Tag Archives: mundur

FuboTV mundur ti pasar judi, tiasa uih deui pas

Logo FuboTV sareng ticker saham di latar tukang

Panyadia streaming FuboTV mundur tina rencanana pikeun nawiskeun jasa judi terpadu. [Image: Shutterstock.com]

angka ngajangjikeun

Warta asalna sanaos Fubo ngeposkeun 41% pertumbuhan taun-taun, kalayan langganan 946,735 dina ahir kuartal kadua. Konsumén internasional di Perancis sareng Spanyol ogé ngaleuwihan 347,000. Panghasilan Amérika Kalér ningkat 65% ka $ 216,1 juta sareng pendapatan internasional janten $ 5,8 juta.

Tapi, CEO Fubo David Gandler sareng pupuhu Edgar Bronfman Jr. catetan anu angka impressive parusahaan “aya dina tekenan utamana alatan underperforming eusi olahraga tangtu salila porsi pertumbuhan ilaharna low taun.”

FuboTV gancang abandons judi

Fubo mimiti ngumumkeun rencana na pikeun gabung pasar tohan dina pertengahan Juni. jasa judi na diawalan di Iowa sarta Arizona; eta ngarencanakeun rék dilegakeun ka nagara séjén salila usum maén bal.

Sadaya anu diperyogikeun fans nyaéta nyeken kode QR, anu teras ngarahkeun ka buku olahraga Fubo. Fans di nagara bagian luar Arizona jeung Iowa masih bisa bersaing pikeun titik dina leaderboard non-monetized.

Surat ka para pemegang saham nyatakeun parobahan ékonomi sareng naékna inflasi salaku sumber perhatian.

Tapi nalika pasar maju, Gandler sareng Bronfman milarian cara pikeun “ngalereskeun sareng nyaluyukeun” [their] bisnis.” Surat ka para pemegang saham nyatakeun parobahan ékonomi sareng naékna inflasi salaku sumber perhatian.

“Kami ningali kasempetan anu penting pikeun neraskeun ngirangan biaya internal ogé ngadorong paningkatan ékonomi unit anu aya hubunganana,” nyerat Fubos. “Kami terus-terusan damel pikeun ningkatkeun pendapatan iklan margin tinggi kami. Kami yakin dina lingkungan ékonomi ieu yén pemotongan kabel ngan bakal ningkat sareng Fubo bakal terus nguntungkeun tina tren anu ngagancangkeun ieu.

Utamana, harga dagang Fubo naek saatos angka panghasilan dileupaskeun.

Kalangkang mulang

Fubo teu nyerah dina gabung pasar judi sakabéhna. Gantina, aranjeunna ngan manjangkeun prosés bari ngajaga minat hébat.

Gandler sareng Bronfman nyarios yén saatos aranjeunna “ngaevaluasi cara anu pangsaéna pikeun skala” [their] kamampuan di pasar ayeuna,” aranjeunna moal deui “ngudag kasempetan ieu” [their] gaduh.” Hasilna, jasa tohan interaktif ayeuna “dina review strategis.”

Bettors teu kedah hariwang, sabab dimana hiji panto ditutup, anu sanés sigana dibuka. Fubo husus dicatet yén maranéhna moal pursuing kasempetan sorangan, nunjukkeun yén maranéhna bisa pasangan kalayan operator sejen, organisasi atawa lokasi pikeun asup deui pasar.

Fubo parantos damel sareng Cleveland Cavaliers NBA, ngajantenkeun éta jasa streaming munggaran anu gabung sareng tim anu berbasis di Ohio.

luhur-up ngajelaskeun yén maranéhna bakal boga paguneman sejen someday

Henteu aya jadwal langsung nalika Fubo bakal gabung deui ka dunya judi. Leungit, up luhur nerangkeun yén maranéhna bakal boga paguneman sejen someday.

“Kami dina diskusi internal tur éksternal pikeun nangtukeun jalan pangalusna maju pikeun bisnis Fubo kaulinan sarta kasampak maju ka babagi informasi langkung,”Sa Gandler na Bronfman.

FuboTV masangkeun rugi bersih $ 116,3 jutaan, kaasup $ 10,7 juta dina impairment of goodwill patali operasi kaulinan na.

#FuboTV #mundur #pasar #judi #tiasa #uih #deui #pas