Tag Archives: Mitra

Game Aristocrat Mitra Jeung New England Patriots

logo New England Patriots

The New England Patriots geus didaptarkeun Aristocrat kaulinan salaku pasangan anyar maranéhna. [Image: Shutterstock.com]

Miluan New England Patriots

The New England Patriots geus sapuk kontrak multi-taun kalawan Aristocrat kaulinan anu bakal mawa parusahaan ka Stadion Gillette.

salah sahiji waralaba anu paling suksés sareng legendaris di NFL”

“Kami thrilled pikeun pasangan jeung New England Patriots, salah sahiji waralaba tersukses sarta legendaris di NFL,”Sa Hector Fernandez, CEO Aristocrat kaulinan.

Aristocrat bakal tiasa Ngaiklan brand na ka leuwih ti 65.000 fans di Foxborough kalawan pintonan concourse, branding dina kaulinan sarta kasempetan promosi on matchdays.

Ngarecah ka Amérika

Aristocrat kaulinan kantor pusatna di Sydney, Australia, kira-kira 7.530 mil ti basisir California. Sanajan kitu, parusahaan geus fokus kana megatkeun kana pasar Amérika ngaliwatan NFL.

Nepi ka ahir usum 2021, Aristocrat nandatanganan pakta lisénsi slot multi-taun sareng NFL. Salaku hasil tina perjangjian, Aristocrat bisa ngawangun hiji NFL branded mesin slot dumasar tanah-.

The aristocrats rencanana nyadiakeun pangalaman sarupa locals di New England. Fans tina Patriots biasa meunang kaulinan-patok luhur, dibere genep judul Super Bowl tim maranéhanana.

“Urang kasampak maju ka mawa kaulinan slot NFL-themed kami pikeun casinos sakuliah Massachusetts, nyadiakeun kasempetan pikeun fans Patriots gairah ngalaman tim favorit maranéhanana dina cara anyar jeung seru,”Sa Fernandez.

Murray Kohl, Wakil Présidén Penjualan pikeun New England Patriots, ngabagi pikagumbiraeun tina partnership anyar.

sababaraha aktivasina sareng kasempetan branding di Stadion Gillette”

“The Patriots na Gillette Stadion bungah pikeun pasangan kalawan Aristocrat kaulinan sarta ngajalajah loba kasempetan anyar pikeun kalibet jeung fans urang,”Sa Kohl. “Kami bungah pikeun gawé bareng tim inovatif maranéhanana dina rupa-rupa aktivasina sarta kasempetan branding di Stadion Gillette sapanjang usum Patriots, kitu ogé featuring Patriots branding on mesin slot maranéhna nasional.”

Kamekaran di sakuliah dunya

The aristocrats ogé geus nyieun hiji hambalan penting sajaba ti Patriots. Nembe Deanne McKissick sarta Mark Wadley diangkat lulugu perwira ranté suplai sarta lulugu perwira pamasaran, dimana maranéhna bakal mantuan ngajalankeun tim kapamimpinan kaulinan parusahaan.

Aristocrat teu hijina parusahaan kaulinan pilari pikeun ngaronjatkeun posisi na di pasar. Kansas City Chiefs ngan dua minggu ka tukang partnered kalawan BetMGM sanggeus peluncuran olahraga tohan Kansas.

Operator bakal katarik ku kasempetan pikeun gabung dina usaha booming. Baheula bulan ieu, Asosiasi kaulinan Amérika (Aga) diperkirakeun 46,6 juta bettors Amérika salila usum NFL, jumlahna ditakdirkeun pikeun tumuwuh salaku nagara bagian lengkah usaha legalisasi.

Saolah-olah teu cukup rojongan acan, parusahaan geo-tracking GeoComply ngungkabkeun a 71,5% sataun-leuwih-taun tumuwuh dina opat poé mimiti usum NFL 2022. Salaku kalawan jumlah total bettors, jumlah unik geo- lokasi diperkirakeun ningkat kalawan ngaronjatna legalisasi.

The Patriots balik deui dina aksi ngalawan Pittsburgh Steelers di 1pm AND Minggu ieu. Aristocrat bakal ngarojong aranjeunna nalika aranjeunna nyiapkeun unveil a garis anyar slot branded sarta advertisements di stadion.

#Game #Aristocrat #Mitra #Jeung #England #Patriots

LeoVegas janten Manchester City tohan Mitra

Logo Manchester Kota

LeoVegas ngagabung salaku pasangan tohan resmi Éropa sareng Kanada Manchester City. [Image: Shutterstock.com]

deal lega

LeoVegas ayeuna mangrupikeun pasangan taruhan resmi Manchester City FC di Éropa sareng Kanada. LeoVegas Grup ngumumkeun warta ngeunaan partnership on Kemis; anjeunna yakin yén partnership ieu cocog sabab duanana pihak anu pamingpin di industri masing-masing.

Salaku hasil tina perjangjian, tim maén bal Inggris anu unggul bakal gawé bareng LeoVegas dina rupa-rupa eusi, ngawengku tim kahiji lalaki jeung awéwé klub. LeoVegas ogé bakal meunang aksés ka tipe séjén odds, kaasup pangalaman matchday unik.

branding bakal dipintonkeun di Stadion Etihad 55.000-korsi

Branding LeoVegas bakal dipintonkeun di Stadion Etihad 55,000 korsi, ditambah Stadion Akademi. Anu terakhir mangrupikeun tempat pikeun seueur latihan, ogé kaulinan bumi pikeun tim pangembangan elit sareng awéwé Manchester City. Fitur séjén tina kerjasama ieu nyaéta logo LeoVegas anu bakal disimpen dina leungeun baju kaos latihan tim kahiji lalaki salami usum 2022-2023.

Harepan tumuwuh

CEO LeoVegas Grup Gustaf Hagman spoke ngeunaan pikagumbiraeun asup kana perjangjian anyar ieu, nyebutkeun: “Manchester City mangrupakeun raksasa olahraga, jeung méntalitas kapamimpinan sarua LeoVegas; Kolaborasi ieu mangrupikeun kasempetan pikeun LeoVegas pikeun ngawangun kasadaran merek pikeun ngadukung kamekaran global urang.

ngabantuan bahan bakar salajengna di Éropa sareng Kanada”

Wakil présidén penjualan kemitraan global City Football Group Dina Ahmad ogé ngabagéakeun kemitraan éta, ngungkabkeun kumaha klub ngaharepkeun yén perjanjian éta bakal “ngabantosan kamekaran salajengna di Éropa sareng Kanada sareng ngamungkinkeun urang pikeun terus ngahontal pamirsa di sakumna dunya.”

pasangan panganyarna

Kasepakatan sareng LeoVegas sanés pertama kalina Manchester City damel sareng operator tohan. Ayeuna gaduh 8xBet salaku pasangan tohan resmi na di Asia. Klub ieu diserang kusabab gaduh Marathonbet anu didukung Rusia salaku pasangan taruhan saatos invasi Ukraina.

Manchester City FC mangrupikeun salah sahiji tim maén bal Inggris anu paling suksés dina dasawarsa ka tukang, meunang lima tina sapuluh gelar Liga Premier anu terakhir. Éta bagian tina City Football Group, anu ogé gaduh klub sapertos New York City FC sareng Melbourne City FC.

LeoVegas mangrupakeun online basis Swedia judi operator nu boga ayana kuat dina sektor. Salian ti nawiskeun tohan olahraga, éta ogé ngagaduhan kasino éksténsif, kasino live sareng produk bingo anu ditawarkeun. LeoVegas ayeuna dina prosés kaala ku parusahaan kasino AS MGM Resorts International pikeun $ 604 jutaan.

#LeoVegas #janten #Manchester #City #tohan #Mitra

MaximBet Mitra kalawan genius Olahraga pikeun NFL Aksés Data

Buffalo Bills vs.  Tampa Bay Buccaneers

Genius Sports parantos ngadamel perjanjian pikeun nyayogikeun MaximBet sareng data NFL pas dina waktos kickoff usum. [Image: Shutterstock.com]

Candak eta pikeun data

MaximBet ngagabung sareng Genius Sports sareng bakal ngamimitian ngagunakeun data sareng analitik sacara real-time tina suite produk NFL na.

MaximBet ayeuna terang data liga panganyarna

Kalayan usum 2022 NFL disetel ka kick off Kemis wengi, MaximBet ayeuna sadar data liga panganyarna. Pausahaan ngarencanakeun ngagunakeun aksés anyar na pikeun nguatkeun posisi na di pasar Amérika.

Operator bakal nyayogikeun PreMatch, LiveData sareng Next Gen Statistics, ogé alat LiveTrading. Éta ogé bakal nawiskeun analitik pikeun olahraga sapertos maén bal, baskét, NASCAR, bahkan maén bal NCAA Mid-American Conference (MAC), salian ti padamelan na sareng NFL.

Gabung kakuatan

data NFL genius Olahraga dipaké ku dilaporkeun 97% tina pasar tohan Amérika. Kusabab MaximBet ayeuna gaduh aksés kana pagawéan batin, éta dina posisi anu kuat pikeun bulan-bulan mania gridiron.

Daniel Graetzer, pangadeg sarta CEO MaximBet, ngungkabkeun yén partnership mangrupa tuluyan tina rencana parusahaan pikeun forge posisi unik dina spasi.

Kami hiji-hijina sportsbook gaya hirup anu leres, nawiskeun pamaén aksés anu luar biasa, anu teu tiasa dipésér ku artos ”

“Pangalaman tohan premium merlukeun eusi pangalusna sarta paling ekslusif, nu ngajadikeun Genius Olahraga pasangan idéal pikeun MaximBet nalika urang ngajalankeun tumuwuhna sakuliah Amérika Kalér,” ceuk Graetzer. “Kami hiji-hijina sportsbook gaya hirup anu leres, nawiskeun pamaén aksés anu luar biasa, aksés artos kirang ka pesta Maxim, korsi courtside sareng seueur deui. Ngagabungkeun éta sareng data real-time anu diperyogikeun pamaén urang masihan aranjeunna panawaran lengkep anu henteu kapendak di tempat sanés di pasar.

Sean Conroy, EVP of genius Olahraga Amérika Kalér, ogé bungah ngeunaan kasempetan pikeun gawé bareng MaximBet.

“Sakuliah data resmi, dagang jeung pamasaran kacida targétna, Genius Olahraga bakal maénkeun peran sentral dina nyetir tumuwuhna seru MaximBet sakuliah AS. Kami bungah pikeun ngabantosan sareng ngalegaan basis palanggan MaximBet anu gairah, ”saur Conroy.

MaximBet nguatkeun posisi na

Pepatah “teu aya waktos sapertos kieu” cocog pisan pikeun MaximBet sareng Genius Sports.

rékaman 46,6 juta Amerika bakal nempatkeun sahanteuna hiji bet salila usum NFL

partnership anyar parusahaan asalna ngan sanggeus Association kaulinan Amérika diperkirakeun yén rékaman 46,6 juta Amerika bakal nempatkeun sahanteuna hiji bet salila usum NFL. Bagian tina tumuwuhna ieu attributed ka estimasi 18 juta rupa anyar gabung pasar salaku nagara terus legalize judi olahraga.

Sajaba ti, tohan olahraga geus infiltrated média sosial, kalawan 65% tina gamblers babagi yén maranéhna ngarasa obligated bet dina topik panas acara olahraga, nurutkeun data dikaluarkeun ku Twitter.

Baheula taun, estimasi resmi landed on 31,4 juta warga AS tohan $ 7,6 milyar dina Super Saeful. Kalawan usum caket jeung nagara bagian séjén ogé dina perjuangan pikeun legalize judi , angka pikeun Super Saeful upcoming bisa skyrocket sakali deui.

#MaximBet #Mitra #kalawan #genius #Olahraga #pikeun #NFL #Aksés #Data

Chiefs Mitra kalawan BetMGM Ditengah Kansas tohan peluncuran

Stadion Kepala Arrowhead Kansas Kota

Kansas City Chiefs partnered kalawan BetMGM sangkan aranjeunna pasangan tohan resmi maranéhna. [Image: Shutterstock.com]

waktos endah pisan

Kansas City Chiefs na BetMGM geus sapuk kontrak multi-taun anyar, nunjuk raksasa hiburan salaku pasangan tohan ekslusif tim urang.

pengumuman datang dina dinten anu sami salaku peluncuran tohan olahraga kaayaan Kansas, sanajan Chiefs kapanggih imah maranéhanana di Kansas City, Missouri, ngan meuntas wates.

Kasepakatan mawa logo BetMGM ka GEHA Field di Stadion Arrowhead sareng bakal ngajamin tempat perusahaan dina papan iklan digital. BetMGM bakal nyumbangkeun ganjaran tambahan sarta pangalaman gameday ka fans hadir tur di imah.

Koméntar positip

The Chiefs geus tim paling dominan dina NFL anyar, sweetening deal pikeun BetMGM. Mun waralaba dinasti tiasa ngajalankeun sejen lila di postseason, sanggeus ngahontal opat kaulinan Championship AFC padeukeut, aranjeunna bakal mawa leuwih perhatian ka BetMGM.

BetMGM, kumaha oge, langkung gumbira ngeunaan kasempetan pikeun nyambung sareng tim anu gairah sareng pengikut.

“Kalayan sajarah euyeub tur basis kipas gairah, Kansas City Chiefs pasangan idéal,” ceuk BetMGM lulugu perwira sharing Matt Prevost. “Nalika kami ngaluncurkeun platform tohan olahraga di Kansas, kami ngarepkeun ningkatkeun pangalaman dinten kaulinan pikeun fans Chiefs di sakumna daérah.”

Petinggi luhur optimistis yén undang-undang éta bakal diluluskeun sanaos seueur gagal.

Chiefs boga Clark Hunt mangrupakeun supporter utama tohan olahraga sarta geus dirojong sababaraha legalisasi ngadorong di Missouri. Usaha anu pang anyarna langkung seueur kamajuan tibatan anu sateuacana, sanaos éta gagal. Petinggi luhur optimistis yén undang-undang éta bakal diluluskeun sanaos seueur gagal.

Kapala Présidén Mark Donovan ngirimkeun putusan ngeunaan kemitraan, nyatakeun éta suksés.

“Salaku pamimpin industri dina widang ieu, kami thrilled ngabagéakeun BetMGM ka Chiefs Karajaan,”Sa Donovan. “Kami parantos investasi waktos sareng énergi anu penting pikeun nyokong panerapan tohan olahraga sareng pengumuman dinten ieu bakal muka panto pikeun fans urang pikeun nambihan pangalamanana pikeun usum 2022 sareng salajengna.”

BetMGM expands jangkauan na

Perjangjian BetMGM sareng Chiefs nambihan koalisi anu aya sareng NFL sareng Liga Maén Bal Kanada (CFL). Hasilna, aranjeunna geus nyieun ayana masif on gridiron nu.

Ieu ogé sanés pertama kalina BetMGM ngagabung sareng tim dimana tohan olahraga haram. Dina awal Méi, operator tohan struck deal kalayan Houston Astros pikeun jadi pasangan tohan maranéhna, sanajan tohan olahraga teu acan légal di Texas.

BetMGM mangrupikeun salah sahiji tina genep buku olahraga anu diluncurkeun di Kansas caket dieu, sareng deal sareng Chiefs tiasa ngabantosan pangaruhna dina pasar éta. Kalayan kompetisi ti FanDuel, DraftKings, sareng pilihan luhur sanés, naon waé pitulung penting.

Kapala pejabat malah ngusulkeun yén aranjeunna tiasa ngalih ka Kansas upami tohan olahraga henteu sah di Missouri

Missouri geus debating olahraga tohan lima taun sakaligus tur éta tungtungna bisa satuju kana tungtutan pro-nu maen judi. The lulugu resmi malah ngusulkeun maranéhna bisa ngalih ka Kansas lamun olahraga tohan teu legalized di Missouri, sanajan maranéhna geus saprak downplayed gagasan.

KC ngamimitian usum na di jalan ngalawan Arizona Cardinals dina 11 Séptémber. Kaulinan imah kahijina bakal lumangsung dina Kemis malem, 15. September, lamun division rival Los Angeles Chargers datang ka Arrowhead.

#Chiefs #Mitra #kalawan #BetMGM #Ditengah #Kansas #tohan #peluncuran

LaLiga tanda RushBet salaku Amérika Kidul tohan Mitra

La Liga El Clasico

LaLiga parantos nandatanganan RushBet salaku pasangan tohan ekslusif na di Amérika Kidul. [Image: Shutterstock.com]

Ngalegaan setélan

Liga maén bal Spanyol LaLiga mitra sareng Rush Street Interactive (RSI) affiliate RushBet sportsbook salaku pasangan Amérika Kidul ekslusif.

Kami bungah tiasa ngadeukeutkeun para nasabah anu berharga ka liga penting ieu.

“LaLiga mangrupikeun salah sahiji liga anu pang populerna di dunya, sareng kami bungah tiasa ngadeukeutkeun konsumén anu dihargaan ka liga anu penting ieu,” saur Valentin Birnstein, General Manager of RSI Colombia. “Kami komitmen pikeun nyayogikeun pamaén RushBet kalayan eusi tingkat luhur sareng hiburan kualitas luhur, sareng ngalegaan kerjasama kami sareng LaLiga ngabantosan ngahontal tujuan éta.”

RushBet janten mitra LaLiga di Kolombia salami usum 2021-22 sareng ayeuna nuju ngalegaan ka buana. deal bakal ngajalankeun ti mimiti musim sabtu minggu ieu ngaliwatan tilu kampanye salajengna.

Rush Street thrives kalawan RushBet

RushBet bakal nampi hak cipta intelektual dua divisi luhur Spanyol, LaLiga Santander sareng LaLiga Smartbank. Ogé bakal dibéré aksés ka pamakéan gambar tim, badges, ngaran, likenesses pamuter, sarta logos kompetisi.

Bagian konci séjén tina deal ngamungkinkeun RushBet pikeun pasangan sareng tilas béntang LaLiga. Retirees bakal dijieun “duta” pikeun merek nu ngamajukeun pamakéan sportsbooks.

Konsumén RushBet tangtu ogé bakal tiasa mingle sareng duta besar salami acara patepang sareng kagiatan anu sanés. Ieu bakal ngajalankeun Dursasana ogé kasadaran pikeun mitra anyar.

bakal nampa rupa-rupa memorabilia, kaasup jerseys dipaké dina kaulinan, bal cocok, jeung alat sejenna

Saterusna, operator bakal nampa rupa-rupa memorabilia, kaasup jerseys dipaké pikeun patandingan, bal cocok jeung parabot lianna nu lajeng bisa dibikeun jauh dina acara disponsoran.

Salaku tambahan, Rush Street sareng LaLiga ngagabung pikeun nyiptakeun pakét “Duit Teu Bisa Mésér Pangalaman”. Konsumén bakal tiasa kéngingkeun perjalanan berbayar kalayan aksés VIP kana pertandingan penting, sapertos El Clasico, ogé katelah pertandingan FC Barcelona-Real Madrid.

LaLiga ngahontal fans

Pengumuman sabtu minggu ieu ngalambangkeun léngkah sanés dina rencana Rush Street pikeun dilegakeun pasar kaulinan. Saatos kasuksésan RushBet di Kolombia taun ka tukang, aranjeunna ayeuna bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ngasponsoran salah sahiji liga top dunya di buana anu pinuh ku fans anu parah.

Amérika Kidul ogé parantos ngahasilkeun sababaraha bakat top di LaLiga, kalebet Angel Correa ti Argentina, Vinicius Junior ti Brazil sareng Federico Valverde ti Uruguay.

Nutup celah géografis antara liga jeung Amérika Kidul ieu tinimbangan pikeun mitra anyar.

Kami bungah pikeun ngabagi sadaya adrenalin LaLiga sareng para nasabah RushBet ”

“Perjangjian anyar anu dilegaan ieu bakal ngadeukeutkeun LaLiga ka fans urang, ngabagi sagala kabagjaan sareng émosi anu ditawarkeun LaLiga,” saur Oscar Mayo, Diréktur Eksekutif LaLiga. “Sakumaha fans kami terang yén kami parantos maén kalayan gairah salami mangtaun-taun, ayeuna, kami bungah pikeun ngabagi sadaya adrenalin LaLiga sareng para nasabah RushBet di Kolombia sareng nagara-nagara sanés.”

RushBet dingaranan “Sportsbook of the Year” kanggo Amérika Latin dina SBC Awards Latinoamérica 2021. Éta nampi panghargaan dumasar kana eupan balik palanggan pikeun kombinasi pangalaman sareng keunikan.

#LaLiga #tanda #RushBet #salaku #Amérika #Kidul #tohan #Mitra

Suku Mitra Jeung Caesars pa New Virginia kasino Resort

East Cherokee Bandéra India Bandéra

Caesars Hiburan sarta Wétan Band of Cherokee India mangrupakeun mitra gabungan pikeun $ 650 jutaan Virginia kasino . [Image: Shutterstock.com]

proyék impressive

Wétan Band of Cherokee India geus partnered kalawan Caesars Hiburan salaku bagian tina hiji $ 650 juta proyék Resort kasino di Virginia. Caesars ngumumkeun partnership Rebo; ngembangkeun Caesars Virginia di Danville baris dimimitian salila saminggu. Rencana ayeuna nyaéta pikeun Resort dibuka sateuacan ahir 2024. Diperkirakeun bakal ngahasilkeun rébuan padamelan sareng janten supir utama pariwisata sareng ékonomi lokal.

di luhur 1.300 mesin slot, 85 kaulinan tabel sarta 24 kaulinan tabel éléktronik

Resort bakal ngandung 500 kamar hotél sarta wewengkon kaulinan kalayan leuwih ti 1.300 mesin slot, 85 méja kaulinan sarta 24 méja kaulinan éléktronik. Aya ogé Caesars Sportsbook sarta Dunya Series of poker (WSOP) kamar poker. Fasilitas sanésna kalebet kolam renang, spa, réstoran, bar, téater hiburan langsung 2,500 korsi, sareng 40,000 suku pasagi konvénsi sareng ruang rapat.

Hubungan langgeng

Kana parantosan Resort kasino, Caesars bakal manajer harta. The Eastern Band of Cherokee India bakal jadi mitra dina joint venture jeung investor minoritas ti wewengkon bakal gabung dina. Caesars ngarencanakeun ngungkit program ganjaran na aya nalika kasino di muka pikeun narik para nasabah ka fasilitas Danville.

“mitra berharga” pausahaan kasino pikeun leuwih ti dua puluh

Chief Operating Officer Caesars Hiburan sarta Presiden Anthony Carano spoke ngeunaan kumaha Wétan Band of Cherokee India geus “mitra berharga” tina parusahaan kasino pikeun leuwih ti dua puluh. Anjeunna oge disebutkeun kumaha Resort kasino anyar bakal mawa pangalusna tina kaunggulan kuliner jeung hiburan bakat “ka wewengkon Danville pikeun jalma ngarasakeun”.

Kapala India Wétan Band of Cherokee lulugu Richard Sneed ogé tampi kasempetan joint venture dibere ka suku. Ngawangkong ngeunaan rencana harta urang, ceuk eta bakal “a Resort kelas munggaran diartikeun ku méwah sarta jasa anu sémah Caesars geus datangna uninga sarta nyangka”.

Dilegakeun portopolio maranéhanana

Caesars Hiburan ayeuna pangbadagna kasino domestik jeung parusahaan hiburan di AS. Éta mangrupikeun pamilik sareng manajer langkung ti 50 sipat di sakuliah nagara. Caesars geus ayana di Virginia ngaliwatan sportsbook online na, tapi teu boga kasino dumasar tanah-dina kaayaan. Danville mangrupikeun salah sahiji sajumlah kota di Virginia pikeun kéngingkeun lampu héjo dina 2020 pikeun muka kasino.

Sababaraha merek kasino Caesars Entertainment kalebet Caesars, Eldorado, Horseshoe, sareng Harrah’s.

The Eastern Band of Cherokee India mangrupakeun suku dumasar di Propinsi Sulawesi Tenggara. Cai mibanda dua casinos up na ngajalankeun dina kaayaan imahna: Harrah urang Cherokee kasino jeung Harrah urang Cherokee Valley Walungan. suku ogé meuli Caesars Southern Indiana kasino taun ka tukang pikeun $ 250 juta ti Caesars Hiburan.

#Suku #Mitra #Jeung #Caesars #Virginia #kasino #Resort

Memphis Grizzlies Mitra kalawan Caesars on deal ekslusif

Panglawungan FedEx

Caesars jeung Memphis Grizzlies ngagabung kakuatan dina partnership panganyarna antara arena olahraga profésional sarta judi raksasa. [Image: Shutterstock.com]

“Usum husus”

Caesars Hiburan ngumumkeun yén sportsbook Caesars na bakal sponsor Memphis Grizzlies salila usum NBA upcoming.

Tennesse mangrupikeun kaayaan anu penting pikeun urang, pinuh ku peminat olahraga anu gairah.

“The Memphis Grizzlies mangrupikeun tim NBA ngora anu pikaresepeun sareng éta saé pikeun ngumumkeun kerjasama ieu sateuacan usum khusus pikeun waralaba,” saur Co-Présidén Caesars Digital Chris Holdren dina pengumuman éta. “Tennessee mangrupa kaayaan penting pikeun urang, ngeusi fans olahraga gairah”.

Perjangjian multi-taun masihan Caesars aksés kana dagangan Grizzlies, logos, sareng promosi dinten kaulinan. Ogé bakal mantuan nyieun Caesars Sportsbook lounge di aula utama FedEx Forum, arene imah Memphis ‘.

Memphis Grizzlies tetep meunang

Caesars boga ayana di Tennesse, nu mangrupakeun titik jual salila hungkul. Buta hiburan ogé ningali deal anyar salaku sasak nyadiakeun fans petualangan saméméhna unfulfilled.

“Kami embracing kasempetan pikeun nguatkeun sambungan kami di wewengkon Memphis ngaliwatan Resort warisan caket dieu urang, Horseshoe Tunica,”Sa Holdren. “Kolaborasi ieu ngamungkinkeun urang kalibet leuwih fans olahraga bari nyadiakeun hiji pangalaman aranjeunna moal bisa meunang mana sejenna.”

Waktos pamindhahan ogé pas sareng naékna tim pikeun pinunjul.

Waktos pamindhahan ogé pas sareng naékna tim pikeun pinunjul. Skuad Memphis taun ka tukang réngsé usum 56-26, ngahijikeun rekor waralaba pikeun kalolobaan kameunangan dina hiji usum. Éta ogé masihan aranjeunna unggulan nomer dua dina Playoff Konférénsi Kulon.

Grizzlies ogé ngagaduhan salah sahiji béntang baskét anu paling electrifying, Ja Morant, anu mingpin lapangan tukang. Athletics alien-kawas sarta kaulinan sorot na teu ngan bakal tetep Memphis dina warta, eta oge bakal earn aranjeunna langkung primetime liang televisi, sahingga ngaronjatkeun pisibilitas maranéhna.

Presiden tim, Jason Wexler, éta overjoyed salila pengumuman partnership.

“Kami bungah pasangan kalayan Caesars Sportsbook, salah sahiji ngaran pangbadagna di olahraga jeung hiburan,”Sa Wexler. “The alignment of Caesars Sportsbook kalawan acara digital grind Kota Media urang, Eusi sarta fitur bakal ningkatkeun ngembangkeun kontinyu sarta pangiriman eusi pangalusna-di-kelas pikeun sakabéh fans olahraga ngarasakeun”.

“Kami ogé ngarepkeun kasempetan pikeun ngabagéakeun fans kami ka FedExForum pikeun nganjang ka Caesars Sportsbook Lounge anu nembé namina namina pikeun nonton program olahraga karesepna atanapi janten tuan rumah acara pribadi.”

Caesars ngagabung daptar tumuwuh

Sportsbooks gawé bareng tim olahraga profésional sarta stadion geus jadi beuki umum di AS.

Salila perang législatif Missouri urang panganyarna ngeunaan tohan olahraga, boga tim olahraga profésional banded babarengan pikeun mantuan push panerapan. Tujuan utama maranéhanana sanggeus achieving status légal, mangrupakeun ngahijikeun olahraga tohan jeung acara di arene.

Olahraga séjén ogé ngembang; DC United nembe janten tim MLS munggaran anu ngabagéakeun operator tohan dina halaman na, ngadaptar FanDuel salaku pasangan na di Audi Field.

NBA, Samentara éta, ngalaman resurgence dina viewership. Final usum kamari antara Golden State Warriors sareng Boston Celtics rata-rata 12.4 juta pemirsa, naék sacara signifikan tina 2021 Finals sareng 2020 Finals, anu gagal ngahontal 10+ juta pintonan dina hiji pertandingan.

Fans sareng pundits ngaduga yén paningkatan paritas dina liga parantos nyababkeun kamekaran. Memphis mangrupikeun salah sahiji seueur tim anu teu dipikanyaho sateuacana anu parantos kabisat pikeun pinunjul.

Usum NBA 2022-23 bakal dimimitian dina Salasa, 19 Oktober.

#Memphis #Grizzlies #Mitra #kalawan #Caesars #deal #ekslusif

Bally janten resmi NY Yankees Olahraga tohan Mitra

logo New York Yankees

Bally Bet ayeuna parantos ngagabung salaku pasangan tohan olahraga New York Yankees resmi. [Image: Shutterstock.com]

deal lega

Bally Bet ayeuna resmi New York Yankees olahraga tohan pasangan. Bally’s Corporation ngumumkeun detil perjanjianna sareng waralaba Liga Utama Baseball (MLB) anu paling dihias dina Senén.

bakal meunang aksés ka kasempetan pamasaran dina Stadion Yankee

Salaku bagian tina deal, Bally urang bakal tiasa ngagunakeun rupa designations pamasaran jeung mérek dagang ti New York Yankees. Perusahaan ogé bakal kéngingkeun aksés kana kasempetan pamasaran dina Stadion Yankee, sapertos iklan LED sapanjang tempat éta.

Salian Bally Bet janten pasangan tohan resmi pikeun juara Dunya Series 27-waktos, Bally Casino ayeuna mangrupikeun pasangan iGaming tim, Bally Play mangrupikeun pasangan bebas-maén, sareng Monyet Knife Fight mangrupikeun pasangan olahraga fantasi sapopoé. . Salaku tambahan, Bally’s Casino Atlantic City ayeuna mangrupikeun pasangan Yankees.

Ngalegaan jangkauan operator

Kapala Operating Officer Bally Interactive Amérika Kalér Adi Dhandhania ngabagéakeun deal sareng Yankees, nyatakeun yén partnership “bakal masihan Bally Bet sareng merek Bally Interactive kami anu sanés pisibilitas di New York.” Kasapukan éta mantuan operator pikeun dilegakeun jangkauan média na, sakumaha Yankees éta tim pang populerna jeung suksés dina sajarah MLB.

Bally’s Interactive mangrupikeun tohan olahraga sareng divisi digital Bally’s Corporation sareng kalebet Bally Bet, Bally Casino, Bally Play sareng Monyet Knife Fight merek.

New York Yankees Wakil Présidén Senior of Partnerships Michael J. Tusiani spoke ngeunaan pikagumbiraeun tina gawé bareng Bally urang, nyebutkeun yen “Kami miharep yén branding maranéhanana di Stadion Yankee babarengan jeung Dursasana customer dina Stadion bakal greatly nguatkeun sakabéh ayana kaulinan Bally di New York. ”

FanDuel parantos janten pasangan tohan Yankees resmi.

Tumuwuh operasi

Bally Bet nyaéta operator tohan olahraga online kasalapan sareng final pikeun langsung di pasar New York, diluncurkeun dina bulan Juli. Merek tohan olahraga ayeuna gaduh ayana di lima nagara bagian anu sanés: Arizona, Colorado, Iowa, Indiana, sareng Virginia. Éta ogé ngagaduhan rencana pikeun diluncurkeun di Ontario, Kanada sateuacan akhir taun 2022.

Bally urang Corporation mangrupakeun Bursa Saham New York parusahaan didaptarkeun nu owns tur ngatur 16 casinos di 11 nagara bagian, kitu ogé Bally urang Interactive.

Bally Bet nyaéta operator kaulinan resmi NBA, WNBA, NBA, NHL sareng MLB. Geus asup kana partnerships sarupa jeung tim olahraga utama lianna, kaasup nu NHL urang Nashville Predator, nu NFL urang Cleveland Browns, sarta WNBA urang Phoenix Mercury.

#Bally #janten #resmi #Yankees #Olahraga #tohan #Mitra