Tag Archives: nampi

Tim Pro diantara jalma anu nampi lisénsi tohan Ohio

Bandéra Ohio

Sajumlah tim olahraga profésional parantos dibéré lisénsi tohan olahraga di Ohio. [Image: Shutterstock.com]

Meunang dina aksi

Ohio kasino Komisi kontrol (OCCC) geus ngaluarkeun sababaraha lisensi tohan olahraga, kaasup pikeun sababaraha kaayaan tim olahraga profésional. Sababaraha operator sportsbook anu terkenal anu ngagaduhan lampu héjo kondisional pikeun diluncurkeun dina 1 Januari 2023 kalebet Caesars Sportsbook, Barstool Sportsbook, sareng FanDuel.

The Columbus Blue Jackets, Cleveland Cavaliers, FC Cincinnati, Cleveland Guardians sareng Cincinnati Bengals mangrupikeun tim olahraga profésional anu nampi persetujuan dinten Rebo. The Bengals ngagaduhan lisénsi ngan online, sedengkeun tim sanés ngagaduhan lisénsi tohan olahraga online sareng ritel.

operator sportsbook ogé pasangan kalayan casinos lokal sarta racetracks

Tiap tim geus partnered kalawan sahanteuna hiji operator sportsbook. Salian tim olahraga pro, operator sportsbook ogé pasangan kalayan casinos lokal sarta racetracks di Ohio pikeun aksés aksés ka lisensi.

Balapan pikeun lisénsi

Geus aya sababaraha lisensi anu dikaluarkeun ku OCCC, kalebet pikeun DraftKings, PointsBet, sareng BetRivers. operator lianna, kayaning Seminole Hard Rock na Betr, masih ngantosan ngadangu lamun aranjeunna geus diamankeun approvals patali.

tungtungna meunang saloba 50 sportsbooks online di Ohio

Dina total, aya nepi ka 25 lisénsi tohan olahraga online pikeun direbut di Buckeye State. Unggal licensee tiasa pasangan kalayan dua operator, jadi aya pamustunganana bisa jadi saloba 50 sportsbooks online di Ohio. Aya wates pikeun Jumlah sportsbooks ritel nu bisa aya di nagara tangtu.

Tungtungna, langkung ti 300 usaha parantos ngalamar jinis lisénsi anu sanés anu ngamungkinkeun aranjeunna gaduh kios tohan olahraga dina hartana. Usaha layak ngudag lisénsi sapertos kitu upami aranjeunna gaduh lisénsi minuman keras.

Meunangkeun aksés pasar

Nalika Gubernur Ohio Mike DeWine nandatanganan tagihanana kana hukum dina bulan Désémber nu tungtungna legalized tohan olahraga di Ohio, operator mimiti pursuing kasempetan aksés pasar. Caesars Hiburan boga deal jeung Cleveland Cavaliers anu bakal muka sportsbook ritel di Rocket KPR Fieldhouse. Cavaliers ogé gaduh deal sareng Fubo Sportsbook.

Tanggal resmi dimana sportsbooks tiasa diluncurkeun di Ohio nyaéta 1 Januari 2023. The 7. kaayaan pangpadetna AS jeung imah grup fans olahraga gairah, Ohio disetel ka jadi pasar tohan olahraga légal signifikan.

Bari Wali teu acan gaduh pasangan ritel, tim ngabogaan Bet365 na BetFanatics salaku mitra online. Anu terakhir ayeuna mangrupikeun pasangan tunggal pikeun Jaket Biru, sedengkeun SuperBook gaduh perjanjian sareng FC Cincinnati sareng Betfred parantos damel sareng Bengals.

#Tim #Pro #diantara #jalma #anu #nampi #lisénsi #tohan #Ohio