Tag Archives: Missouri

Kansas Blok 16.000 Missouri Olahraga Bettors di peluncuran

Missouri bandéra kalawan ranté

Bari 522.000 jalma di nagara bagian Kansas junun ngakses aplikasi tohan olahraga dina dinten mimiti pasar légal minggu panungtungan, 16.000 usaha pikeun ngakses aplikasi ti tatangga Missouri diblokir. [Image: Shutterstock.com]

réspon massa

Bookmakers di Kansas dibawa pasar tohan olahraga légal nagara urang pikeun hirup dina cara badag dina dinten peluncuran, sarta usaha tatanggana Missouri maranéhna pikeun naksir pihak kabukti sia sia.

dicirikeun sarta diblokir 16.000 usaha

Dinten Kemis, GeoComply Solutions Inc ngaidentipikasi sareng ngablokir 16.000 usaha pikeun ngakses aplikasi sportsbook Kansas ti Missouri. Asisten patuh, anu ngadukung sadaya buku olahraga mobile Kansas, angkat ka Twitter dinten Saptu pikeun ngabagi kumaha téknologi blocking na:

Perusahaan Kanada ngungkabkeun yén tina 16,000 usaha aksés ka luar yurisdiksi, sakitar 60% asalna tina metropolis anu pangpadetna di Missouri, Kansas City. Éta ogé ngungkabkeun yén aranjeunna disatujuan langkung ti 522,000 cék geolokasi di nagara bagian Kansas, sadayana dina dalapan jam mimiti pasar bakal langsung.

ukuran kuat kahayang masarakat pikeun bet

Bari eupan balik data awal teu daptar jumlah alungan, ceuk juru carios GeoComply John Pappas inohong tetep ukuran kuat kahayang masarakat pikeun bet. Anjeunna ogé panginten statistik dinten peluncuran éta “sabenerna geulis impressive pikeun kaayaan ukuran Kansas.”

Saingan pait

Kalawan NFL urang Kansas Kota Chiefs – anu dijadikeun BetMGM pasangan olahraga tohan ekslusif maranéhanana dina Kemis – nyieun imah maranéhanana di nagara, aya minat hébat dina tohan olahraga pikeun Missouri.

Sénator Nagara Republik Missouri, Caleb Rowden, nyatakeun amarah anu jero yén Kansas parantos ngaluncurkeun tohan olahraga munggaran. Ceuk manehna rubah4 on Jumaah: “Kuring dipaké pikeun hate kaayaan Kansas dina sagala cara, bentuk, jeung formulir. Pikeun ningali aranjeunna ngalakukeun anu langkung saé tibatan urang, kuring henteu resep.

Samentara éta, Pappas henteu reuwas ku rébuan Missourians anu nyobian ngiringan pésta Kansas. Pappas nyarios dinten Saptu via Twitter:

Pappas nambihan yén padamelan GeoComply henteu ngeureunkeun jalma-jalma di Missouri tina “bentuk rekreasi ieu.” Sabalikna, saurna: “Kami ngalakukeunana sabab diwajibkeun ku hukum féderal sareng diwajibkeun ku hukum nagara yén individu kedah ditempatkeun di jero nagara.”

Mimitian impressive

Cara séjén pikeun ngukur kasuksésan Kansas tohan peluncuran nyaéta ngaliwatan babandinganana jeung nagara bagian AS séjén. Numutkeun kana GeoComply, jumlah alat unik anu ngagunakeun aplikasi tohan olahraga dina dalapan jam munggaran saatos peluncuran di Kansas ngahontal tingkat anu sami sareng Louisiana dina dinten peluncuran. Dumasar kana persentase populasi sawawa, Kansas malah ngaleuwihan debut di New York.

Undoubtedly warta musik kana Ceuli genep sportsbooks disatujuan ku lotre kaayaan pikeun mimiti nampa bets online di Kansas dimimitian 1. September. BetMGM, Barstool Sportsbook, Caesars, DraftKings, FanDuel, sareng PointsBet sadayana ngaluncurkeun aplikasina dina Kemis salaku bagian tina peluncuran lemes anu bakal ngalih ka mode peluncuran pinuh dina 8 Séptémber.


#Kansas #Blok #Missouri #Olahraga #Bettors #peluncuran