangsung dina 2007, tapi ngarencanakeun pikeun ngembangkeun hiji kasino dina loka ieu dilanjutkeun alatan Resesi Great. Proyék ahir langkung alit tibatan anu direncanakeun, dimimitian dina bulan Pebruari 2021. Pamekar nyéépkeun sakitar $130 juta pikeun ngawangun harta éta.


#Legenda #Bay #Mimiti #Anyar #Northern #Nevada #kasino #taun

FanDuel Deukeut ka Nevada Éntri Sanajan Masalah saméméhna

logo FanDuel on mobile

FanDuel geus narima persetujuan ti Nevada kaulinan Board Control pikeun asupna kawates kana pasar tohan olahraga nagara urang. [Image: Shutterstock.com]

Méh aya

Sigana nu FanDuel nyaeta on verge of jumping kana pasar olahraga tohan Nevada pikeun kahiji kalina. operator sportsbook AS ngarah – nu saméméhna narima pesenan eureun-na-balik dina kaayaan di 2015 – narima persetujuan Nevada kaulinan Board Control (NGCB) Rebo pikeun asupna kawates kana kaayaan di partnership kalawan Boyd kaulinan.

fasilitas bakal boga FanDuel branding

Komisi kaulinan Nevada ogé bakal perlu masihan FanDuel persetujuan salila na 25. Agustus pasamoan. Mun kabeh mana nurutkeun rencana, parusahaan bakal datang ka Boyd kaulinan urang Fremont Hotel & kasino di kota Las Vegas. Boyd kaulinan bakal neruskeun beroperasi sportsbook sabenerna, tapi fasilitas bakal boga branding FanDuel.

Pikeun ayeuna, FanDuel teu boga rencana pikeun mawa téhnologi ka Nevada. Fremont nganggo platform IGT sareng bakal kéngingkeun pembaruan kalebet sababaraha spésifikasi FanDuel. FanDuel bakal nyadiakeun odds sarta feed garis, kitu ogé hidayah manajemén résiko sarta nasihat. Boyd Gaming sareng FanDuel bakal gaduh perjanjian bagi hasil ngeunaan buku olahraga ritel.

Ngarengsekeun masalah poténsial

Salaku dilaporkeun ku Las Vegas Review-JournalDina rapat Dewan Kontrol kaulinan Nevada, CEO FanDuel Amy Howe nyarios yén karya renovasi dina sportsbook énggal bakal réngsé dina ahir taun 2022. Anjeunna negeskeun yén panawaran canggih anyar bakal nyayogikeun para nasabah pangalaman anu saé. .

meureun hiji waktu di mangsa nu bakal datang nalika aplikasi bisa dibawa ka “

Ngomentaran rencana pikeun masa depan, Howe nyarios: “Tujuanana henteu nyangking aplikasi FanDuel ayeuna. Meureun aya hiji waktu di mangsa nu bakal datang nalika aplikasi bisa dibawa, tapi aplikasi (Boyd) bakal terus muncul ka patron sakumaha ayeuna. FanDuel ngabutuhkeun persetujuan pangaturan salajengna pikeun ngaluncurkeun buku olahraga online.

Sababaraha masalah anu dipiboga ku anggota dewan ngeunaan rencana FanDuel kalebet masalah ngeunaan sengketa sareng palanggan sareng poténsi kabur tanggung jawab merek.

Kéngingkeun langkung kredibilitas

Asupna kana pasar Nevada bakal ditandaan milestone utama pikeun FanDuel dibikeun parusahaan narima eureun jeung eureun urutan di 2015 ti NGCB. Régulator manggihan yén FanDuel nawarkeun poéna olahraga lamunan poéan na ka jalma di nagara éta tanpa lisénsi diperlukeun. Ieu kajantenan dina kapamilikan perusahaan sateuacana sateuacan Flutter Entertainment ngagaleuh perusahaan di 2018.

Boyd Gaming ayeuna gaduh 5% tina FanDuel. Pausahaan ayeuna boga 26 sportsbooks ritel operasi di sakuliah AS, 13 diantarana aya di casinos Boyd kaulinan urang. Dua pihak ogé boga partnership iGaming.

Boyd kaulinan ayeuna ngoperasikeun sportsbook dina sapuluh casinos na di wewengkon Las Vegas ngaliwatan brand Boyd Olahraga.

#FanDuel #Deukeut #Nevada #Éntri #Sanajan #Masalah #saméméhna

Nevada kasino nyumbangkeun $ 1M + ka Calon Gubernur

Steve Sisolak

Nevada dua calon gubernur ngarah, Steve Sisolak (gambar) jeung Joe Lombardo, geus narima leuwih ti $ 1 juta dina dana kampanye digabungkeun ti séktor kasino. [Image: Shutterstock.com]

duit badag ngalir

Industri kasino Nevada geus nyieun kontribusi signifikan kana kampanye dua calon gubernur ngarah nagara urang.

Steve Sisolak nampi sakitar $943,000

Kusabab 2021, gubernur ayeuna Steve Sisolak nampi ngeunaan $ 943.000 ti séktor kasino ngaliwatan panitia aksi pulitik na (PAC) jeung kampanye na. Kontras, sektor kasino geus nyumbang ngeunaan $ 730.000 pikeun nangtang utama Sisolak urang, Joe Lombardo saprak taun ka tukang.

Numutkeun hiji analis sektor judi ngarah dicutat ku Las Vegas Review-JournalGeus ilahar pikeun operator kasino badag deui dua acolytes maranéhanana dina ras pulitik badag.

Hukum nagara Nevada ayeuna nyatakeun yén organisasi sareng individu ngan ukur tiasa nyumbang dugi ka $ 5,000 per pamilihan ka calon. Aya ogé pilihan pikeun nyumbang nepi ka $10.000 pikeun kampanye pamilihan umum sareng primér. Tungtungna, donor ogé tiasa masihan jumlah anu henteu terbatas pikeun calon PAC.

panggedena kasino supporter

Pendukung kasino utama Sisolak nyaéta The Venetian, harta anu biasana dioperasikeun ku perusahaan ekuitas swasta Apollo Manajemén Global. kasino geus nyumbang $ 40.000 kampanye jadi jauh, kitu ogé $ 210.000 séjén pikeun PACs filial. Salajengna dina daptar donor utama Caesars Hiburan, nu geus nyumbang $ 90.000 dina sagala rupa cara.

Pikeun Lombardo, kalolobaan sumbangan anu aya hubunganana sareng kaulinan asalna tina Golden Entertainment. Pausahaan, nu ngoperasikeun Strat sarta sajumlah casinos désa, geus nyumbang ngeunaan $ 90.000 mun Republicans. Salajengna dina daptar nyaéta Boyd Gaming, anu parantos masihan Lombardo kampanye $ 30,000.

Démokrat Steve Sisolak parantos janten gubernur Nevada ti saprak 2018. Anjeunna maénkeun peran anu ageung dina nanganan lockdown COVID-19 di Vegas sareng dibuka deui dina Juni 2021. Samentawis éta, Joe Lombardo mangrupikeun tilas sheriff Clark County, distrik éta. ngandung mayoritas Las Vegas.

Rojongan sisolak tinggi

Sanajan loba pausahaan kasino nyumbang ka duanana calon, sigana maranéhna boga paporit maranéhanana. Pausahaan kasino Las Vegas pangbadagna kawas Caesars, MGM Resorts International, sarta Boyd kaulinan geus sagala masihan Sisolak leuwih ti Lombardo. Nya kitu, Station Casinos geus dibikeun $ 80.000 ka gubernur ayeuna, tapi teu Lombardo.

Bigelow parantos nyumbang ampir $ 2,7 juta ka Lombardo

Loba casinos bebas leutik geus nyumbang ka nominees, bari Lombardo boga nyatu rojongan ti sababaraha kulawarga kaulinan paling boga pangaruh Las Vegas ‘. Backer pangbadagna na nu boga anggaran Suites hotél ranté Robert Bigelow. Bigelow parantos nyumbang ampir $ 2,7 juta ka Lombardo dugi ka ayeuna, anu mangrupikeun jumlah anu langkung ageung tibatan calon gubernur sanés anu nampi dugi ka ayeuna.

Sanaos sumbangan anu ageung, Sisolak masih gaduh dana anu langkung ageung tibatan Lombardo.

#Nevada #kasino #nyumbangkeun #Calon #Gubernur