Tag Archives: MLB

AGA Inks MLB salaku tanggung jawab judi Mitra kampanye

logo MLB jeung tanda

MLB ngagabung salaku pasangan resmi AGA “Gaduh Rencana Game. Bet Responsibly” kampanye publik. [Image: Shutterstock.com]

Pasangan kuat

MLB geus teamed up kalawan Association kaulinan Amérika (Aga) salaku bagian tina kampanye judi jawab anyar disebut “Gaduh Plan Game. Bet Tanggung jawab. ” pengumuman Kemis urang outlines naon sabenerna partnership nu.

pengumuman bakal dimimitian dina mimiti 2022 playoffs

MLB baris geura-giru ngajalankeun hiji pengumuman layanan publik promosi tanggung jawab olahraga tohan sakuliah média digital sarta saluran siaran. Pengumuman ieu bakal dimimitian dina mimiti playoff 2022.

Tiap tina 30 tim MLB bakal tiasa kalibet salaku mitra kampanye upami aranjeunna hoyong. Aga ogé bakal nyadiakeun leagues kalawan kaahlian sarta nasihat pikeun mantuan nambahan pangaweruh ngeunaan jawab judi sakuliah leagues.

Ngabantu ngamajukeun jawab judi

MLB geus jadi pasangan Déwan Nasional pikeun Masalah judi (NCPG), tapi ayeuna boga status platinum sarta bakal jadi bagian tina grup kapamimpinan NCPG. Liga bakal dianggo dina rupa-rupa masalah judi inisiatif, kaasup promosi Masalah Nasional judi Helpline. MLB parantos janten anggota NCPG ti saprak 2005 nalika éta liga olahraga profésional munggaran anu ngagabung.

Diadegkeun dina 1972, NCPG nyaéta grup nirlaba anu tindakan minangka advokat pikeun gamblers masalah lamun datang ka ngamekarkeun kawijakan judi , kitu ogé langsung mantuan gamblers masalah. Mangkaning, NCPG ngajaga sikap nétral dina judi.

Wapres eksekutif MLB tina ngembangkeun bisnis Kenny Gresh underlined komitmen liga pikeun mantuan fans sakuliah nagara judi responsibly. Ngawangkong ngeunaan naon nu bakal datang nahan, Gersh ngomong: “… urang bakal tiasa dilegakeun usaha kaulinan tanggung jawab urang malah salajengna, nyetir atikan anyar, kasadaran sarta inisiatif jasa rojongan.”

Wakil présidén senior Aga Casey Clark ogé tampi MLB salaku pasangan kampanye, nyatakeun yén éta téh milestone pikeun organisasi urang jawab nasional judi kampanye na usaha . Anjeunna yakin kalibet MLB bakal boga dampak signifikan.

Liga olahraga pro naék

Séptémber nyaéta Bulan Atikan Kaulinan Tanggung Jawab anu munggaran, anu ideu nyaéta promosi pendidikan diantara peminat olahraga sareng ningkatkeun literasi kaulinan. Aya sababaraha inisiatif sapanjang bulan, kaasup webinars Aga-hosted sarta sababaraha sportsbooks utama ngaleupaskeun pledges anyar pikeun tackle masalah judi.

Salian ti MLB, PGA Tour parantos janten mitra AGA “Gaduh Rencana Game. Kampanye Tohan Tanggung jawab “. organisasi olahraga profésional séjén ogé geus stepped up usaha kasadaran judi jawab maranéhna. Salila Minggu Peuting Football, NFL airs jawab judi Iklan, ngagunakeun tagline “Lengket kana Gameplan anjeun”.

#AGA #Inks #MLB #salaku #tanggung #jawab #judi #Mitra #kampanye

California Olahraga tohan, dalil 27 Dirojong ku MLB

Dina garis hareup

Mayor Liga Baseball geus ngumumkeun yén éta bakal ngarojong perluasan online of California tohan olahraga.

panyingkepan nandaan jurus resmi munggaran dicokot ku liga olahraga profésional dina perangna antara raksasa judi jeung suku lokal di Sunshine State. Usulan 27, tagihan anu dirojong ku MLB, bakal muka panto pikeun operator online.

ukuran tohan olahraga sejen, dalil 26, ogé bakal muncul dina sora Nopémber. referendum bakal nangtukeun naha tohan live bakal dugi ka casinos lokal sarta opat racetracks.

MLB jeung judi

Mayor Liga Baseball geus supporter olahraga tohan saprak Mahkamah Agung overturned PASPA di 2018. Liga Komisaris Rob Manfred ogé teu kalem dina ngadorong pikeun panerapan.

“Urang ningali éta utamana salaku wangun ngaronjat Dursasana kipas,” ceuk Manfred salila wawancara April kalawan ESPN. “Ieu cara tambahan pikeun fans urang pikeun berinteraksi sareng kaulinan.”

MLB parantos gawé bareng sareng sababaraha perusahaan tohan, kalebet FanDuel, DraftKings, sareng BetMGM. Liga ogé ngagaduhan minat anu ageung di California, dimana lima waralaba (San Diego Padres, Los Angeles Dodgers, Los Angeles Angels, San Francisco Giants, sareng Oakland Athletics) dumasar.

Liga ngaharepkeun pangaruhna bakal ngabantosan nyorong Proposisi 27 dina garis.

Baseball Liga Utama tetep komitmen pikeun ngajagaan integritas kaulinanna.”

“Salaku legalized tohan olahraga terus dilegakeun sakuliah nagara, Mayor Liga Baseball tetep komitmen ngajaga integritas kaulinan sarta nyieun hiji pangalaman aman pikeun fans anu hayang bet dina kaulinan,” ceuk MLB dina hiji pernyataan dirilis Jumaah. “Proposisi 27 – hiji-hijina ukuran dina sora California anu bakal datang anu bakal ngalégalkeun sareng ngatur tohan olahraga online – kalebet katetapan integritas anu kuat pikeun ngabantosan MLB ngalaksanakeun komitmen éta.”

“Laku lampah éta, contona, (1) merlukeun operator buku olahraga ngabéjaan liga ngeunaan aktivitas tohan curiga, (2) ngidinan leagues ngajukeun larangan dina pasar tohan anu kacida rentan ka manipulasi, jeung (3) mempermudah bentuk integritas séjén. – ngeunaan kerjasama antara nagara, liga sareng operator, “pernyataan éta diteruskeun. “MLB yakin Prop 27 gaduh panjagaan pikeun nyiptakeun pasar tohan olahraga online anu aman sareng tanggung jawab di California – nagara sareng jutaan fans MLB milarian alternatif pikeun situs tohan lepas pantai anu haram.”

tohan olahraga California

Bari liga ngarojong pinuh Proposisi 27, grup lianna kawas Pechanga Band of India bakal rada gagal dina dinten pamilihan.

The Californians pikeun Kadaulatan Tribal jeung Aman Play mangrupakeun salah sahiji grup dissenting anu resep tetep maén dina kontrol tribal. Kritikus Proposisi 27 ngarasa yén éta ngaleungitkeun kadaulatan anu parantos aranjeunna nikmati.

“Koalisi ageung sareng ngembang suku India, pendukung kaadilan sosial, guru, sepuh, para tunawisma sareng panyengkuyung kaséhatan méntal, bisnis, kaamanan umum sareng pamimpin tenaga kerja sadayana nentang pisan kana Prop 27,” saur Kathy Fairbanks, juru bicara Sumuhun dina 26 sareng Taya on 27 kampanye, dina hiji pernyataan ka ESPN. “Pausahaan judi luar negeri anu ngabiayaan Prop 27 nyeratna supados nyandak 90% tina kauntungan luar negeri, nyésakeun sakedik pikeun California. Kami yakin yén pamilih bakal nampik tindakan anu nipu sareng bahaya ieu dina bulan Nopémber.”

Kalayan saurna, henteu sadayana grup lokal hoyong nyingkirkeun raksasa kaulinan. Sababaraha suku leutik geus asup pikeun ngarojong FanDuel sarta pihak dominan séjén.

industri tiasa ngahasilkeun pendapatan $ 3,57 milyar

California mangrupikeun pusat hiburan Amérika Serikat sareng bakal nguntungkeun sacara signifikan tina tohan olahraga sah. industri bisa ngahasilkeun $ 3,57 milyar dina sharing lamun online tur di-jalma judi dilegakeun, nurutkeun projections ti sungut panalungtikan Eilers & Krejcik kaulinan LLC.

Demokrat, grup fatwa California ngeunaan politikus, ngalawan dalil 27. Sanajan kitu, kahareup California olahraga tohan pamustunganana bakal mutuskeun dina sora Nopémber.

#California #Olahraga #tohan #dalil #Dirojong #MLB