Tag Archives: Néglasari

BetMGM ngaranna Anyar Néglasari Minggu Peuting Football Sponsor

Minggu Peuting Football logo dina telepon

BetMGM geus nyokot alih peran PointsBet urang salaku sponsor tohan tina Néglasari Minggu Peuting Football. [Image: Shutterstock.com]

Ngambil alih

BetMGM nyaéta sponsor tohan Minggu Peuting Football anyar Néglasari, ngagantikeun PointsBet. Ulama parusahaan dimimitian ku acara pre-cocok pikeun kaulinan Minggu peuting panungtungan antara Green Bay Packers jeung Chicago Bears.

sponsor pikeun sésana musim

Alesan pikeun parobahan éta PointsBet geus mutuskeun teu renew susunan na salaku resmi NFL olahraga tohan pasangan. Hasilna, teu bisa tetep di tempat salaku sponsor sinyalna bal primetime on NBC Sports. BetMGM teh sponsor pikeun sésana musim, jeung operator tohan disetel ka ngaleupaskeun leuwih rinci dina susunan anyar dina mangsa nu bakal datang.

Robah pendekatan

Kaputusan PointsBet pikeun mundur tina sponsor NFL asalna salaku bagian tina parobihan dina strategi pemasaran na di pasar AS. Salila panggero earnings quarterly dina bulan Agustus, executives parusahaan ngajelaskeun yén belanja pamasaran NBC PointsBet urang bakal leuwih difokuskeun kana layanan streaming NBC Peacock sarta sagala rupa jaringan olahraga régional na.

NBC nandatanganan perjanjian lima taun sareng PointsBet di 2020 dimana raksasa televisi nyandak 5% saham dina perusahaan tohan.

PointsBet parantos ngamimitian pendekatan pamasaran anu sanés. Ieu meluncurkan e-newsletter anyar dina awal Séptémber disebut Hustle, nyadiakeun eusi patali olahraga tohan tilu kali per minggu. Rencanana nyaéta pamustunganana ningkatkeun frékuénsi e-newsletter ka lima kali saminggu.

PointsBet ogé nyetél studio digital pikeun ngahasilkeun podcast sareng jinis acara anu sanés. Salah sahiji acara dina pipa nyaéta Garis lempeng, Jeung urut gelandang NFL Ryan Daun porsi salaku host utama. Bakal ningali warta bal panganyarna na tohan tren.

Waktos sibuk taun

Usum NFL biasana salah sahiji kali pangsibukna dina taun pikeun sportsbooks, kalawan loba di antarana méakkeun pakaya dina pamasaran pikeun nyobaan nambahan paparan maranéhna. Ngan minggu kamari, diumumkeun yén DraftKings ngagabung salaku sponsor tohan anyar Kemis Peuting Football.

PointsBet ayeuna gaduh sportsbooks di belasan nagara bagian, kalebet pasar konci sapertos New York, New Jersey, sareng Pennsylvania. Aya jaringan Néglasari Olahraga régional di seueur nagara bagian dimana PointsBet beroperasi.

BetMGM ogé boga hubungan kuat ka NFL. Salian mangrupa pasangan tohan resmi sababaraha tim, eta nembe dibuka sportsbook ritel munggaran dina stadion NFL, launching eta di Arizona Cardinals State Ladang Stadion.

#BetMGM #ngaranna #Anyar #Néglasari #Minggu #Peuting #Football #Sponsor