Tag Archives: nembongkeun

Ngaran kedutan ngadesek judi larangan sakumaha kolega nembongkeun perjuangan

Simbol kedutan dina telepon

Sababaraha streamer Twitch anu kasohor nganggo platform pikeun ngalarang aliran judi saatos salah sahiji kolegana ngumumkeun perjuanganna sareng kecanduan. [Image: Shutterstock.com]

Wahyu panganyarna

Seueur streamer Twitch anu kasohor nyauran platform pikeun ngalarang eusi judi saatos sasama streamer ngungkabkeun perjuanganna sareng kecanduan.

Slikers nyandak artos ti fans sareng sasama streamer

Abraham Jehad “Sliker” Mohammed mangrupikeun streamer Twitch anu utamina maénkeun kaulinan sapertos Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) sareng Valorant, ogé nyayogikeun aliran obrolan. minggu ieu, bukti dibagikeun dina média sosial némbongkeun yén Sliker nyokot duit ti fans jeung sasama streamers pikeun dana kabiasaan judi na.

Streamer berbasis Texas Lacari ngabagi layar tina téks anu nunjukkeun anjeunna ngirim Slikers langkung ti $ 1,000 tanpa nampi artos deui:

Salaku hasil tina panyingkepan média sosial, streamer populér sapertos xQc, Mizkif, sareng Hasan Piker nyanghareupan Sliker via Discord. Sliker engké ngaku nyokot ngeunaan $ 300.000 ti fans jeung sasama panyipta eusi pikeun ngabiayaan kabiasaan judi na.

Kampanye #TwitchStopGambling parantos kéngingkeun moméntum dina sababaraha dinten kapengker salaku hasil tina kaayaan Sliker, kalayan streamer anu terkenal sapertos Hasan Piker sareng Pokimane nuju jalan.

Néangan pitulung

Dina panggero Discord, Sliker basis Inggris ngaku yén anjeunna geus bajoang jeung kecanduan judi, saprak 2017 nalika anjeunna mimiti kalibet dina CS: GO judi kulit. Nalika anjeunna ahirna jadi aub dina bentuk sejen dina judi , manéhna mimitian injeuman dana ti anggota kulawarga sarta manajer na pikeun ngabiayaan kabiasaan éta.

Trainwreck masihan Sliker sakitar $ 45,000

Anjeunna ngagunakeun rupa-rupa alesan pikeun ngajelaskeun naha anjeunna peryogi artos, sapertos rekening bank beku sareng peryogi artos pikeun nutupan tagihanana. Populér judi streamer Trainwreck masihan Sliker sabudeureun $ 45.000, bari Lukeafkfan nyumbang sabudeureun $ 27.000.

Dina aliran salajengna, Sliker ngaluarkeun hapunten ka fans na, khususna jalma anu anjeunna nginjeum artos. Anjeunna geus komitmen bade rehab pikeun ngubaran kecanduan judi na. Samentara éta, streamer Twitch berpendapatan luhur sapertos Ludwig sareng xQc parantos sapuk pikeun mayar deui para korban.

Commenting on hasil tina kecanduan judi ceuk Sliker: “Anjeun leungit sagalana dina kahirupan lamun ngalakukeun ieu. Éta langkung parah sareng parah sareng parah sareng parah kecuali anjeun nampi bantosan anu anjeun peryogikeun.”

Trend ngembang

Sanajan sababaraha nelepon pikeun ngalarang eta, eusi nu patali judi Twitch geus tumuwuh beuki populér di 2022. Loba streamers pang populerna di platform urang boga pasatujuan sponsor jeung pausahaan kasino online kawas Stake. Kategori slot ayeuna mangrupikeun andalan dina sapuluh jinis streaming anu paling diawaskeun.

Jumlah badag duit ieu wagered on walungan. Dina Juli contona, rapper populér Drake leungit $17 juta leuwih sapuluh menit dina aliran tunggal. Popul streamer xQc geus bet ratusan jutaan dollar ngaliwatan online judi platform, bari Trainwreck wangsit saméméhna dina 2022 yén anjeunna leungiteun ngeunaan $ 13 jutaan judi .

#Ngaran #kedutan #ngadesek #judi #larangan #sakumaha #kolega #nembongkeun #perjuangan

Data Twitter nembongkeun Pangaruh na on judi . Naon salajengna?

Closeup Twitter dina telepon

Twitter nembe ngungkabkeun data anu nunjukkeun yén bettors sering konsultasi platform nalika tohan olahraga. [Image: Shutterstock.com]

Ngadominasi obrolan

Twitter parantos ngaluarkeun data anu nunjukkeun yén kagiatan dina média sosial ningkat sacara signifikan salami acara olahraga.

tujuh dina sapuluh gamblers olahraga ngagunakeun Twitter salaku sumberdaya a

hub populér pikeun interaksi online, nu boga leuwih ti 345 juta rekening, ngaklaim yén tujuh dina sapuluh gamblers olahraga ngagunakeun Twitter salaku sumberdaya a. Gumantung kana jalmana, éta tiasa hartosna pilihan, strategi, warta, tren atanapi diskusi.

Twitter ogé dibagikeun yén jumlah tweets patali tohan geus ngaronjat substansi saprak tohan olahraga ieu legalized di 2018. kalawan 31 nagara bagian ngabogaan pasar tohan hirup jeung légal jeung nu lianna nuju ka arah éta, Obrolan nyebar ngeunaan judi diperkirakeun terus spike.

sumberdaya husus

Twitter lolobana katempona salaku “gén anyar” média sosial. acara TV olahraga populér kawas Di jero NBA bakal flash pesen ti akun béda dina layar salila syuting, sahingga personalities kawas Shaquille O’Neal jeung Charles Barkley meta langsung.

Olahraga judi Obrolan ogé geus mecenghul ti kalangkang online, hatur nuhun sabagean gede pikeun pamakéan hashtags, nu ngidinan jalma pikeun milarian kapentingan maranéhanana sarta gabung komunitas individu kawas-dipikiran.

Numutkeun data anu diungkabkeun ku Twitter, 72% tina bettors pariksa platform pikeun ngawas taruhanna. Éta ogé ngagunakeun Twitter salaku alat pikeun manggihan informasi ngeunaan laporan kepanduan, apdet tatu, sarta warta insider.

36% nyebutkeun aranjeunna ukur make platform ngobrol jeung olahraga panalungtikan.

33% nu maen judi anu ngagunakeun Twitter nyebutkeun aranjeunna bakal ngosongkeun situs lamun maranéhna teu bisa ngobrol ngeunaan olahraga kalawan pamaké séjén. 36% nyebutkeun aranjeunna ukur make platform ngobrol jeung olahraga panalungtikan.

Salaku misalna, Twitter ngarasa geus garnered a “premium olahraga tohan panongton”, nu eta langsung pangaruh.

Loba pamaké, naha maranéhna judi atanapi henteu, ogé bakal ningali Iklan pikeun buku olahraga. Twitter ngamungkinkeun pausahaan, paduli industri, ngamajukeun tweets maranéhna pikeun non-pengikut (dimana éta légal), nu geus mantuan masarakat judi ngahontal basa nu leuwih gede.

Naha Twitter tiasa janten operator?

Data nunjukeun yen Twitter boga pangaruh badag dina pasar tohan, sanajan platform sorangan teu langsung afiliasi atawa dipangaruhan ku sportsbooks.

Barina ogé, data nunjukeun yen bettors olahraga on Twitter condong méakkeun 15% leuwih taunan on bets maranéhanana ti nu maen judi non-sosial.

65% nu maen judi ngarasa obligated bet duit dina acara anu ngadominasi paguneman umum

Aya ogé tekanan pikeun tetep nepi ka tren, nu pedah gamblers profésional. Numutkeun laporan, 65% tina gamblers ngarasa obligated bet duit dina acara anu ngadominasi paguneman umum jeung 51% tina gamblers anu ngagunakeun Twitter nyebutkeun aranjeunna ngan dimimitian tohan dina dua taun ka tukang.

Pausahaan henteu ngumumkeun kahayang pikeun janten operator tohan, tapi aya dunya dimana aranjeunna tiasa ngiringan pasar dina sababaraha kapasitas. Salaku conto, layanan streaming populér FuboTV nembé ngaluncurkeun ladenan tohan in-app anu ngamungkinkeun para nasabah nyandak tindakan langsung tina jarak jauh televisi.

Lamun data nembongkeun move Twitter urang kana spasi judi, éta bakal pangalusna mésér low saméméh harga skyrocket.

#Data #Twitter #nembongkeun #Pangaruh #judi #Naon #salajengna

Foxwoods Resort kasino nembongkeun $ 85M Project renovasi

Foxwoods Resort kasino di jero

Foxwoods Resort kasino investasi $ 85 juta dina proyék renovasi anyar anu bakal nambahan 50.000 méter pasagi spasi kaulinan. [Image: Shutterstock.com]

rencana badag

Foxwoods Resort kasino di Connecticut embarked on anyar $ 85 juta proyék renovasi, nyirian ékspansi kaulinan utama kahijina saprak 2008.

Anyar 50.000 méter pasagi patut spasi kaulinan

kasino di ngumumkeun rencana na dina siaran pers Rebo. Numutkeun pengumuman éta, proyék multimillion-dollar bakal kaasup tambahan kamar kaulinan anyar 50.000-kuadrat ku 2023, kitu ogé réstoran chef selebritis urang.

Foxwoods bakal ngamekarkeun kamar kaulinan anyar na di Grand Ballroom, lokasina di wewengkon Grand Pequot fasilitas. Jumlah spésifik tabel sarta slot kaulinan anu bakal diulas dina spasi anyar ayeuna unconfirmed.

Nambahan pangalaman

Réstoran Foxwoods anyar 13,000-suku bakal mawa nami “koki selebritis iconic.” kasino bakal nembongkeun nami kang Oki engké di 2022. Ieu ogé bakal ngawengku hiji “mewah wates luhur liang aréa”. Pangwangunan bakal ngamimitian dina bulan Nopémber, upami sadayana saluyu sareng rencana.

Foxwoods Resort kasino celebrates ulang 30th na dina bulan Pebruari. Ieu sakali dipikawanoh salaku kasino pangbadagna di dunya tapi geus saprak geus surpassed ku Venetian Makau.

Commenting on proyék renovasi, Foxwoods Resort kasino lulugu eksekutif jeung Presiden Jason Guyot ngécéskeun yén kasino boga tujuan pikeun narik sémah kalayan ékspansi. Anjeunna nambahan yén tim Foxwoods “terus ngartikeun ulang naon hartina pamimpin di silaturahmi, kaulinan jeung hiburan, sarta teu bisa antosan a make visi ieu kanyataanana”.

Anyar jeung ningkat

Ieu panganyarna dina runtuyan proyék renovasi di Foxwoods ngumumkeun taun ieu.

$ 300 juta taman cai jero rohangan

Dina Juli, kasino dibuka aula bingo-patok luhur anyar nu hargana $ 7 jutaan. Éta ogé gaduh rencana pikeun ngawangun Resort taman cai jero ruangan $ 300 juta caket dieu. Sababaraha rencana séjén dina karya kaasup muka sababaraha réstoran séjén, toko memorabilia olahraga, sarta lounge pamuter VIP anyar.

Kiwari, Foxwoods boga kira 300.000 méter pasagi spasi kaulinan, ngandung 250 méja kaulinan sarta 3.000 mesin slot. Harta ieu ogé ngagaduhan buku olahraga ritel DraftKings ti saprak Nopémber 2021.

#Foxwoods #Resort #kasino #nembongkeun #85M #Project #renovasi