Tag Archives: narik

Usum NFL anyar pikeun narik catetan 46,6 Juta bettors AS

bal NFL kalawan bandéra AS

Statistik tohan olahraga AS terus ngabeledug nalika AGA ngira-ngira rékaman 46,6 juta déwasa ngarencanakeun bet dina usum NFL 2022. [Image: Shutterstock.com]

Survey taunan kaluar

Dihareupeun usum NFL anyar dimimitian dina Kemis wengi, Association kaulinan Amérika (Aga) geus ngarilis prediksi dumasar-survey na pikeun tohan sakuliah AS.

46,6 juta sawawa ngarencanakeun bet dina usum NFL 2022

Numutkeun siaran pers Rebo Rebo, Aga ngira-ngira yén rékaman 46,6 juta sawawa ngarencanakeun bet dina usum NFL 2022. Awak kaulinan ogé dibagikeun hiji infographic via Twitter, nembongkeun yen 23 juta sawawa maksudna pikeun nempatkeun bets online:

Estimasi total inohong tohan nandaan 3% kanaékan ti 2021. Jumlah bettors anu bakal nempatkeun bets hirup kalawan sportsbooks geus ngaronjat 2% ka 6 juta jalma. Samentara éta, jumlah tohan digital bakal ningkat sacara éksponénsial dumasar kana panilitian Aga, ngaramalkeun paningkatan 18% dina tohan online taun-taun.

Banding massa

Dina siaran pers Rebo, Présidén Aga jeung CEO Bill Gedang ceuk banding terus of NFL tohan “reflects tumuwuhna terus maturation tina tohan olahraga légal” sakuliah AS.

leuwih ti 18 juta jalma bisa jum’atan bet ti kaayaan maranéhanana taun

Kalawan Kansas launching olahraga légal tohan on September 1, AS ayeuna 32 yurisdiksi tohan légal. Ieu ngandung harti yén leuwih ti satengah (132 jutaan) sawawa Amérika jum’atan bisa nempatkeun bets dina kaayaan imah maranéhanana. Dibandingkeun sareng 2021, langkung ti 18 juta jalma tiasa sacara sah bet ti nagarana taun ieu.

The AGA ogé geus nyatet shift arah pilihan tohan légal. Éta ngungkabkeun yén 89% bettors olahraga yakin yén éta “penting pisan atanapi rada penting yén aranjeunna bet sareng buku olahraga anu sah sareng diatur.” Gedang ceuk survéy némbongkeun yén sawawa AS “jelas hoyong pilihan tohan olahraga légal.”

Pamakéan bookie terus turun di sakuliah AS, kalawan ngan 13% tina bettors NFL ngarencanakeun nyandak jalur ieu bet di 2022. Ieu turun 2% di 2021 jeung 5% di 2020. Di nagara tohan olahraga non-légal, pamakéan bookie nyaeta. 50% leuwih luhur ti di pasar diatur.

Pesen tanggung jawab daratang

AGA ogé ngabagi yén 92% bettors olahraga nyarios yén aranjeunna terang alat kaulinan anu tanggung jawab. Dina total, 90% parantos maca, ningali atanapi nguping pesen kaulinan anu tanggung jawab dina taun katukang. Samentara éta, 51% dilaporkeun kakeunaan seratan kaulinan anu langkung tanggung jawab salami 12 bulan katukang tibatan taun-taun sateuacana.

komitmen pikeun ngadorong kaulinan anu tanggung jawab”

Leuwih ti 80% bettors olahraga taun ka tukang dianggap kampanye kaulinan jawab “pisan atawa rada éféktif,” sarta sapuk yén “industri kaulinan geus komitmen pikeun ngamajukeun kaulinan jawab na combating masalah judi .”

Miller nyarioskeun tanggung jawab salaku pondasi tohan olahraga AS anu sah, nyatakeun yén éta ngagaduhan “kauntungan kompetitif anu jelas.”

#Usum #NFL #anyar #pikeun #narik #catetan #Juta #bettors